واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: روش های غیر پولی در حمایت از بخش تولید بکار گرفته شود ایلام - ایرنا - مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان ایلام گفت: روش های غیر پولی در حمایت از تولید در واحدهای صنعتی باید بکار گرفته شود.
"مرتضی دارایی" روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: پول همه چیز نیست و روش های غیرپولی زیادی برای حمایت و رونق بخش تولید وجود دارد که باید از آنها بهره ببریم.
وی ادامه داد: توانمندی مدیران و توجه به علم روز از مهمترین ابزارهایی است که می تواند به رونق تولید در واحدهای صنعتی کمک کند.
دارایی اظهار کرد: مدیریت و مالکیت دو مقوله متفاوت و جدا از یکدیگر هستند و مالکان باید برای بهره وری بیشتر از توان مدیران کارآمد در بخش های مختلف فنی و بازاریابی استفاده کنند.
وی گفت: با اجرای روش های غیرپولی علاوه بر به حداکثر رساندن ظرفیت تولید واحدهای صنعتی استان، امکان راه اندازی خط تولید جدید و اشتغال آفرینی بیشتر نیز فراهم می شود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی ایلام تاکید کرد: در راستای اجرای روش های غیرپولی در حمایت از تولید فعالیت های خوبی در شهرک ها و نواحی صنعتی این استان انجام شده است.
دارایی افزود: موظف کردن پیمانکاران شهرک های صنعتی به استفاده از محصولات واحدهای تولیدی داخل استان برای اجرای پروژه های عمرانی، یکی از این فعالیت ها است.
به گفته وی، رایزنی با شرکت جهاد نصر پیمانکار طرح سامانه گرمسیری سد کارون و آبی کردن 50 هزار هکتار از اراضی آبی دهلران و دشت عباس برای استفاده از لوله پلی اتیلن ساخت واحدهای تولیدی استان که دارای نشان استاندارد و مرغوبیت لازم هستند، از دیگر فعالیت ها در زمینه حمایت از تولید استان است.
وی یادآور شد: همچنین تشکیل کنسرسیوم بازاریابی واحدهای صنعتی برای واحدهایی که قدرت بازاریابی و تبلیغات ندارند، تشکیل یک تعاونی متشکل از 40 واحد مصرف کننده صنایع پایین دست پتروشیمی بمنظور خرید عمده از بورس و کاهش قیمت تمام شده و برگزاری نمایشگاه برای حمایت از واحدهای تولیدی از دیگر اقدامات خوب برای حمایت از تولید در استان بشمار می رود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی ایلام گفت: بر اساس آمار سازمان صنایع، حدود یک چهارم واحدهای صنعتی این استان راکد هستند اما تعداد واحدهای فعال بیشتر از واحدهای غیرفعال است.
دارایی افزود: متاسفانه این نگرش در افکار عمومی وجود دارد که راه اندازی صنایع در این استان بازده ندارد اما اینگونه نیست چون تولیدات بسیاری از واحدهای صنعتی استان حتی در شهرستان ها اکنون به کشورهای همسایه و دیگر استان های کشور صادر می شود.
وی خاطر نشان کرد: بیش از 90 درصد واحدهای صنعتی کشور کوچک و متوسط هستند اما برغم حجم بالا، نقش کمی در تولید دارند که باید این نقطه ضعف برطرف شود.
وی اضافه کرد: خوشبختانه یکی از اولویت های دولت و مدیریت استان ایلام حمایت از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط است و توانمندسازی این واحدها در دستور کار قرار دارد.
14 شهرک و ناحیه صنعتی در استان ایلام وجود دارد.
6032/9002
27/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]