واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: روزنامه کوبایی: رژیم صهیونیستی در دنیا منزوی و تنها شده است مادرید - ایرنا - روزنامه گرانما؛ ارگان رسمی حزب کمونیست کوبا درمقاله ای به قلم "ایرامسی پرازا فورته" نوشت: رژیم صهیونیستی نا امید و منزوی شده ومی کوشد که به خرابکاری دراجماع موجود بین دولت های غربی بویژه آمریکا وایران بپردازد.
به گزارش ایرنا، این مقاله نویس ادامه داد : درست درروزهایی که به نظر می رسد مذاکرات هسته ای بین ایران وگروه 1+5 برای رسیدن به توافق نهایی پیشرفت می کند، رژیم صهیونیستی ناامید شده وتلاش می کند که هر توافق ممکن بین تهران وواشنگتن را برهم زند.
درحالی که برخی ازناظران آمریکایی براین باورند که طرفین می توانند درزمانی بسیار نزدیکی مانند زمان کنفرانس امنیتی مونیخ ، که جمعه 13 فوریه برگزارخواهد شد٬ به یک توافق احتمالی برسند، "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی قول داد که برای خراب کردن این توافق هر کاری که بتواند را انجام خواهد داد.
درآستانه انتخابات پارلمانی ماه مارس دررژیم صهیونیستی، نتانیاهو بدنبال قدرت نمایی سیاسی است، بنابراین موضوع مذاکرات ایران با گروه 1+5 را به موضوع اصلی مبارزات انتخاباتی خود تبدیل کرده است.
اخیرا نخست وزیر رژیم صهیونیستی دردیدار با کابینه خود گفت: " قدرت های بین المللی وایران به سوی توافقی می روند که به ایران اجازه دستیابی به سلاح های هسته ای خواهد داد٬ چیزی که موجودیت رژیم صهیونیستی را به خطر می اندازد. ما به اقدامات خود ورهبری تلاش های بین المللی علیه دستیابی ایران به سلاح های هسته ای ادامه خواهیم داد واز تمام راه های ممکن برای تخریب این توافق که ابر تاریکی بر آینده رژیم صهیونیستی خواهد گسترد، استفاده می کنیم".
ایران، حتی از طریق رهبر معظم خود٬ آیت الله "علی خامنه ای"٬ به دفعات اعلام کرده که در فعالیت های غنی سازی اورانیوم، به دنبال دستیابی به سلاح هسته ای نیست، بلکه با هدف افزایش تولید انرژی صلح آمیز می باشد.
این توافق به ایران اجازه حفظ برنامه هسته ای صلح آمیز خود وهمچنین لغو تحریم های تحمیل شده علیه ملت ایران توسط ایالات متحده و قدرت های غربی را می دهد.
علاوه براین، رهبر معظم انقلاب اسلامی، موافق رسیدن به یک توافق است، بشرط آنکه که در تضاد با منافع ملی نباشد.
حال که مذاکرات به این مرحله رسید که ظاهرا دو طرف تمایل بیشتری به سازش و رسیدن به توافق دارند، نتانیاهو موضوع را به عنوان یک تهدید برای رژیم صهیونیستی عنوان کرده واین واقعیت را پنهان نمی کند که ازلابی صهیونیستی٬ به خصوص از سازمان اصلی آن یعنی کمیته روابط عمومی آمریکا ورژیم صهیونیستی (آیپک) استفاده خواهد کرد تا بر قانونگذاران ایالات متحده جهت تصویب تحریم هایی که منجر به تخریب توافق بشوند، فشار بیاورد.
با این حال، باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا، درمصاحبه ای با شبکه تلویزیونی آمریکایی " سی ان ان" گفت که هر تلاش کنگره برای بایکوت کردن توافق ایران وگروه 1+5 را وتو خواهد کرد. اوباما گفت که حتی سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی (موساد) هم تعهد ایران به اجرای توافق هسته ای اولیه خود با گروه 1+5 ، که در نوامبر 2013 در ژنو به امضا رسید را به رسمیت شناخت.
نتانیاهو گفت که در ماه مارس سال جاری در کنگره آمریکا در خصوص آنچه که "تهدید هسته ای ایران" می نامد صحبت خواهد کرد. اما اوباما، معاونش "جو بایدن"، ووزیر امور خارجه "جان کری"، اعلام کرده اند که در سخنرانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی حضور نخواهند داشت و در طول سفرش با وی ملاقات نخواهند کرد.
دولت اوباما به نتانیاهو درخصوص هر گونه تلاش برای اعمال فشار به کنگره جهت تخریب توافق هسته ای که دولت ایالات متحده دنبال می کند، هشدار داد.
درعین حال در رژیم صهیونیستی، همه با مواضع نخست وزیر موافق نیستند، چرا که نه تنها می خواهد مذاکرات را از مسیر خود خارج کند، بلکه با ایجاد تنش بی سابقه میان ایالات متحده و رژیم صهیونیستی، ایجاد چالش می کند.
رسانه ها وتحلیلگران اسراییلی معتقدند که نتانیاهو دولت را به سوی انزوا درسطح جهانی هدایت می کند. همچنین فکر می کنند که افراط گرایی نخست وزیرشان می تواند به روابط با آمریکا، که متحد اصلی آنهاست، آسیب برساند.
حقیقت این است که پایان هفته گذشته، "جان کری" و" محمد جواد ظریف " وزیر امور خارجه ایران قصد خود برای تکمیل حداقل یک پیش نویس نهایی توافق درپایان ماه مارس را اعلام کردند و توافق بر جزئیات نهایی آن تا تاریخی قبل از پایان مهلت (اول ژوئیه 2015) به تعویق خواهد افتاد .
بمنظور رسیدن به یک توافق پایدار ومعتبر، مذاکره کنندگان دوطرف درباره پیچیده ترین جنبه های ایام اخیر بحث می کنند: تعداد سانتریفیوژ که ایران برای غنی سازی اورانیوم می تواند حفظ کند.
بنابراین جای تناقض دارد که دولت رژیم صهیونیستی، که همواره ازامضای پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای خودداری کرده، همچنان ازملت ایران بعنوان "تهدید هسته ای" نام ببرد٬ درحالیکه خود این رژیم 200 تا 400 کلاهک هسته ای دارد و تنها کشور منطقه است که به بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی برای نظارت، اجازه دسترسی به تاسیسات هسته ای خود را نداده است.
اروپام *5*491**/1859
22/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]