تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826345428




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکل بورس عدم انسجام با بازار پول است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مشکل بورس عدم انسجام با بازار پول است
عضو شورای عالی بورس گفت: منسجم نبودن بازار پول و سرمایه یکی از مشکلات بورس است و در صورتی که بورس راه خود را برود و بازار پول هم راهی دیگر، نمی توان رسیدن به جایگاه مناسب در اقتصاد را تصور کرد.
کد خبر: ۴۷۲۶۵۳
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۸ - 04 February 2015


عضو شورای عالی بورس گفت: منسجم نبودن بازار پول و سرمایه یکی از مشکلات بورس است و در صورتی که بورس راه خود را برود و بازار پول هم راهی دیگر، نمی توان رسیدن به جایگاه مناسب در اقتصاد را تصور کرد.

محمدرضا پورابراهیمی در گفت و گو با تسنیم در ارزیابی روند 47 ساله فعالیت بورس در کشور گفت: اتفاقات خوبی در این مدت در زمینه فعالیت بازار سرمایه افتاده است و بورس در چند دهه گذشته توانسته اثرات مهمی را در اقتصاد از خود بجای بگذارد.

نایب رئیس اول کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس با تقسم بندی عمر بازار سرمایه به چهار دوره مختلف افزود: دوره اول به زمان تاسیس بورس و پیش از انقلاب باز می گردد که بازار سرمایه بر بستر اقتصاد و جامعه ای سنتی متولد شد و به دلیل نبود تحصیلات دانشگاهی متناسب در این زمینه، بورس و بازار سهام نمی توانست در کشور فراگیر و اثرگذار باشد.
وی با اشاره به محدوده زمانی سال 46 تا 57 برای دوره اول عمر بورس در کشور تصریح کرد: دوران اسقرار اولیه بازار سرمایه در کشور در این مقطع، با نفوذ مقوله بورس در خانواده های متمکن و اقشار سرمایه دار و مرتبط با مسایل بورسی همراه بود و بازار سهام در کشور در این دوران به لحاظ ماهیتی با نظام سرمایه گذاری همراه بود.

عضو شورای عالی بورس در ادامه مقطع دوم عمر بورس در کشور را از سال 57 تا 68 عنوان کرد و افزود: از آغاز انقلاب با توجه به این که نوع قراردادهای مرتبط با بازار سرمایه مسایل مختلفی نظیر مشکلات شرعی داشت و به سبب داشتن ساختار سنتی، بورس نمی توانست نقش پویایی را در اقتصاد ایفا کند و یکی دیگر از دلایل رکود بورس در این مقطع اولویتهایی مانند جنگ و حفظ نظام بود.

وی افزود: آغاز دوره سوم بورس در کشور را نیز می توان همزمانی این دوره با تصویب اولین برنامه‌ توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دانست که در این برنامه، نگاه ویژه ای به بورس و بازنگری جایگاه آن در اقتصاد کشور شد که این بازده زمانی هم به سالهای 68 تا 83 بازمی گردد.

پورابراهیمی گفت: اما آغاز تحولات چشمگیر بورس به دوره چهارم آن و از سال 83 به بعد بازمی گردد که شاهد تدوین قانون جدید بازار سرمایه در سال 84 هستیم.

وی ادامه داد: در 9 سال گذشته شاهد تحولات زیادی در بازار سرمایه در زمینه زیرساختها به لحاظ عملیاتی، سیاستگذاری و نظارت بوده ایم و تغییر ساختار بازار سرمایه با تشکیل شورای عالی بورس، سازمان بورس، فرابورس و نیز بورس‌های انرژی و کالا از جمله ملزوماتی بودند که هم گام با اقتصاد کشور به پیش رفتند.

این نماینده مجلس اضافه کرد: تشکیل ابزارهای مالی جدید نیز از دیگر تحولات سالهای گذشته در بورس است که توسعه آنها بعد از تکمیل قانون در سال 87 اتفاق افتاد.

وی در خصوص چشم انداز آینده بورس در کشور نیز گفت: روندهای نوسانی و نیز نزول و صعود قیمتها و شاخص در بورس امری طبیعی است که متناسب با رونق و رکود اقتصادی در کشور اتفاق می افتد.

نایب رئیس اول کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس در خصوص مشکلات بازار سرمایه کشور تصریح کرد: اقدامات انجام شده در حوزه اجرایی بازار سهام کافی نیست و لازم است ساختار بازار سرمایه متناسب با نیاز فعالان، مسیر عملیاتی شدن را البته با همکاری سایر بخشها از جمله دولت و مجلس در پیش گیرد. همچنین باید تدبیری اندیشیده شود تا تامین مالی بنگاهها از بازار سرمایه صورت گیرد.

عضو شورای عالی بورس ادامه داد: عدم انسجام بازار پول و سرمایه در کشور یکی دیگر از مشکلات بورس است که نمی توان رسیدن به جایگاه مناسب را این گونه تصور کرد که بورس راه خود را برود و بازار پول هم راهی دیگر.

پورابراهیمی در خصوص تناسب عمر 47 ساله بورس با تعداد سهامدارن نیز گفت: با وجود به این که در حال حاضر 7 میلیون کد سهامداری در کشور به ثبت رسیده، با این حال درصدی کمی از آنها در بورس فعال هستند؛ بعلاوه این که نباید از 45 میلیون سهامدار عدالتی که در آینده به این بازار اضافه می شوند نیز غافل شد که آغازگر تحولات خوبی در بازار سرمایه کشور خواهند بود.
وی تاکید کرد: باید برای پذیرش این میزان سهامدار در آینده فرهنگ سازی لازم و مناسب صورت گیرد که توسعه بورس در گروه گسترش فرهنگ سهامداری در کشور است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن