تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804074420




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- مالزی، بحران حقوق بشر و محدودیت شیعیان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مالزی، بحران حقوق بشر و محدودیت شیعیان کوالالامپور - ایرنا - گزارش آزادی در سال 2015 نشان می دهد با در نظر گرفتن فشار بر مسلمانان شیعه در مالزی، این کشور در مقیاس هفت درجه ای با قرار گرفتن در درجه چهارم دارای شرایط خوبی از نظر حقوق بشر نیست.


به گزارش ایرنا، روزنامه "سان دیلی" مالزی روز سه شنبه با استناد به گزارش موسسه "فریدام هاوس" (خانه آزادی)، نوشت: دولت مالزی با استفاده از قانون ضداغتشاش برخی از آزادی های مدنی و سیاسی این کشور را محدود کرده است.
"بهره گیری از قانون ضد اغتشاش به وسیله دولت مالزی، علاوه بر آزار شیعیان، سرکوبی برخی از منتقدان دولت را نیز در پی داشته است".
آمار رسمی از جمعیت شیعیان مالزی در دست نیست. برخی مراکز جمعیت شیعه این کشور را دو درصد جمعیت 30 میلیونی تخمین می زنند و آمارهایی بین 200 هزار نفر تا یک میلیون نفر نیز ذکر شده است.
یک مقام رسمی مالزی جمعیت شیعیان این کشور را 250 هزار نفر ارزیابی کرده است.
مالزی طی دو سال اخیر تعداد زیادی از شیعیان را دستگیر کرد و اسفند ماه سال گذشته نیز سازمان امور اسلامی مذهبی مالزی در یک اقدام هماهنگ 114 نفر از شیعیان را در ایالت پراک دستگیر کرد.
حرکات ضدشیعی در مالزی پس از انتخابات سراسری ماه مه سال 2013 روند به افزایشی یافت، هر چند اکنون کم رنگ شده است، اما حرکت های علنی نیز از شیعیان دیده نمی شود.
پس از این حرکت ها "چاندرا مظفر" رییس جنبش عدالت جهانی مالزی از دولتمردان این کشور خواست برای اتحاد بین شیعیان و اهل سنت در این کشور، "منشور امان" را که مورد پذیرش بسیاری از رهبران کشورهای اسلامی از جمله ایران قرار گرفته است، تایید کنند.
"محمد فیصل موسی" از اساتید دانشگاه ملی مالزی، جهل و افراطی گری ناشی از وهابی ها که مقامات مذهبی مالزی را تحت تاثیر قرار داده اند عامل افزایش حرکات ضدشیعی در این کشور می داند.
"جولیا اسوشنیکووا" عضو جبهه رنسانس مالزی نیز بر این باور است که تخریب اقلیت های مذهبی و شیعیان در این کشور جنوب شرق آسیا می تواند این تفکر تفرقه انگیز که سایر گروه های مذهبی نباید مورد قبول قرار گیرند را افزایش دهد.
گزارش موسسه "فریدام هاوس" (خانه آزادی) نشان می دهد وضعیت آزادی در سنگاپور نیز مانند مالزی است، اما وضعیت اندونزی در مقایسه با این دو کشور در شرایط بهتری قرار دارد.
این در حالی است که شیعیان منطقه "سمپنگ" اندونزی نیز پس از یورش وهابیون افراطی در سال 2011 میلادی از خانه های خود اخراج شدند و تاکنون مورد تبعیض گسترده در اندونزی واقع شده اند.
برخی اقلیت های مذهبی در اندونزی بر این باورند اقدامات جوکو ویدودو معروف به "جوکووی" که مهر ماه امسال سکان هدایت این کشور را در دست گرفت نشان دهنده خواسته آن ها برای رسیدگی به تبعیض ها بر ضد اقلیت های مذهبی بوده است.
براساس پیش نویس قانون جدیدی که هم اکنون در حال تهیه است و ماه آوریل (فروردین – اردیبهشت) به مجلس اندونزی ارائه می شود، حمایت بیشتر از اقلیت های مذهبی مورد توجه قرار گرفته است.
با استناد به گزارش موسسه "فریدام هاوس"، تایلند از جمله کشورهایی است که آزادی سیاسی و مدنی در این کشور به ترتیب حائز درجه ششم و پنچم این مقایسه هفت درجه ای شده که نشان دهنده وضعیت نامناسب آزادی در این کشور است.
تایلند خرداد ماه امسال شاهد کودتای نظامیان و سرنگونی دولت "شیناواترا" بود و از آن زمان قدرت در دست دولت نظامی است. انتخابات تایلند قرار است سال 2016 برگزار شود.
آساق**241**1611



28/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن