واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جایگاه جنبشدانشجویی بایدمشخصشود
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: جایگاه دانشجو و جنبش دانشجویی و روند آن در ۴ دهه گذشته با آسیبها و مشکلاتی روبهرو بوده و باید جایگاه دانشجو و جنبش دانشجویی در اسناد بالادستی تعریف شود.
کد خبر: ۴۷۵۳۷۹
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۷ - 14 February 2015
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: جایگاه دانشجو و جنبش دانشجویی و روند آن در ۴ دهه گذشته با آسیبها و مشکلاتی روبهرو بوده و باید جایگاه دانشجو و جنبش دانشجویی در اسناد بالادستی تعریف شود.
به گزارش تسنیم، محمد رضا عارف عصر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اظهار داشت: من جایگاه ویژهای برای جنبش دانشجویی و جوانان قائل هستم و خوداتکایی در علم و فن آوری به عهده جوانان است.
وی افزود: روند حضور دانشجویان پس از انقلاب روند پررنگی بوده و دانشجویان در همه حوادث ملی حضور داشتهاند و در سال 57 حدود 157 هزار دانشجو داشتیم اما امسال نزدیک به 5 میلیون دانشجو داریم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: امروز بیش از 580 هزار دانشجوی تصحیلات تکمیلی در کشور داریم و مزیت اصلی کشور ما منابع انسانی آن است و در دوره دکتری نیز 73 هزار و 400 دانشجو داریم که اسناد بالادستی مهمی امروز رو به روی این گروه از جامعه است.
وی افزود: جهاد علمی یک ضرورت در کشور است و باید در افق چشم انداز که 10 سال از آن گذشته قطب علم دنیای اسلام باشیم که باید در اسناد بالادستی برای اجرایی شدن آن تلاش کنیم و جایگاه دانشجو و جنبش دانشجویی مشخص شود.
معاون اول دولت اصلاحات اظهار داشت: دانشجویان در کنار همه مسئولیتهای فرهنگی اجتماعی و سیاسی که دارند علم اندوزی وظیفه اصلی آنهاست و تحقق همه شعارها در گرو تلاش علمی دانشجویان است.
وی افزود: ما دانشجوی بانشاط میخواهیم و دانشجو مدیر آینده کشور است و دانشجو در دانشگاه باید تمرین تحمل و صعه صدر کند اما به علت محدودیتهای تنگنظرانه در یک مسیر باریک و آموزشی قرار گرفتهاند.
عارف با اشاره به اینکه تاکنون با نگاهی محدود به دانشجو نگاه شده و در یک نگاه خوشبینانه دانشگاه یک دبیرستان بزرگ دیده شده، افزود: باید ببینیم دانشجو چه میزان فرصت خودسازی و فکر پیدا میکند و در دانشگاهها باید اخلاق ملاک قرار گیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برنامهها باید آسیبشناسی شود که چرا تحقق پیدا نکرده و باید ببینیم در تولید ناخالص امروز چه سهمی برای پژوهش داریم و سهم ما امروز کمتر از یک درصد است در حالی که پاسخگویی به همه خواستههای مردم در گرو پژوهش کاربردی است.
وی، جامعه دانشجو را نخبهترین و با انگیزه ترین جامعه کشور دانست و گفت: باید همه در برابر پیشرفت و توسعه در بخشهای مختلف احساس مسئولیت کنیم.
عارف افزود: در جهتگیریهایی که داریم، سهم محصولات مبتنی بر دانش و فن آوری داخلی باید به 50 درصد برسد و این وظیفه مهم دانشگاه است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: امروز به این نتیجه رسیدیم که باید دانشگاه هیئت امنایی شود و نباید در کوچکترین مسائل دانشگاه دخالت شود و این به نفع هیچ گروهی نیست و دانشگاه محل تمرین دموکراسی، نقد و تحمل یکدیگر برای جوانان است.
وی اظهار کرد: در محیط دانشگاه فکر مهیا است و با برچسب زدن به یک دانشجو، همه ضرر میکنیم و فضای خوبی در کشور فراهم شده و دانشگاه باید در چارچوب قوانین و مقررات آزاد باشد و آزاداندیشی ذات انقلاب ماست.
عارف گفت: در بخش کمی خوب پیشرفتیم اما در بخش کیفی خوب نبودیم و بسیاری از ظرفیتهای دانشگاههای غیردولتی در دوره کاردانی و کارشناسی خالی مانده و باید به سمت کیفیت برویم یک فارغ التحصیل دوره تحصیلات تکمیلی باید کارآفرین باشد.یک دولت اگر بخواهد کاردان و پویا باشد باید 20 تا 30 درصد کارکنان خود را بازخرید کند و ما به دنبال کارآفرینی هستیم.
عارف درباره مذاکرات هستهای گفت: دیپلماسی ما کارشناسی است و دکتر ظریف زبده و کارشناسی است که سیاستهای غرب را میشناسد و مطمئنم هیچ دغدغهای جز تامین منافع ملی و رسیدن به آن ندارد و باید با نگاه خوشبینی به توافق ژنو نگاه کنیم.
معاون اول دولت اصلاحات تصریح کرد: درباره استفاده صلح آمیز هستهای هیچگاه کوتاه نمیآییم و ما هیچ گاه به دنبال استفاده غیر صلحآمیز نبودیم و باید به دنبال لغو تحریمها باشیم و اتکای ما به مردم است و اصرار داریم که تحریمها باید برداشته شود.
وی افزود: انتخابات سال گذشته روند خوبی را طی کرد اما جمعبندی این بود اگر من و دکتر روحانی در صحنه باشیم شکست میخوریم و باید دید صلاح کشور در چه است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: زمانی که معاون اول رئیس جمهور محکوم میشود اقتدار نظام را نشان میدهد که در راستای اهداف خود از هیچ اقدامی فروگذار نمیکند و همه دولتها در مبارزه با فساد کمکاری میکردند و نگاه دستگاههای نظارتی نسبت به پرونده رحیمی صحیح بود.
عارف استان گلستان را یک ایران کوچک دانست و گفت: اقوام، آب و هوا و گروههای مختلف استان گلستان یک الگوی کوچک از کشور ساخته و برای تعالی کشور اگر استان گلستان را یک الگو قرار دهیم راحت تر به نتیجه می رسیم.
وی گفت: سفر من در انتخابات ریاست جمهوری به استان گلستان به علت ظرفیتی بود که استان گلستان دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]