تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس درصدد عيب جويى برادر مؤمنش برآيد، تا با آن روزى او را سرزنش كند، مشمول اين ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864707434




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- شکر مورد نیاز کشور تامین است / هیچ نیازی به واردات نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: شکر مورد نیاز کشور تامین است / هیچ نیازی به واردات نداریم تهران - ایرنا - عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمان حاضر شکر مورد نیاز کشور تامین است ، گفت : هیچ نیازی به واردات نداریم و ادامه روند کنونی موجب ضرر و زیان و خروج تولید کنندگان چغندرقند از چرخه تولید می شود.


عباس پاپی زاده روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: به دلیل واردات بی رویه سال های اخیر ذخایر استراتژیک شکر تکمیل است از سویی مجموع تولید داخل و موجودی انبارها تامین کننده شکر مورد نیاز سال آینده خواهد بود ، مشکلی در این زمینه نداریم.
به اعتقاد وی ، یکی از معضلات بزرگ بخش کشاورزی بی قید و بند بودن تصمیم گیری مسئولان است چرا که برخی از آنها تنها به فکر تامین بازار هستند غافل از اینکه کشاورزی کشور به دلیل تصمیم گیری های مقطعی در حال نابودی است.
وی اظهارداشت: در سالهای گذشته با واردات بی رویه شکر، صنعت شکر و نیشکر کشور ما زمین خورد و چغندرکاران و کارخانجات فرآوری چغندرقند به خصوص در خوزستان ورشکست شدند.
به گفته وی، در حالی که خوزستان یکی از قطب های مهم تولید چغندرقند در کشور بوده ، اما واردات بی رویه موجب شد تا کشاورزان با تغییر الگوی کشت از چغندرقند به سمت کشت محصولات تکراری مثل سبزی و صیفی روی بیاورند که با افزایش تولید و کاهش قیمت به طور مجدد نیز متضرر شدند.
نماینده مردم دزفول در مجلس درباره مشکلات چغندرکاران کشور و افت قیمت ها گفت: با شرایط فعلی، تولید داخلی نمی تواند با شکر وارداتی رقابت داشته باشد و بنابراین همین امر موجب شد تا محصول چغندر روی دست تولید کنندگان باقی بماند و باعث ضرر و زیان آنان شود.
وی ادامه داد: چغندر قند باید پس از برداشت در مدت 24 ساعت به کارخانجات فرآوری تحویل داده شود در غیراین صورت از عیار چغندر به شدت کاسته می شود و هیچ کارخانه ای محصول را با قیمت مناسب خریداری نمی کند.
وی افزود: در واقع چغندرقند تولیدی قابل چانه زنی نیست و کشاورزان باید به ناچار با هر قیمتی بسازند و این به معنای ضرر و زیان کشاورزان و نابودی تولید داخل خواهد بود چرا که کشاورزی که در مدت یکسال متضرر شود دیگر سرمایه ای برای تولید مجدد ندارد.
وی با اشاره به قانون انتزاع ( واگذاری بخش کشاورزی وزارت صنعت به وزارت جهاد کشاورزی ) اضافه کرد: در همین راستا مجلس برای تثبیت مسئولیت ها قانون انتزاع را مصوب کردد تا با واگذاری مسئولیت ها به وزارتخانه جهاد کشاورزی پس از این با سلب مسئولیت از سوی وزارتخانه ها مواجه نشویم.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: بنابراین با تشخیص مجلس قرار شد تصمیم گیری واردات، صادرات و تنظیم بازار برعهده وزارت جهاد کشاورزی باشد و مسئولیت ها به وزارتخانه مذکور سپرده شود.
پایی زاده گفت: در واقع قانون تمرکز وظایف بخش کشاورزی مربوط به تصمیم گیری در زمینه تولید، واردات، صادرات، تنظیم بازار داخلی و صنایع تبدیلی و تکمیلی متمرکز می شود، اما متاسفانه وزارت صنعت، معدن در این خصوص مقاومت می کند و با وجود دستور وزیر جهاد کشاورزی برای ممنوعیت واردات شکر همچنان واردات از سوی این وزارتخانه انجام می شود.
وی تاکید کرد: حتی ذخایر استراتژیک شکر کشور تامین است، کمبودی در این زمینه نیز نداریم و اگر بخواهیم همچنان به واردات ادامه بدهیم عملا آنچه که از صنعت شکر باقیمانده نیز نابود خواهد شد.
پاپی زاده افزود: با این وجود امسال وزارت صنعت، معدن تجارت بدون ملاحظاتی درباره مصلحت تولید و کشاورزی کشور، اقدام به واردات کرده که همین امر باعث بروز مشکلاتی در بازار شکر تولید داخل شد.
اقتصام(4)9186**1601**



26/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن