تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترین اعمال دوست داشتن در راه خدا و دشمنی در راه اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819805472




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- معاون وزیر صنعت: هزینه های تحقیقاتی باید به عنوان مالیات محسوب شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر صنعت: هزینه های تحقیقاتی باید به عنوان مالیات محسوب شود تهران - ایرنا - معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: برای توسعه علم و دانش در کشور باید هزینه های پژوهش و تحقیقات را در زمره هزینه های مالیاتی دستگاهها و شرکت ها و موسسات محسوب کرد و دولت این موضوع را در لایحه رفع موانع تولید به مجلس ارائه کرده است.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر علی اصغر توفیق روز سه شنبه در سومین اجلاس مدیران تحقیق، توسعه و فناوری توضیح داد: هزینه های مدیران تحقیق و توسعه برای ارزش افزوده بیشتر تا به یک محصولی تبدیل نشود و به فروش نرسد به عنوان سرمایه گذاری خودش را نشان نمی دهد که این می تواند مانعی برای تحقیق و توسعه باشد.
وی با اشاره به اینکه محاسبه هزینه های تحقیقاتی به عنوان مالیات در لایحه رفع موانع تولید ارایه شد، گفت: محاسبه هزینه های تحقیقاتی به عنوان هزینه های مالیاتی شرکت ها و دستگاه ها گامی ارزشمند برای نهادینه کردن فعالیت های علمی و پژوهشی است.
معاون وزیر صنعت در عین حال تاکید کرد: این موضوع باید با پشتوانه های علمی ارایه شود تا بتوانیم آن را در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسانیم .
وی همچنین بر لزوم ارزش گذاری مالی دانش فنی تاکید کرد و گفت: شرکت هایی که دانش فنی ایجاد می کنند نمی دانند چگونه آن را قیمت گذاری کنند و این کار باید به سرعت به نتیجه برسد.
به گفته توفیق این اقدام سبب توسعه و گسترش فعالیت های پژوهشی و علمی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی، کارگروه مکانیزم و برنامه ریزی ارزشیابی دانش فنی را تشکیل داده است اظهار امیدواری کرد که در آینده نزدیک شاهد نتایج مفید این کارگروه باشیم.
توفیق علم، دانش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش دیده را از جمله دارایی های نامشهود اعلام کرد و گفت: این دارایی ها باید در حساب و کتاب شرکت ها و موسسات ملحوظ شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: اگر بخواهیم تحقیق و توسعه در جامعه نهادینه شود و شرکت ها در این زمینه هزینه کنند باید هزینه های تحقق و توسعه به عنوان دارایی های نامشهود در نظر گرفته شود.
توفیق گلایه کرد : همه ما می گویم پول صرف تحقیقات کردن هزینه نیست و سرمایه گذاری است اما به نظر می رسد این موضوع شعاری بیش نباشد و وقتی تراز شرکت ها را نگاه می کنیم اینگونه سرمایه گذاری را در دارایی های شرکت مشاهده نمی کنیم .
علمی (3) **1201**1599



28/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن