محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832526058
نظام اقتصادی و سیستم بانکداری کشور سوئیس
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
نظام اقتصادی و سیستم بانکداری کشور سوئیس
نظام اقتصادی سوئیس یكی از با ثبات ترین نظام های اقتصادی جهان است. سیاست های امنیت مالی دراز مدت و رموز بانكداری ، سوئیس را تبدیل به مأمن امنی برای سرمایه گذاران كرده است.
به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران ، نظام اقتصادی سوئیس یكی از با ثبات ترین نظام های اقتصادی جهان است. سیاست های امنیت مالی دراز مدت و رموز بانكداری ، سوئیس را تبدیل به مأمن امنی برای سرمایه گذاران كرده است. این سیاست روند اقتصادی ای بوجود آورده كه به طور روزافزون نیازمند جریان ثابت سرمایه گذاری بیگانگان است. به این خاطر كه سوئیس كشوری كوچك است و تخصص كاری بالایی دارد ، تجارت ، كلید معیشت اقتصادی سوئیس است . اگر چه درآمد سرانه اش بالاترین مقدار جهانی را دارد ، اما استاندارد زندگی توسط نظام حمایتی مورد فشار است . نظامی كه دستمزد ها و قیمت های مشابه را افزایش داده است . در قرن بیستم ، سوئیس به خاطر ذخایر مالی قابل توجه ، یكی از ثروتمندترین كشورهای اروپایی بود.
تجارتتجارت ، رمز موفقیت سوئیس است . كشور به واردات و صادرات وابسته است . از طریق صادرات درآمد بدست می آورد و از طریق واردات محصولات و مواد اولیه . با وجود مخالف های بسیار با خط مشی دقیق طرفداران صنایع داخلی بویژه كشاورزی ، سوئیس تجارت و سیاست های سرمایه گذاری آزاد دارد . سیستم تجاری جامع و سیستم قوانین بانكی ، از سوئیس مكانی ساخت كه همه آن را مطمئن ترین جای دنیا برای سرمایه گذاری می دانند. فرانك سوئیس یكی از مطمئن ترین پول های رایج دنیاست . این كشور به خاطر استانداردهای بالای بانكداری و خدمات مالی معروف است . بخش های ماشین آلات ، فلزات ، الكترونیك و شیمیاییش به خاطر دقت و كیفیت بسیار معروف است. همه اینها با هم ، بیش از نیمی از سرمایه های صادرات سوئیس را به خود اختصاص داده اند . تقریباً 60 % از كشور خود كفایی دارد و تنها 5/7 % از وارداتش از U.S است . سوئیس مقام هجدهم مهمترین تجارتهای جهانی U.S را به خود اختصاص داده است . نظام اقتصادی سوئیس نیمی از درآمدهای خود را از طریق صادرات صنایع بدست می آورد و حدود 70 % از این صادرات به سمت بازارهای EU است .
سیاست حمایت از صنایع كشاورزیتقریباً سوئیس محافظ صنایع كشاورزی كشورش است . عوارض گمركی بالا و سوبسیدهای داخلی گران ، همه و همه دست به دست هم می دهند تا این كشور را از نظر كشاورزی تا حد بسیار زیادی خودكفا باشد . طبق نظام همكاری و پیشرفت اقتصادی (OECD ) ، سوئیس در حال حاضر به صنعت كشاورزیش سوبسیدهای بالای 70 % می دهد . كشاورزی داخلی ، تمام وقت كارگران را به خود اختصاص می دهد . كارگرانی كه می توانند در جاهای دیگر مشغول به كار شوند و همچون سپری مانع واردات كارگران شوند . هزینه های زندگی در سوئیس بالاست . نه تنها در مواد غذایی بلكه در اجاره ها هم شاهد این امر هستیم . بنابراین همین امر باعث شده است كه انسانها زمین را بگیرند و كشاورزی راه بیاندازند .
جهانگردیسوئیس تأسیسات جهانگردی بسیار پیشرفته ای دارد و همین امر باعث شده است كه بازار خوبی برای جهانگردی محسوب شود . البته خدمات و تجهیزات جهانگردی نیز نقش به سزایی به عهده دارند . جهانگردی یكی از مهمترین صادرات U.S به سوئیس است و هر ساله حدود 5/1 میلیارد از اقتصاد سوئیس را در بر می گیرد .
نیروی كارویژگی نظام اقتصادی سوئیس ، دارا بودن نیروی كار متبحر و صلح طلب است . یك چهارم از كارگران كشور تمام وقت اتحادیه تشكیل داده اند. روابط مدیران و كارگران بسیار دوستانه است . هر دو طرف سعی دارند اختلافات را بر طرف كنند . امروزه حدود 600 قرارداد معامله ای مشترك در سوئیس وجود دارد و بدون اینكه مشكل خاصی به وجود آورد مدام هم تمدید می شود .
نمایی کلی از اقتصاد کشور سوئیسمعرفی واحد پول: واحد پول کشور سوئیس، فرانک سوئیس (SFR) معادل 100 راپن یا 100، سانتیم است که هر 25/1 فرانک معادل 1 دلار می باشد.همچنین فرانک این کشور با پشتوانه ای در حدود %40 (چهل درصد) اندوخته های طلا با نرخ تورم صفر، از معتبرترین واحدهای پول دنیا می باشد.
تجارت:تجارت کلید معیشت اقتصادی و یکی از عوامل موفقیت سوئیس می باشد.این کشور به واردات و صادرات وابسته است. از طریق صادرات، درآمد بدست می آورد و از طریق واردات محصولات و مواد اولیه.صادرات سوئیس سالانه 142 و وارداتش 132 میلیارد فرانک است.تجارت خارجی این کشور که برپایه سیاست های تجاری و سرمایه گذاری آزاد بنا شده عمدتاً با دول همسایه و آمریکا است. تجارت خارجی با کشورهایی نظیر ایران در درجه چندم اهمیت برای سوئیس قرار دارند بطوریکه در حال حاضر سوئیس حدود 100 میلیون یورو واردات از ایران دارد، اما صادرات سوئیس به ایران 3 برابر واردات آن است، طبق آمار موجود صادرات سوئیس به ایران در سال 2004، 328 میلیون یورو ارزیابی شده است که این میزان در چند سال اخیر نیز کاهش داشته است.
عمده محصولات صادراتی سوئیس ساعت، منسوجات و اشیا لوکس می باشد و محصولات وارداتی به کشور سوئیس بیشتر شامل مواد شیمایی، نفت خام، ماشین آلات، وسائط نقلیه و موتوری و قالی می باشد. طبق آمار سال 2006، 5/59% صادرات به کشورهای اتحادیه اروپا و 1/81% واردات نیز از همین کشورها صورت گرفته است.سوئیس کشوری کوچک است که هیچگونه منابع طبیعی نداشته و اقتصادش به میزان زیادی به دیگر کشورها وابسته است که بطور روزافزون نیازمند جریان ثابت سرمایه گذاری بیگانگان می باشد. با وجود نبود منابع طبیعی باید به این نکته نیز اشاره کرد که این کشور دارای تخصص کاری بالایی است (دارا بدون نیروی کار متخصص و صلح طلب)همچنین می توان عنوان کرد که بیشترین مبادلات تجاری سوئیس با کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا، هلند و آمریکا صورت می گیرد.میزان تولید ناخالص ملی و درآمد سرانه:میزان تولید ناخالص ملی در کشور سوئیس در سال 1978 حدود 9/59 میلیارد دلار بوده (درآمد سرانه 9439) که 47% آن از صنایع، 7% از کشاورزی %46 از تجارت و خدمات بدست می آید.نرخ سالانه رشد تولید ناخالص ملی حدود %1/0 می باشد.درآمد بودجه ملی در سال 1979 در حدود 2/8 میلیارد دلار و هزینه های آن معادل 6/9 میلیارد دلار بوده است.در حال حاضر تولید ناخالص داخلی 360 میلیارد دلار و درآمد سرانه در آن کشور 39 هزار دلار (در برخی منابع رقمی بین 39 تا 48 هزار دلار) می باشد.بنابراین مشخص است که کشور سوئیس دارای یکی از بالاترین میزان درآمد سرانه در جهان می باشد. دولت این کشور سالیانه حدود 4 میلیارد دلار را به منظور پرداخت حقوق بیکاری هزینه می کند.!!!
نتیجه گیری:بطور کلی می توان اذعان کرد که نظام اقتصادی سوئیس یکی از باثبات ترین نظام های اقتصادی در جهان است. سیاست های امنیت مالی دراز مدت این کشور را تبدیل به مأمن امنی برای سرمایه گذاران کرده است. در پایان ذکر این نکته ضروری است که اقتصاد سوئیس بر مبنای فعالیت های متنوع صنعتی، تجاری و سیستم اقتصاد بازار آزاد استوار است. بانکداری در سوئیس یکی از مهمترین بخش های این کشور محسوب می شود. شرکت های بیمه نیز سهم زیادی در اقتصاد سوئیس دارند، همچنین صنعت توریسم دیگر بخش مهم اقتصادی این کشور است که سالانه 5/1 میلیارد دلار از اقتصاد سوئیس را در بر می گیرد.سیستم بانکداری در کشور سوئیس1-نمایی کلی از بانک های سوئیس:بانکداری در سوئیس بسیار پیشرفته است این کشور حدود 400 بانک دارد و بطور کلی 5 هزار (5000) مؤسسه بانکی و مالی در سوئیس فعالیت می نمایند. از چند بانک بسیار بزرگ گرفته تا بانک های کوچکی که تنها در خدمت چند مشتری خاص یا یک انجمن است.همچنین تعدادی از این بانک ها دفاتر یا نمایندگی هایی در کشورهای خارجی نیز دارند.کشور سوئیس انواع خدمات مالی داخلی و خارجی را ارائه می دهد. مجموع سرمایه در بانک های سوئیس در سال 2003، 2237 میلیارد فرانک بوده است.2- معرفی 2 بانک بین المللی در سوئیس:در بانک بسیار بزرگ این کشور UBS و Credit Suisse نام دارند که با استفاده از یک شبکه گسترده در سوئیس و اکثر مراکز بین المللی، بیش از 50 درصد سپرده های بانکی سوئیس را در اختیار دارند.
بانک UBS، بیش از صد سال قدمت دارد و از سال 1989 به اسم کنونی اش تغییر نام دارد باید UBS را بعنوان معتبرترین بانک سوئیس در نظر گرفت.بانک Credit Suisse را باید به عنوان دومین بانک معتبر و جهانی سوئیس در نظرگرفت. این بانک حدود 154 سال پیش توسط یک سیاستمدار و اقتصاد دان سوئیسی به نام آلفرد اشر (Alfred Escher) در سال 1856 پایه گذاری شد.در پایان این بخش باید به این نکته اشاره کرد که قدمت بانک Credit و سابقه تاریخی آن بیش از بانک UBS است.حاشیه ای در رابطه با بانک UBSشاید خالی از لطف نباشد که بدانید در سالی که گذشت (2010- 2009) طبق اطلاعات و آمار فاش شده درباره میزان حقوق چند تن از مدیران ارشد بانک UBS که مبلغی حدود 2 تا 6 میلیون فرانک در ماه است، اعتراضاتی بوجود آمد، این در حالیست که مردم عادی این کشور سالیانه از درآمدی بین 40 تا 60 هزار فرانک برخوردارند.3- نگاهی دقیق تر به علل موفقیت بانک های سوئیس:با توجه به مطلبی که ذکر شد مشخص می شود که بانک های سوئیس در ارائه برنامه و طرح های خاص به منظور مدیریت امور مالی مشتریان خود، حسن سابقه تاریخی و اعتبار جهانی دارند اما پرسشی که مطرح می شود اینست که اعتبار جهانی بانک های سوئیس از چه راهی بدست آمده است؟در پاسخ باید گفت که در سوئیس سیستم بانکداری محرمانه (Secret Banking) وجود دارد. که همین امر علت سرازیر شدن این حجم عظیم پول به بانک ها و مؤسسات مالی سوئیس است و باید اذعان کرد که سیستم تجاری جامع و سیستم قوانین بانکی از سوئیس مکانی ساخت که همه آن را مطمئن ترین مکان برای سرمایه گذاری می دانند و این کشور بخاطر رعایت استانداردهای بالای بانکداری و خدمات مالی الگویی برای دیگر کشورها شده است.
همچنین از دیدگاه کارشناسی بزرگترین و اصلی ترین سرمایه هر بانک در حدود میزان اعتمادی است که جامعه نسبت به بانک دارد. درخشش بانک جهانی کشور کوچک سوئیس در اروپا نیز شاهد گویایی برای اثبات این مدعاست. آنچه که در یک قرن گذشته بیش از همه به سوئیسی ها ثروت، عزت و اعتبار بخشیده همان اعتماد خدشه ناپذیری است که بانک های سوئیس به عنوان امین ثروت و سپرده های نقدی میلیون ها شخص حقیقی و حقوقی از ملیت ها و کشورهای مختلف بدست آورده اند.بطوریکه حتی وقوع دو جنگ ویرانگر جهانی که منشاء آغاز هر دوی آنها کشور آلمان در همسایگی سوئیس بود نه خللی در سیاست بی طرفی سوئیسی ها ایجاد کرد و نه لطمه ای به حس اعتماد عمومی نسبت به بانک های این کشور وارد ساخت.نمایی از فرهنگ مدیریتی حاکم بر نظام اقتصادی و بانکداری در سوئیسبانک های سوئیس، سرمایه بزرگ جلب اعتماد عمومی را از برکت داشتن مدیران بزرگ، هوشمند و شجاع و حمایت همه جانبه و خلل ناپذیر دولت های خود در طول دهه های اخیر کسب کرده اند. حمایتی که با رفتن یک دولت و آمدن دولتی دیگر کمترین وقفه و تغییری در آن ایجاد نشده، بطوریکه می توان گفت سوئیسی ها در یک قرن گذشته حساب بانک و بانکداری خود را از تمامی مناسبات و جزر و مدهای سیاسی و جابجایی قدرت در دولت های خود جدا کرده اند که یکی از وجوه بارز این رویکرد استراتژیک را باید در استقلال بانک مرکزی آن کشور جستجو کنیم.همچنین علاوه بر حس اعتماد عمومی که قبلاً بدان اشاره شد، فرهنگ مدیریتی حاکم بر نظام بانکی سوئیس نقش بسزایی در ثبات سیستم بانکی این کشور دارد.
درسی برای مدیران امروز و آینده
فرهنگ مدیریتی حاکم بر بانک های سوئیس به شیوه ایست که آن را از اتکا به فرد و افراد جدا کرده و قائم به ذات بار آورده است.این متد مدیریتی است که ما امروز آن را به ندرت در سازمان های دولتی و بنگاههای اقتصادی بخش خصوصی کشور خود مشاهده می کنیم.یکی از مهمترین نکاتی که مدیران باید مورد توجه قرار دهند، ضرورت رصد کردن دائمی شواهد و قرائنی است که در افق های دور دست خبر از وقوع حوادث سهمگین می دهند و پیش دستی خردمندانه بر آن حوادث یکی از بزرگترین نیازهای مدیریتی به خصوص برای مدیران است که می خواهند در محیط هایی آکنده از چالش های گوناگون، بنگاههای اقتصادی تحت مدیریت خود را با افتخارات و موفقیت های بزرگ و جهانی روبر سازند.بطور مثال می توان به بحران اقتصادی چند سال اخیر جهان اشاره کرد که برخی شرکت های بزرگ با پشتوانه قوی مالی و مدیریت دور اندیش خود توانستند تا حدودی از دریای توفانی بحران اقتصادی عبور کرده و خود را به ساحل امن و آرامی برسانند.
آشنایی مختصر با سیستم بانکداری محرمانه (Secret Banking)یکی دیگر از رموز موفقیت سیستم بانکداری کشور سوئیس که ارتباط تنگاتنگی با ایجاد حس اعتماد عمومی دارد، اعتبار تاریخی این کشور برای سرّی بودن نظام بانکی اش است قوانین حاکم در این کشور به بانک ها این اجازه را می دهد که از دادن هر گونه اطلاعات در مورد مشتریان صاحب نام خود نیز امتناع ورزند، دولت سوئیس حتی تحت فشار شدید اتحادیه اروپا نیز حاضر نشده است بانکداری محرمانه خود را کنار بگذارد، مگر در شرایطی خاص از قبیل مواردی که یک مشتری درگیر قاچاق مواد مخدر شده باشد.
مشکلی که در این رابطه وجود دارد آنست که بسیاری از افراد، از گوشه و کنار جهان به شکل محرمانه در بانک های سوئیس سرمایه گذاری کرده و پس از چندی از دنیا رفته اند و کسی نمی داند که وی در سوئیس دارای سرمایه است، جز بانک مرکزی دولتی سوئیس.لازم بذکر است که این سبک از بانکدارای از سال 1930 آغاز شد و هنوز هم با قوت بسیار ادامه دارد.بانکداران سوئیس می گویند که آنها اطلاعات و مشخصات افرادی که در سوئیس حساب دارند را به هیچ کس نمی دهند، دلیل این مسئله نیز آنست که بانکداران سوئیسی، بانک های خود را محل امنی جهت جذب سرمایه معرفی می کنند و به همین علت کشور سوئیس حدود 35% سرمایه های خصوصی و حقوقی در جهان را داراست و گرداننده بخش اعظم سیستم مالی بین المللی است.سخن آخر:در نهایت می توان رموز موفقیت سیستم بانکداری کشور سوئیس و یا بطور کلی نظام اقتصادی این کشور را در دانش به روز اقتصادی و اعمال آن در بخش مدیریت، بکارگیری شیوه های مختلف مدیریت علمی و ایجاد حس اعتماد بین افکار عمومی در سطح جهانی که ناشی از فرهنگ صلح طلبانه مردم این کشور است خلاصه کرد.
منبع : برترینها
کد خبر: ۵۱۳۳۱۸۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
سیستم بانکی در اکثر مواقع مورد اتهام است/ کنترل تورم از طریق نظارت پایه پولی در کشور
معاون نظارتی بانک مرکزی سیستم بانکی در اکثر مواقع مورد اتهام است کنترل تورم از طریق نظارت پایه پولی در کشور تهرانفردر ارتباط با افزایش روزافزون میزان مطالبات اظهار داشت متأسفانه نظام بانکی کشور در اکثر مواقع مورد اتهامهای متعددی است به گزارش خبرنگاراقتصادی باشگاه خبرنگاران- سامانه 2000 جامع ترین سیستم پرداخت غیرحضوری کشور است
سامانه 2000 جامع ترین سیستم پرداخت غیرحضوری کشور است تهران - ایرنا - معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران گفت سامانه آسان پرداز 2000 یکی از جامع ترین و کامل ترین سیستم های پرداخت غیرحضوری کشور است محمدرضا بیدخام روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد هدف از راه اندا- وزیر دادگستری: فساد اقتصادی بلای توسعه کشور شده است
وزیر دادگستری فساد اقتصادی بلای توسعه کشور شده است قشم – ایرنا – وزیر دادگستری گفت فساد اقتصادی بلای توسعه کشور شده و اگر می خواهیم کشور توسعه پیدا کند باید جلوی این فساد را بگیریم به گزارش ایرنا حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در آیین نماز جمعه این هفته قشم افزود مسیر توسعه کشور ب- فضای جدید اقتصادی و ضرورت تغییر نظام گمرکی استان
فضای جدید اقتصادی و ضرورت تغییر نظام گمرکی استان سنندج - ایرنا - فعالان اقتصادی کردستان در نشستی با حضور مدیرکل گمرکات استان اعضای هیات نمایندگان اتاق سنندج و روسای اتحادیه ها و تشکل ها بر ضرورت تغییر نظام گمرکی در استان تاکید کردند به گزارش ایرنا رییس اتاق بازرگانی سنندج در ا- عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانکهای کشور خود را در قبال تولید مسوول نمی دانند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بانکهای کشور خود را در قبال تولید مسوول نمی دانند مشهد- ایرنا- نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت بانکهای کشور خود را در قبال تولید مسوول نمی دانند دکتر محمد حسین حسین زاده بحرینی روز یکشنبه در جریان بازدید از شهرک صنعتی بینالود مشهد افزفسادی محتمل الوقوع در نظام پولی و بانکی کشور
فسادی محتمل الوقوع در نظام پولی و بانکی کشورمحمد کشوریان مقدم 21 بهمن 93تاریخ انتشار سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۵۳ در بین بانکداران اصطلاحی مشهور است به این مضمون که اگر شما از بانکی هزار دلار وام بگیرید باید نگران باشید اما اگر شما از همین بانک یک میلیون دلار وام بگیرید ایرئیس سازمان نظام کاردانی ساختمان تهران اعلام کرد افزایش عمر مفید ساختمان ها نیازمند استفاده از مصالح استاندارد
رئیس سازمان نظام کاردانی ساختمان تهران اعلام کردافزایش عمر مفید ساختمان ها نیازمند استفاده از مصالح استاندارد نیاز سالانه کشور به ساخت 1 5 میلیون واحد مسکونیرئیس سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران گفت اگر میخواهیم عمر مفید ساختمان در تهران از 30 سال به 100 سال افزایش یابدضروري بودن تحول در ساختار اقتصادي كشور
ضروري بودن تحول در ساختار اقتصادي كشور عضو كميته علمي محورهاي راهبردي كنگره ملي اقتصاد مقاومتي با بيان اينكه جامعه نيازمند اصلاح الگوي مصرف و حمايت از توليد داخل است گفت بايد به بحث مديريت مصرف بيشتر توجه شود چراكه مديريت مصرف يكي از اهداف اصلي اقتصاد مقاومتي است كه بر مصرف متاقتصاد مقاومتی؛ الگویی الهامبخش از نظام اقتصادی اسلام
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۵ ۰۳ انتخاب عنوان انقلاب اسلامی مردمسالاری دینی مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی برای دوشنبه سیزدهم بهمن ماه 1393 بهانهای شد تا با توجه به این نام سیاستهای اقتصاد مقاومتی را مرور و راهکارهای اجرای این سیاستها را با تکیه بر ظرفیتهای مردمی و لزوم مدیریقوانين براي فعاليت هاي اقتصادي در کشور تسهيل شود
۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱ ۱۴ق ظ معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها قوانين براي فعاليت هاي اقتصادي در کشور تسهيل شود وجود قوانين دست و پا گير و پيچيده مسير فعاليتهاي اقتصادي را با چالش رو به رو ميکند البته اين مسأله به معناي بي قانوني نيست بلکه قوانين و مقررات موازي بايعضو کمیسیون اقتصادی مجلس : 5درصد صرفه جویی هزینه های دولت نجات دهنده اقتصاد کشور است
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس 5درصد صرفه جویی هزینه های دولت نجات دهنده اقتصاد کشور است اقتصاد > اقتصاد کلان - برای حصول درامدهای مالیاتی سال 94 باید از بنگاه هایی که فرار مالیاتی دارند شروع کرد تا جایگزین درامدهای مالیاتی شود محمد حسین میر محمدی عضو کمیسیون اقتعضو کارگروه اصلاح نظام بانکی: اصلاح قانون بانکداری بدون ربا بزودی نهایی میشود
عضو کارگروه اصلاح نظام بانکی اصلاح قانون بانکداری بدون ربا بزودی نهایی میشودعضو کارگروه تحول نظام بانکی مجلس با بیان اینکه طرح اصلاح قانون بانکداری بدون ربا تا سه جلسه آینده در کارگروه نهایی میشود گفت در این طرح از تجربیات اجرای قانون در ایران و تجربیات موفق سایر کشورها استفامروری بر رزومه يكي از فعالان موفق اقتصادی کشور
مروری بر رزومه يكي از فعالان موفق اقتصادی کشور زرگر یک مدیر کارآفرین و با تجربه است که قریب 30 سال حضورش در تجارتهای داخلی و بین المللی از او یک مدیر قابل ساخته است به گزارش پایگاه خبری ائتلاف فراگیر ایرانی آباد حمید حاجی ابراهیم زرگر متولد 1338 و موسس گروه نفیس از هلدینگهایاظهارات اقتصادی معاون وزیر كشور
اظهارات اقتصادی معاون وزیر كشورتاریخ انتشار يکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۲۲ ۱۵ محمدحسین مقیمی بعد از ظهر یكشنبه در جلسه شورای اداری خراسان شمالی اظهار كرد با توجه به شرایط سخت كشور و برای رهایی از این شرایط دولت یازدهم در تلاش است تا با انجام اقدمات موثر وابستگی درآمدهای كشور در- عضو شورای عالی کار:بخش تولید، قربانی نظام بانکی در کشور شده است
عضو شورای عالی کار بخش تولید قربانی نظام بانکی در کشور شده است شیراز- ایرنا- عضو شورای عالی کار کشور ضمن تاکید بر لزوم حمایت همه جانبه از تولید گفت امروز بخش تولید در کشور قربانی نظام بانکی شده است به گزارش ایرنا جمال رازقی عصر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز افزود- نقش بخش خصوصی در احیای مطالبات سیستم تجاری کشور
رییس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد نقش بخش خصوصی در احیای مطالبات سیستم تجاری کشور تهران - ایرنا - رییس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی ایران به نقش بخش خصوصی در احیای مطالبات سیستم تجاری کشور و برداشتن موانع و مقررات دست و پاگیر اشاره کرد و گفت اتاق در دوره هفتم اگتکرار/ یک تولیدکننده راهکار جامع بانکی در گفتوگو با فارس: بازار بکر صادرات سیستمهای بانکداری/ کسب ارز در باز
تکرار یک تولیدکننده راهکار جامع بانکی در گفتوگو با فارس بازار بکر صادرات سیستمهای بانکداری کسب ارز در بازار حرفهای و گران نرمافزار بانکیک تولیدکننده راهکار جامع بانکی گفت در بازار حرفهای و گران نرمافزارهای بانکی به دلیل تفاوتهای نوع بانکداریها از جمله بانکداری اسلامی-
اقتصادی
پربازدیدترینها