واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر بهداشت؛ پنج برنامه درمانی در سال 94 اجرا می شود تهران - ایرنا - معاون درمان وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از اجرای پنج برنامه درمانی در بخش های اورژانس بیمارستانی، آی سی یو، کلینیک های ویژه، مراکز سرطان و دیالیز در سال 94 خبر داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، دکتر «محمد آقاجانی» روز سه شنبه در نشست خبری افتتاح بخش های جدید بیمارستان امام حسین ( ع) گفت: بهبود خدمات اورژانس بیمارستانی در سال 94 در دستور کار وزارت بهداشت است.همچنین ساخت بخش های مراقبت ویژه آی.سی.یو برای بزرگسالان و کودکان و بخش های دیالیز برای سال آینده هم طراحی شده است.
آقاجانی ادامه داد: برنامه های گسترده ای برای راه اندازی کلینیک های ویژه در سال 94 داریم که پنج هزار و 600 مطب جدید در قالب این کلینیک ها ساخته شده است.ضمن اینکه برنامه گسترده ای برای ساخت و تجهیز مراکز سرطان در زمینه ارایه خدمات تشخیص زودرس، درمان و مراقبت از بیماران سرطان در سه سطح طرح ریزی شده است.
**کمبود 26 هزار تخت بیمارستانی در استان تهران
معاون وزیر بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی گفت: هم اکنون به ازای هر یک هزار جمعیت کشور، یک و نیم تخت بیمارستانی وجود دارد که با استانداردهای بین المللی خیلی فاصله دارد. به عنوان مثال فقط در استان تهران 26 هزار تخت کم داریم.
وی با بیان کیفیت نه چندان مطلوب خدمات هتلینگ (خدمات بیمارستانی به بیمار بستری) به عنوان یکی از نقاط ضعف خدمات درمانی ، اظهارداشت: هم اکنون در حال بازسازی دو میلیون و یکصد هزار متر مربع از بخش های بیمارستانی هستیم که این عملیات ، یکی از بزرگ ترین طرح های بهبود کیفیت استانداردسازی و تعمیر در تمام مجموعه های کشور به شمار می آید.
آقاجانی ، بازسازی 80 هزار تخت در 560 بیمارستان را از دیگر طرح های در حال اجرا عنوان کرد که در این راستا بازسازی یک میلیون کیلومتر مربع از فضاهای بیمارستانی تمام شده و مجموع این طرح نیز 80 درصد پیشرفت داشته است.
معاون وزیر بهداشت گفت: بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت ، شمار متخصصان در مناطق محروم از دو هزار و 200 پزشک به سه هزار و 900 متخصص رسید. این در حالی است که پیش تر ، فقط پنج درصد آنان ، تمام وقت بودند اما اکنون صد در صد این پزشکان، بطور تمام وقت در بیمارستان های دولتی، خدمت ارایه می دهند.
آقاجانی افزود: بعد از اجرای طرح تحول سلامت، مردم فقط چهار و نیم درصد هزینه های بستری را پرداخت کرده اند .همچنین طبق مطالعه مرکز تحقیقات سلامت ، پرداخت های غیرقانونی یا همان زیرمیزی در جمعیت مورد مطالعه به صفر رسیده است.
معاون درمان وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی در عین حال گفت: البته نمی توان ادعا کرد که پرداخت های غیر قانونی یا همان زیر میزی ها در کل کشور به صفر رسیده است اما کاهش آن بسیار قابل ملاحظه است.
وی یادآور شد: بیش از هشت میلیون تن با اجرای طرح تحول سلامت تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و پرداخت های خارج از صورتحساب بیمارستانی و پرداخت خارج از بیمارستان برای خرید تجهیزات پزشکی نیز حذف شده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، بخش های جدید بیمارستان امام حسین (ع) به عنوان تنها بیمارستان دولتی شرق تهران با اعتبار 6 میلیارد تومان با حضور مسوولان وزارت بهداشت از جمله معاون درمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی امروز - سه شنبه- به بهره برداری رسید.
بیمارستان امام حسین (ع) از بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به شمار می آید.
اجتمام(3)**9185**1776
21/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]