محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831014963
جشنواره فیلم فجر ایستگاه سی و سوم را پشت سر گذاشت
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: با نشاندن سیمرغ ها بر شانه هنرمندان؛ جشنواره فیلم فجر ایستگاه سی و سوم را پشت سر گذاشت خبرگزاری پانا: سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر با شناختن برگزیده ها و نشاندن سیمرغ ها بر بال صاحبان آثار در این دوره از جشنواره شامگاه 22 بهمن ماه به کار خود پایان داد.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۳ بهمن ساعت 05:12
به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا، مراسم با 45 دقیقه تاخیر با اجرای محمدرضا شهیدی فر با پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و قرائت آیاتی از قرآن مجید آغاز شد.
اجرای گروه موسیقی«وصل یار» به سرپرستی امیر اثباتی آغازگر برنامه بود. همراه با اجرای موسیقی تصاویری از فیلم های حاضر در جشنواره سی و سوم در صفحه مانیتور سالن پخش می شد.
محمدرضا شهیدی فر با تبریک سی و ششمین سالگرد انقلاب اسلامی از مردم اهواز و وضیت حال حاضر آنها یاد کرد و گفت: مردم اهواز امروز با ماسک زندگی می کنند و امیدواریم که این مشکل برطرف شود.
در ادامه رضا داد؛ دبیر جشنواره برای سخنرانی بر روی سن آمد و پس از سخنرانی وی کلیپی از فیلم های بخش سینما حقیقت نمایش داده شد و هیات داوران فیلم های مسابقه مستند معرفی شدند.
در ادامه آخوندی؛ وزیر راه و شهرسازی و سلطانی فر؛ رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای اهدای جوایز بخش مستند روی سن آمدند و کلیپی از کاندیداهای این بخش به نمایش گذاشته شد. مهرداد اسکویی که اهدای جوایز این بخش را عهده دار بود از زاون قوکاسیان یاد کرد و از حاضران خواهش کرد که برای این هنرمند دعا کنند. وی در سخنان خود گفت: امیدوارم معاونت ارشاد نگاه ویژه ای به قوکاسیان داشته باشد. سینمای ایران بسیار به او نیاز دارد و امیدوارم با دعای شما حال قوکاسیان خوب باشد.
تقدیر از دو انیمیشن سینمایی که در جشنواره امسال حضور داشت بخشی از برنامه اختتامیه بود که با حضور رضا داد و خسرو سینایی اجرا شد. خسرو سینایی به سخنرانی پرداخت و پس از صحبت های وی، کلیپی درباره کاندیداهای سی و سومین جشنواره فیلم فجر پخش شد که از نظراتشان درباره سیمرغ گفتند. پس از پخس این کلیپ هیات داوران بخش نگاه نو جوایز این بخش را اهدا کردند.
محمدعلی شعبانی که سیمرغ بهترین پژوهش و تحقیق متن مستند را دریافت کرد با لباسی مزین به نا پیامبر به روی سن آمد و سیمرغ خود را به سردار قاسم سلیمانی تقدیم کرد.
وحید جلیلوند که برای جایزه بهترین کارگردانی بخش نگاه نو مورد تشویق قرار گرفت. به سخنرانی پرداخت و با شکل سیمرغ اعتراض کرد و سیمرغ خود را شبه سیمرغ خواند و آن را به پدر و مادر خود تقدیم کرد.
از دیگر هنرمندانی که در این مراسم ضمن دریافت سیمرغ خود به سخنرانی پرداخت و گفت: امیرحسین عسگری هم که جایزه اش را مدیون همراهی سلطان خراسان می دانست گفت: می خواستم اعتبار این جایزه را به گروه ساخت فیلم و افتخار این سیمرغ را به خانواده ام تقدیم کنم.
در ادامه فرشته طائرپور برای اهدای جوایز بخش نگاه نو روی سن آمد و در سخنان خود به نیاز سینماگران از حمایت شدن توسط رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: برخلاف خبرها مبنی بر حضور رئیس جمهور ما از توفیق حضور ایشان محروم شدیم احتمالا هیات داوران را کافی فرض کردند که نیامدند. آقای رییس جمهور این سینما را متعلق به جمهوری اسلامی بدانید. در میان همه گرفتاری ها هفته ای یک بار فیلم دیدن درخواست زیادی نیست. فیلم های امسال جشنواره را ببینید که هم به تازه شدن روح کمک می کند و هم با دغدغه و مشکلات مردم بیشتر آشنا می شوید.
در ادامه شهیدی فر از حضار در سالن نام برد که با تشویق حاضران همراه بود. رخشان بنی اعتماد، جهانگیر کوثری،نیکی کریمی، باران کوثری، مسعود رایگان، فاطمه معتمدآریا، ضیاءالدین دری، محمد بزرگ نیا، مهتاب کرامتی، پانته آ پناهی ها و هوشنگ گلمکانی افرادی بودند که مجری برنامه از آن ها اسم برد.
مهران مدیری با تشویق های مداوم به روی سن آمد و ضمن سلام به ردیف اول سالن که جایگاه مدیران بود، از ساخت فیلم سینمایی خود در سال آینده و نیاز به مدیران سخن گفت و بیان کرد: بخش هایی از این مراسم را من اجرا می کنم و می خواهم سالن را آتش بزنم. من خواهش کردم سه دوست بیایند و قطعه ای را اجرا کنند که شاهکار است. به نظرم صدایی شگفت انگیزتر از رضا زندوکیلی وجود ندارد. او به همراه سامان احتشامی؛ پیانیست و بامداد ملکی؛ نوازنده ضرب دو قطعه را به خواهش من اجرا می کنند. وی به حاضران در سالن اعلام کرد که ۵ سیمرغ بلورین مهم سودای سیمرغ را خودش اعلام خواهد کرد و مردم از این تصمیم با تشویق استقبال کردند.
اهدای جوایز بخش هنر و تجربه با حضور حجت الله ایوبی؛ رییس سازمان سینمایی، هوشنگ گلمکانی و امیرحسین علم الهدی بر روی سن صورت گرفت. در این بخش شهیدی فر اعلام کرد: مجموعه برگزیدگان این دوره از جشنواره دو روز را روی ناو امیر جماران روی آب های خلیج فارس همراه سیمرغ داران مرزبان کشور خواهند بود.
و پس از صحبت های شهیدی فر رئبس سازمان سینمایی در سخنان خود گفت: کیارستمی می خواست برای اهدای جوایز بیاید اما نتوانست. ایوبی سالن شماره دو سینما فرهنگ را به سینمای هنر و تجربه تقدیم کرد.
در اینجای مراسم کلیپی از برخی سینماگران مانند فاطمه معتمدآریا، جمشید مشایخی و... پخش شد که از جشنواره فیلم فجر می گفتند و این کلیپ با تشویق حاضران همراه شد.
اهدای جوایز بخش جلوه های ویژه بصری با روی سن آمدن برزو ارجمند همراه بود وی از حاضران درخواست کرد تا برای دو نفر که دیگر نیستند یعنی حدیش بیگدلی شاملو و جواد شریفی راد دست بزنند.
در بخش دیگری از مراسم جهانگیر میرزاجانی که برای دریافت سیمرغ بلورین بهترین طراحی لباس روی سن آمده بود سیمرغ را به پدر و مادرش اهدا کرد. محسن نصراللهی سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه را گرفت و از هومن سیدی و همه عوامل تشکر کرد. حضور مهتاب نصیرپور و نیکی کریمی برای اهدای سیمرغ بلورین بهترین صدا روی سن با تشویق گسترده تماشاگران همراه بود.
محمود سماک باشی برای دریافت جایزه بهترین صدابرداری به روی سن آمد و گفت:هیچ حرفی ندارم.
بهمن اردلان با یادی از مسعود بهنام جایزه بهترین صداگذاری را دریافت کرد.
رضا عطاران مسوولیت اعلام بهترین موسیقی متن را عهده دار بود که به سبک همیشکی خود به همراه علیرضا شجاع نوری روی سن آمد و مورد تشویق حاضران در سالن قرار گرفت. وی با میله ای فلزی در دست پشت میکروفن قرار گرفت و اشاره کرد این میله برای گرفتن عکس سلفی با او همراه شده است و توضیح داد: این وسیله که در دست من است عصا نیست بلکه می خواهد به سفارش یکی از دوستانش با حاضران عکس سلفی بگیرد. سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن تویط عطاران به بهزاد عبدی تقدیم شد. مجید مجیدی به همراه داوران بخش سودای سیمرغ روی صندلی های تعبیه شده روی سن نشستند و هر کدام به نوبت با یکی از سینماگران برای اهدای سیمرغ پشت تریبون قرار می گرفتند.
شهیدی فر به همزمان شدن تولد مصطفی کیایی و مجید مظفری با مراسم اختتامیه اشاره کرد و از اینرو برخی از سینماگرانی که روی سن می رفتند به این دو نفر تبریک گفتند.
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن بر شانه های سحر دولتشاهی نشست وی به هنگام دریافت سیمرغ بغض کرد و از همه اعضای خانواده و گروه فیلم «عصر یخبندان» تشکر کرد.
میلاد کی مرام برای اهدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد روی سن آمد و ضمن تبریک ازدواج ساعد سهیلی اعلام کرد معرفی برگزیدگان برایش دشوار است چون تمامی کاندیداهای بازیگر نقش مکمل مرد از دوستانش هستند و در آخر سیمرغ را به هومن سیدی داد. هومن سیدی هنگام دریافت سیمرغ احساس خوشحالی فراوان کرده و گفت: خوشحالم که این جایزه را به خاطر بازی در فیلم مصطفی کیایی می گیرم.
بخشی از این مراسم تقدیر از خانواده های شهدا بود. حاضران در سالن به احترام شهدای مزارشریف ایستادند و خانواده های این عزیزان را تشویق کردند. دختر یکی از این شهدا گفت: بعد از ۱۷ سال که سکوت مسوولان را در برابر فاجعه ای که رخ داده بود می دیدیم فیلم خوبی ساخته شد.
نوبت به حضور مهران مدیری و اهدای 5 سیمرغ بخش اصلی فرا رسید و این هنرمند پس از حضورش روی سن اشاره ای به لباس هایش کرد و گفت: در برخی از این مراسم مجری در هر بخش لباس عوض می کند. من هم لباسم را تغییر دادم البته فرخ نژاد قبل از ورود به من می گفت لباس های تو چه فرقی کرد گفتم شاید مشخص نباشد اما راه های شلوارم بیشتر شده است.
وی سعی در گرم کردن مراسم داشت ولی دیگر طولانی شدن مراسم و احساس خستگی حاضران جوابگوی این انرژی نبود. مدیری به پاکت هایی که در دست داشت اشاره کرد و گفت: تنها من می دانم این جا در این پاکت ها چه خبر است. دوربین ها را به سمت من بگیرید چون من خودم کارگردان هستم. محمد زندوکیلی، سامان احتشامی و بامداد ملکی برای بار دوم به روی سن آمدند و قطعه ای به یادماندنی و نوستالوژیک به اجرا در آمد که مهران مدیری نیز همراه با محمد زندوکیلی همخوانی می کرد که با تشویق حاضران توام بود.
باران کوثری به هنگام اعطای سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن با پای آسیب دیده به روی سن آمد و با بوسه باران مادرش؛ رخشان بنی اعتماد جایزه را از دستان او دریافت کرد.
وی پس از دریافت سیمرغ خود با شورو هیجان گفت: نمی توانم هیجانم را پنهان کنم و این را از پای شکسته و آمدنم روی سن با این وضع می توانید متوجه شوید.
باران کوثری ضمن تشکر از پدر و مادر خود و اشاره به گذراندن دوسال خانه نشینی و تحمل روزهای سخت آن دوران گفت: به دلیل صبرتان در دو سال تلخ خانه نشینی که من را و همه بهانه گیری هایم را تحمل کردید و نگذاشتید احساس تنهایی کنم، متشکرم.
صحبت های احساسی باران کوثری در هنگام تشکر از مادرش با اشک های رخشان بنی اعتماد همراه بود.
فریاد پسر جوانی که بارها با صدای بلند در سالن نام باران کوثری را فریاد می زد موجب خنده تماشاگران شده بود که البته چنین واکنش هایی در طول مراسم به مراتب اتفاق افتاد و سوت و جیغ هایی که چندان مناسب این فضاو این مراسم نبود.
مهران مدیری با علاقه از سعید آقا خانی نام برد و برگزبده سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد را با صدای بلند اعلام کرد. وی گفت: این بازیگر عشق من هم هست سعید آقاخانی که کچل و پیر شده و قدیم ها این شکلی نبود.
سعید آقاخانی در پاسخ به شورو علاقه مهران مدیری پس از دریافت سیمرغ خود و پیش از سخنرانی مهران مدیری را در آغوش گرفت و از این که نامش به واسطه مدیری خوانده شده ابراز خرسندی کرد. وی گفت: با سیمرغ ها یک نقشه کشیدیم عطاران سال گذشته دو سیمرغ گرفت و قرار گذاشتیم جفت بندازیم. امیدوارم این سیمرغ نر نباشد تا بتوانیم سیمرغ داری راه بیاندازیم.
فرزاد موتمن به نیابت از اصغر عبداللهی جایزه بهترین فیلمنامه را دریافت کرد و از او بابت اعتمادش تشکر کرد.
معرفی پسر مهران مدیری به حاضران توسط خودش با تشویق حاضران در سالن همراه بود و پس از آن بهرام توکلی بدون آن که چیزی بگوید دیپلم افتخارش را دریافت کرده و رفت.
از دیگر دریافت کنندگان سیمرغ بخش سودای سیمرغ جشنواره ابوالحسن داودی یود که پس از دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره سی و سوم با تشکر از مدیری گفت: این جایزه حاصل ۶ سال صبر و انتظار است. 6 سالی که به اجبار نمی شد کار کرد و همسرم با مردانگی کامل پای این فیلم ایستاد. خیلی ها آمدند و رفتند و تنها او ماند.
نیکی کریمی برای دریافت جایزه ویژه هیات داوران روی سن آمد و با بغض از نداشتن هیچ گونه رابطه و باند در سینما گفت و با اشاره به اینکه از هیچ حمایت عاطفی نیز برخوردار نبوده و خانواده اش هم سی سال است در خارج از کشور هستند به فیلم پوران درخشنده اشاره کرد و گفت: به قول خانوم درخشنده «هیس دخترها فریاد نمی زنند»
جواد نوروزبیگی از دیگر دریافت کنندگان سیمرغ بود وی به هنگام دریافت جایزه خطاب به حجت الله ایوبی گفت: مراقب کسانی که دائم به ما گل می زنند باشید. نوروزبیگی پس از روبوسی با مجید مجیدی از تماشای سه باره فیلم محمد (ص) گفت و اعلام کرد سه بار دیگر هم این فیلم را خواهد دید. علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش های پایانی مراسم اختتامیه به سخنرانی پرداخت و در صحبت های خود از اختصاص پیدا کردن این تایم از مراسم به سخنرانی خود، اظهار گله گی کرد. وی ضمن خوش آمدگویی و تبریک روز ملی پیروزی انقلاب اسلامی متنی قرائت کرد که به شرح زیر است: سی و سومین جشنواره فیلم فجر با بازنگری در روند برگزاری دوره های گذشته و بهره گیری از تجربیات خردورزان این حوزه برخوردار از ویژگی هایی است که امیدوارم به ارتقای کیفیت این رویداد بزرگ هنری انجامیده باشد.اکنون اجازه می خواهم اتفاقات مهمی که در دولت تدبیر و امید درعرصه سینما رخ داده است را به اختصار به استحضار برسانم. از بین رفتن تنش های بی حاصل گذشته و ایجاد فضایی آرام و منطقی در عرصه سیما از جمله مسایلی که همگان به آن اذغان دارند و اعتماد بین دولت و هنرمندان این عرصه احیا گردیده است. به روز شدن سالن های سینما و تجهیز همه سالن های کشور به سیستم دیجیتال و در نتیجه گامی بلند به سوی عدالت فرهنگی ،تجهیز این سالن ها در کمتر از یک سال انجام شد و علاوه بر صرفه جویی چندین میلیون دلاری در سال برای خرید نگاتیو و تجهیزات و کار دشوار در لابراتوارها، سینمای ایران را وارد مرحله تازه ای از نظر فناوری و صنعت کرد. روند بازار کسب و کار و افزایش بسیار خوب فروش گیشه ها در سال گذشته انرژی مثبتی به سینما و سینماگران داد.نمای فیلم های بهتر،برگزاری روزهای سینما سلام، سینمای رایگان و نیم بها، اکران همزمان فیلم ها در کشور،بازسازی سالن های فرسوده ،تماشای فیلم با کیفیت بالاتر از جمله عوامل افزایش مخاطب در سال جاری است. ایران و چین در سال گذشته دو کشوری هستند که با افزایش مخاطب سینما رو به رو بوده اند.آخرین فروش دولت قبل در پایان سال ۱۳۹۱ حدود ۳۲ میلیارد تومان بوده است در حالی که میزان فروش سیماها در طول ۱۰ ماه گذشته ۵۲ میلیارد تومان است. تاسیس گروه هنر و تجربه و موفقیت بسیار خوب این گروه موجی از امیدواری را در اهالی سینما ایجاد کرد. فروش خوب این فیلم ها نشان داد که سینمای فرهنگی جایگاه بلندی در ایران دارد.
در گروه هنر و تجربه فیلم های هنری و تجربی که از نظر هنر سینما ارزشمند و برای مخاطب های خاص و جوانان تحصیلکرده تولید شده است، اکران می شود. اقدامی که بسیار مورد حمایت اهالی سینما قرارگرفت، چند سالن سینما از سوی سازمان سینمایی برای یک سال اجاره و این فیلم ها با تبلیغات خوب در این سالن ها اکران شد.
همه درآمد ناشی از فروش نیز عاید صاحبان فیلم می شود. فروش بسیار خوب شش ماه گذشته و به ویژه فروش فیلم های کوتاه و مستند موجی از امید را در این گروه ایجاد کرده و در عین حال فرصت بیشتری برای اکران عمومی فیلم های دیگر نیز فراهم آورده است.
تاسیس مدرسه ملی سینما خبری نوید بخش و راه حل مناسبی برای نهادیه کردن تجربه سینمای ایران است. همه کشورهای بزرگ سینمایی علاوه بر داشتن دهها دانشکده و آموزشگاه دارای یک مدرسه ملی بزرگ اند که با نظام آموزشی استاد شاگردی و کارگاهی همه بزرگان سینما را برای آموزش نسل جدید سینما به کار می گیرد. این مدرسه هم اکنون تاسیس و شخصیت های برجسته ای از سینماگران و هنرمندان در هیات امنای آن عضویت دارند. این مدرسه می تواند الگوی ایرانی و اسلامی سینمای ایران را به دیگر نسل ها انتقال دهد و به بزرگترین مرکز آموزش سینمایی منطقه و جهان اسلام تبدیل شود.
شفاف سازی در حمایت ها و هزینه ها از دیگر برنامه های اجرا شده است. شیوه نامه حمایت های دولتی و نحوه حمایت از فیلم های بلند و کوتاه و مستند به روشنی اعلام شده است.
حمایت از طیف های گوناگون سینما، در شیرایطی که در گذشته بنیاد فارابی از چند فیلمساز و معدودی از فیلم ها حمایت می کرد و سایر فیلمسازان از این حمایت ها بی بهره بودند. در سال گذشته ۴۵ فیلم مورد حمایت قرار گرفت و بیشتر آنها از حمایت مالی زیر ۵۰ درصد برخوردار شدند.
طیف های گوناگون و متنوع در بین حمایت شده ها دیده می شوند. در ۸ سال گذشته حدود ۵۰ میلیارد تومان صرف چند فیلم به اصطلاح فاخر شده است .فیلم هایی که در جمع کمتر از ۵ میلیارد تومان فروش داشته اند.
ایجاد شور و نشاط در جوانان فیلمساز در انجمن سینمای جوان: سال گذشته سال درخشانی برای ۶۰ انجمن سینمای جوان در سراسر کشور بود. برگزاری جشنواره های استانی و منطقه ای ،کمک به جوانان فیلمساز در سراسر کشور و روابط صمیمانه مدیران انجمن با جوانان، شور و نشاط و در عین حال موجی از تولیدات درخشان را در سال گذشته در این عرصه به همراه داشت. اتفاق مشاهبی که در ساخت فیلم های مستند نیز افتاده است و رضایت جامعه بزرگ مستندسازان را به همراه داشته است.
یاری جستن از اهالی سینما در مدیریت سینمایی: اهالی سینما سازمان سینمایی را خانه خود می دانند. تشکیل کارگروه های گوناگون و چندین اتاق فکر در عرصه های مختلف، عضویت دهها سینماگر برجسته در شوراهای پروانه ساخت، نمایش، شورای صنفی ،هیات امنای موسسات مختلف، گروه هنر و تجربه ،گروه بین الملل، گروه سینمای کودک ،شوراهای بنیاد فارابی و دیگر موسسات و کارگروهها و کمیته های کاری گوناگون عملا همه سینماگران را در تصمیم سازی و تصمیم گیری ها سهیم کرده است.
و اما ویژگی های جشنواره امسال:
حضور چشمگیر و برجسته نسل جوان و فیلم اولی ها در جشنواره امسال چشمگیر است. اتخاد سیاست های تشویقی برای جوانان و همراهی با آنان در طول مسیر ساخت فیلم نتایج خوبی به همراه داشته است و جشنواره سی وسوم را جشن قدرت نمایی جوانان تبدیل کرده است.
هیات های انتخاب و داوری متشکل از چهره های برجسته سینمای ایران هستند و عموما معتقدند که در سال جاری سینمای ایران گامی بلند به سوی پیشرفت برداشته است.
احترام به مستندسازان و نمایش فیلم هایشان در کاخ جشنواره اثر خوبی برای تشویق این بخش از سینمای کشور داشته است.
واما برخی نکات برای یادآوری به اهالی فرهنگ و هنر:
۱- تشکر و تقدیر از همراهی هنرمندان و سینماگران با دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.همراهی شما بهترین پاسخ به کسانی است که ایجاد فضای پرامید و بانشاط بین اهالی فرهنگ را برنمی تابند.
۲- سنیمای ایران یکی از بزرگترین دستاوردهای فرهنگی نظام جمهوری اسلامی ایران است و کارنامه آن بسیار درخشان است.سینماگران ایرانی با امکانات محدود و هزینه های اندک بهترین آثاررا آفریدند. نقش برجسته سینما در دیپلماسی عمومی در سال های پس از انقلاب شایسته تقدیراست.باید تلاش کرد تا ضمن پرداختن به مسایل و مشکلات اجتماعی، خصلت های ارزشمند و زیبای ملت بزرگ ایران را به نمایش بگذاریم و روحیه امید و خودباوری را در بین اقشار مختلف مردم تقویت کنیم.
۳- امنیت روانی هنرمندان در گرو پذیرش قانون است. تصمیمات وزارت فرهنگ و ارشاد و شوراهای پروانه ساخت و نمایش در حکم قانون است و همه دستگاهها و نهادها موظف به اجرای آن می باشند.
۴- امنیت اقتصادی، بیمه های درمانی مناسب، بیمه بیکاری از وظایف دولت است.رابطه دولت و هنر در این عرصه ها معنا پیدا می کند.هنر دولت این است که بداند در کدام عرصه ها نباید ورود کند. رقابت با بخش خصوصی به هیچ وجه سیاست این دولت نیست.
در پایان لازم می دانم باردیگر از حضور میهمانان گرامی و همه کسانی که دراین رویداد بزرگ سینمایی در مسیر اعتلای سینمای ایران گام برداشتند،از منتقدان نکته سنج گرفته تا مشتاقان پرشور سینما که سالن ها را گرمی بخشیدند؛ از باتجربه ها و پیشکسوتان سینما که جشنواره با حضورشان اعتبار یافت تا جوان ها تازه وارد ها که جشنواره با آثارشان رونق یافت؛ از اعضای هیات انتخاب که کار دشوار بازبینی را عهده دار بودند تا هیات محترم داوران که فرآیند دشوار قضاوت را برعهده گرفتند؛ از اهالی رسانه و خبرنگاران و عکاسانی که پوشش تمام و کمال جشنواره را عهده دار بودند و به ویژه از دبیر و اعضای دبیرخانه و تمام کسانی که دربرنامه ریزی و برگزاری این جشنواره نقش داشتند ،صمیمانه قدردانی و سپاسگزاری کرده و امیدوارم سی و سومین جشنواره سینمای ایران منشا آثار بدیع و برتر در سال ها و جشنواره های آتی باشد. و اما برگزیدگان سی و سومین جشنواره فیلم فجر از این قرار است: سیمرغ بلورین بهترین پژوهش و متن مستند: محمدعلی شعبانی برای پژوهش فیلم مستند «سمفونی استیضاح» محمد شعبانی هنگام دریافت جایزه گفت: از هیات محترم داوران و انتخاب تشکر می کنم که فیلم من را دیدند، از پژمان لشکری پور که با صبر او این فیلم ساخته شد نیز تشکر می کنم، خوشحالم با این لباس که نام مقدس پیامبر اعظم روی آن نوشته جایزه خود را می گیرم. این جایزه را پیشکش می کنم به مردی که پرچم پیامبر اعظم را در دست گرفته یعنی حاج قاسم سلیمانی اهدا می کنم. سیمرغ بهترین کارگردانی مستند مهدی گنجی برای فیلم «من میخوام شاه بشم» مهدی گنجی بعد از دریافت جایزه بیان کرد: خیلی خوشحالم امروز در کنار شما این جایزه را می گیرم از همه مستندسازانی که در چند سال گذشته با سختی بسیار فیلم مستند ساختند، تشکر می کنم. کسانی که فیلم های آن ها را ندیدهاید. همچنین با توجه ویژه به فیلم آتلان به کارگردانی و تهیه کنندگی معین کریم الدینی، دیپـلم افتـخار بهترین «کـارگردانی سینما حقیقت» به محمد کارت برای فیلم «بختک» اهداء شد. جـایزه ویژه هیأت داوران مستند فرشاد افشینپور برای تصویربرداری فیلم «سفر به آمادای» فرشاد افشین پور گفت: دوست دارم یک روز سیمرغ بهترین فیلم را بگیرم، می خواهم این جایزه را به دکتر سرافراز رییس سازمان صدا و سیما تقدیم کنم چرا که این تنها فیلمی بود که به عنوان نماینده سازمان صدا و سیما حضور دارد. تندیس بلورین بهترین فیـلم مستند تندیس بلورین بهترین فیـلم سینما حقیقت به معین کریم الدینی برای تهیه کنندگی و کارگردانی فیلم «آتلان» اهدا شد. مهرداد اسکویی مستندساز ایرانی ضمن تشکر و قدردانی از وزیر ارشاد و معاونت سینمایی و همه کسانی که برای این جشنواره زحمت کشیده اند گفت: امروز یکی از ما حال خوبی ندارد و او زاون قوکاسیان است. وی ادامه داد: امیدوارم سینما و معاونت سینمایی توجه ویژه ای به قوکاسیان کند. همه برای سلامتی زاون دعا کنید. سینمای ما به ویژه سینمای مستند و کوتاهمان مدیون این مرد بزرگ است و امیدوارم که با دعای شما او هم خوب شود و به جمع ما بپیوندد. بهترین فیلمنامه «نگاه نو» هیأت داوران در بخش فیلمنامه به جای تندیس بلورین، دو دیپلم افتخار اهدا کردند. دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه اقتباسی به حمیدرضا قطبی و ناهید طباطبایی برای فیلم «جامهدران» اهدا شد. محمدرضا قطبی از امیر مهاجر سلطانی که در بازنویسی فیلمنامه او را همراهی کرده بود، تشکر کرد. دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه اصلی (غیر اقتباسی) به مریم مقدم و بهتاش صناعی ها برای «احتمال باران اسیدی» اهدا شد. مریم مقدم بیان کرد: از همه هیات داوران و کسانی که فیلم را دیدند تشکر می کنم. بهتاش صناعی ها گفت: یک تشکر ویژه می کنم از کسانی که برای ساخت این فیلم مستقل با بودجه بسیار اندک همکاری کردند که از این جمله می توان به ایرج رامین فر، کامبوزیا پرتوی و شمس لنگرودی و جعفر پناهی اشاره کرد. بهترین کارگردانی «نگاه نو» تندیس بلورین بهترین کارگردانی به وحید جلیلوند برای «چهارشنبه 19 اردیبهشت» تقدیم شد. وحید جلیلوند بعد از دریافت جایزه گفت: آقای رضاداد سیمرغ بلورین کو؟ چرا؟... از هیات انتخاب تشکر می کنم و خیلی هیجان زده هستم. از هیات داوران تشکر می کنم. از علی جلیلوند برادرم تشکر می کنم. او تنها تهیه کننده فیلم نبود. گفتن واژه تهیه کننده برای او کم است او یک برادر برای همه عوامل فیلم است. وی ادامه داد: می خواهم این شبه سیمرغ و ذوق خود را تقدیم کنم به مادرم نه برای اینکه عزیزترین مادر دنیا است که هست برای اینکه از بچگی به من یاد داد کسی را قضاوت نکنم و بعد به امیر جلیلوند پدرم هدیه کنم نه برای اینکه بهترین پدر دنیا است، برای اینکه همه به بچه هاشون یاد می دهند که زمین خوردید یا علی بگویید و بلند شوید اما بابام به من یاد داد اگه یا علی بگویی هیچوقت زمین نمی خوری. تندیس بلورین هیات داوران «نگاه نو» امیرحسین عسگری برای فیلم «بدون مرز» امیر حسین عسگری کارگردان جوان فیلم در سخنانی گفت: خوشحالم که در این دوره از جشنواره بدون مرز از نظر هیات داوران گذشت و آن را انتخاب کردند. بهترین فیلم «نگاه نو» سیمرغ بلورین بهترین فیلم در بخش نگاه نو به محمد حسین لطیفی برای فیلم «چهارشنبه 19 اردیبهشت» اهدا شد. محمدحسین لطیفی گفت: به همه کسانی که فیلم هایشان در جشنواره هست و نیست و همه آن هایی که جایزه گرفته و نگرفته اند تبریک می گویم. چون حال همه ما خوب است. برترینهای بخش «هنر و تجربه» تندیـس ویژه فیلم بخش هنر و تجربه به امیـرحسین ثقفی برای «مردی که اسب شد» اهدا شد. تندیس بهترین فیلم بخش هنر و تجربه هم به فائزه عزیزخانی برای کارگردانی «روز مبادا» اهدا شد. سیمرغ بهترین جلوههای بصری در بخش «سودای سیمرغ» سیمرغ بلورین بهترین جلوه های بصری در بخش سودای سیمرغ به وحید قطبی زاده برای فیلم «رُخ دیوانه» اهدا شد. همچنین دیپـلم افتـخار بهترین جلوه های بصری به امیررضا معتمدی برای فیلم «مـزار شریـف» رسید. هیأت داوران در این بخش برای جلوه های ویژه میدانی نامزدی را معرفی نکرده است. سیمرغ بهترین چهره پردازی در بخش «سودای سیمرغ» سیمرغ بلورین بهترین چهره پردازی اهدا شد به مهین نویدی برای فیلم «ایران برگر». سیمرغ بهترین طراحی صحنه و لباس در بخش «سودای سیمرغ» سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه در بخش سودای سیمرغ به محـسن نصراللهی برای فیلم «اعترافات ذهن خطرناک من» اهدا شد. سیمرغ بلورین بهترین طراحی لباس به جهانگیر میرزاجانی برای «خداحافظی طولانی» رسید. سیمرغهای بهترین صدابرداری و صداگذاری در بخش «سودای سیمرغ» سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری به محـمود سماک باشی برای فیلم «من دیه گو مارادونا هستم» رسید. سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری نیز به بهمن اردلان برای فیلم «رُخ دیـوانه» رسید. سیمرغ بهترین موسیقی در بخش «سودای سیمرغ» سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن فیلم به بهزاد عبدی برای فیلم «مزار شـریف» اهدا شد. سیمرغ بهترین فیلمبرداری در بخش «سودای سیمرغ» با احترام و تقدیر از علیرضا زرین دست برای فیلم «مزار شریف»، سیمرغ این بخش به علیرضا برازنده برای فیلم «دوران عاشقی» تقدیم شد. سیمرغ بهترین تدوین در بخش «سودای سیمرغ نیما جعفری جوزانی برای فیلم «عصر یخبندان» سیمرغ را به خانه برد. سیمرغ بهترین بازیگر مکمل زن در بخش «سودای سیمرغ» با تقدیر از مینا ساداتی برای فیلم «عصر یخبندان» سیمرغ بلورین این بخش به سحر دولتشاهی برای فیلم «عصر یخبندان» رسید. هانیه توسلی برای اهدای این جایزه روی صحنه آمد که وی را مهتاب نصیرپور و محمد بزرگ نیا همراهی کردند. سحر دولتشاهی پس از دریافت جایزه اش با بغض به ایراد سخن پرداخت و خانواده اش را بهترین سرمایه اش دانست. وی به حضورش در سه فیلم سینمایی در جشنواره امسال اشاره و از مردم تشکر کرد. سیمرغ بهترین بازیگر مکمل مرد در بخش «سودای سیمرغ» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در بخش سودای سیمرغ به هومن سیدی برای فیلم «من دیه گو مارادونا هستم» اهدا شد. دیپلم افتخار به بهمن زرین پور برای فیلم «حکایت عاشقی» اهدا شد. سیمرغ بهترین فیلمنامه در بخش «سودای سیمرغ» رویا محقق برای نگارش فیلمنامه فیلم «دوران عاشقی» سیمرغ گرفت. محقق پس از آنکه روی سن آمد، عنوان کرد: از آقای رییسیان تشکر می کنم که به من اعتماد کردند. گروه بسیار آرام و شادی داشتیم. وی سپس از همسرش که همیشه مشوقش بوده، تشکر کرد. دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه به اصغر عبداللهی برای نگارش فیلمنامه فیلم «خداحافظی طولانی» اهدا شد. سیمرغ بهترین کارگردانی در بخش «سودای سیمرغ» سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی به ابوالحسن داوودی برای فیلم «رُخ دیوانه» اهدا شد. ابوالحسن داوودی پس از دریافت جایزه خود از هیات داوران، گفت: خوشحالم که اینجا هستم. این فیلم حاصل ۶ سال صبر، انتظار و مرخصی اجباری است. امیدوارم شرایط اکران «زادبوم» هم فراهم شود. وی افزود: از همسرم تشکر می کنم که با مردانگی کامل پای این فیلم ایستاد و پسرم که از سربازی می آمد که به من کمک کند و دخترم که در آن سر دنیا پای اینترنت نشسته و منتظر اعلام آرا است. همچنین دیپلم افتخار بهترین کارگردانی به بهـرام تـوکلی برای فیلم «من دیه گو مارادونا» هستم اهدا شد. سیمرغ بهترین فیلم در بخش «سودای سیمرغ» سیمرغ بلورین بهترین فیلم به بیتا منـصوری برای تهیه کنندگی فیلم «رخ دیوانه» اهدا شد. سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن در بخش «سودای سیمرغ» با تقدیر از بازی لیلا حاتمی در فیلم «دوران عاشقی» و مهتاب کرامتی در فیلم «عصر یخبندان» هیأت داوران در این بخش یک دیپلم افتخار و یک سیمرغ بلورین اهدا کرد. سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن به بـاران کـوثـری برای فیلم «کوچه بی نام» اهدا شد. باران کوثری که با پای گچ گرفته شده روی سن آمد، بلافاصله پس از حضور روی سن، در آغوش مادرش، رخشان بنی اعتماد قرار گرفت. این بازیگر سینما با بیان اینکه خیلی ذوق زده شده است، اظهار کرد: باعث افتخار هر بازیگری است که از این ترکیب هیات انتخاب جایزه بگیرد. باعث افتخارم است که نامم در کنار نام های بزرگی در ترکیب نامزدهای بخش بازیگری قرار گرفتم. وی ادامه داد: خوشحالم برای فیلمی جایزه می گیرم که مقبول مردم است و جزو بهترین آرای مردمی است.جایزه را مدیون راهنمایی های عمو فرهادم (فرهاد اصلانی) هستم و مثل همیشه آن را به پدر و مادرم تقدیم می کنم چون تا ابد مدیون شان هستم. کوثری خطاب به پدر و مادرش بیان کرد: به دلیل صبرتان در آن دو سال تلخ خانه نشینی که مرا تحمل کردید، برای تحمل همه خشمی که برای ناعدالتی علیه ام داشتم، تشکر می کنم. خدا را شکر که با تمام سختی هایی که داشتم کاری نکردید که جیزی بگویم که پشیمان شوم. این بازیگر در پایان تاکید کرد: بزرگترین افتخارم تا لحظه مرگم این است که نامم زیر سایه رخشان بنی اعتماد و جهانگیر کوثری باشد. دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن نیز به لیلا زارع برای فیلم «شیفت شب» رسید. سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد در بخش «سودای سیمرغ» سعید آقاخانی برای «خداحافظی طولانی» سیمرغ گرفت. جوایز ویژه هیات داوران سیمرغ بلورین «جایزه ویژه هیأت داوران» به جواد نوروزبیگی برای تهیه کنندگی سه فیلم بهمن، اعترافات ذهن خطرناک من و من دیه گو مارادونا هستم رسید. دیپـلم افتخار «جایزه ویژه هیأت داوران» در بخش سودای سیمرغ نیز به نیکی کریمی برای مجموعه بازی های وی و کارگردانی فیلم «شیفت شب» اهدا شد. داوران سی و سومین جشنواره فیلم فجر مجید مجیدی (رییس هیات داوران)، عبداله اسکندری، محمد بزرگ نیا، عزیز ساعتی، علیرضا شجاع نوری، جواد طوسی و مهتاب نصیرپور به عنوان هیات داوران بخش سودای سیمرغ سی و سومین جشنواره فیلم فجر، آثار بخش «سودای سیمرغ» را داوری کردهاند. همایون اسعدیان، حسن بلخاری، فرشته طائرپور، محمدمهدی عسگرپور و رضا مقصودی به عنوان هیات داوران بخش نگاه نو سی و سومین جشنواره فیلم فجر آثار بخش «نگاه نو» را داوری کردهاند. حبیب احمدزاده، مهرداد اسکویی، محمدرضا اصلانی، محمدعلی فارسی و مانی میرصادقی اعضای هیات داوران بخش «سینما حقیقت» (مستند) سی و سومین جشنواره فیلم فجر بودهاند. جمال امید، هوشنگ گلمکانی، جعفر صانعی مقدم، ایرج تقی پور، شهرام مکری، محمدرضا فرجی، مجید مسچی، سیف الله صمدیان و امیرحسین علم الهدی اعضای شورای سیاستگذاری «سینمای هنر و تجربه» بودند. در مراسم اختتامیه سی و سومین جشنواره فیلم فجر سینماگران و شخصیتهایی مانند حجتالله ایوبی رییس سازمان سینمایی، محمد احسانی مدیر شبکه اول سیما، حبیب ایل بیگی معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی، خسرو سینایی، هادی منبتی، رضا عطاران، محمد بزرگ نیا، پروانه مرزبان، عبدالله اسکندری، هوشنگ گلمکانی، علیرضا رئیسیان، مهوش وقاری، محسن علیاکبری، کاوه سجادی حسینی، شهرام شکیبا، صادق صادق دقیقی، انسیه شاه حسینی، شمس لنگرودی، سعید راد، مجید مظفری، سیروس الوند، عبدالله اسکندری، حسین مسافر آستانه مدیر موسسه رسانههای تصویری، حسین نوش آبادی سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، داریوش باباییان، فرشته طائرپور، هایده صفی یاری، اکرم محمدی، غلامرضا رمضانی، سیامک صفری، مهتاب کرامتی، فائزه عزیزخانی، حبیب رضایی، نیکی کریمی، آزیتا موگویی، برزو ارجمند، وحید جلیلوند، حسن بلخاری، علیرضا برازنده، طناز طباطبایی، مسعود رایگان، رویا تیموریان، حسام الدین آشنا مشاور رییسجمهور، هومن سیدی و... حضور داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]
صفحات پیشنهادی
- سی و سومین جشنواره فیلم فجر فردا در ایستگاه آخر
سی و سومین جشنواره فیلم فجر فردا در ایستگاه آخر تهران - ایرنا - سی و سومین جشنواره فیلم فجر پس از 11 روز فعالیت بعدازظهر فردا چهارشنبه به کار خود در برج میلاد تهران پایان می دهد رویدادی که به باور بسیاری از اهالی سینما و کارشناسان می تواند به ارتقای بیش از پیش هنر هفتم بیانجامهمراه با افتتاحیه سیوسومین جشنواره فیلم فجر بیماری مانع از تجلیل «پدرسالار» توسط «عزتالله انت
همراه با افتتاحیه سیوسومین جشنواره فیلم فجربیماری مانع از تجلیل پدرسالار توسط عزتالله انتظامی شدعزت الله انتظامی که قرار بود در مراسم افتتاحیه سیوسومین جشنواره فیلم فجر از 6 دهه تلاش محمدعلی کشاورز در عرصه هنر تجلیل کند به علت بیماری اجازه حضور در این مراسم را پیدا نکرد به گبرگزیدگان سی و سومین جشنواره فیلم فجر
برگزیدگان سی و سومین جشنواره فیلم فجر فیلم سینمایی رخ دیوانه به کارگردانی ابوالحسن داوودی با کسب چهار جایزه از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی به عنوان رکورددار کسب جوایز سیوسومین جشنواره فیلم فجر شناخته شد به گزارش فرهنگ نیوز بخش پایانی اهدای جوایز سیوسومین جشنوارعکس های دیدنی از حضور بازیگران در حاشیه روز اول جشنواره سی و سوم فیلم فجر
عکس های دیدنی از حضور بازیگران در حاشیه روز اول جشنواره سی و سوم فیلم فجر عکس های بازیگران در حاشیه جشنواره سی و سوم فیلم فجر مهتاب کرامتی طناز طباطبایینازنین بیاتی آناهیتا افشار و شبنم مقدمی پژمان بازغی حمیرا ریاضی رعنا آزادی پرور مهسا کرامتیمهراوه شریفی نیااخبار مرتبط پرکار ترانعکاس سیوسومین جشنواره فیلم فجر از «رادیو تهران»
انعکاس سیوسومین جشنواره فیلم فجر از رادیو تهران شبکه رادیویی تهران همزمان با سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر با عنوان برنامه سینما 33 اخبار و رویدادهای این جشنواره را از ساعت 19 پوشش میدهد به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی رادیو تهدبیر سی و سومین جشنواره فیلم فجر در «سینما اکران» - اخبار ایران و جهان |
دبیر سی و سومین جشنواره فیلم فجر در سینما اکران شناسهٔ خبر 2477231 چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۹ هنر > رادیو و تلویزیون علیرضا رضاداد دبیر سی و سومین جشنواره فیلم فجر این هفته پنجشنبه 9 بهمن ماه ساعت 19 مهمان برنامه سینما اکران میشود به گزارش خبرگزاری مهر فرشید نوابی تههمراه با افتتاحیه سیوسومین جشنواره فیلم فجر همراهی «کشاورز» بر روی صحنه توسط فرخنژاد و رادان/امید
همراه با افتتاحیه سیوسومین جشنواره فیلم فجرهمراهی کشاورز بر روی صحنه توسط فرخنژاد و رادان امید همه ما به جوانهاستمحمدعلی کشاورز در مراسم تجلیل از 6 دهه فعالیت هنری خود گفت ای جوانها امید خود را از دست ندهید امید همه ما به جوانهاست به گزارش خبرنگار سینمایی فارس بخش انتهایهمراه با افتتاحیه سیوسومین جشنواره فیلم فجر رضاداد: یا رسولالله به ما بیاموز که برای گمگشتگان فانوس روشن کن
همراه با افتتاحیه سیوسومین جشنواره فیلم فجررضاداد یا رسولالله به ما بیاموز که برای گمگشتگان فانوس روشن کنیمدبیر سی و سومین جشنواره فیلم فجر با ادای احترام با ساحت پیامبر اعظم گفت یا رسولالله مرزها زبان فاصلهاند و تو ای حبیب خدا از مرزها عبور کردی تا به همه بیاموزی آن طرف محاشیه های سومین روز جشنوارهی فیلم فجر
حاشیه های سومین روز جشنوارهی فیلم فجرتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۲ ۵۵ سومین روز نمایش فیلمها در برج میلاد کاخ جشنواره فیلم فجر با تقدیم فیلم اول به علی حاتمی و رسول ملاقلی پور آغاز شد و با صحبتهای خسرو سینایی به پایان رسید به گزارش ایسنا «ماهی وپخش اختتاميه جشنواره سيوسوم فيلم فجر از شبکه «نمايش»
۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۷ ۳۵ب ظ پخش اختتاميه جشنواره سيوسوم فيلم فجر از شبکه نمايش پخش مستقيم مراسم اختتاميه سي و سومين جشنواره فيلم فجر عصر فردا ۲۲ بهمن از شبکه نمايش پخش ميشود به گزارش خبرگزاري موج مراسم اختتاميه سي و سومين جشنواره فيلم فجر با عنوان سينمايش از شبکه نمايش سيمهنگامه قاضیانی و زوج بازیگر در کاخ سی وسومین جشنواره فیلم فجر
هنگامه قاضیانی و زوج بازیگر در کاخ سی وسومین جشنواره فیلم فجراز این تصاویر دیدن کنید تصاویر حاشیه ای سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر را مشاهده کنید عکاس مسعود مجیدیتهیه و تدوین گروه فرهنگ و هنر سیمرغwww seemorgh com cultureاختصاصی سیمرغمطالب پیشنهادی تصاویر حضور پرشوهمراه با افتتاحیه سیوسومین جشنواره فیلم فجر جنتی: اینکه برخی آثار به جشنواره فجر راه پیدا نکردند از اهمیت جشن
همراه با افتتاحیه سیوسومین جشنواره فیلم فجرجنتی اینکه برخی آثار به جشنواره فجر راه پیدا نکردند از اهمیت جشنواره فیلم فجر است تقاضای وزیر ارشاد از وزیر کار برای بیمه بیکاری سینماگرانوزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین گشایش سی و سومین جشنواره فیلم فجر گفت طبیعتاً نارضایتی آنهاییاکران شش اثر در نهمین روز جشنواره سی و سوم فیلم فجر
اکران شش اثر در نهمین روز جشنواره سی و سوم فیلم فجر خبرگزاری پانا شش اثر سینمایی در بخشهای رقابتی سودای سیمرغ نگاه نو هنر و تجربه و مستند در نهمین روز از سی وسومین جشنواره فیلم فجر در سالن همایشهای برج میلاد به نمایش در میآید ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۰ بهمن ساعت 13 24 به گزارش سجشنواره سیوسوم فیلم فجر در گفتوگو با یک مدیر سینمایی طباطبایینژاد:سال آینده سال بسیار بسیار خوبی برای سینما
جشنواره سیوسوم فیلم فجر در گفتوگو با یک مدیر سینماییطباطبایینژاد سال آینده سال بسیار بسیار خوبی برای سینماست سینمای اجتماعی بدون مسئولیت سیاهنماستمحمدمهدی طباطبایینژاد مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی گفت هر آسیبی که در اجتماع وجود دارد قابل عرضه در فیلم است اما شرطنمایش آثار ۶ فیلمساز در سومین روز از جشنواره فجر در برج میلاد
نمایش آثار ۶ فیلمساز در سومین روز از جشنواره فجر در برج میلاد خبرگزاری پانا شش اثر سینمایی در بخشهای رقابتی سودای سیمرغ نگاه نو هنر و تجربه و مستند در سومین روز از سی وسومین جشنواره فیلم فجر در سالن همایشهای برج میلاد به نمایش در میآید ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۴ بهمن ساعت 07 17 به گزحاشیه های سیوسومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر
حاشیه های سیوسومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر سومین روز سی و سومین جشنوارهی بین المللی فیلم فجر با نمایش در برج میلاد تهران و حضور بازیگران و اهالی سینما به پایان رسید &اعلام نامزدهای دو بخش از جشنواره فیلم فجر سی وسوم
اعلام نامزدهای دو بخش از جشنواره فیلم فجر سی وسومنامزدهای بخش نگاه نو و هنر و تجربه جشنواره فیلم فجر اعلام شد اسامی نامزدهای دریافت جوایز بخش نگاه نو سی و سومین جشنواره فیلم فجر بدین شرح است نامزدهای بهترین فیلمنامه ۱ – مریم مقدم و بهتاش صناعیها برای فیلم-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها