تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):درباره ما غلو نکنید، ما را بندگان پرورش یافته (حق تعالی) بدانید آنگاه در فضلیت ما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812328578




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاسخ به ۵ پرسش حقوقی


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



پاسخ به ۵ پرسش حقوقی
با توجه به پرسش‌ها درباره طلاق، مهریه، قیومیت، حقوق کارگر و کارفرما و طلاق غیابی، فرهاد شهباز‌وار، وکیل پایه یک دادگستری به پرسش‌های مطرح شده در این باره پاسخ داده است.
روز نو : با توجه به پرسش‌ها درباره طلاق، مهریه، قیومیت، حقوق کارگر و کارفرما و طلاق غیابی، فرهاد شهباز‌وار، وکیل پایه یک دادگستری به پرسش‌های مطرح شده در این باره پاسخ داده است. 


مهریه


دو سال قبل همسرم با مراجعه به دادگاه دادخواست مطالبه مهریه داد و دادگاه مرا به پرداخت ماهیانه یک سکه بهار آزادی محکوم کرد. مدتی است بیکار شده ام و قادر به پرداخت مهریه نیستم. می توانم با مراجعه به دادگاه درخواست کاهش اقساط را مطرح کنم؟


حکام صادره درخصوص تقسیط مهریه یا هر محکوم مالی دیگر برخلاف غالب احکام قضایی حقوقی، حتی اگر قطعی و لازم اجرا باشند، دارای اعتبار امر مختومه نیستند و مسلما با تغییر وضع مالی محکوم، احکام موصوف نیز قابل تغییر خواهد بود.در صورتی که توانایی پرداخت اقساط را ندارید می توانید با ارائه دادخواستی به دادگاه آن را اعلام کرده و با توجه به شهادت شهود و وضع مالی جدید شما قاضی تصمیم گیری می کند. این موضوع در صورتی که وضع مالی شما خوب شود هم صدق می کند و در این صورت همسرتان می تواند درخواست افزایش اقساط یا گرفتن مهریه به صورت یکجا را مطرح کند.


طلاق غیابی


همسرم به دلیل کارش سالی یک بار به خانه می آید. من هم در خانه پدرم زندگی می کنم. از این وضع خسته شدم. آیا می توانم درخواست طلاق غیابی بدهم؟


پرسش شما ابهام دارد و در مورد محل کار همسرتان و این که آیا امکان دارد نزد او بروید، توضیحی ندادید. دادگاه با بررسی این موضوعات رأی را صادر می کند، اما به طور کلی باید بگویم، اگر زمان غیبت شش ماه مداوم و 9 ماه متناوب باشد زن می تواند با مراجعه به دادگاه خانواده دادخواست طلاق غیابی دهد. البته دادگاه بعد از بررسی شرایط حکم خود را صادر می کند.


قیمومت فرزند


پس از فوت همسرم من به عنوان قیم قانونی فرزندم، اختیار اموالش را به عهده گرفتم. می خواستم بدانم حالا که به سن قانونی رسیده در صورتی که سهم ارثیه پدری خود را طلب کند، باید آن را پرداخت کنم؟


همان طور که گفتید فرزندتان به سن قانونی رسیده و از هجده سالگی اختیار دار اموالش است البته نگرانی شما طبیعی است. فرزندتان حتی در صورت زنده بودن همسرتان هم اختیاردار اموالش می شد و شما به دلیل این که وی نمی تواند از اموالش نگهداری کند نمی توانید او را از حقوق قانونی اش محروم کنید. در صورت رضایت فرزندتان می توانید از او وکالتنامه بگیرید و اختیار دار اموال او باشید.


نفقه


زن که به عقد موقت مردی در آمده است آیا می تواند درخواست نفقه کند؟


بر اساس ماده 1113 قانون مدنی در عقد انقطاع ـ موقت ـ زن حق نفقه ندارد مگر این که پرداخت نفقه شرط شده باشد، اما در عقد دائم پرداخت نفقه پس از عقد الزامی است و در صورت تمکین نکردن ناشزه محسوب شده و به او نفقه تعلق نمی گیرد.


حقوق کارگر و کارفرما


مدت هفت ماه در یک شرکت کار کردم و در این مدت مدیر آنجا از بیمه من خودداری کرد و حالا به بهانه مشکل مالی مرا اخراج کرده است. هیچ قراردادی ندارم، چگونه می توانم به حقوق قانونی خود برسم؟


تصور برخی بر این است که برای رسیدن به حقوق باید قرارداد داشت و در صورت نداشتن قرارداد نمی توان به حق خود رسید. این موضوع درست نیست. این کارگران می توانند برای رسیدن به حقوق خود شکایت کنند و در صورت تأیید رابطه کارگری وکارفرمایی از سوی بازرسان اداره کار به حقوقشان می رسند.


منبع:جام جم




تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن