تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى گيرد، در سينه اش بى قرارى مى كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814706221




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- نماینده بروجرد: تجلیل از علما و مفاخر وظیفه همه مسوولان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده بروجرد: تجلیل از علما و مفاخر وظیفه همه مسوولان است بروجرد- ایرنا- نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: تجلیل از علما و مفاخر وظیفه همه مسوولان است.


به گزارش شنبه ایرنا ˈبهرام بیرانوندˈ در عیادت از حجت الاسلام والمسلمین ˈغلامرضا مولاناˈ از مفاخر و نویسندگان بروجرد افزود: حجت الاسلام مولانا یکی از مفاخر برجسته بروجرد است که با تواضع و فروتنی به اشاعه دین و مذهب پرداخته است.
وی اظهار کرد: این عالم برجسته نه تنها در ایران بلکه در عراق، کویت، چین، مصر و لبنان از اساتید برجسته دینی بهره مند و گام های بلندی در راستای ترویج مذهب شیعه برداشته است.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی تجلیل از علما و مفاخر را ضروری خواند و افزود: مردم بروجرد باید قدر و منزلت مفاخر و مشاهیر شهر خود را بدانند.
وی با اشاره به حضور این عالم برجسته کشوری در میان مردم در کمال تواضع و فروتنی گفت: حجت الاسلام مولانا از هیچ کوششی در راه تربیت جوانان دریغ نکرده است.
بیرانوند بر لزوم الگوگیری جوانان از زندگی سرشار از معنویت علما بویژه حجت الاسلام مولانا تاکید کرد و افزود: این استاد باید هرچه سریعتر در آیینی با شکوه مورد تجلیل قرار گیرد.
ˈغلامرضا مولانا بروجردیˈ در سال 1306 شمسی در خانواده ای اهل علم و فضیلت در شهر زیبای بروجرد متولد شد و از شش سالگی خواندن و نوشتن و بخشی از مقدمات را نزد پدر فاضلشˈملا علی اکبر مولاناˈ فرا گرفت.
وی نزدیک به 18 سال از محضر مرحوم آیت اله العظمی حاج شیخ ˈعلی محمد نجفی بروجردیˈ استفاده کرد و چند سالی هم از محضر ˈآیت اله حاج سید علی بهبهانی رامهرمزیˈ که ایام تابستان برای استراحت به بروجرد می آمد، بهره مند شد.
این فقیه فرزانه که تحصیلات دینی را در حد اجتهاد ادامه داده ضمن تحصیل علوم دینی از تدریس و تألیف غافل نبود و در این رهگذر شاگردان بسیاری تربیت کرد.
وی دارای اجازه روایی از مرحوم ˈشیخ آقا بزرگ تهرانیˈ و اجازات متعدد از مراجع عالیقدر شیعه همچون آیات عظام ˈمیلانیˈ، ˈشاهرودیˈ، ˈگلپایگانیˈ و ˈمرعشیˈ می باشد.
استاد مولانا علاوه بر تألیفات عالمانه در حوزه دین در زمینه بروجرد شناسی نیز داری تألیفاتی ارزشمند بوده و دارای آثار فراوانی است که منبع تحقیق ارزشمندی برای پژوهشگران گردیده است.
کتاب های «الخاتم لوصی الخاتم »به زبان عربی، درس هایی از توحید، تحقیق درباره «حلیه الابرار» نوشته سیدهاشم بحرانی، تحقیق و تخریج کتاب شریف عبقات الانوار میر حامد حسین هندی، تحقیق کتاب «حاشیه کفایه الاصول» آیت الله بروجردی، تحقیق کتاب «محاضرات فی الدین و التاریخ و الادب» نوشته سیدجواد آل علی شاهرودی، تحقیق کتاب «صراط المستقیم» تألیف سیدحسین بروجردی، دو جلدی «تاریخ بروجرد، ترجمه منظوم (چهل حدیث از امام جواد (ع)، کتاب سخنوران بروجرد، تبلیغ اسلام و ترویج دین از طریق منبر، تذییل و تخریج و غنیه الطالب فی شرح المکاسب آیه اله اردکانی، المنظومه الفارسیه فی تفسیر القرآن از جمله آثار این اندیشمند بروجردی است.
گفتنی است حجت الاسلام مولانا هفته گذشته به دلیل بیماری و کهولت سن در یکی از مراکز درمانی بروجرد تحت مداوا قرار گرفته و هم اکنون در منزل بسر می برد.
3031/3022



18/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن