واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ بهمن ۱۳۹۳ (۱۱:۸ق.ظ)
نوبخت تاکيد کرد: نبايد به اقشار کم درآمد استرس حذف يارانه تحميل شود رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور تاکيد کرد: از مدت ها قبل براي اجرايي شدن تبصره 21 قانون بودجه حذف بخشي از اقشار پر درآمد در کشور شروع شده اما نبايد در اين راستا استرسي را متحمل خانوارهاي کم درآمد کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، محمد باقر نوبخت رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور در دومين همايش ملي استانداردهاي حسابداري بخش عمومي اظهار داشت: ما نيازمند تحول و بازنگري در زير ساخت هاي توسعه اي کشور هستيم و بايد بدانيم که با چه معياري نظام هاي حسابرسي خود را تحليل کنيم.
نظام جديد بودجه ريزي از سال گذشته در کشور آغاز شد و ما نيازمند آن هستيم که در يک دوره اي بودجه ريزي را بر مبناي عملکرد دنبال کنيم.
وي ادامه داد: هم اکنون نيز لايحه بودجه اي که در صحن علني مجلس بررسي مي شود بر مبناي بودجه ريزي بر اساس عملکرد تهيه و تدوين شده است. اما اين طرح کامل نيست و بايد در آينده توسعه پيدا کند.
نوبخت افزود: ما در آينده اي نزديک برنامه ششم توسعه را در پيش داريم و بايد از استانداردهايي که در اين همايش تبيين مي شود سازمان مديريت و برنامه ريزي از آن نهايت بهره و استفاده را ببرد.
سخنگوي دولت با اشاره به اهميت موضوع قيمت تمام شده نيز افزود: استفاده از قيمت تمام شده در اين موضوع اهميت فراواني دارد و اين همايش استاندارد بخش هاي دولتي و عمومي را مورد توجه قرار داده و دستاوردهاي آن براي سازمان مديريت نقش مهمي را دارد.
نوبخت با اشاره اينکه به بودجه ريزي بر مبناي عملکرد معطوف به نتايج آن است، متذکر شد: نبايد فراموش کنيم که اين نوع بودجه ريزي به فرآيندهاي بودجه ريزي متمرکز نمي شود بلکه معطوف به نتايج آن است يعني براي آن مهم است که دستگاهي بتواند ماموريت خود را عملي کند؛ انضباط دريافت بودجه در اين نوع بودجه ريزي نيز از اهميت بالايي برخوردار است اما نکته حائز اهميت تر از آن عملکرد و نتايجي است که يک سازمان بتواند با بودجه اي که به آن تعلق مي گيرد به اهداف خود دست پيدا کند.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي با انتقاد از بهره وري پايين در دستگاه هاي اجرايي گفت: بهره وري دستگاه هاي اجرايي نرخ ناپذيرفتني دارد و آن نشان مي دهد که ما براي تخصيص بهينه بودجه بايد برنامه ريزي هاي بهتري را داشته باشيم.
نوبخت درباره حذف يارانه برخي از دهک هاي جامعه نيز گفت: اقدام به حذف برخي از دهک ها اگر با مديريت انجام شود اين حذف به جامعه استرس نمي دهد زيرا اگر استرسي ايجاد شود تاثير آن بيشتر بر اقشار کم درآمد جامعه خواهد بود.
وي درباره مصوبه کميسيون تلفيق در خصوص حذف خانوارهاي پردرآمد نيز افزود: درست است که کميسيون تلفيق مصوبه اي را در راستاي حذف افرادي که بالاي دو ميليون و 500 هزار تومان دارند تصويب کرده اما اين مصوبه زماني اهميت پيدا مي کند که در صحن علني مجلس به قانون تبديل شود. اما از سوي ديگر نبايد فراموش کنيم که حذف خانوارهاي پر درآمد از مدت ها قبل در راستاي اجرايي شدن تبصره 21 قانون بودجه عملياتي شده است.
معاون رئيس جمهور در پايان گفت: قانون هدفمندي يارانه ها معطوف به پرداخت يارانه نقدي در بين مردم نيست، بلکه به دنبال حرکت در راستاي اجراي قانون است که بايد حداکثر 50 درصد از منابع هدفمندي يارانه ها بين خانوارها و مابقي آن در بخش توليد و بهداشت و درمان هزينه شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]