تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى‏يابد، رقّت قلب پيدا مى‏كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803510105




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آنچه پدران باید به دخترشان بگویند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آنچه پدران باید به دخترشان بگویند
کد خبر: ۴۷۶۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۴ - 17 February 2015


یک روانشناس با تأکید بر اهمیت رفتار والدین با یکدیگر و تأثیر آن بر فرزندان گفت: وقتی بین فرزندان به ویژه 2 هم‌جنس تفاوت قائل شویم او حس بدی نسبت به خواهر یا برادرش خواهد داشت. به جای بازخوردهای ناسالم باید نقاط مثبت فرزندان خود را کشف کرده و آنها را برجسته کنیم.

به گزارش فارس، شهناز نوحی با اشاره به اینکه سلامت روان فرزندان در صورتی تأمین می‌شود که روابط والدین متعادل، سالم و شاد باشد، اظهار داشت: تا والدین روابط سالمی نداشته باشند رابطه آنها با فرزندانشان سالم نخواهد بود. بنابراین قبل از فرزندان باید نگران روابط والدین با یکدیگر باشیم.

وی افزود: وقتی والدین در رعایت ادب، احترام و تأمین نیازهای یکدیگر خوب عمل کنند فرزندان نیز این رفتارهای پسندیده را می‌آموزند.

* تأثیر روابط والدین بر فرزندان

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: والدین اولین الگوی تربیتی فرزندان هستند و فرزندان روابط آنها را در سیستم روانی خود ثبت می‌کنند. این موضوع موجب می‌شود تا تأثیر همسالان مقطعی بوده و به مرور کمرنگ شود و حتی پس از مدتی نیز از بین برود.

نوحی گفت: برخی فرزندان در جامعه تأثیر لازم را می‌گیرند اما در خانواده خود احترام کافی را دریافت نمی‌کنند. نبود روابط صحیح والدین با یکدیگر و فرزندان، ناخواسته بودن فرزند و  جنسیت آن گاهی موجب می‌شود تا ابراز علاقه والدین به فرزندان کم باشد.

وی افزود: این موضوع در نهایت موجب می‌شود تا بین فرزندان احساس حب و بغض نسبت به یکدیگر ایجاد شود بنابراین گام اول در روابط فرزندان با یکدیگر بازخوردی است که از خانواده می‌گیرند.

* تأثیر خلق و خو بر رابطه با هم‌شیرها

این متخصص حوزه بهداشت روان اظهار داشت: خلق و خوی فرزندان بر روابط آنها با خواهرها و برادرهایشان مؤثر است. برخی فرزندان از ابتدا دشوار و برخی اجتماعی هستند. رفتار متفاوت والدین با فرزندان موجب می‌شود تا آنها نسبت به یکدیگر بی‌علاقه شده و حتی با رفتارهای خود دشمنی‌شان را نسبت به یکدیگر نشان دهند.

* پاره کردن دفتر و خوردن خوراکی نشانه اعتراض

نوحی گفت: کودکان در سنین کودکی اولیه که قبل از 6 سالگی است نسبت به تفریح و خوراکی حساس هستند و چنانچه والدین برای یکی از فرزندان بیشتر از دیگری خوراکی بخرد نسبت به او حساس می‌شوند. رفتار اعتراض‌آمیز فرزندی که احساس می‌کند در حق او اجحاف شده است با پاره کردن دفتر، خراب کردن اسباب‌بازی و خوردن خوراکی خواهر یا برادرش تجلی پیدا می‌کند.

* ارزیابی مقایسه‌ای در مرحله دوم کودکی موجب احساس حقارت می‌شود

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در مرحله دوم کودکی ارزیابی مقایسه‌ای بین خواهرها و برادرها موجب احساس حقارت به جای احساس شایستگی در فرزندان می‌شود که این موضوع در نهایت کشمکش را در پی خواهد داشت.

وی افزود: پیچیدگی این رفتار تا حدی است که فرزندی که توانمندتر است دیگری را تحقیر می‌کند و موجب کشمکش آن دو می‌شود.

نوحی ادامه داد: والدین تا نسبت به یکدیگر و فرزندان منصف نباشند نمی‌توانند انصاف را به فرزندان خود یاد دهند.

* تأثیر رفتار والدین بر شکل‌گیری هویت فرزندان

این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: نوجوانی مرحله شکل‌گیری هویت است. در این سنین نوجوان 3 انتخاب بزرگ پیش رو دارد که انتخاب رشته تحصیلی، شغل و همسر است. خانواده‌هایی که کشمکش در آنها زیاد است و فرزندان تحت تربیت ناسالم قرار گرفته‌اند ممکن است در این انتخاب‌ها اشتباه رفتار کنند.

وی اظهار داشت: پسران و دختران در سنین نوجوانی نسبت به تصویر بدنی خود حساس هستند. 2 نظریه در مورد تصویر بدنی وجود دارد که یکی افسانه شخصی و دیگری همیشه روی صحنه بودن است. نوجوان فکر می‌کند که دیگران همیشه ظاهر او را قضاوت می‌کنند بنابراین به دنبال تأیید بیرونی است. اگر والدین او را تأیید نکنند ممکن است به تأیید افراد غریبه دل خوش کند.

نوحی افزود: تصویر بدنی به ویژه برای دختران و تأیید آن از سوی پدر اهمیت فراوانی دارد بنابراین پدران حتماً به دختران خود بگویند که چقدر زیبا هستند.

* فرزندان خود را تأیید، تحسین و تشویق کنید

این روانشناس تأکید کرد: رفتار والدین با فرزندان در مرحله نوجوانی موجب خودپنداشت سالم یا ناسالم آنها خواهد شد. اگر فرزندان نتوانند دریافت‌های خوبی به لحاظ تأیید، تحسین و تشویق داشته باشند مرزهای خانه برای ورود ویروس‌ها باز خواهد شد و فرزندان داده‌های دیگران را وارد می‌کنند و منشأ بزهکاری آنها در آینده خواهد شد.

این متخصص حوزه بهداشت و روان گفت: وقتی بین فرزندان به ویژه 2 هم‌جنس تفاوت قائل شویم او حس بدی نسبت به خواهر یا برادرش خواهد داشت به جای بازخوردهای ناسالم باید نقاط مثبت فرزندان خود را کشف کرده و آنها را برجسته کنیم تا بین اعضای خانواده علاقه و دوست داشتن بیشتر شود.

وی خاطر نشان کرد: رابطه خود همشیرها با یکدیگر موجب می‌شود تا مشکلات خود را با یکدیگر مطرح کرده و آنها را حل کنند که این رابطه ابتدا از روابط سالم والدین با یکدیگر و سپس با فرزندان شکل می‌گیرد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن