واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مراجعه به مراکز ترک اعتیاد چهارمحال و بختیاری 45 درصد افزایش یافت شهرکرد-ایرنا- معاون فرهنگی و پیشگیری بهزیستی چهارمحال و بختیاری، از افزایش 45 درصدی مراجعه معتادان به مراکز ترک اعتیاد استان خبر داد.
به گزارش ایرنا،"اشرف عسگری" عصر سه شنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان افزود: در شش ماهه اول امسال دو هزار نفر به این مراکز مراجعه کردند که با برگزاری طرح کمپین مبارزه با شیشه و اطلاع رسانی در زمینه مصرف مواد مخدر بخصوص شیشه در دو ماه گذشته، بیش از سه هزار نفر به مراکز ترک اعتیاد استان مراجعه کردند.
وی گفت: کمپین مبارزه با شیشه از پنجم تا 13دی در استان اجرا شد که با اطلاع رسانی و فرهنگ سازی، شمار مراجعه کنندگان به مراکز ترک اعتیاد استان افزایش یافت.
عسگری اظهار کرد: بیش از نیمی از مراجعه کنندکان به این مراکز، دو مصرفه هستند.
وی از مراجعه برخی از معتادان بی بضاعت برای ترک اعتیاد به این مراکز اشاره کرد و گفت: برای درمان این گروه بی بضاعت 400 میلیون ریال کسر بودجه داریم.
وی از تماس سه هزار و 200 نفر با خط ملی اعتیاد استان در شش ماهه اول امسال خبر داد و گفت: از دی امسال تاکنون نیز دوهزار و 80 نفر با این خط تماس گرفتند.
عسگری اظهار کرد: هم اکنون شش مرکز درمان معتادان در استان فعال است که از این تعداد پنج مرکز خصوصی و یک مرکز دولتی است.
وی تعداد کمپ های ترک اعتیاد فعال زیرپوشش بهزیستی استان را 13کمپ برشمرد و گفت: 15نفر متقاضی راه اندازی کمپ جدید در استان هستند که پیش بینی می شود تا پایان سال هفت کمپ جدید در شهرکرد و لرد
گان، هر کدام دو کمپ و نیز در شهرستانهای بن، اردل وکیار راه اندازی شود.
معاون سیاسی، امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شکل، نوع و کیفیت تولید و توزیع مواد مخدر رو به تغییر است، گفت: شبکه های توزیع و تولید مواد مخدر، بصورت زیرزمینی، پنهانی و غیرقانونی فعالیت می کنند لذا در کمیته های مختلف باید با توجه به تغییرات در نوع رفتار، مدل های پیشگیری مقابله ای و مشارکتی نیز تغییر کند.
"خدابخش مرادی" افزود: در حوزه پیشگیری و جلب مشارکت نیز باید سازوکارهای جدیدی را ترسیم کنیم تا بطور جدی با این بلای خانمانسوز مقابله شود.
وی با اشاره به اجرای طرح کارزار رسانه ای مبارزه شیشه در استان، از پنجم تا 13 دی ماه افزود: باید با انجام نظرسنجی های علمی و میدانی و بر اساس اقدامات کارشناسی، برای بررسی علمی و اعلام نتیجه مربوط به خروجی این طرح در جامعه، اقدام شود.
وی ایجاد اشتغال برای بهبود یافتگان مواد مخدر را ضروری دانست و گفت: برای افزایش اشتغال این قشر از جامعه، تسهیلات بانکی قرض الحسنه در نظر گرفته شده، که از سوی دستگاه های اجرایی مرتبط، در حال پیگیری و اجراست.
مرادی اظهار کرد: به منظور ایجاد اشتغال بهبود یافتگان مواد مخدر، پنج میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد چهار درصد و شش میلیارد ریال تسهیلات بانکی با کارمزد 22 درصد در نظر گرفته شده است.
وی گفت: مسوولان دستگاه های اجرایی در چهارمحال و بختیاری، باید برای معرفی افراد مستحق و واجد شرایط به بانک های عامل این استان، اقدامات لازم را در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهند.
رئیس شورای اطلاع رسانی استان چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، وظیفه سیاستگذاری را داشته و وظیفه اجرای مصوبات، بر عهده کمیته های زیرمجموعه و مدیران دستگاه های اجرایی مربوطه است.
وی افزود: با تقویت اقدامات فرهنگی، براحتی می توان زمینه افزایش مبارزه با مواد مخدر و جلوگیری از اعتیاد افراد، بویژه ابتلای جوانان، به این بلای خانمانسوز را فراهم کرد.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری نیز گفت: به منظور مقابله و پیشگیری از ورود مواد مخدر به صورت فصلی و ماهیانه، طرحهای کنترل محورهای مواصلاتی ورودی و خروجی استان اجرا می شود.
سرهنگ"علی اصغر نادری" افزود: در سالجاری در حوزه جمع آوری معتادان پرخطر و غربالگری و همچنین پاکسازی نقاط آلوده، برنامه های مقابله خوبی انجام شد.
وی گفتن: در یک ماه گذشته 9 کیلوو 479 گرم مواد مخدر از توزیع کنندگان در نقاط آلوده استان با دستگیری 51 نفر کشف و ضبط شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل 51 درصد افزایش داشت.
وی از انهدام چهار باند در حوزه مناطق هدف و نقاط آلوده استان خبر داد.
7360/6027
28/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]