تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مرگ آرى امّا پستى و خوارى هرگز، به اندك ساختن آرى امّا دست سوى اين و آن دراز كردن هرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826356332




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- صادرات و فناوری دو بال توسعه صنعت هستند / تمرکزگرایی از گمرکات حذف شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس نهم: صادرات و فناوری دو بال توسعه صنعت هستند / تمرکزگرایی از گمرکات حذف شود تبریز - ایرنا - رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: صادرات و فناوری دو بال توسعه صنعت هستند و باید بسترهای لازم برای تقویت این دو فراهم شود.


به گزارش ایرنا، رضا رحمانی شنبه شب در آیین بهره برداری از کارگو (پایانه بار هوایی) فرودگاه شهید مدنی تبریز افزود: یکی از محورهای اصلی اقتصاد مقاومتی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب توسعه صادرات است و باید از ظرفیت های این عرصه بیش از پیش بهره برد.
وی با اشاره به اینکه روسیه با مشکل مواجه شده و ما می توانیم با توسعه صادرات به این کشور از ظرفیت ایجاد شده بهتر بهره ببریم، گفت این کشور سالانه نزدیک به 70 میلیارد دلار واردات مواد غذایی دارد که سهم ایران در این میان بسیار ناچیز است.
وی یکی از رویکردهای اصلی اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار را توجه به مقوله صادرات دانست و اظهار کرد: این قانون همچون قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان از زمان خود بسیار جلوتر است و باید زمینه اجرای کامل آن در کشور فراهم شود.
رحمانی رشد علم و فناوری در کشور را 14 برابر میانگین جهانی آن اعلام و اضافه کرد: این عرصه به عنوان بال دیگر توسعه صنعت باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: به طور قطع مباحثی که به توسعه این مقوله بیانجامد می تواند به توسعه اقتصادی کشور نیز منجر شود.
رحمانی همچنین خواستار تمرکززدایی از گمرکات کشور شد و گفت: باید این موضوع به عنوان ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی و توسعه صادرات پیگیری و اجرا شود.
وی ادامه داد: در این حوزه باید ظرفیت های صادراتی و وارداتی هر منطقه شناسایی و به استان ها اختیار در زمینه فعالیت در این عرصه ها داده شود.
رحمانی تاکید کرد: به طور قطع هر فرایندی که در تهران برای امور گمرکی در حال اجراست را می توان در دیگر گمرکات کشور انجام داد و این تمرکز زدایی به سهولت انجام فرایندها و شتاب گیری روند صادرات و واردات کمک شایانی می کند.
کارگو (پایانه بار هوایی) فرودگاه شهید مدنی تبریز با حضور مسعود کرباسیان معاون وزیرامور اقتصادی و دارایی و رییس کل گمرک کشور به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرنگار ایرنا، کارگو بستری مناسب برای توسعه صادرات و بهبود فضای کسب و کار به شمار می رود و می تواند تحولی شگرف در جهت سهولت دسترسی به بازارهای جهانی و تجارت فرامرزی فراهم کند.
فرودگاه شهید مدنی تبریز در شمال غرب تبریز و در ارتفاع یکهزار و 494 متری از سطح دریا درزمینی به مساحت 420 هکتار با قدمت 57 سال که از یک طرف به پایگاه دوم شکاری، از طرف دیگر به سه راهی فرودگاه و مرند و از طرفی به پلیس راه تبریز – مرند مشرف شده است.
فرودگاه تبریز در سال 1329 با ماموریت ارایه خدمات هوایی، پروازهای برنامه ای و غیر برنامه ای، آموزشی و نظامی برای مسافرین، متقاضیان و سایر ارگان های کشوری و تحت نظارت ضوابط سازمان جهانی هوانوردی ICAO در محل کنونی تأسیس شد.
برای اولین بار در سال 1326 دفتری با عنوان بی سیم هوایی در شهر تبریز در ساختمان مشهور به بی سیم در انتهای خیابان ارتش فعلی فعالیت خود را آغاز و در سال 1329 از بی سیم هوایی به ایستگاه هوایی تغییر عنوان یافت و باند پروازی خاکی در محل فعلی فرودگاه مورد استفاده قرار گرفت.
در سال 1335 با نصب دستگاه های ناوبری در محوطه فرودگاه و ایستگاه هوایی به نام فرودگاه تبریز تغییر نام داد و در سال 1337عملیات ساختمان 3 طبقه و برج کنترل در طبقه چهارم در محوطه فرودگاه شروع و در سال 1338 مورد بهره برداری قرار گرفت.
در سال 1356 پرواز حجاج از این فرودگاه شروع و از سال 1378 به عنوان یکی از فرودگاه های درجه یک کشور انتخاب و از آن تاریخ به عنوان یکی از چهار فرودگاه Open Sky (آسمان باز) ایران خدمات هوایی خود را به پروازهای داخلی و خارجی و عبوری ارایه می نماید.
این فرودگاه هم اکنون با داشتن حدود 200 پرواز داخلی و 20 پرواز خارجی ورودی و خروجی در هفته از نظر تعداد پرواز و تجهیزات ناوبری از جایگاه مناسبی در کشور برخوردار است و دارای یک فرودگاه اقماری به نام فرودگاه سهند می باشد.
2090/1756



25/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن