تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر لحظه ای که بر فرزند آدم بگذرد و او به یاد خدا نباشد روز قیامت حسرتش را خواهد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834778296




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سنایی: در روابط دو جانبه ایران و آمریکا رویداد خاصی رخ نداده است/ جنایات داعش به نام مذهب هولناک است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سنایی: در روابط دو جانبه ایران و آمریکا رویداد خاصی رخ نداده است/ جنایات داعش به نام مذهب هولناک است
سفیر کشورمان در مسکو در مصاحبه مطبوعاتی با یک روزنامه روسی به بررسی تحریم ها و رویکرد ایران به این مقوله پرداخت وی همچنین حضور گروه تروریستی داعش در منطقه را محکوم و جنایات آنها را تحت عنوان مذهب هولناک قلمداد کرد.

به گزارش نامه نیوز، مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه در یک مصاحبه مطبوعاتی با روزنامه "مسکوفسکی کمسمولتس، ایگور سوبوتین" به گپ و گفت با خبرنگار این رسانه پرداخت.
سفیر کشورمان در این مصاحبه به بررسی تحریم های ضد ایرانی و رویکرد کشورمان در قبال آن، حضور تروریست ها و برخورد ایران با داعش در منطقه و در آخر به روابط ایران و آمریکا پرداخته است که شرح آن را از نظر می گذرانید:
در مصاحبه قبلی با روزنامه ما (اول مارس 2014) شما گفتید ایران در حال توسعه اقتصاد مقاومتی در شرایط مجازاتهای اعمال شده بر آن است. از آن زمان تاکنون امور بسیاری در جهان تغییر یافته و روسيه در موقعیت مشابهی قرار گرفته است. آیا می‌توانید تجربه ادامه بقا در این شرایط را با ما در میان گذارید؟
مجازاتها بطور اعم پدیده نامطلوبی است. این راه نامناسبی برای حل اختلاف و بحث‌های موجود نمی‌باشد. می‌گویند مجازاتها برای وارد کردن فشار بر دولت بکار گرفته مي‌شود هرچند مطلقاً روشن است که در وهله اول مردم ساده از مجازاتها لطمه می‌بینند. ایران قریب به 30 سال است زیر مجازاتهای آمریکا قرار دارد اما 4 سال قبل اقدامهای مضاعفی علاوه بر مجازاتهای اعمال شده در چارچوب سازمان ملل بکار گرفته شد. مجازاتهای ما را مي‌شود به دو مرحله تقسیم کرد: مجازاتهای 30 سال قبل و مرحله دوم، مرحله سخت، که 3-4 سال قبل آغاز شد. وقتی کشور با مجازاتها مواجه مي‌شود خو گرفتن با این شرایط شایان اهمیت است و ما این کار را کردیم. ایران دو رویکرد بکار گرفت. رویکرد اول این است که سطح عواقب مجازاتها پایین برده شود و همزمان برای حل مسائل پیش رو گفتگو شود. اما رویکرد دوم کاهش سطح وابستگی خود به مواد انرژیزا، از جمله نفت است. ایران از این لحاظ مساعی هنگفتی بکار گرفت تا به این هدف نایل شود. کشور ما حجم صدور فرآوردههای غیر نفتی را بالا می‌برد و از این لحاظ به موفقیت‌های عظیمی رسیده است. و اگر شما به تهران بروید می‌بینید که همه حوزه‌ها پیش می‌رود. طی سال گذشته ایران در بخش فن‌آوریها، نانو تکنولوژی و هوافضا به موفقیت‌های زیادی رسیده است. اخیراً چهارمین ماهواره به مدار فرستاده شد. یعنی زندگی در جا نمی‌زند.
ارزیابی شما از اوضاع دولت اسلامی در سوریه و عراق همسایه آن چگونه است؟ بنظر شما خطر اصلی در این رابطه کدام است؟
ایران طی سالهای گذشته در هیچ شرایطی از گروه‌های تروریستی یا افراط گرا حمایت نکرده است. ایران همیشه با یک استاندارد تروریسم را محکوم کرده است. حوادثی که در سال 2014 در عراق رخ داد – حتی اگر از زاویه‌های مختلف بررسی شود – باعث تأسف بزرگ مي‌شود. جنایاتی که تحت عنوان مذهب رخ می‌دهد هولناک است. شما بخوبی مطلع هستید که مسلمانان و مسیحیان قرنهای طولانی با هم زندگی کرده‌اند، همزیستی مسالمت آمیز داشتند، هیچ مشکلی در کار نبود. معتقدم اینجا عوامل سیاسی خارجی وجود دارد که می‌خواهند به کمک آنها تفرقه انداخته، بین مردم اختلاف انداخته و مشکل سازی کنند. ایران با این پدیده مخالفت می‌کند ولی در هیچ شرایط با دخالت کشورهای خارجی که در خارج از محدوده منطقه ما قرار دارند موافقت نمی‌کند. اگر حوادث عراق را بررسی می‌کنیم پس ایران معتقد است باید به دولت عراق کمک شود تا آن کشور بتواند بر مشکلات پیش رو غلبه و مشکلات خود را حل کند. دخالت دیگر کشورها در این امور باعث مي‌شود اوضاع بغرنج‌تر شود. اگر به دو دهه گذشته نگاه کنیم، مگر دخالت کشوری فایده‌ای داشته است؟ هیچ فایده‌ای نداشت. چه در عراق و چه در سوریه. می‌خواهم بگویم ایران مبارزه می‌کند و در عین حال معتقد است باید به کشورهای لطمه دیده کمک و مساعدت شود. من مایلم به این اشاره کنم که سرچشمه بروز این گروهها فوق العاده مبهم است. بیایید ببینیم کدام اقدامها طی دهه گذشته باعث بروز این گروهها شده است؟ این امر نتیجه اقدامهای کشورهای غربی بوده است. از طرف دیگر فکر می‌کنم هدف از بروز این گروهها اعمال نفوذ منفی بر مذهب، بر ارزشهای اخلاقی و معنوی است، ارزشهایی که ملت‌ها به آنها نیاز دارند. این پدیده‌ها متوجه لطمه زدن به وجهه اخلاق و وجهه معنویت و دین است. تحلیل گران این اواخر گرمای اندک روابط ایران و آمریکا را خاطر نشان می‌کنند. بنظر شما آیا واقعاً نقاط تماسی بروز کرده و با چه امری ارتباط دارد؟
در حوزه روابط دو جانبه ایران و آمریکا رویداد خاصی رخ نداده است. با این حال، گفتگو در مورد پرونده هسته ای ایران اندکی بیش از یک سال ادامه دارد. شما می دانید که ایران و ایالات متحده اعضای گروه "پنج به علاوه یک" هستند که در مورد موضوع هسته ای ایران مذاکره می‌کنند. تهران با واشنگتن در مورد حل و فصل مسائل مربوط به پرونده هسته‌ای خود ، و همچنین لغو  تحریم های تحمیلی علیه کشور ما، گفتگو می‌کند. به هر حال، طرف اصلی در این پرونده و طرف اصلی که بیش از همه حساسیت نشان می‌دهد آمریکا است. بنابراین، در چارچوب رسیدگی به این موضوع ایران با ایالات متحده بیش از همه گفت و گو می‌کند . امکان دارد به دلیل جریان داشتن این گفت و گو است که بعضی‌ها تصور کرده‌اند  بهبودی در روابط ایران و آمریکا در کار بوده، هرچند من ناچارم تکرار کنم در روابط دو جانبه هیچ رویداد خاصی رخ نداده است.

منبع: خبرآنلاین


۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن