تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب از فکر (در گناهان)، برتر از روزه شکم از طعام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842264544




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آزادسازي قيمت خودروهيچ سودي براي مصرف کننده ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۶ بهمن ۱۳۹۳ (۹:۴۳ق.ظ)
عضو شوراي رقابت: آزادسازي قيمت خودروهيچ سودي براي مصرف کننده ندارد عضو کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي بابيان اينکه دولت با آزادسازي قيمت خودرو فقط به خودروسازان کمک مي کند، گفت: تصميم هاي وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره خودرو يکي پس از ديگري اشتباه است.
محمدعلي مددي نماينده مردم ميانه در مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري موج با اشاره به اين که وظيفه شوراي رقابت قيمت گذاري نيست، گفت: دولتمردان و به خصوص وزير صنعت، معدن وتجارت بايد در جهت کاهش قيمت خودرو در بازار گام بردارند اما متاسفانه تصميمات گرفته شده در بازار خودرو علاوه بر اين که قيمت را کاهش نمي دهد بلکه موجب افزايش آن هم مي شود.
وي تصريح کرد: شوراي رقابت يک نهاد فراقوه اي است و وظيفه و رسالت آن تعيين مکانيزم قيمت گذاري براي کالاهاي مختلف از جمله خودروست و دولت نبايد درپي حذف آن باشد.
عضوشوراي رقابت گفت: در شرايط فعلي که قيمت خودرو حتي با قيمت گذاري شوراي رقابت براي مصرف کنندگان گران است، آزاد سازي قيمت ها چه معنايي دارد؟
نماينده مردم ميانه در مجلس گفت: تصميم وزارت صنعت مبني برآزادسازي قيمت خودرو همانند در اختيار قراردادن واردات خودرو به 35 نمايندگي خاص است که هرکدام از اين تصميمات متاسفانه داراي بازتاب منفي در بازار بوده است و مي تواند درقيمت گذاري ها تاثير نابجايي داشته باشد.
عضو کميسيون اقتصادي مجلس با اشاره به اينکه دولت به خودي خود نمي تواند درباره آزاد سازي قيمت خودرو تصميم گيري کند و بايد در اين مورد لايحه بدهد و در صورت تصويب نمايندگان مجلس اين موضوع مي تواند عملياتي شود.
مددي با اشاره به اينکه مخالف جدي آزادسازي قيمت خودروهستم، گفت: خودروهاي ساخت دوبرند معتبر خودروسازي کشور با قيمت هاي فعلي که شوراي رقابت تعيين مي کند مورد استقبال مردم قرار نمي گيرد و از کيفيت لازم هم برخوردار نيست.
وي گفت: آزاد سازي قيمت خودرو بايد در شرايطي باشد که ازيک طرف توليد خودرو درکشور انحصاري نباشد واز طرف ديگر ميزان تعرفه واردات خودرو بسيار پايين باشد تا بارقابتي شدن بازار کيفيت خودروهاي ساخت داخل کشور افزايش يابد.
مددي وجود دوکارخانه ايران خودرو وسايپا که توليد کننده خودروهاي پرفروش 20تا 60 ميليون توماني درکشور هستند را نوعي انحصار دانست وافزود: خودروسازان به جاي اين که به فکر بالابردن قيمت خودرو به هربهانه اي باشند کيفيت را اولويت اول خود قرار دهند و با اين معيار پيش بروند که به اندازه پولي که بابت يک خودرو از مردم دريافت مي کنند هم خودروي باکيفيتي به آنها ارائه کنند وهم در خدمات پس از فروش پيشرو باشند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن