محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831167788
- طرح انتقال آب به مزارع سیستان جان تازه ای بخشید
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: طرح انتقال آب به مزارع سیستان جان تازه ای بخشید زاهدان- ایرنا-سیستان به عنوان یکی از سرسبزترین و آبادترین منطقه شرق ایران به دلیل 15 سال خشکسالی دچار مرگ تدریجی شده بود که با اجرای طرح انتقال آب با لوله به مزارع جان تازه ای گرفت.
به گزارش ایرنا،دکتر روحانی رییس جمهوری و هیات دولت در سفر فروردین ماه امسال به سیستان و بلوچستان دو طرح "اجرای سیستم آبیاری تحت فشار و انتقال آب با لوله به مزارع" با هدف بهبود وضعیت مصرف آب کشاورزی برای 146 هزار هکتار از زمین های شمال و جنوب استان را مصوب کردند که 46 هزار هکتار آن در سیستان واقع شده و با اجرای آن این منطقه دوباره به سرسبزی و آبادانی و تولید می رسد.
استان سیستان و بلوچستان از دو منطقه"سیستان"در شمال و "بلوچستان" در جنوب تشکیل شده است، این استان با گستره 187 هزار و 502 کیلومتر مربع پهناور ترین استان کشور محسوب می شود بطوریکه 11 و نیم درصد مساحت کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان همواره یکی از مناطق حاصلخیز ایران بوده است بطوریکه تا چند دهه پیش سیستان را انبار غله ایران می نامیدند، بلوچستان نیز سرشار از نعمات خدادادی منحصر به فرد در بخش کشاورزی، شیلات، معدن و تجارت است.
تولید انواع میوه های گرمسیری چون گواوا، پاپایا، چیکو، انبه، موز، مرکبات و محصولات زراعی برنج، گندم، جو، هندوانه و غیره در بلوچستان بخش زیادی از نیاز کشور را تامین می کند و حتی به کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر می شود.
محصول دهی بسیار مناسب حتی دوبار در سال، سود سرشار، وجود آب، ساخت سدهای متعدد و سایر خدمات ارائه شده از سوی نظام مقدس جمهوری اسلامی و همت مردم سخت کوش و مهربان، منطقه بلوچستان را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار داده است.
اما سیستان که رگ حیات آن هامون و هیرمند است، تا چندی پیش از سرسبزترین و آبادترین مناطق شرق و جنوب شرق کشور محسوب می شد، آب و هوایی بسیار دلپذیر و مردمی شاد و با نشاط و زحمتکش داشت.
شغل بیشتر مردم این دیار کشاورزی ، دامداری ، صید و صیادی و شکار بود و زمانه را با خوشی و نشاط سپری می کردند.
تالاب بین المللی هامون که از رودخانه هیرمند آبگیری می شد شمال سیستان و بلوچستان را همواره شاداب و سرزنده داشت و بسیاری از هموطنان سایر استانها برای تفریح و گشت و گذار به این منطقه سفر می کردند.
خشکسالی هر از گاهی دامنگیر این منطقه می شد و با هر خشکسالی شماری از خانواده های ساکن به دلیل بیکاری مهاجرت می کردند و با آباد شدن مجدد سیستان بازگشتی دو باره و تلاش و کوششی دیگر منطقه را آباد تر از گذشته می کردند منتهی خشکسالی ها دوام زیادی نداشت و به چهار یا حداکثر پنج سال ختم می شد.
پس از گذشت دهها سال سرسبزی و آبادانی، خشکسالی بار دیگر بر منطقه حاکم شد، رگ حیات سیستان، "هیرمند" از سال 78 شروع به خشک شدن کرد بطوریکه هامون سرزنده آن به تلی از خاک تبدیل و مامن تاخت و تاز توفانهای سهمگین و شن های روان شد .
زوزه های خشک و ترسناک بادهای 120 روزه که اکنون به 160 روز افزایش یافته هامون نشینان را به کوچ واداشت تا غربتی دیگر را تجربه کنند.
بخش کشاورزی یکی از مهمترین بخش های اقتصادی کشور است به طوری که حدود 18 درصد تولید ناخالص ملی، 25 درصد اشتغال، تامین 85 درصد غذای جامعه، 25 درصد صادرات غیر نفتی و 90 درصد مواد اولیه مورد استفاده در صنعت را فراهم می کند.
امروزه روند رو به رشد جمعیت، لزوم تامین مواد غذایی آنان و در نتیجه فشار بیشتر بر منابع موجود که خود می تواند محیط زیست و حیات نسل های آتی را با خطر مواجه سازد باعث توجه بیشتر کشورهای جهان به توسعه بخش کشاورزی شده است.
منطقه سیستان در منتهی الیه شرقی و جنوب شرقی کشور با موقعیت منحصر به فرد از نظر اقلیمی در گروه خشک و فراخشک قرار گرفته و دارای ویژگی های اقلیمی خاصی از جمله دارا بودن بیشترین تبخیر سالیانه معادل چهار هزار تا چهار هزار و 600 میلیمتر در سال است.
بارندگی اندک 46 تا50 میلیمتر در سال معادل یک پنجم متوسط سالیانه کشور، پراکنش نامناسب زمانی و مکانی، دامنه زیاد تغییرات دما در شبانه روز، وزش بادهای موسمی و فصلی با شدت و تداوم زیاد از جمله بادهای 120 روزه و دارا بودن بیش از 360 روز خشکی از نظر هیدرولوژیکی منطقه سیستان را دچار کم آبی کرده است.
استمرار کم آبی ها به صورت دوره ای منجر به وقوع خشکسالی هایی شده اما خشکسالی بیش از 15 ساله اخیر علاوه بر تخریب همه زیر ساخت های بخش کشاورزی منجر به نابودی اکوسیستم طبیعی و مخاطرات محیط زیست انسانی در منطقه شده است .
از طرفی آلودگی های ناشی از وزش تندبادهای همراه با گردوغبار و شن و ماسه در سیستان بهداشت و سلامت ساکنان را به خطر انداخته بطوریکه این آلودگی ها معمولا به حدود 20 برابر استانداردهای جهانی رسیده است.
تنها منابع آب قابل بهره برداری سیستان آبهای سطحی جاری در بستر رودخانه هیرمند بوده که سرمنشا این رودخانه نیز از ارتفاعات مرکزی کشور افغانستان است که با توجه به وسعت تقریبی حوضه آبخیز 360 هزار کیلومتر مربع و رژیم طغیانی این رودخانه و از طرفی سدهای مخزنی و انحرافی بالا دست در کشور همسایه باعث شده که عمده آورد این رودخانه به صورت سیلابی و در فاصله زمانی کوتاه دو تا سه ماه اتفاق افتد که در این زمینه برای بهره وری بیشتر از طغیان رودخانه های سیلابی و آورد های کوتاه مدت این رودخانه آب در چاه نیمه های سیستان برای مصارف خانگی و کشاورزی ذخیره می شود.
با توجه به اینکه توزیع زمانی جریان رودخانه با نیاز آبی زراعی بسیار متفاوت و اندک است لذا حجم آب قابل اطمینان در مخازن چاه نیمه به تدریج برای مصارف این بخش استفاده می شود.
از آنجایی که آب مهمترین مساله منطقه در توسعه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است لذا باید توزیع آب در همه بخش ها به ویژه کشاورزی کاملا هوشمندانه انجام شود از اینرو طرح انتقال آب با لوله به دشت سیستان می تواند سبب حذف هدر رفت آب، توزیع همراه با سهمیه بندی این نعمت الهی و سرسبزی و آبادی مجدد این منطقه شود.
سیستان که سالیان متمادی با مصیبت خشکسالی دست و پنجه نرم می کرد اکنون به همت دولت و تدبیر ضرب آهنگ حیاتی دوباره را به رگها و قلب خود احساس می کند و امید را برای مردم به ارمغان می آورد.
طرح انتقال آب با لوله به مزارع سیستان مصوبه بسیار مهم دولت تدبیر و امید در سفر به سیستان و بلوچستان که با عنایت رهبر انقلاب و صدور دستور تامین 500 میلیون دلار اعتبار مورد نیاز آن از صندوق توسعه ملی، نوید دهنده حرکتی نو برای سرسبزی و آبادانی سیستان و آغاز گامهایی بلند برای بازگشت سیستانی های ترک دیار کرده به موطن شان شد.
دکتر روحانی رییس جمهوری و هیات دولت در سفر فروردین ماه امسال به سیستان و بلوچستان دو طرح "اجرای سیستم آبیاری تحت فشار و انتقال آب با لوله به مزارع" با هدف بهبود وضعیت مصرف آب کشاورزی برای 146 هزار هکتار از زمین های شمال و جنوب استان را مصوب کردند که 46 هزار هکتار آن در سیستان واقع شده و با اجرای آن این منطقه دوباره به سرسبزی و آبادانی و تولید می رسد.
دهه فجر 93 حرکتی بزرگ برای رونق کشاورزی، ایجاد امنیت اقتصادی و شغلی برای فعالان این عرصه و شادابی منطقه آغاز شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با ابراز خرسندی از آغاز عملیات اجرایی این طرح در استان گفت: جلوگیری از مهاجرت ساکنان منطقه و پیامدهای ناگوار اجتماعی و سیاسی آن بر کل کشور، حفظ و پایداری سیستان به عنوان منطقه استراتژیک در جغرافیای امنیتی کشور، احیای کشاورزی قابل برنامه ریزی و اسکان رضایت مندانه مردم، حفظ و تثبیت اکو سیستم طبیعی و انسانی دشت سیستان، بهره وری هوشمندانه و بهینه از منابع پایه تولید و تبدیل منطقه به قطب تولید محصولات کشاوزی از مهمترین اهداف این طرح است.
"رضا نجفی" افزود: از دیگر مزایای این طرح کمک به افزایش قدرت چانه زنی بین المللی در افزایش حق آبه دریافتی و احیای تالاب بین المللی هامون از طریق زیرساخت های مدرن، ایجاد اشتغال پایدار، افزایش ضریب امنیتی منطقه و کاهش تلفات انتقال و توزیع آب در منطقه است.
وی با بیان اینکه این طرح باید در مدت سه سال در منطقه اجرا می شود افزود: در این طرح آب به صورت مستقیم با هدف جلوگیری از تبخیر و هدر رفت آن، از مخزن چاه نیمه وارد شبکه لوله می شود و در مسیر بعد از رسیدن به مزرعه، داخل مزارع توسط سیستم های جدید به صورت حجمی(بعد از پمپاژ و رسیدن به مزرعه با کنتور) به بهره بردار تحویل داده خواهد شد.
وی تصریح کرد: با توجه به محدود بودن آب موجود در چاهک ها و تداوم خشکسالی در منطقه با تلاش مسوولان عالی رتبه کشوری و عنایت خاص رهبر انقلاب حدود 500 میلیون دلار اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح انتقال آب از چاه نیمه به مزارع کشاورزان منطقه سیستان در سطح 46 هزار هکتار اختصاص یافت.
وی اظهار داشت: انتقال آب مورد نیاز مزارع در این طرح با استفاده از خطوط لوله به قطر 110 تا هزار و 600 میلیمتر طراحی شده تا آب به روش کم فشار برای هر قطعه کشاورزی با مساحت متوسط یک تا دو هکتار بر اساس سهمیه قابل ثبت، توزیع و تحویل شود.
وی اظهار داشت: بخش نخست این طرح شامل تامین آب مورد نیاز به وسیله ایستگاه پمپاژ با ظرفیت 3،5 متر مکعب در ثانیه از تعهدات اجرایی وزارت نیرو با احداث بر روی کانال خروجی چاه نیمه انجام خواهد شد.
وی گفت: بخش دوم عملیات اجرایی این پروژه از تعهدات وزارت جهاد کشاورزی بحساب می آید که شامل احداث خطوط انتقال آب در درون پروژه خط اصلی است که به روش کم فشار بوسیله لوله های پلی اتلین، آب مورد نیاز بین قطعات زراعی توزیع می شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تنها راه نجات کشاورزی این استان بویژه منطقه سیستان را اجرای طرح لوله کشی و انتقال آب بوسیله لوله به مزارع کشاورزی دانست و افزود: کمبود منابع آبی و هدر رفتن زیاد آب به سبب جذب زمین و تبخیر بالا، اجرای طرح انتقال آب بوسیله لوله به مزارع کشاورزی و سامانه آبیاری نوین در مزارع استان را بسیار ضروری کرده است.
معاون وزیر نیرو در مراسم آغاز عملیات اجرایی این طرح گفت: بیش از 50درصد روان آبهای کشور کاهش یافته و برای استفاده بهینه از آبها راهی جز اجرای طرحهای لوله کشی به مزارع و سامانه های نوین آبیاری نداریم.
" محمد حاج رسولی ها" افزود: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی هر سال یک سد در کشور ساخته می شد در حالی که اکنون به برکت انقلاب و استفاده از نیروهای متخصص ایرانی در هر سال بیش از هفت سد ساخته می شود.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان به ویژه مناطق شمالی این استان یکی از استانهای نیازمند توجه ویژه در زمینه آب است که خوشبختانه دولت تدبیر و امید به این منطقه توجه خاصی دارد و اجرای پروژه لوله کشی آب به مزارع کشاورزی نیز در همین راستا در سفر رییس جمهور و هیات دولت به استان مصوب شده است.
وی آغاز عملیات اجرایی این پروژه در هفتمین روز دهه مبارک فجر را یکی از روزهای به یاد ماندنی دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب به مردم ولایتمدار این استان توجه خاصی دارند و به همین سبب دستور اجرای طرح و تامین اعتبار آن را دادند که خوشبختانه بسیار مدبرانه به نتیجه رسید.
معاون وزیر نیرو اظهار داشت:با اجرای این طرح و تغییر الگوی کشت در منطقه، آب پایدار از محل چاه نیمه ها برای مزارع کشاورزی و باغات سیستان تامین می شود.
حاج رسولی ها افزود: با مدیریت واحد و تدبیر استاندار می توانیم مدیریتی منسجم در تامین، انتقال، توزیع و بهره وری مناسب آب داشته باشیم.
معاون آب، خاک و صنایع وزیر جهاد کشاورزی نیز در این مراسم گفت: این طرح باید در مدت سه سال در منطقه اجرا شود که با مشارکت و همکاری مردم در مدت تعیین شده محقق خواهد شد.
سید" رحیم سجادی" اظهار داشت: در این طرح آب به صورت مستقیم با هدف جلوگیری از تبخیر و هدر رفت ، از مخزن چاه نیمه ها وارد شبکه لوله انتقال آب می شود و در مسیر بعد از رسیدن به مزرعه، داخل مزارع توسط سیستم های جدید به صورت حجمی به بهره بردار تحویل می شود.
وی افزود: با اجرای این طرح کشاورزان سیستان می توانند باغات گسترده انگور یاقوتی را که نوبرانه ترین نوع انگور در کشور محسوب می شود در منطقه احیا کنند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: مشاور انتخاب شده برای اجرای این طرح یکی از بهترین مشاوران کشور است.
سجادی اظهار داشت: بیش از 20 کارگاه برای اجرای طرح 46 هزار هکتاری در منطقه سیستان فعال خواهد شد که می تواند زمینه اشتغالزایی شمار زیادی از مردم را فراهم کند.
** اهمیت طرح به روایت مسوولان سیستان و بلوچستان
حجت الاسلام حسن خدری امام جمعه زهک گفت: کرامت مردم سیستان با خشکسالی به مخاطره افتاده است و مجبور شده اند مهاجرت کنند به همین سبب مجریان، مهندسان و ناظران طرح 46 هزار هکتار آبیاری مزارع سیستان از کرامت انسانی مردم سیستان با تسریع در اجرای این طرح محافظت کنند که اگر ثانیه وقت هدر رود این کرامت از بین رفته است.
نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم طرح 46 هزار هکتار آبیاری تحت فشار طی سه سال انجام و پیمانکاران، نیروهای مختصص و سایر نیروهای مورد نیاز این پروژه عظیم از بومی های منطقه سیستان انتخاب و
ابزار و وسایل مورد نیاز نیز از تولیدات داخلی تامین و کارگاهها و کارخانه تولید لوله و دیگر لوازم در این منطقه راه اندازی شود.
سید باقر حسینی افزود: با عنایت ویژه رهبری و همت بلند دولت این پروژه با سرعت اجرایی شد که امید داریم با تکمیل آن طرح تغییر الگوی کشت و پایداری آب نیز در دستور کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: با اجرایی این طرح بخشی از حق مردم صبور، دلیر و ولایتمدار سیستان در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ادا می شود.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: به نجات مجدد مردم سیستان می اندیشیم اگر آب نباشد حکمتی است که در اوست و خداوند از دریچه ای دیگر بر ما می نگرد.
علی اوسط هاشمی افزود: 15 سال خشکسالی در این منطقه وارد شده و امروز نگاه متفاوت است مردم را شایسته خدمت از سوی خادمان می دانیم.
وی ارزش هر کاری را در اجرای به موقع آن دانست و اظهار داشت: با اجرای به موقع این طرح طعم شیرین آن در کام مردم برای همیشه خواهد ماند.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تدارکات لوله برای این پروژه منوط به تولید آن در خود استان شده است و به همین سبب قرار است کارخانه تولید لوله در استان ایجاد شود.
وی افزود: همزمان با این پروژه، طرح گاز رسانی به استان نیز انجام خواهد شد و بدنبال ایجاد کارگاه های مختلف و بومی کردن این پروژه هستیم تا هم هزینه ها کاهش یابد و هم واحدهای جنبی دایر شود تا زمینه های اشتغال و تولید در استان رونق گیرد.
هاشمی گفت: به یکپارچه سازی شرکت های کشت و صنعت بزرگ می اندیشیم و در واقع آینده ای روشن برای این استان پیش بینی می شود.
وی ادامه داد: پروژه سه هزار هکتار بصورت پایلوت پرچم این طرح بزرگ محسوب می شود و در خرداد ماه سال آینده به صورت جهادی تکمیل و آب در آن جاری خواهد شد.
استاندار خاطر نشان کرد: با افتتاح این طرح برجستگی و زیبایی آن برای مردم آشکار می شود.
عملیات اجرایی طرح انتقال آب به 46 هزار هکتار از زمین های کشاورزی شهرستانهای زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز در مراسمی با حضور استاندار سیستان و بلوچستان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، معاونان جهاد کشاورزی و نیرو، مدیران و مسوولان دستگاههای مختلف استان و قشرهای مختلف مردم به مناسبت گرامیداشت هفتمین روز ایام الله دهه فجر آغاز شد.
سیستان با پنج شهرستان یادشده در 200 کیلومتری شمال زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و در همسایگی ولایت نیمروز افغانستان واقع شده است.
7316 / 6081/ 6075
21/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
عملیات اجرایی طرح انتقال آب با لوله به 46هزار هکتار از اراضی دشت سیستان آغاز شد
عملیات اجرایی طرح انتقال آب با لوله به 46هزار هکتار از اراضی دشت سیستان آغاز شد 1393-11-19 11 56 سجادی برای اجرای طرح انتقال آب با لوله به 46هزار هکتار از اراضی دشت سیستان به دستور رییس جمهور 500 میلیون دلار اعتبار از محل صندوق توسعه ملی اختصاص یافته است عملیات اجرایی طرح تامینفرماندار زهک: طرح انتقال آب با لوله به مزارع از مهاجرت سیستانیها جلوگیری میکند
فرماندار زهک طرح انتقال آب با لوله به مزارع از مهاجرت سیستانیها جلوگیری میکندفرماندار زهک گفت طرح انتقال آب با لوله به مزارع کشاورزی سیستان سبب ایجاد اشتغال پایدار شده و از مهاجرت مردم منطقه جلوگیری میکند به گزارش خبرگزاری فارس از زهک جمشید رخشانینسب دقایقی پیش در مرانماینده مردم سیستان در مجلس خواستار شد استفاده از نیروهای بومی برای اجرای طرح انتقال آب به مزارع سیستان
نماینده مردم سیستان در مجلس خواستار شداستفاده از نیروهای بومی برای اجرای طرح انتقال آب به مزارع سیستاننماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی خواستار استفاده از نیروهای بومی برای اجرای طرح انتقال آب با لوله به مزارع سیستان شد به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان حلیمه عالی ظهر امرطرح انتقال آب به مزارع سیستان اشتغال و امنیت پایدار ایجاد میکند
سیستان و بلوچستان طرح انتقال آب به مزارع سیستان اشتغال و امنیت پایدار ایجاد میکند فرماندار شهرستان زهک در شمال سیستان وبلوچستان گفت ایجاد اشتغال و امنیت پایدار ایجاد اشتغال پایدار و امکان توسعه صنایع وابسته احیای کشاورزی و اسکان رضایتمندانه مردم و جلوگیری از مهاجرت ساکنان منطاخبار ایران و جهان | - آغاز عملیات اجرایی طرح انتقال و توزیع آب کشاورزی به مزارع سیستان
آغاز عملیات اجرایی طرح انتقال و توزیع آب کشاورزی به مزارع سیستان عملیات اجرایی طرح تامین انتقال و توزیع آب کشاورزی با لوله به 46هزار هکتار از زمین های کشاورزی دشت سیستان ظهر امروز شنبه با حضور معاونان وزیر نیرو و جهاد کشاورزی در زاهدان آغاز شد مهین محمد زاده ۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۲۱ ۳۶فارس گزارش میدهد پایان انتظار مردم برای اجرای طرح انتقال آب به مزارع سیستان
فارس گزارش میدهدپایان انتظار مردم برای اجرای طرح انتقال آب به مزارع سیستانبا عنایت و توجه ویژه مقام معظم رهبری به منطقه سیستان طرح انتقال آب به مزارع کشاورزی به وسیله لوله ظرف کمتر از 10 ماه از مصوبه ریاست جمهوری به مرحله اجرایی رسید و در دههفجر مردم سیستان دستمزد ولایتمداریدر نشست فعالان نساجی و پوشاک مطرح شد فرصت سه ماهه نمایندگی پوشاک خارجی برای ثبت برند/ واردات بیرویه بلای جان
در نشست فعالان نساجی و پوشاک مطرح شدفرصت سه ماهه نمایندگی پوشاک خارجی برای ثبت برند واردات بیرویه بلای جان صنعت نساجیرئیس اتحادیه تولیدکنندگان و واردکنندگان صنایع نساجی گفت واردات بیرویه بلای جان صنعت نساجی شده و مراکز عرضه پوشاک خارجی سه ماه فرصت دارند تا برند خود را ثبت کن- معاون استانداری فارس :از قراردادهای ساخت،بهره برداری و انتقال در طرح های عمرانی استفاده شود
معاون استانداری فارس از قراردادهای ساخت بهره برداری و انتقال در طرح های عمرانی استفاده شود شیراز - ایرنا -خلیل رضاییان معاون عمرانی استانداری فارس بر لزوم توجه و استفاده بیشتر از قراردادهای ساخت بهره برداری و انتقال در طرح های عمرانی فارس تاکید کرد قرارداد های بی او تی B O T- چهار هزار و 300 میلیارد ریال طرح عمرانی دهه فجر در آذربایجان شرقی افتتاح می شود
چهار هزار و 300 میلیارد ریال طرح عمرانی دهه فجر در آذربایجان شرقی افتتاح می شود تبریز - ایرنا - معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت 809 طرح عمرانی با چهار هزار و 300میلیارد ریال اعتبار دهه فجر در سطح این استان به بهره برداری می رسد محمدصادق پورمهدی عصر روز یک شنبه در جمع خدر برنامه «حذف و اضافه» مطرح شد انقلاب اسلامی به عرصه فرهنگ جان تازه داد/ دفاع مقدس حصارهای ذهنی در
در برنامه حذف و اضافه مطرح شدانقلاب اسلامی به عرصه فرهنگ جان تازه داد دفاع مقدس حصارهای ذهنی در بحث نتوانستن را شکستبرنامه حذف و اضافه در سی و یکمین برنامه خود با حضور مهدینژاد معاون پژوهشی وزیر سابق علوم و محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت دهم به بررسی موضوع پیشرفت و دستاورده- آغاز عملیات پروژه لوله کشی انتقال آب به 46 هزار هکتار مزارع کشاورزی سیستان
آغاز عملیات پروژه لوله کشی انتقال آب به 46 هزار هکتار مزارع کشاورزی سیستان عملیات اجرایی طرح انتقال آب به 46 هزار هکتار از زمین های کشاورزی شهرستانهای زابل هیرمند زهک هامون و نیمروز با حضور استاندار سیستان و بلوچستان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی مسوولان و قشرهای مختلفجزئیات تازه از طرح کاهش قیمت بنزین/ گرانی بنزین درسال ۹۴ فعلا منتفی شد - اخبار ایران و جهان |
معاون زنگنه به مهر خبر داد جزئیات تازه از طرح کاهش قیمت بنزین گرانی بنزین درسال ۹۴ فعلا منتفی شد شناسهٔ خبر 2474563 سهشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۳۰ اقتصاد > انرژی معاون وزیر نفت با تشریح جزئیات طرح کاهش قیمت بنزین در جایگاههای مرزی اعلام کرد شرکت ملی پالایش و پخش نفتی تاکنون- طرح هایی به ارزش چهار هزار و 400 میلیارد ریال توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی به بهره برداری می
دهه فجر امسال طرح هایی به ارزش چهار هزار و 400 میلیارد ریال توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی به بهره برداری می رسد تبریز - ایرنا - مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی گفت طرح هایی به ارزش چهار هزار و 400 میلیارد ریال که از سوی این بنیاد اجرا و دهه فجر امس- لاریجانی: وجود طرح های نیمه تمام به نفع اقتصاد کشور نیست
لاریجانی وجود طرح های نیمه تمام به نفع اقتصاد کشور نیست همدان- ایرنا- رییس مجلس شورای اسلامی گفت دولت باید به دنبال ساماندهی وضعیت طرح های نیمه تمام موجود در کشور باشد چرا که وجود این تعداد طرح نیمه تمام به نفع اقتصاد کشور نیست به گزارش ایرنا علی لاریجانی روز پنجشنبه در آیینامروز عملیات اجرای طرح انتقال آب کشاورزی به اراضی دشت سیستان آغاز شد
امروزعملیات اجرای طرح انتقال آب کشاورزی به اراضی دشت سیستان آغاز شدرئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت با حضور مسئولان کشوری و استانی عملیات اجرایی طرح تامین انتقال و توزیع آب کشاورزی با لوله به 46 هزار هکتار از اراضی دشت سیستان آغاز شد به گزارش خبرگزاری فارس از زه- طرح بند انحرافی و انتقال آب رودخانه خاکو در همدان بهره برداری شد
طرح بند انحرافی و انتقال آب رودخانه خاکو در همدان بهره برداری شد همدان - ایرنا - طرح بند انحرافی و کانال انتقال آب رودخانه خاکو روز سه شنبه با حضور فرماندار همدان نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان در همدان بهره برداری شد به گزارش ایرنا مدیرعاملجزئیات تازه از طرح کاهش قیمت بنزین |اخبار ایران و جهان
جزئیات تازه از طرح کاهش قیمت بنزین بر اساس فرمولی که تعریف شده است قیمت فروش بنزین در جایگاههای مرزی به صورت شناور تعیین میشود کد خبر ۴۷۰۲۵۸ تاریخ انتشار ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۴ - 27 January 2015 معاون وزیر نفت با تشریح جزئیات طرح کاهش قیمت بنزین در جایگاههای مرزی اعلام کرد-
اقتصادی
پربازدیدترینها