تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 17 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زباله را شب در خانه هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821548630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- میزان بارندگی، معیار تخصیص اعتبارات خشکسالی به عشایر


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: میزان بارندگی، معیار تخصیص اعتبارات خشکسالی به عشایر بیرجند - ایرنا - رییس سازمان امور عشایر کشور گفت: طبق مصوبه اخیر شورای عالی عشایری کشور، از سال مالی آینده یکی از معیارهای تخصیص اعتبارات خشکسالی، میزان بارندگی در استان ها خواهد بود.


به گزارش ایرنا، "غلامعلی قندالی" دوشنبه شب طی نشست خبری در بیرجند افزود: البته پیش از این 10 استان کشور به عنوان استانهایی که بیش از سایر استان ها نیازمند توجه خاص بودند، انتخاب شدند که خراسان جنوبی یکی از آنها است .
وی گفت: بر این اساس پارسال اعتبارات نهاده های دامی تخصیص یافته به خراسان جنوبی 25 میلیارد ریال بود و علاوه بر این مبلغ 12 میلیارد ریال نیز از سایر منابع به این خطه تعلق گرفت.
قندالی در بخش دیگری سه ویژگی برای زندگی عشایری عنوان کرد و افزود: زندگی مبتنی بر کوچ، داشتن اقتصاد مبتنی بر دام و دارای ساختار ایلی و عشایری داشتن سه ویژگی است که بر اساس آن ها به این جامعه عشایری می گوییم.
وی گفت: بر اساس این تعریف هم اکنون جمعیت عشایری کشور یک میلیون و 200 هزار نفر در قالب 214 هزار خانوار، 104 ایل با 552 طایفه مستقل است که آمار جمعیتی عشایر کوچ رو از سال 1366 تاکنون تغییر نکرده و این جمعیت معادل 1.8 درصد جمعیت کل کشور می باشد.
قندالی افزود: از حیث اقتصادی عشایر کشور دارای 24 میلیون راس دام هستند که معادل 28 درصد دام کشور است و 35 درصد صنایع دستی به عشایر اختصاص دارد.
وی همچنین گفت: 32 میلیون هکتار از اراضی کشور جزو حوزه ییلاق و قشلاق است و 59 درصد سطح کشور نیز حوزه قلمرو عشایر می باشد و هم اکنون شاخص باسوادی در بین جمعیت عشایری 70 درصد است.
قندالی در ادامه به مهمترین چالش ها و مشکلات عشایر اشاره کرد و افزود: خشکسالی از عمده ترین مشکل عشایر کشور است.
وی گفت: از سوی دیگر با وجودی که برنامه ریزان و تصمیم سازان کشور عشایر را به عنوان جمعیت سوم کشور پذیرفته اند، اما تاکنون بر اساس این شاخص جمعیتی، توجه ویژه ای به جمعیت عشایری نشده است.
قندالی در خصوص نرخ مهاجرات عشایر به شهرها، اظهار داشت: آمار دقیقی در دست نیست زیرا بنا به شرایط جوی این میزان متغیر است و یا مهاجرت معکوس صورت می پذیرد، لذا در سومین سرشماری عشایر بعد از انقلاب که در سال 97 صورت می گیرد، رقم دقیق بدست خواهد آمد.
.6121 /6054 /1596



20/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن