واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سرهنگ آزوغ خبر داد
همایش بزرگ سران عشایر و اقوام ایران، پاکستان و افغانستان برگزار میشود
مسئول سازمان بسیج جامعه عشایری کشور با اشاره به سالگرد پیروزی عشایر بلوچ سیستان و بلوچستان در برابر انگلیس، گفت: بزودی همایشی تحت عنوان همایش بزرگ سران عشایر و اقوام از ایران، پاکستان و افغانستان در این رابطه برگزار شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، سرهنگ دوستعلی آزوغ مسئول سازمان بسیج جامعه عشایری کشور با بیان اینکه دو برنامه کشوری و چند برنامه بین المللی در رابطه با بسیج عشایر تا پایان سال برگزار میشود، خاطرنشان کرد: به مناسبت یکصدمین سالگرد جهاد و مبارزه عشایر عرب در مقابل استعمار انگلیس، همایشی در اسفندماه در استان خوزستان به فرمان آیت الله سید کاظم یزدی از مراجع شیعه، برگزار می شود که عشایر لبنان، سوریه و اردن نیز در آن شرکت می کنند.
وی ضمن اشاره به اینکه نود و هشتمین سالگرد پیروزی عشایر بلوچ ِ سیستان و بلوچستان در برابر انگلیس نزدیک است، گفت: قرار است به زودی همایشی تحت عنوان همایش بزرگ سران عشایر و اقوام از ایران، پاکستان و افغانستان در این رابطه برگزار شود. مسئول سازمان بسیج جامعه عشایری کشور با اشاره به اینکه در سال گذشته، سردار شهید شاهمرادی از اصفهان به عنوان شهید شاخص بسیج عشایر معرفی شد، گفت: همایش بزرگداشت شهید شاخص بسیج عشایر سال 93 (شهید علی غیوری زاده) از دیگر برنامه هایی است که به زودی اجرا می شود.
آزوغ به نقش عشایر در دفاع مقدس اشاره و تصریح کرد: با توجه به مرزداری عشایر که مسائل امنیتی را قبل از هر قشری متوجه می شوند و نقش بسزایی در ایجاد امنیت پایدار دارند و همچنین به دلیل وجود تحرک آنها در ییلاق و قشلاق و حضورشان در مناطق خالی از سَکنه، تفاوت آنها با سایر اقشار را قابل مشاهده می کند که خود نقش اصلی و مهمی را در ایجاد امنیت پایدار در مملکت ایفا می کنند.
وی خاطرنشان کرد: عشایر در شمال غرب، غرب و جنوب کشور از 31 شهریور تا 18 آبان ماه سال 1359، تا زمانی که یگان های ویژه آماده شوند، از میهن اسلامی دفاع کردند که بیشترین شهید را در این فرجه زمانی داشتند.
مسئول سازمان بسیج جامعه عشایری کشور با بیان اینکه در زمان دفاع مقدس، هنگامی که مدرسه عشایری ِ کوچ رو توسط عراقی ها بمب باران شد، خانم حیدرپور به همراه دو برادرش توانستند 4 نفر از افراد عراقی را به اسارت بگیرند، تاکید کرد: زنان عشایر در زمان دفاع مقدس نقش بسزایی داشته اند و از این رو، در سال94 به شناسایی شهدای زن عشایر پرداخته می شود.
آزوغ تصریح کرد: بسیج عشایر کشور، 1300 حوزه مقاوت دارد که هزار و 432 پایگاه مقاومت و 452 هزار نفر بسیجی فعال را شامل می شود.
وی افزود: بیش از 200 نفر از عشایر، مسلح به سلاح شخصی هستند و حدود 156 هزار نفر سلاح دولتی در اختیار دارند.
مسئول سازمان بسیج جامعه عشایری کشور اظهار داشت: ترکیب عشایر استان متشکل از سه ایل بزرگ قشقایی، بختیاری و عرب جرقویه است که 52 هزار و 984 نفر و 9 هزار 605 خانوار را شامل می شود.
آزوغ تصریح کرد: هم اکنون عشایر در سراسر مملکت به عنوان سربازانی شجاع، با تدبیر و زرنگ، مشغول به دفاع از مملکت هستند. انتهای پیام/
93/11/18 - 14:43
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]