تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):بنده به ايمان ناب نرسد، مگر آن كه شوخى و دروغ را ترك گويد و مجادله (بگومگو) را رها كن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820131924




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کم کاری شرکت های بیمه و عدم فرهنگ سازی دلایل پایین بودن ضریب نفوذ


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه درگفت وگو با پانا مطرح کرد: کم کاری شرکت های بیمه و عدم فرهنگ سازی دلایل پایین بودن ضریب نفوذ خبرگزاری پانا : عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه با بیان اینکه این میزان در کشور ما کمتر از 9 درصد است ، عنوان کرد: بیش از 60 درصد پرتفوی کل صنعت بیمه ثالث و درمان است و به بیمه های کشور به اندازه لازم پرداخته نشده است که بخشی از به دلیل کم کاری شرکت های بیمه و بخشی به دلیل عدم انجام اقدامات مناسب در بخش فرهنگ سازی بوده است .
۱۳۹۳ يکشنبه ۱۹ بهمن ساعت 08:34

خبرگزاری پانا+

علیرضا ابراهیم پور درگفت وگو با خبرنگار اقتصادی پانا با اشاره به اینکه بیمه یک نیاز عمده است و باید بسترهای بیمه در کشور به منظور شناسایی مزایای بیمه های مختلف فراهم شود ، تصریح کرد: شرکت های بیمه باید بتوانند با توسعه فروش سایر رشته های بیمه ای خسارت بیمه ثالث را جبران کنند و فرهنگ سازی واعتمادسازی نیز در کنار مشتری مداری باید پیگیری شود .
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین بحث ها در سال گذشته بحث ابلاغ آئین نامه توانگری مالی بوده است ، اظهار کرد: اگرچه هنوز هم نقطه ضعف های بسیاری در آئین نامه توانگری مالی وجود دارد اما این اقدام موجب می شود تا شرکت های بیمه ریسک بیش از اندازه ای را نپذیرند .
ابراهیم پور با اشاره به اینکه این آئین نامه یکی از موفقیت های نسبی بیمه مرکزی بوده است ،اظهار کرد: همچنین بحث نظارت و کنترل بیشتر بر نمایندگی ها و شرکت های بیمه نیز از اقدام های مهم دیگر بوده و سامانه یکپارچه ای در طول یک سال گذشته به نام سنها از سوی بیمه مرکزی ایجاد شده و به شکایات مردمی نیز رسیدگی بهتری می شود .
نظارت بر عملکرد شرکت ها نیازمند اصلاحات اساسی است
وی در پاسخ به این پرسش که اصلاحات بیمه باید در چه بخش هایی باشد ، عنوان کرد: بحث نظارت که بخش کلیدی است نیازمند اصلاحات اساسی است ضمن آنکه اصلاح بیمه شخص ثالث جزو ضروریات است و درحال حاضر اصلاحات آن در مجلس در قالب یک طرح اصلاحی در دستور کاراست .
عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه با بیان اینکه عدم اصلاح قانون بیمه شخص ثالث صنعت بیمه کشور را در آینده ای نزدیک با مشکلات و دشورای های عمده مواجه خواهد کرد در پاسخ به این پرسش که عملکرد نظارتی بیمه مرکزی را چگونه ارزیابی می کنید ، اظهار کرد: در بخش نظارت با توجه به ایجاد سامانه نظارتی سنها و سامانه رسیدگی به شکایت های مشتریان به خوبی عمل شده است و پراکندگی نظارت ها پایان یافته است .   ضرورت تعامل مناسب مجلس و دولت در اصلاح قوانین بیمه ای
وی با بیان اینکه در معاونت های صنعت بیمه افرادی به کار گمارده شده اند که آشنایی لازم را با صنعت بیمه کشور داشته اند، تصریح کرد: در بخش اصلاح قوانین بیمه مرکزی سرعت لازم را نداشته و در این بخش است که باید کارکارشناسی دقیق تری صورت گیرد .البته باید تعامل لازم میان دولت و مجلس در اصلاح قوانین وجود داشته باشد تا روند اصلاحیه های قوانین از سرعت و دقت لازم برخوردار شود .
انحصار دولتی در صنعت بیمه
وی در پاسخ به این پرسش که توجه به اصل رقابت و شفاف سازی میان شرکت های بیمه از اهمیت ویژه ای برخوردار است ایا این شرایط رقابتی میان تمامی شرکت ها به صورت یکسان بوده است ، تصریح کرد: در بحث رقابت باید گفت انحصار دولتی در صنعت بیمه کشور حکم فرماست و بیش از 50 درصد پرتفوی صنعت بیمه مربوط به بیمه ایران و 50 درصد مربوط به شرکت های بیمه دیگر است که برخی از آنها نیز سهامدار دولتی دارند و خصوصی واقعی نیستند .
معاون بازاریابی و فروش بیمه ملت اظهار کرد: با شرایط موجود یک شرکت که 50 درصد پرتفوی بیمه را در اختیار دارد از امکانات و شرایطی برخوردار است که سایر شرکت های بیمه از آن بی بهره اند، به طور مثال در بیمه درمان سازمانها و شرکتها که زیان ده است ، شرکت های خصوصی با احتیاط عمل می کنند اما شرکت های دولتی به دلیل حمایت های دولتی راحت تر آن را برعهده می گیرند که به دنبال آن فروش بیمه نامه های دیگر نیز به وجود می آید .
ابراهیم پور تصریح کرد: بیمه های دولتی سازمانها و ارگانها را مجاب می کنند که قراردادهای بیمه درمان را با آنها منعقد کنند و این شرایط رقابت را برای شرکت های بیمه خصوصی از بین می برند و باید گفت که رقابت تنها در 50 درصد بازار بیمه کشور وجود دارد نه در 100 درصد خدمات بیمه ای که درکشور ارایه می شود .
وی عنوان کرد: مطابق قانون برنامه باید انحصار دولت در صنعت بیمه کاسته می شد اما باید گفت که این شرایط در بیمه ایجاد نشده است و در این جهت گام موثری برداشته نشده و اگر بخواهیم بیمه را در این زمینه فعال شود باید به بخش خصوصی بهای لازم داده شود .
معاون بازاریابی و فروش بیمه ملت خاطرنشان کرد: شرایط رقابتی باید برای شرکت های بیمه دولتی و خصوصی یکسان باشد تا منجر به ارایه خدمات مناسب شود و شرکت های بیمه خصوصی نیز رغبت کنند تا در صنعت بیمه کشور سرمایه گذاری کنند .
ارتباط مناسب بیمه مرکزی با شرکت های بیمه ای
ابراهیم پوردر پاسخ به این پرسش که عملکرد بیمه مرکزی را در برخورد با شرکت های بیمه چگونه ارزیابی می کنید ، اظهار کرد: ارتباط مناسبی میان بیمه مرکزی و شرکت های بیمه ایجاد شده که هر روز درحال بهترشدن است اما تدوین ضوابط و مقررات جدید نیازمند کار کارشناسی و زمان است و در مجموع تعامل مناسبی میان بیمه مرکزی و بدنه بیمه کشور وجود دارد .













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن