تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867490574




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خونریزی های رحمی پس از نزدیکی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
01-wd1209-Post-Sex-Reactions-2
علت و علائم خونریزی از رحم پس از رابطه جنسی چیست و چه پیامدها و عوارضی برای ما دارد بهتر است خانم‌ها بعد از رابطه زناشویی با یک دستمال سفید بدن خود را پاک کنند تا در صورت وجود خون در واژن از آن مطلع شوند. دکتر شیرین نیرومنش، متخصص زنان زایمان و نازایی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در هفته نامه سلامت نوشت: سرویکس یا دهانه رحم داخل واژن قرار گرفته و محیط رحم را از واژن جدا می‌کند. خوشبختانه این عضو به ‌دلیل موقعیتی که در بدن دارد به‌راحتی قابل‌معاینه است و بیماری‌های مربوط به آن نیز زود تشخیص داده و به موقع درمان می‌شود. در مطلبی که می‌خوانید، شایع‌ترین بیماری‌های دهانه رحم معرفی شده‌اند. بیماری‌های مربوط به دهانه رحم متعدد و اغلب خوش‌خیم‌اند و حتی سرطان دهانه رحم نیز اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود، به خوبی به درمان جواب می‌دهد.
سرویسیت
سرویسیت یا التهاب دهانه رحم، جزو شایع‌ترین بیماری‌های زنانه است. در این بیماری به‌دلیل وجود بیماری‌های قارچی یا باکتریایی، دهانه رحم دچار التهاب می‌شود. معمولا بیماران با شکایت ترشحات بدبو و چرکی و گاهی هم با درد در ناحیه کمر و شکم به پزشک مراجعه می‌کنند و در معاینه تورم، قرمزی و گاهی هم زخمی به شکل ضایعه‌ای مخملی‌شکل دیده می‌شود. شایع‌ترین میکروبی که باعث زخم دهانه رحم می‌شود، میکروبی به نام کلامیدیاست. کشت این میکروب در آزمایشگاه مشکل است و بیماری با علائم بالینی و مشاهده تشخیص داده می‌شود.
برای درمان زخم‌های دهانه رحم باید از تجویز داروهای خوراکی و موضعی استفاده کرد. بیماران باید دقت کنند تا طول مدت درمان 10 روزه را رعایت کنند. ما متخصصان زنان توصیه می‌کنیم همه خانم‌ها حتی اگر مشکلی هم نداشته باشند، بعد از ازدواج هر 6 ماه یا هر سال یک بار به پزشک مراجعه کنند تا دهانه رحمشان معاینه و مشاهده شود. پولیپ دهانه رحم
پولیپ‌ها ضایعاتی هستند که در 95 درصد موارد خوش‌خیم‌اند. این ضایعات در حفره رحم یا در دهانه رحم (پولیپ آندوسرویکس) یافت می‌شوند.
پولیپ‌های دهانه رحم به‌صورت ضایعات قرمز رنگ، ظریف و معمولا کوچک در حد چند میلی‌متر تا 2-1 سانتی‌متر هستند که در معاینه مانند یک گوشت اضافه با پایه‌‌ای به دهانه رحم متصل شده‌اند.
پولیپ‌ها اغلب علامتی برای بیمار ایجاد نمی‌کنند ولی ممکن است باعث لکه‌بینی‌های نامرتب بعد از رابطه‌ زناشویی یا بعد از استفاده از داروهای واژینال شوند. پولیپ‌ها زائده‌ای اضافه یا غیرطبیعی هستند که بهتر است در صورت مشاهده در دهانه رحم برداشته و برای آسیب‌شناسی به آزمایشگاه فرستاده شوند تا از نظر سلولی بررسی شوند.
در خانم‌های جوان کمتر از 40 سال، می‌توان به‌صورت سرپایی در مطب بدون نیاز به بی‌حسی و بدون درد پولیپ‌ها را برداشت ولی در خانم‌هایی که نزدیک به سن یائسگی و بعد از آن هستند، باید حفره رحم با سونوگرافی بررسی شود و برداشتن پولیپ همراه با کورتاژ داخل رحمی باشد تا پولیپ کاملا خارج شود و احتمال عود نیز کمتر باشد.
سرطان دهانه رحم
سرطان دهانه رحم ناشی از تغییرات غیرطبیعی سلولی است. این بیماری در افراد جوان به ندرت دیده می‌شود و با افزایش سن احتمال ابتلا بالا می‌رود.
سرطان دهانه رحم جزو سرطان‌هایی است که اگر خانم‌ها مراقبت‌های سالانه و پاپ‌اسمیر را به موقع انجام دهند، تشخیص زودهنگام و درمان آن موفقیت‌آمیز خواهدبود.
این بیماری ممکن است هیچ علامتی نداشته باشد و پزشک ضایعه‌ای را اتفاقی ببیند و با نمونه‌گیری وجود سرطان اثبات شود.
وجود لکه‌بینی، به‌خصوص بعد از رابطه زناشویی یا استفاده از داروهای واژینال علامت هشداردهنده‌ای است و این مشکل گرچه در سرویسیت یا پولیپ‌ها نیز ممکن است دیده شود ولی در این مواقع باید به سرطان گردن رحم شک کرد مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.
بهتر است خانم‌ها بعد از رابطه زناشویی با یک دستمال سفید بدن خود را پاک کنند تا در صورت وجود خون در واژن از آن مطلع شوند.
ضایعات سرطانی دهانه رحم در مراحل پیشرفته معمولا به شکل گل‌کلمی هستند. اگر سرطان در مراحل اولیه باشد، می‌توان با جراحی آن را درمان کرد ولی در مراحل پیشرفته به تخلیه اعضای مجاور دهانه رحم و رادیوتراپی نیاز است.
این سرطان در همه جای دنیا و کشور ما شایع است و یکی از دلایل اصلی آن وجود ویروسی به نام پاپیلومای انسانی است که ثابت شده بعضی از انواع پرخطر این ویروس با سرطان دهانه رحم ارتباط نزدیکی دارند.
کیست نابوتین چیست؟
واقعیت این است که کسیت‌های نابوتین جزو بیماری‌های دهانه رحم نیستند و ضایعات بی‌خطری هستند که بعضی از بیماران با اطلاع از وجود آنها در دهانه رحم، نگران می‌شوند. در دهانه رحم نسج غددی ترشحی وجود دارد که این ترشحات شرایط را برای بارداری مناسب می‌کنند. اگر این غدد دچار عفونت شوند یا دهانه غدد بسته شود و ترشحات غدد داخل مجرا انباشته شود، به کیست نابوت تبدیل می‌شود. کیست‌های نابوت اصلا جای نگرانی ندارند. اندازه آنها از چند میلی‌متر تا چند سانتی‌متر متغیر است. این کیست‌ها گاهی در معاینه و گاهی هم در سونوگرافی دیده می‌شوند. این کیست‌ها معمولا در خانم‌هایی بیشتر است که سابقه عفونت مکرر یا مزمن دهانه رحم دارند. کیست‌ها به درمان خاصی نیاز ندارند.

17 بهمن 1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن