واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: حزب اراده ملت ایران: 22بهمن مظهر تحقق اراده ملت است تهران - ایرنا- حزب اراده ملت ایران (حاما) ضمن پاسداشت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، در بیانیه ای اعلام کرد که برعهد ومیثاق خود با ملت ایران در راستای تداوم، حفظ و پایبندی به اصول وآرمان ها تاکید دارد.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی حزب اراده ملت ایران، در بخشی از این بیانیه آمده است: سی وهفتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، به عنوان میراث ماندگار امام عزیز، خون بهای شهدای گرانقدر و ایثارگری جانبازان، مقارن با یکی از حساس ترین مقاطع تاریخی هم از نظر بین المللی و هم از نظر تحولات داخلی است . لازم است با اشاره به شرایط موجود، براصول وآرمان هایی تاکید شود که ماحصل مجاهدت ها و جانفشانی های فرزندان رشید این مرز و بوم در یک صد سال اخیر در راستای تحقق مطالبات خود بوده است.
در این بیانیه آمده است: هدف تلاش های روشنفکران، سیاستمداران، روحانیون نواندیش و سایر آحاد ملت ایران که با جنبش مشروطه آغاز و منجر به پیروزی شکوهمندانه انقلاب اسلامی شد تضمین حقوق مردم و تقویت بنیه های سیاسی واقتصادی کشور، چهارخواست ضروری و مطالبه ی اساسی یعنی محدودیت حکومت به قانون (رفع استبداد)، نوسازی ارکان حاکمیت (کارآمدی)، مشارکت مردم در سرنوشت سیاسی و اجتماعی (انتخابات آزاد) و حفظ تمامیت ارضی کشور و همبستگی ملی (استقلال ملی) بوده تا این اهداف در انطباق با تغییرات و تحولات دنیای جدید در مسیر مدنیت و پیشرفت، حیاتی نوین برای ایران زمین رقم زده شود.
حزب اراده ملت ایران در بیانیه خود آورده است: این حزب اصل اساسی و راهبردی خود را اتکای به آراء مردم که به تعبیر داهیانه مقام معظم رهبری حق الناس می داند و فراهم آوردن زمینه های تحقق مشارکت آزاد، رقابتی و عادلانه به عنوان تنها راه حل موجود و کم هزینه برای فائق آمدن بر مشکلات پیش رو و مسیر مناسب برای ساختن ایرانی آباد و آزاد می داند و با تبریک ایام دهه ی پیروزی انقلاب اسلامی به آحاد ملت ایران از عموم مردم می خواهد برای تاکید مجدد بر آرمان های اولیه انقلاب: صلح، استقلال و آزادی و ... در راهپیمایی بزرگداشت پیروزی انقلاب در روز 22 بهمن حضوری فعال داشته باشند.
در بخش دیگر این بیانیه امده است: شایسته است در مسیر اصلاح وضعیت اقتصادی کشور، به عنوان اصلی ترین مطالبه مردم به موارد زیر توجه شود:
- مبارزه قاطع و عملی با فساد اقتصادی درتمامی حوزه های حاکمیتی و کارکردی و برخورد جدی با مفسدین بالاخص دانه درشت ها و جلوگیری از باز تولید آن .
- پیگیری جدی در خصوص عزم ایجاد شده در پاسخگویی و شفافیت به منظور اخذ مالیات از تمامی نهادهایی که فرار یا معافیت مالیاتی دارند، در جهت استقرار عدالت مالیاتی و نیز تقویت بخش خصوصی و پویایی اقتصاد کشور.
- تعیین تکلیف وضعیت بنگاه های اقتصادی شبه دولتی،که مغایر با اصل 44 قانون اساسی درهیچ یک از سه بخش دولتی، خصوصی و یا تعاونی سازماندهی نشده اند.
- کوچک شدن واقعی دولت و به حداقل رسیدن اعمال تصدیگری از طریق واگذاری به بخش خصوصی.
- شفافیت دولت در اعلام برنامه های توسعه ای کلان و منطقه ای کشور و تقویت نظارت های همگانی از طریق احزاب و رسانه های مستقل.
- رشد و شکوفایی متوازن منطقه ای و عدم تمرکز ثروت و قدرت در مناطق خاص و نیز محرومیت زدایی از مناطق و استان های دیگر مبتنی بر حفظ محیط زیست و منابع طبیعی و بسترهای زیست- بوم.
سیام/ 9136 /1449
18/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]