واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فانی: 26 هزار کلاس درس نیمه تمام در کشور وجود دارد سمنان - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش از وجود 26 هزار کلاس درس نیمه تمام در کشور خبر داد که برای تکمیل به 40 هزار میلیارد ریال اعتبار از سوی دولت و خیرین نیاز دارند.
«علی اصغر فانی» روز شنبه در نشست با فرهنگیان منتخب استان سمنان گفت: در کشور 520 هزار کلاس درس وجود دارد که 490 هزار کلاس درس پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایجاد شده است.
وی با تاکید بر اینکه یک سوم از کلاس های درس موجود در کشور استاندارد نیستند ابراز امیدواری کرد: چهار تا پنج سال آینده کلاس های درس غیراستاندارد، استانداردسازی شوند و دغدغه استاندارد بودن کلاس های درس در کشور برطرف شود.
فانی با بیان اینکه لایحه رتبه بندی معلمان در آموزش و پرورش تا پایان سال به مجلس شورای اسلامی تقدیم می شود، اظهار کرد: در این لایحه که مدنظر کمیسیون اجتماعی دولت یازدهم نیز هست، معلمان مانند استادان در وزارت علوم، بر حسب میزان فعالیت علمی و تالیفات رتبه بندی می شوند.
وی با اشاره به فعالیت 100 شعبه دانشگاه فرهنگیان در کشور و تحصیل 50 هزار دانشجو - معلم در آنها، افزود: ماده 28 اساسنامه این دانشگاه که مغفول مانده بود، اجرایی می شود.
وی ادامه داد: بر این اساس، آموزش و پرورش می تواند از دارندگان مدرک کارشناسی، با دریافت آزمون و طی دوره یکساله مهارت های آموزشی، به عنوان معلم استفاده کند.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: دستورالعمل این ماده به زودی ابلاغ می شود و فرزندان فرهنگیان و معلمان پیش دبستانی در اولویت اجرای ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان در کشور قرار دارند.
وی از قطعی شدن قرار گرفتن مدرسان دانشگاه های فرهنگیان به عنوان عضو هیئت علمی این دانشگاه ها به دستور رییس جمهوری در هفته گذشته و همچنین احتساب بیمه طلایی یکسان برای شاغلین و بازنشستگان فرهنگی در سراسر کشور خبر داد.
وی با اشاره به شایعه لغو قانون متعهدین خدمات دبیری در برخی رسانه های کشور، گفت: این قانون لغو نشده است و کلیه دانشجو - معلمان به همان شکل عادی، به استخدام آموزش و پرورش درمی آیند.
فانی خاطرنشان کرد: پیشنهاد دولت یازدهم برای اعتبار سال آینده وزارت آموزش و پرورش، 240 هزار میلیارد ریال بوده است که رشدی 23 درصدی نسبت به سال جاری نشان می دهد.
وی با بیان اینکه اعتبار سالجاری آموزش و پرورش نسبت به سال گذشته 26 درصد رشد داشت، اضافه کرد: دولت تدبیر و امید نگاه ویژه به نظام تعلیم و تربیت کشور دارد.
وی افزایش سهم اعتبار آموزش و پرورش، تحقق سهم اعتباری آموزش و پرورش از نهادهای مختلف مانند شهرداریها و همچنین افزایش بهره وری در هزینه کرد اعتبار را راهکارهای آموزش و پرورش برای مدیریت بهتر اعتبارات دانست.
وزیر آموزش و پرورش افزود: در سال تحصیلی جاری، 25 هزار نیرو از آموزش و پرورش بانشسته شدند و از سویی، افزایش 200 هزار نفری دانش آموزان، نیاز به 15 هزار معلم داشت، ولی آموزش و پرورش هیچ نیرویی اضافه نکرد و با ساماندهی نیروهای فعلی، امور تعلیم و تربیت را پیشبرد.
وی تاکید کرد: آموزش و پرورش با اتخاذ این شیوه، حدود 10 هزار میلیارد ریال صرفه جویی کرده است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مشکلات این وزارتخانه مزمن است و در کوتاه مدت حل شدنی نیست، گفت: مشکلات آموزش و پرورش با شعار حل نمی شود و دولت یازدهم با شناخت مشکلات، برای حل آنها تلاش دارد.
در این آیین، نسل جدید سامانه اتوماسیون اداری آموزش و پرورش به صورت جامع و یکپارچه در تمام شهرستانها، مناطق و نواحی این استان با حضور وزیر آموزش و پرورش راه اندازی شد.
استاندار سمنان، مسوولان و جمعی از منتخبان فرهنگی استان سمنان در این آیین حضور داشتند.
استان سمنان حدود 105 هزار دانش آموز و یک هزار واحد آموزشی دارد و این استان با ضریب پوشش 99.5 درصدی کودکان اول ابتدایی و 85 درصدی دوره پیش دبستانی رتبه برتر کشوری را دارد.
13 درصد از دانش آموزان استان سمنان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند که از میانگین کشوری بالاتر است.ک/2
6103/6100
25/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]