تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):جز به یکى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، یا صاحب مروت، یا کسى که...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835685644




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- زندان اوین؛ عاقبت دست راست احمدی نژاد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ دوشنبه 27 بهمن 1393 زندان اوین؛ عاقبت دست راست احمدی نژاد تهران-ایرنا-«محمدرضا رحیمی» معاون اول دولت دهم دیروز برای گذراندن دوران محکومیت خود روانه زندان اوین شد؛ در حالی که این خبر در بسیاری از روزنامه ها در تیتر نخست قرار گرفت، برخی دیگر از روزنامه ها از بازتاب آن خودداری کردند.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز دوشنبه 27 بهمن 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** بازتاب اجرای حکم «م. ر» در برابر سکوت اصولگرایان
روزنامه ی «آرمان» گزارش خود را با تیتر «نرفت، آمدند بردند» در کنار عکس کارتونی از رحیمی که وی را در لباس راحتی زندانیان مقابل زندان اوین نشان می دهد، منتشر کرد و نوشت: شاید اتومبیل و تاکسی اوین نبود که دیروز از معرفی خود به زندان طفره رفت تا نهایتا در منزلش آمدند که او را به اوین ببرند. این گمانه ای است که وکیل محمدرضا رحیمی آن را در گفت وگو با «آرمان» تائید کرد.
به نوشته ی این روزنامه، بالاخره درهای گشوده شده برای معاون اول دولت احمدی نژاد بسته شد چون محمدرضا رحیمی به داخل زندان رفت تا پنج سال را در آن سپری کند. این خبر را عصر دیروز پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران منتشر کرد و نوشت: «حکم حبس محمدرضا رحیمی اجرا و نامبرده روز جاری به زندان اوین معرفی شد. با توجه به قطعیت حکم محکومیت محمدرضا رحیمی، معاون اول سابق رئیس جمهور دایر بر تحمل پنج سال حبس، سرپرست اجرای احکام دادسرای کارکنان دولت دستور اجرای حکم حبس را از طریق نیروی انتظامی صادر کرد. بر این اساس مأموران پلیس در تاریخ 26/11/93 با حضور در محل سکونت محکوم علیه، وی را فراخوانده و پس از تفهیم موضوع اجرای حکم، نامبرده جهت تحمل حبس به زندان اوین معرفی شد.» معاون اول احمدی نژاد تصور این را هم نداشت که روزی به زندان اوین برود اما سال ها قبل که جوانفکر برای گذراندن حکم قضایی به زندان رفته بود، شاید او این فرصت را داشت که در صورت صدور مجوز برای بازدید احمدی نژاد از زندان اوین، او هم رئیس جمهور وقت را همراهی کند. اگر آن روز رفته بود شاید دیروز غریبانه به زندان نمی رفت!
آرمان در گفت و گو با وکیل معاون اول دولت دهم نوشت: دیروز پس از انتشار خبر حضور رحیمی در زندان اوین با وکیل او یعنی محمدرضا نادری تماس گرفتیم که از جزئیات انتقال موکلش به زندان خبردار شویم. او هم اطلاعات زیادی نداشت و گفت که از طریق سایت ها از حضور رحیمی در زندان مطلع شده اما می دانست رحیمی برای روز یکشنبه احضار شده که از این حضور امتناع کرده و بنابراین از در منزلش او را به اوین منتقل کرده اند.
روزنامه ی «ابتکار» نیز گزارش امروز خود را به موضوع اجرای حکم محمدرضا رحیمی اختصاص داد.
ابتکار در «همسایگی احمدی نژادی ها در اوین» می نویسد: با اجرا شدن حکم حبس محمدرضا رحیمی، وی دیروز به زندان اوین معرفی شد تا سومین متهم پرونده های فساد اقتصادی دولت های نهم و دهم، پس از مه آفرید امیرخسروی و بابک زنجانی پشت میله های زندان را به چشم ببیند. این در حالی است که امیرخسروی اعدام شده و زنجانی در انتظار دادگاه به سر می برد و حال رحیمی هم باید 5 سال را در زندان سر کند.
به نوشته ی این روزنامه، ماجرای مطرح شدن نام رحیمی در پرونده فساد از آنجا آغاز شد که پرونده حلقه فاطمی مربوط به شرکت بیمه ایران، در سال 88 روی خط رسانه ها رفت. در همین زمان بود که الیاس نادران، نماینده اصولگرای مجلس، رحیمی را متهم به شرکت در این فساد اقتصادی کرد. محمدرضا رحیمی در دولت دهم معاونت اول احمدی نژاد و ریاست سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی را برعهده داشت که پرونده فساد اقتصادی وی در پرونده ای معروف به بیمه ایران و حلقه خیابان فاطمی مطرح شد. در آن زمان محمود احمدی نژاد با بیان این که کابینه اش خط قرمز اوست، جلوی رسیدگی به پرونده رحیمی را گرفت و اعلام کرد هرگونه اقدامی علیه اعضای کابینه اش باعث می شود خود شخصا وارد میدان شود. این ماجرا ادامه داشت تا در دولت یازدهم بالاخره این پرونده به دور از تهدیدات و حمایت های احمدی نژادی که دیگر رئیس جمهور نبود مورد رسیدگی قرار گرفت.
«اعتماد» گزارش خود از این ماجرا را اینگونه آغاز کرد: آخرین خاکریز خط قرمز دولت احمدی نژاد فرو ریخت. دوران حبس محمدرضا رحیمی شروع شد؛ دورانی که اصولا باید پنج سال و ٩١ روز دیگر تمام شود، اگر در میانه راه تخفیفی در کار نباشد.
این روزنامه در تحلیل به زندان افتادن رحیمی نوشت: هنوز پرونده های در دست بررسی نزدیکان او لیستی بلندبالا دارد. تا اینجای کار سعید مرتضوی در نوبت بعدی است. هنوز نه احمدی نژاد با او مرزبندی کرده و نه او با احمدی نژاد. رحیمی هم تا روز قبل از صدور حکمش همین وضعیت را داشت. تا قبل از آن هنوز احمدی نژادی ها او را از خودشان می دانستند. شاید باور نداشتند به این زودی چنین حکمی به دست معاون اول دولت دهم داده شود. شاید هنوز امید داشتند که بشود کاری کرد، اما نشد. حکم رحیمی که از راه رسید پشتش نامه انکار احمدی نژاد منتشر شد. رییس دولت دهم حتی مهلت نداد که جوهر امضای حکم معاون اولش خشک شود. در چشم بر هم زدنی همه چیز را انکار کرد؛ همه ایستادن های چهار ساله اش پشت سر رحیمی را. همه خط و نشان کشیدن هایش برای بررسی پرونده فساد بیمه ایران را. رحیمی هم البته نامه رییس اسبق را بی جواب نگذاشت. گلایه بلندبالای رحیمی خیلی چیزها را مشخص کرد. مهم ترینش اینکه اردوگاه یاران احمدی نژاد چیزی جز خانه ای بر آب نبوده است. بعید هم نیست خیمه احمدی نژاد بر سر دیگر یارانش از جنس همین خیمه ای باشد که بر سر رحیمی برافراشته بود؛ خیمه ای رفیع اما سست. رحیمی خودش هم فکر نمی کرد که روزی مثل دیروز اینگونه سرنوشتی پیدا کند. تا همین شهریور بود که هنوز خود را «معاون اول نظام» می دانست.
«م. ر به اوین رفت» نیز عنوان گزارش روزنامه ی «شرق» بود.
موضوع زندانی شدن معاون اول «محمود احمدی نژاد» رییس دولت های نهم و دهم در حالی در بسیاری از روزنامه ها بازتاب داشت که بسیاری از روزنامه های طیف اصولگرا از جمله «کیهان» یا از بازتاب این موضوع در صفحه ی نخست خود خودداری و سکوت اختیار کردند یا این موضوع را در خبری کوتاه و لابلای مطالب صفحه ی نخست خود پوشش دادند.

*** ماهی گیری در هوای گل آلود خوزستان!
در حالی که این روزها شهروندان ساکن در شهرهای خوزستان تنها خاک و غبار تنفس می کنند، برخی از مسوولان و البته رسانه ها و مطبوعات ضمن بهره برداری های سیاسی خود از این ماجرا، آلودگی هوا را دستمایه یی برای انتقاد از ریاست سازمان حفاظت محیط زیست قرار داده اند. برخی روزنامه ها نسبت به این رفتار، انتقاد کردند.
روزنامه ی «مردم سالاری» در یادداشتی نوشت: مردمان سخاوتمند جنوب غرب این روزها با یک مهمان ناخوانده مواجه اند که این امر موجب شده از استشمام هوای پاک محروم شوند اما آنچه در این میان قابل تامل است؛ موضع گیری های منفی منتقدین داخلی به دولت است. این گروه هوای غبار آلود و ناسالم این استان ها را به دولت یازدهم ربط می دهند و با چاشنی سیاسی ریزگردها دنبال انتقام هستند، برخی افراد که در دولت گذشته مهر سکوت بر زبان زده بودند و با موضع گیری های انفعالی شان مسبب اتفاقات ناگواری در کشور شدند امروز به بهانه های دفاع از مردم ایلام و خوزستان دنبال تسویه حساب های شخصی با دولت اند و به اسم این مردمان خونگرم دنبال امیال خودشان هستند و هوای این روزهای بی رحم خوزستان را سیاسی قلمداد می کنند و با این بهانه های به دور از منطق دولت تدبیر و امید را به کوتاهی محکوم می کنند.
این روزنامه در ادامه افزود: بزرگنمایی کردن مسئله برای ضربه زدن به دولت است چرا که مخالفین امروز دولت یازدهم برای انتقام گرفتن به این اظهار نظرها متوسل می شوند. ... دامن زدن به شایعات از سوی برخی درباره پدیده گرد و غبار فقط در جهت تضعیف روحیات ملت است، برخی به جای امید دادن به مردم خونگرم خوزستان و ایلام، در راستای تلاش و ایجاد هراس گام برمی دارند.
روزنامه ی «فرهیختگان» هم در سرمقاله ی امروز خود از اینکه گرد و غبار راه حل سریع ندارد، سخن گفت.
به نوشته ی فرهیختگان، اجرای راهکار برای کنترل این پدیده نیاز به بازه زمانی طولانی مدت دارد و نمی توان انتظار داشت که در زمان کوتاهی این معضل کنترل و حل شود. ... نکته مهم این است که مردم باید باور کنند که گرد و خاک یک پدیده طبیعی است هرچند که مدیریت نادرست آب و زمین تاثیر بسزایی در توسعه گرد و خاک داشت اما راهکارها برای کاهش حداقلی آسیب هاست. این را هم باید در نظر داشت که امسال کشور، زودتر از پیش بینی ها با این پدیده روبه رو شد.
روزنامه ی «آفتاب یزد» هم در سرمقاله ی «ماسک سیاسی» می نویسد: نمایندگانی که دیروز در صحن علنی مجلس ماسک بر دهان خود گذاشتند نشان دادند که از درد هموطنان خود باخبرند و می دانند بر آنان چه می گذرد. البته برخی معتقدند چنین رفتاری از سوی این عده از نمایندگان نوعی سیاسی کاری بوده و صرفا گرد و غبار اهواز بهانه ای شده تا به دلایل اختلاف سیاسی و جناحی با دولت، مقابل حسن روحانی بایستند. چه اینکه جبهه موسوم به پایداری نیز از زمانی که گرد و غبار، اهواز را فرا گرفت دلواپس هوا و آسمان شدند و مدام به انحای مختلف به دولت تاختند و می تازند.
با این وجود، هجمه ها علیه سازمان محیط زیست ادامه دارد.
روزنامه ی «سیاست روز» یادداشتی در راستای انتقاد از ریاست سازمان محیط زیست منتشر کرد.
به ادعای این روزنامه ی اصولگرا، تا زمانی که سیاسی کاری در سازمان و وزارتخانه ای برقرار باشد، نمی توان امیدی به رفع مشکلات و برنامه ریزی برای حل گرفتاری های مردم داشت.
سیاست روز معتقد است، ماجرای تازه ریزگردهای خوزستان، اتفاقاتی افتاد که نیاز دارد تا در مدیریت سازمان محیط زیست بازنگری شود. سازمان محیط زیست در ماجرای آلودگی هوای تهران هم رفتاری را از خود بروز داد که شائبه سیاسی بازی در آن مشهود بود. واردات بنزین از خارج که مورد تأکید سازمان محیط زیست و البته سپس روشن شد که این بنزین های وارداتی هم قابل اعتماد نبوده است، حذف تولید بنزین داخلی که سپس روشن شد که آلایندگی آن کمتر از بنزین های وارداتی است، دولت گذشته را متهم و مجرم دانستن به خاطر تولید بنزین آلاینده که آلایندگی آن از بنزین وارداتی کمتر بود و اصرار سازمان محیط زیست بر اعتقاد خود، نشان از یک سیاسی بازی برای رسیدن به هدف در زمینه تخریب رقیب و دولت گذشته و اثبات خود به عنوان تنها عامل و دلسوز برای هوای تهران و البته مردم آن! از ان جمله است.
این روزنامه افزود: اما در این بازی سیاسی پس از بررسی های دقیق از سوی سازمان استاندارد، سازمان بازرسی کل کشور، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نظر وزارت بهداشت و ... بازنده سازمان محیط زیست بود. اما اکنون هم بر سر آلودگی هوای شهرهای خوزستان به ویژه اهواز چنین اتفاقی در حال افتادن است. در شرایطی که مردم اهواز نفسشان تنگ شده بود، خانم ابتکار به اهواز نمی رود، اما وزیر بهداشت فرستاده ویژه رئیس جمهور می شود. رهبر معظم انقلاب هم پیش از همه این اتفاقات دستور ویژه صادر می کنند تا در این زمینه پیگیری های لازم انجام شود.

*** نقش چین در روند گفت و گوهای هسته یی
«وانگ یی» وزیر امور خارجه ی چین دیروز در نشست خبری مشترک با «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ی ایران ابراز امیدواری کرد که طرف ها مسوولیت پذیری خود را در قبال مردم و تاریخ بیشتر کنند تا به موقع به توافق جامع برسند. نشست وزیران امور خارجه ی ایران و چین ضمن بازتاب گسترده در روزنامه ها، مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
روزنامه ی «قانون» در «تحلیل چینی از مذاکرات» از تلاش ها برای به نتیجه رساندن مذاکرات خبر داد و به نقل از وزیر امور خارجه ی چین نوشت: ما به حل و فصل صلح آمیز موضوع هسته ای چه در زمان خوشی و چه سختی پایبند هستیم و معتقدیم این موضوع باید با گفت و گو حل شود. ما با گزینه نظامی مخالفیم و با تحریم ها نیز موافق نیستیم. ما همیشه مواضع عادلانه و واقع بینانه اتخاذ کرده ایم و به دنبال منافع شخصی خود نیستیم. چین نقش میانجیگری را نیز ایفا می کند. مذاکرات دارای فراز و نشیب است و طرف چینی آمادگی دارد این مسئله به نفع احسن حل و فصل شود.
روزنامه ی شرق نیز در یادداشتی نوشت: سفر وزیر خارجه جمهوری خلق چین و برنامه ریزی برای سفر رییس جمهوری این کشور در این شرایط نشانه اهمیت یابی تهران در منطقه است که کاملا مشهود است. اکنون برای چین داشتن رابطه نزدیک تر با ایران از اهمیت بالایی برخوردار است. اگرچه در این سال ها رابطه اقتصادی دو کشور گسترش یافته و بر اساس آمارها ٤٢ میلیارد دلار رابطه اقتصادی بین دو کشور وجود دارد اما هنوز اشکالاتی نسبت به آن مطرح است که عمده ترین آن، موضوع دامپینگ است. چینی ها علاقه مند هستند که در حوزه نفت با ایران کار کنند اما سابقه خوبی در این حوزه نداشته اند. برخی پروژه های اقتصادی در ایران را رها کرده اند که حتی منجر به این شد که آقای زنگنه، وزیر نفت، برخی از این پروژه ها را به خاطر بدقولی چینی ها کنسل کند.
به تحلیل این روزنامه، چین و ایالات متحده آمریکا، ٦٥٠ میلیارد دلار مراوده اقتصادی دارند و ایالات متحده بزرگ ترین شریک اقتصادی آن کشور است پس چین باید از تعامل با آمریکا نهایت استفاده را بکند، از همین رو، چین دنبال این نیست که در این جریان نقش برجسته ای را دنبال کند. به همین دلیل در مورد ایالات متحده آمریکا ملاحظاتی دارد. علاوه بر این، منطقه خاورمیانه، اولویت چین نیست و اولویت این کشور عمدتا منطقه شرق آسیاست.
شرق در پایان نیز افزود: با قدرت یابی «شی» در مقام ریاست جمهوری، سیاست حرکت با چراغ خاموش تغییر یافته و حتی نوسازی نظامی هم شده است. اگرچه رابطه اقتصادی ایران و چین در این سال ها رشد بالایی داشته اما انتقادهای فراوانی هم به آن وارد است، از قبیل دامپینگ (پرکردن بازار به وسیله اجناس نامرغوب و با قیمت غیرواقعی) پایبند نبودن به تعهدات و واردکردن لطمه به بخشی از اقتصاد است. امیدواریم در دولت جدید سیاست ها به گونه ای پیش رود که اینگونه مشکلات رفع شود نه آنکه به قول آقای روحانی، برای انبوهی از مردم چین شغل ایجاد کنیم! نباید از یاد برد که قدرت یابی ایران در منطقه، چین را راغب کرده که تعامل بیشتری با ایران داشته باشد.
روزنامه ی ابتکار در سرمقاله ی خود به تحلیل این سفر پرداخت. به تفسیر ابتکار، «وانگ یی» وزیر خارجه چین دو نکته کلیدی را در تهران متذکر شد، یکی افزایش اعتماد سیاسی و دیگری حمایت دو کشور از منافع کلیدی. تأکید وزیر خارجه چین بر افزایش اعتماد سیاسی دو وجه دارد. یک روی آن مربوط به افزایش اعتماد ایرانی ها نسبت به اقدامات چینی هاست و روی دیگر افزایش اعتماد چینی ها نسبت به ایرانی ها. مسلم است که اعتماد عمومی و سیاسی ایران به چین در سطح مطلوبی قرار ندارد هرچند ممکن است برخی سیاسیون به ژست های شرقی چینی ها دل خوش کرده باشند اما حرکت عمومی آن ها به خصوص در مسائل سیاسی هیچ گاه رضایت بخش نبوده است به گونه ای که این روزها نزد مردم «چینی» نامی است برای پایین ترین کیفیت محصولات خارجی. از طرف دیگر اشاره وانگ یی به افزایش اعتماد سیاسی در حالی مطرح می شود که چینی ها همواره بر حل موضوع هسته ای ایران از طریق دیپلماسی تأکید کرده اند اما نکته این جاست که آن ها در این زمینه شاید نقش منفی ایفا نکرده باشند اما تلاش مثبت و مضاعفی نیز از آن ها دیده نشده است. از این رو درخواست وانگ یی برای افزایش اعتماد سیاسی این گونه تفسیر می شود که چینی ها در حوزه مسائل سیاسی نگرانی هایی دارند که این نگرانی ها به هر ترتیب بر تلاش آن ها در مذکرات اثر گذار است و به نظر می رسد وانگ یی آمده است از فرصت مذاکرات هسته ای استفاده کند و در ازای اقدامات مثبت چین در قبال ایران خواستار ضمانت های ایرانی در مورد حمایت از مواضع چین در مسائل بین المللی و منطقه ای شود. بنابراین در خوشبیانه ترین حالت می توانیم بگوییم که برای تثبیت جای پای خود آمده اند اعتماد تهران را جلب کنند.

***حال و هوای جشنواره ی موسیقی
رقابت چشمگیر جوانان با پیشکسوتان در سی امین جشنواره ی موسیقی فجر حال و هوای این روزهای جشنواره است که البته از حاشیه هایی مانند تک خوانی زنان و هم خوانی خانم ها و آقایان به دور نبوده است.
گزارش روزنامه ی «ایران» با عنوان «ضیافت گرم نواها و نغمه ها» از رقابت چشمگیر جوانان با پیشکسوتان در این دوره از جشنواره سخن می گوید.
به نوشته ی ایران، سی امین جشنواره بین المللی موسیقی فجر با دبیری حسن ریاحی در حالی آغاز شد که طی شش سال گذشته هم او سکاندار این جشنواره بوده است. پیش از این طی سال 83 تا 85 نام او به عنوان این جشنواره بر سر زبان ها بود. ریاحی امسال نیز با هدف پرورش استعدادهای جوان موسیقی تلاش دارد برای نسل آینده موسیقی کشور فرصت سازی کند.
ایران که با دبیر جشنواره ی موسیقی به گفت و گو نشسته است، در ادامه به نقل از وی نوشت: جشنواره به دو قسمت تقسیم می شود یک بخش، جشن ملی است که به بهانه پیروزی انقلاب برگزار می شود و مردم در این روزها به شادی می پردازند و برنامه هایی مانند موسیقی پاپ، مناسب با علایق آنها در جدول جشنواره گنجانده شده است. مسأله بعدی برداشت فرهنگی از این جشنواره است که با وجود امکانات کم، بسیار علاقه مند هستیم بتوانیم برای نسل آینده موسیقی تلاش کنیم. البته ناگفته نماند که حدوداً 90 درصد این تلاش ها روی دوش جوانان کشور است. هدف من این است که با شناسایی جوانان با استعداد در بخش رقابتی و سایر بخش ها، برای آینده شغلی آنها برنامه ریزی هایی صورت بگیرد. به این دلیل که عمده مشکل ما این است که بیشتر جوانان مستعد در بخش نوازندگی، آهنگسازی و پژوهش بلاتکلیف هستند، در صورتی که می توانند برای موسیقی کشور بسیار مثمر ثمر باشند. بنابراین به پیشنهاد من و حمایت ارگان های مختلف قرار شد مؤسسه موسیقیدانان جوان در کشور راه اندازی شود تا علاوه بر انگیزه برای جوان ها، برنامه ریزی هایی برای آینده شغلی آنها صورت گیرد. با وجود اتفاقات خوب و پیشرفت هایی که در شهرستان ها صورت گرفته، فکر می کنم به هدفم رسیده باشم.
ایران در ادامه افزود: در بخش هایی که جوانان حضوری چشمگیر در آن دارند شاید به لحاظ کیفی در بالاترین سطح موسیقی نباشند و اگرچه به لحاظ شهرت و نامداری خیلی برجسته نیستند و حتی در طول سال کمتر دیده ایم که بخش خصوصی برای آنها سرمایه گذاری کند اما همین دلایل کافی است تا از این جوانان بیشتر استفاده کنیم که علاوه بر حمایت، زحمات چندساله شان را نادیده نگیریم. البته از آن سو هم حضور این افراد می تواند برای کسانی که به فکر تهیه و تشکیل گروه موسیقی هستند و می خواهند نوازندگان با کیفیت را شناسایی کنند این دو بخش می تواند برای شان گنجینه ای مهم تلقی شود. خوشبختانه در سال های اخیر و بخصوص در این دوره از جشنواره با توجه ویژه ای که به هنرمندان شهرستانی شده می توان امید داشت که در آینده شاهد چشم انداز بهتری از این هنرمندان و کارشان باشیم.
ایران افزود: به هرحال حضور بیش از 1222 نوازنده خود گویای اهمیت این جشنواره است، زیرا تنوع بسیاری در اجراها وجود دارد و دست مخاطبان برای انتخاب و حضور در اجراها بازتر است. این جشنواره بخشی هم با عنوان اجراهای پاپ دارد که علاوه بر جذابیت، مخاطبان بسیاری هم دارد. برگزارکنندگان این جشنواره با در نظر گرفتن اینکه در طول سال هر شهری می تواند خوانندگان پاپ را دعوت به اجرا کند از اجرا و هزینه کردن در خصوص این بخش پرهیز کرد تا هزینه های اجرای آثار خوانندگان پاپ در شهرستان ها در بخش توسعه بیشتر موسیقی پاپ و مردم پسند به کار گرفته شود که این خود امری فکر شده و هدفمند از سوی برگزار کنندگان جشنواره سی ام محسوب می شود.
* گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم** 9283**2054



27/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن