واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شهرکردیها، کرایه اتوبوس واحد را چگونه بپردازند: نقدی، بلیت یا کارت بلیت؟ شهرکرد- ایرنا - شهروندان شهرکردی فکر می کردند با جایگزین شدن بلیت الکترونیکی به جای پرداخت وجه نقد، دورانی تازه برای خدمت رسانی بهتر در حوزه حمل و نقل درون شهری برای مردم فراهم می شود.
به گزارش ایرنا، شهروندان شهرکردی در ماه های اخیر، هنگام استفاده از اتوبوس با این سردرگمی مواجه اند که کرایه خود را باید با پول نقد، بلیت کاغذی یا کارت بلیت الکترونیکی بپردازند.
اغلب مردم فکر می کردند استفاده از کارت بلیت باعث می شود مشکلات استفاده از پول نقد یا بلیت های کاغذی رنگارنگ قدیم، کاسته و در زمان و هزینه نیز صرفه جویی شود.
شهروندان شهرکردی، هم اینک در مسیرهای متفاوت و برای پرداخت کرایه خود باید از ابزار مختلف استفاده کنند بعنوان مثال در مسیرهای ابوذر و حافظ شمالی باید از پول نقد، در مسیرهای گودال چشمه و فردوسی باید از بلیت کاغذی و در مسیر معلم باید از کارت بلیت استفاده کنند.
"ندا یزدان پناه" شهروند شهرکردی به گزارشگر ایرنا گفت: چند ماهی است که باجه های فروش کارت بلیت، کارتها را شارژ نمی کنند و شهروندان مجبورند دوباره از بلیت کاغذی استفاده کنند.
مسوول یکی از باجه های فروش کارت بلیت الکترونیکی، استقبال نکردن مردم برای خرید کارت ها را عامل شارژ نشدن کارتها عنوان کرد.
وی گفت: در راستای استفاده از کارت بلیت، مسوولان امور شهری باید علاوه بر تامین زیرساخت ها، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی استفاده از کارتها را نیز انجام دهند.
شهروند دیگری گفت: شرایط کارم به گونه ایست که در طول روز باید دو یا سه مسیر را با اتوبوس بین شهری جابجا شوم و به همین خاطر نیز در پرداخت کرایه ام، دچار سردرگمی هستم.
"سمیرا کوهی فایق" افزود: استفاده از کارت بلیت با هدف امنیت و کنترل گردش مالی در شبکه حمل و نقل، کنترل بهینه مسافران و تسهیل خدمت رسانی، مدیریت پویای کرایه در سامانه حمل و نقل عمومی و حفظ اسکناس در شهرکرد اجرا می شود.
به گفته وی، معضل بهداشتی استفاده از پول نقد، مهمترین مشکلی است که نه تنها شهروندان بلکه رانندگان اتوبوس با آن روبه هستند.
این شهروند گفت: بارها مشاهده کرده ام که بین رانندگان و مسافران برای پرداخت کرایه اتوبوس بدلیل نداشتن پول خرد یا بلیت کاغذی مشاجره لفظی ایجاد شده است.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری شهرکرد نیز گفت: هم اکنون کارت بلیت الکترونیکی در تمام باجه های بلیت فروشی شهرکرد ارائه و شارژ می شود.
"علی اسکندری" در گفت وگو با گزارشگر ایرنا اظهار داشت: استفاده از بلیت کاغذی در شهرکرد تنها تا پایان امسال است و از ابتدای سال 94 تمام اتوبوس های واحد درون شهری ملزم به گرفتن کرایه از طریق کارت بلیت الکترونیکی هستند.
به گفته وی، هم اکنون 52 دستگاه اتوبوس واحد متعلق به بخش خصوصی و 47 دستگاه اتوبوس با مالکیت این سازمان در مسیرهای درون شهری شهرکرد فعال است.
اسکندری ادامه داد: تمام دستگاه های اتوبوس درون شهری اعم از بخش خصوصی و بخش دولتی به دستگاه های کارت بلیت مجهزند و از ابتدای سال 94 بخش خصوصی نیز کرایه خود را از طریق کارت بلیت دریافت می کند.
به گفته وی، در مرحله اول 40 هزار کارت بلیت الکترونیکی در باجه های فروش در سطح شهر عرضه شد که از این تعداد 30 هزار کارت توسط مردم خریداری شده است.
اسکندری تصریح کرد: اتوبوس های بخش خصوصی بدلیل مشکل تخلیه اطلاعات دستگاه های کارت خوان، بابت کرایه خود پول نقد دریافت می کردند که از ابتدای سال 94 با نصب سیستم های GPS بر روی هر اتوبوس این مشکل رفع می شود.
7361/6027
25/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]