محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843577686
کنکور هیچگاه حذف نخواهد شد |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کنکور هیچگاه حذف نخواهد شد
او هم مانند مسئولان جدید وزارت آموزش و پرورش معتقد است تغییر نظام آموزشی به ٦-٣-٣ بزرگترین آسیب را به آموزش و پرورش ایران زد؛ مسیری که دیگر قابل برگشت نیست.
کد خبر: ۴۷۲۸۵۸
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۰ - 05 February 2015
علی زرافشان، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش، یکی از مردان خندهروی علیاصغر فانی است که انتقاداتش را صریح بیان میکند.
او حالا نگران سال تحصیلی آینده است؛ سالی که قرار است تغییر و تحولات زیادی در دورههای اول و دوم متوسطه که تحت مدیریت اوست اتفاق بیفتد؛ تحولاتی که باعث اضافه آمدن ٤٥هزار معلم در دوره دوم متوسطه از سال آینده خواهد شد و کمبود ٤٥هزار تا ٤٩هزار معلم در دوره اول متوسطه. گفتوگوی شهروند با وی را میخوانید:
یکی از مباحث مهم در حوزه معاونت آموزش متوسطه، تغییر و تحولاتی است که قرار است در دوسال آینده در مقاطع متوسطه اول و دوم اتفاق بیفتد. همانطور که میدانید یکی از این تغییرات تأثیر مثبت و منفی ٢٥درصدی نمرات دانشآموزان مقطع متوسطه در نتیجه کنکور است. از روزی که این موضوع از زبان شما اعلام شده، انتقادات زیادی از این موضوع شده است. تأکید بر کمیتگرایی و نمرهگرایی یکی از انتقادهایی است که به این موضوع میشود. من میخواهم نظر شخصی شما را دراینباره بدانم. درست است که این موضوع مصوبه مجلس است اما فکر میکنید این روش درستی است؟
همانطور که گفتید این موضوع مصوبه مجلس است؛ آموزش و پرورش و آموزش عالی وظیفه داشتند که در پنجسال این مصوبه را اجرا کنند و چون اقداماتی دراینباره صورت گرفت اما بهطور جدی دنبال نشد، مجلس مصوبهاش را دوباره تمدید کرد. در این مصوبه که جزو قانون حذف کنکور است، گفته شده به جای برگزاری آزمون، سوابق تحصیلی دانشآموزان ملاک عمل باشد. سوابق تحصیلی هم مشخص است: گفته شده نمرات دروسی که امتحانات آنها به شکل نهایی برگزار میشود در کنکور تأثیر میگذارد. در قانون جایگزینی نمرات به جای آزمون پیشبینی شده؛ در سال تحصیلی گذشته سازمان سنجش این کار را بهصورت اثرگذاری به شرط تأثیر مثبت انجام میداد؛ یعنی اگر معدل کسی بالاتر میرفت، در نتیجه کنکور آن را اعمال میکردند و اگر نه، اعمال نمیشد. بنا بر مصوبه شورای حذف کنکور که به ریاست وزیر علوم تشکیل میشود، تصویب شده برای اینکه ما یک قدم به سوی اجرای قانون پیش برویم، نمرات تأثیر منفی هم در کنکور داشته باشد.
خب شما فکر میکنید این تصمیم درستی است؟
بله. ما باید بگوییم یا نتایج تلاشهای دانشآموز در همان جلسه دو سه ساعته کنکور تمام شود یا کارهایی که از قبل دانشآموز انجام داده در کنکور تأثیرگذار باشد. شما تصور کنید دانشآموزی در جلسه کنکور حاضر میشود و شماره تستها را درست وارد نمیکند، بنابراین بهرغم همه تلاشهایش از این موضوع متضرر میشود. تأثیرگذاری سوابق تحصیلی در همین مدت هم تاثیرش را خیلی زود نشان داده؛ همین الان توجهی که مدارس به امتحانات نهایی دارند، یکی از تأثیرات این موضوع است. مثلا امسال نسبت به پارسال تعداد قبولیها افزایش پیدا کرده و ٨٥درصد بچهها در امتحانات نهایی قبول شدند. ثانیا معدل دانشآموزان هم افزایش پیدا کرده بهطوری که امسال میانگین معدل امتحانات نهایی ١٢,٥ بوده است که این نسبت به سال گذشته ١.٥ نمره افزایش داشته است. امیدواریم برای سال آینده این تأثیرگذاری ٢٥درصدی در کنکور را به ٣٥درصد افزایش دهیم؛ چون درحال حاضر چهار درس پیشدانشگاهی هم بهصورت نهایی برگزار میشود. امسال هم قرار بود که این چهار درس به صورت نهایی برگزار شود اما متاسفانه در بین راه مسیر تغییر کرد.
چرا؟
در جلسهای درباره مصوبه قبلی تجدیدنظر شد و تأثیر ٣٥درصدی نمرات نهایی در کنکور اعمال نشد.
یعنی ما از سال آینده باید منتظر تأثیر مثبت و منفی ٣٥درصدی نمرات دبیرستان در کنکور باشیم.
خیر در کنکور سال ٩٤ همان تأثیر ٢٥درصدی است و در کنکور سال ٩٥ نمرات دبیرستان ٣٥درصد در نتیجه کنکور تأثیر خواهد داشت.
آقای مهندس فکر میکنید ما چه زمانی دیگر کنکور را نخواهیم داشت؟
ما کنکور را همیشه خواهیم داشت؛ چون در قانون پیشبینی شده که قبولی با سوابق تحصیلی باید افزایش پیدا کند به نحوی که ٨٥درصد ظرفیت دانشگاهها بدون کنکور برگزار شود. البته الان در برخی از دانشگاهها مثل آزاد، پیام نور و غیردولتی همینطور است اما چیزی که ما درخواست داریم، ظرفیت دانشگاههای دولتی روزانه است. به نظر ما با توجه به آماری که سازمان سنجش اعلام میکند و صندلیهای خالی که اعلام میشود و عدد ٥٠٠ تا ٩٠٠هزار را در برمیگیرد، میتوان این کار را انجام داد.
بالاخره تعداد این صندلیهای خالی ٥٠٠هزارتاست یا ٩٠٠ هزار؟
هر دو رقم از سوی مسئولان وزارت علوم اعلام میشود. به نظر میآید که جای آن هست که در دانشگاههای دولتی و در رشتههایی که متقاضیان آنها کمتر از ظرفیت است، اجازه دهیم که گزینش با سوابق تحصیلی برگزار شود.
پس باید اینطور نتیجهگیری کنیم که هیچگاه شاهد حذف کنکور برای رشتههای با متقاضی بالا و در دانشگاههای دولتی نخواهیم بود.
همینطور است. کنکور برای رشتههایی که رقابت بر سر آنها سنگین است، حذف نمیشود. در قانون حذف کنکور سه روش پیشبینی شده؛ روش اول صرفا براساس سوابق تحصیلی است. روش دوم سابقه تحصیلی و دروس کنکور عمومی است، مانند رشته زبان، یعنی جاهایی که تعداد ظرفیت با داوطلبان برابری میکند و اختلاف خیلی زیاد نیست، در روش سوم سوابق تحصیلی، کنکور عمومی و کنکور اختصاصی اعمال میشود؛ روش سوم برای حدود آن ١٥درصد ظرفیتی است که رقابت برای کسب آنها سنگین است که برای همیشه کنکور آنها حذف نخواهد شد.
آقای مهندس! یکی دیگر از تغییراتی که قرار است برای دوره متوسطه اتفاق بیفتد، حذف پایه اول دوره متوسطه در سال تحصیلی ٩٥-٩٤ است. براساس اعلام خود شما اگر این اتفاق بیفتد ٥٥هزار معلم مازاد خواهند شد، قرار است برای این افراد چه تصمیمی گرفته شود؟
این تصمیم براساس مصوبهای است که ساختار نظام آموزش و پرورش کشور را از ٥-٣- ٤ به ساختار ٦-٣-٣ تغییر داد.
موضوعی که هم شما و هم آقای وزیر بارها گفتهاید که بزرگترین ضربه را به نظام آموزشی ما زده است.
بله همینطور است. باید تصمیمگیران توضیح بدهند که فواید این تصمیم نسبت به ضررهای آن چه بوده است. مثلا همان سال اول که دانشآموزان پنجم ابتدایی به جای آنکه به پایه اول راهنمایی بروند به ششم ابتدایی رفتند، ٥٠هزار معلم مازاد شدند. این موضوع همینطور دارد جلو میآید و ششسال طول میکشد، در همه این سالها هم همین تعداد معلم مازاد خواهند شد.
یعنی درحال حاضر کلا ما چه تعداد معلم مازاد داریم؟
بر مبنای محاسبات ما، اگر فرض کنید تعداد معلمان را با میانگین ٢٢ ساعت تدریس در هفته محاسبه کنیم، در دوره اول متوسطه برای پایه نهم که امسال اضافه میشود، حدودا ٤٥هزار تا ٤٩هزار معلم نیاز خواهیم داشت؛ خب تعدادی از آنها درحال حاضر در پایه راهنمایی هستند، تعدادی از آنها به دورههای دیگر رفتهاند که برمیگردند، تعدادی هم از دوره دوم متوسطه برمیگردند. ما در دوره دوم متوسطه با نداشتن پایه اول و با همان میانگین ٢٢ ساعت ٤٥هزار معلم مازاد خواهیم داشت. ما باید بین دوره اول و دوم متوسطه توازن برقرار کنیم.
این توازن چطور برقرار خواهد شد؟
نیروهایی که در دوره دوم متوسطه به دلیل نداشتن پایه اول کلاسی نخواهند داشت به چند گروه تقسیم خواهند شد. از طرف دیگر ما در این دورهها درحال حاضر نیروهای حقالتدریسی داریم که به معلمان دیگر کمک میکنند، ما برای حل مشکل مازاد معلم در دوره دوم متوسطه دیگر از معلمان حقالتدریس استفاده نخواهیم کرد.
قطعا این موضوع باعث اعتراض حقالتدریسیها خواهد شد.
حقالتدریسیها نیروهای موظف ما نیستند؛ مثلا در سال گذشته نیاز ما بیشتر بود، از ١٠٠هزار ساعت حقالتدریس استفاده کردیم، امسال از ٨٠هزار ساعت. البته بخشی از آنها به دوره اول متوسطه خواهند آمد، بخش دیگری از آنها برای تأمین نیروی انسانی دوره متوسطه استفاده خواهند شد، بخشی را هم باید در دوره اول متوسطه سازمان دهیم. ما درحال حاضر دقیقا میدانیم که مثلا در فضاهای آموزشی هم چه میزان کمبود داریم.
یعنی درحال حاضر در دوره اول و دوم متوسطه چه تعداد کلاس کم است؟
فضا در هرکدام از دورهها متفاوت است. برای مثال براساس محاسبه ما حدودا ٢٣هزار کلاس درس و براساس اعلام استانها حدود ١٧هزار و ٣٠٠ کلاس در دوره اول متوسطه کم داریم. در دوره دوم کلاس زیاد خواهیم داشت و به همین دلیل ما باید فضاهایمان را ساماندهی کنیم. این کلاسها تعدادی شان از خود کلاسها تأمین میشود، مثلا ما ٢٧هزار کلاس داریم که دانشآموز ندارد.
الان تعداد معلمان در دوره اول و دوم متوسطه چقدر است؟
در دوره اول متوسطه ما ١٢٩هزار و ٤٦٨ کلاس داریم که با این تعداد کلاس با ضریب چهار پنجم، ١٧٦هزار و ٥٤٧ معلم نیاز داریم که از این تعداد، ٥٠هزار معلم کمبود داریم. در دوره دوم متوسطه هم ١٥٢هزار و ٧٣٤ کلاس داریم که حدود ٢٠٠هزار معلم در آنها مشغول به کارند. سال آینده در دوره دوم متوسطه با توجه به اینکه یک پایه نخواهیم داشت، تعدادی از همکاران ما کلاس برای تدریس ندارند که ٤٩هزار نفرند و باید در دوره دوم و اول به کار بگیریم.
شما در حرفهایتان تغییر نظام آموزشی به ٦-٣-٣ را کمی آسیبشناسی کردید؛ به نظر میآید انتقادات زیادی دراینباره داشته باشید.
بههرحال این تصمیمی است که گرفته شده؛ ولی بههرحال باید بگویم که آن زمان که این تصمیم گرفته شد، استدلال این بود که ما میخواهیم بچههای دوره ابتدایی که با بچههای متوسطه فاصله سنی کمی دارند در یک مجموعه باشند اما وقتی پایه ششم اضافه شد، این موضوع مطرح شد که فاصله سنی پایه اول ابتدایی با پایه ششم زیاد است، بحث شد که مدارس از هم جدا شود. اتفاق دیگری که افتاد، همین کمبود نیرو بود. این موضوع مطرح بود که تأمین فضای فیزیکی آسانتر است و تأمین نیروی انسانی سخت است، آن موقع حدودا ٥٠هزار معلم نیاز بود و چون فکری درباره آنها نشده بود از بدنه آموزش و پرورش به سیستم آموزشی اضافه شدند، مثلا در بخشهای اداری نیرو به بخش معلمان اضافه شدند و آنها آموزش لازم دراینباره را ندیده بودند. نکته دوم تأمین فضای فیزیکی بود؛ ما ٥٠هزار کلاس نیاز داشتیم که باید ساخته میشد.
که عملا این اتفاق نیفتاد و باعث متراکم شدن کلاسها شد.
دقیقا همین اتفاق افتاد. فضای کلاسهایی که جا داشت، تیغهکشی شد و دانشآموزان به هم فشرده شدند، مدارس دونوبته شدند و با استفاده از کانکس سعی شد فضایی در مدارس ایجاد شود. همه اینها باعث تراکم دانشآموزان شد. نکته بعدی محتوای آموزش بود؛ براساس مصوبه شورایعالی آموزش و پرورش، کتابهای جدید یک یا دوسال باید اجرای آزمایشی شوند اما این اتفاق نیفتاد، چون فرصتی وجود نداشت، قطاری بود که راه افتاده بود و سریعا باید کتاب نوشته میشد؛ این موضوع باعث شد کیفیت لازم وجود نداشته باشد. البته این موضوع پیامدهای بلندمدتی هم خواهد داشت.
مثلا چه پیامدهایی؟
افت کیفی آموزش، مهمترین آن است. بالاخره تراکم بالا، معلم غیرمتخصص، آموزش ناکافی معلمان و... باعث میشود ما شاهد افت تحصیلی در دانشآموزان باشیم و این مسیر قابل برگشت نیست و هزینههای برگشتش هم به همین میزان سنگین است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]
صفحات پیشنهادی
چلسی و سیتی حذف شدند |اخبار ایران و جهان
چلسی و سیتی حذف شدند کد خبر ۴۶۹۵۷۷ تاریخ انتشار ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۴۵ - 25 January 2015 در جام حذفی انگلیس نتایج بسیار عجیبی رقم خورد چلسی با نتیجه چهار بر دو در استمفوردبریج برابر واتفورد بازی را واگذار کرد منچستر سیتی هم در خانه با دو گل برابر میدلزبور تن به شکست داد تاتنهاتصویب تحریمهای جدید علیه ایران مفید نخواهد بود |اخبار ایران و جهان
تصویب تحریمهای جدید علیه ایران مفید نخواهد بود سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در سخنانی تاکید کرد که تصویب تحریمهای جدید علیه ایران مفید نخواهد بود کد خبر ۴۷۰۶۱۹ تاریخ انتشار ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۳ - 28 January 2015 سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در سخنانی تاکید کرد که تصویب تحریمهای جوداع تلخ چلسی و منچسترسیتی با جام حذفی |اخبار ایران و جهان
وداع تلخ چلسی و منچسترسیتی با جام حذفی تیم های فوتبال چلسی و منچستر سیتی در دور چهارم جام حذفی انگلیس با قبول شکست برابر تیم های برادفورد ومیدلز بورو با این جام وداع کردند کد خبر ۴۶۹۵۱۵ تاریخ انتشار ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱ ۲۲ - 24 January 2015 تیم های فوتبال چلسی و منچستر سیتی در دوتحریم راه به جایی نخواهد برد |اخبار ایران و جهان
تحریم راه به جایی نخواهد برد کد خبر ۴۷۱۵۳۴ تاریخ انتشار ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷ ۵۷ - 31 January 2015 عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه تصویب طرح تحریم جدید علیه ایران حکایت از نادانی و جهالت سناتورهای آمریکایی دارد گفت جمهوری اسلامی ایران تسلیم باج خواهی و زیادپیمان دوجانبه پولی ایران به چند کشور و حذف دلار |اخبار ایران و جهان
پیمان دوجانبه پولی ایران به چند کشور و حذف دلار معاون ارزی بانک مرکزی از پیشنهاد اجرای پیمان دوجانبه پولی از سوی ایران به چند کشور خبر داد کد خبر ۴۶۹۲۹۹ تاریخ انتشار ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۸ - 24 January 2015 معاون ارزی بانک مرکزی از پیشنهاد اجرای پیمان دوجانبه پولی از سوی ایران بهوزیر اقتصاد: خطای حذف یارانه ثروتمندان بالاست |اخبار ایران و جهان
وزیر اقتصاد خطای حذف یارانه ثروتمندان بالاست وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد حذف یارانه ثروتمندان گفت میتوانیم افراد پردرآمد را شناسایی کنیم ولی هر چه حوزه شناسایی بالاتر رود و سراغ افراد بیشتری برویم میزان خطا بیشتر میشود و مشکل دولت هم همین است کد خبر ۴۶۹۱۶۲ تاریخ انشناسایی یک میلیون نفر برای حذف یارانه |اخبار ایران و جهان
شناسایی یک میلیون نفر برای حذف یارانه کد خبر ۴۷۰۳۱۲ تاریخ انتشار ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۴ - 27 January 2015 نایب رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امکان حذف درآمدهای نفتی از بودجه وجود دارد گفت بطور صحیح درآمدهای نفتی باید به صندوق توسعه ملی واریز شود و دولت نیز می تواند در صوحذف یارانه نقدی ثروتمندان در مجلس تصویب شده است! |اخبار ایران و جهان
حذف یارانه نقدی ثروتمندان در مجلس تصویب شده است روز آخری که رأیگیری بود من نبودم و فکر میکردم حتما تصویب شود گویا در جلسه رأیگیری تنها چند نفر حضور داشتند و این پیشنهاد که از طرف من و آقای مروی مطرح شد در روزهایی که بحث درگرفت با مخالفت جدی نمایندهای هم همراه نشد به همپیروزی شیاطین سرخ در جام حذفی انگلیس |اخبار ایران و جهان
پیروزی شیاطین سرخ در جام حذفی انگلیس کد خبر ۴۷۲۵۲۲ تاریخ انتشار ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۳ - 04 February 2015 منچستر یونایتد در جام حذفی انگلیس با سه گل برابر کمبریج به پیروزی دست یافت و راهی دور بعد شد به گزارش ایسنا منچستریونایتد در دیدار تکراری دور چهارم رقابت های جام حذفی انگلیسترامادول بايد از فهرست دارویی ايران حذف شود |اخبار ایران و جهان
ترامادول بايد از فهرست دارویی ايران حذف شود این دارو به علت عوارض شدید و مراجعه بیماران دچار تشنج به بیمارستانها باید از فارماكوپه داروی ایران حذف شود کد خبر ۴۷۱۰۷۹ تاریخ انتشار ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۰۷ - 30 January 2015 پژوهشگر حوزه اعتیاد با بیان اینكه هر قرص ترامادول برابر باصعود کنگو و گینه استوایی به مرحله حذفی |اخبار ایران و جهان
صعود کنگو و گینه استوایی به مرحله حذفی کد خبر ۴۶۹۹۲۷ تاریخ انتشار ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۰۵ - 26 January 2015 در گروه A جام ملتهای آفریقا 2 دیدار بصورت همزمان برگزار شد به گزارش فارس دور سوم مرحله گروهی جام ملتهای آفریقا با برگزاری دو دیدار بصورت همزمان از ساعت 21 و 30 دقیقه در گرآیا گرفتن کارمزد از کارتخوانها به سود سارقان نخواهد شد؟! |اخبار ایران و جهان
آیا گرفتن کارمزد از کارتخوانها به سود سارقان نخواهد شد به نظر میرسد دریافت کارمزد از کارت خوانها در ازای مزیتی که دارد معایب بسیاری نیز میتواند داشته باشد که برخی از آنها به شدت نگرانکننده است معایبی مانند احتمال افزایش آمار سرقتهای خرد که حقیقتی است تلخ که مقاماتآیا گرفتن کارمزد از کارت خوان ها به سود سارقان نخواهد شد؟! |اخبار ایران و جهان
آیا گرفتن کارمزد از کارت خوان ها به سود سارقان نخواهد شد به نظر میرسد دریافت کارمزد از کارت خوان ها در مقابل مزیتی که دارد معایب بسیاری میتواند به همراه داشته باشد که برخی از آنها به شدت نگران کننده است معایبی مانند احتمال افزایش آمار سرقت های خرد که حقیقتی است تلخ که مقابودجهتشکلهایجوانانوزناناز بودجه۹۴ حذفشد |اخبار ایران و جهان
بودجهتشکلهایجوانانوزناناز بودجه۹۴ حذفشد مدیر کل مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت از زمان تشکیل سازمان ملی جوانان سابق تاکنون برای نخستین بار کد برنامه حمایت دولت از تشکلهای اجتماعی جوانان و زنان از ردیف وزارت ورزش و جوانان در لایحه بودجه سال 1394 حذفحذف غیرمنتظره چلسی از FA Cup |اخبار ایران و جهان
حذف غیرمنتظره چلسی از FA Cup تیمهای چلسی و منچسترسیتی مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ برتر با شکست مقابل بردفورد سیتی و میدلزبورو از دور رقابتهای جام حذفی کنار رفتند چلسی که میزبان بردفورد بود با نتیجه ۴-۲ مغلوب حریف شد و منچسترسیتی هم در اتحاد با نتیجه ۲-۰ بازی را به میدلایران در حذف رژیم اسرائیل جدی است |اخبار ایران و جهان
ایران در حذف رژیم اسرائیل جدی است تحلیلگر سیاسی فلسطین افزود همان طور که سردار سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران تاکید کرد صاعقههایی ویرانگر در انتظار اسرائیل است کد خبر ۴۶۹۰۵۸ تاریخ انتشار ۰۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۰۰ - 23 January 2015 کارشناسان فلسنوسان نفت تاثیری بر مذاکرات نخواهد داشت |اخبار ایران و جهان
نوسان نفت تاثیری بر مذاکرات نخواهد داشت کد خبر ۴۶۸۳۸۲ تاریخ انتشار ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۳ - 20 January 2015 رییس مرکز پژوهشهای مجلس احتمال توافق هستهای را بالا دانست و گفت نوسان قیمت نفت تاثیری بنیادی بر مذاکرات نخواهد داشت به گزارش خانه ملت کاظم جلالی رییس مرکز پژوهشهای مجلس-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها