تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819010503




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استقلال خواهی از علل بالا رفتن سن ازدواج |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: استقلال خواهی از علل بالا رفتن سن ازدواج
کد خبر: ۴۷۲۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵ - 04 February 2015


یک جامعه شناس با اشاره به اینکه بالا رفتن سن ازدواج در کشور ارتباطی با مسائل اقتصادی ندارد، گفت: اگر دختر و پسر به یکدیگر علاقه مند باشند و با حداقل امکانات زندگی خود را شروع کنند، مسائل اقتصادی برای آنها جزء اولویت‌های اول برای ازدواج قرار نمی‌گیرد.

به گزارش ایسنا، دکتر بهرام بیات مسائل اجتماعی و فرهنگی را یکی از دلایل بالا رفتن سن ازدواج در کشور دانست و گفت: در حاضر تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها، فرهنگ سازی و آموزش مهارت زندگی توسط خانواده‌ها به جوانان دیر صورت می‌گیرد و افراد بین 25 تا 30 سال می‌توانند به پختگی لازم جهت ازدواج دست یابند.

بیات با بیان این مطلب که سواد آموزی در کشور باعث بالا رفتن سن ازدواج می‌شود، خاطر نشان کرد: در گذشته خانواده‌ها دختران و پسران خود را از دوران نوجوانی و به صورت تجربی و عملی برای زندگی مشترک آماده می کردند ولی امروزه و در حال حاضر سواد آموزی فرزندان تا حداقل مدرک لیسانس باعث به تعویق افتادن ازدواج و تشکیل زندگی مشترک در آنها شده است.

استقلال خواهی از علل بالا رفتن سن ازدواج

وی استقلال خواهی بعد از ازدواج را یکی دیگر از علل بالا رفتن سن ازدواج در کشور دانست و اظهار کرد: امروزه چشم انداز دختر و پسر پس از ازدواج، داشتن زندگی مشترک مستقل است و از زندگی با خانواده یکدیگر طفره می‌روند و این باعث می‌شود که جوانان برای داشتن زندگی مستقل و به دست آوردن امکاناتی مانند داشتن مسکن و ماشین مستقل تلاش کنند و سن آنها برای ازدواج بالا برود.

بیات ادامه داد: در گذشته اگر دختر و پسر مهارت زندگی مشترک را نداشتند و یا نداشتن امکانات اولیه مانع از ازدواج آنها می‌شد، با زندگی مشترک کنار خانواده این مهارت را به طور تجربی کسب می‌کردند و بعد از چند سال زوج مستقل می‌شدند و یا حتی تا آخر عمر خود در کنار خانواده زندگی می کردند.

این جامعه شناس در پایان یادآور شد: به طور کلی زندگی و تشکیل زندگی مشترک بر پایه خرید و فروش نیست که بتوان گفت کمبود مسائل اقتصادی مانند نداشتن مسکن، ماشین و کار با درآمد کم مشکل ساز و داشتن آن باعث خوشبختی می شود اما اگر نوع نگرش جوانان و خانواده های آنان برای تشکیل زندگی مشترک مربوط به مسائل اقتصادی و مادیات باشد، همین مسئله می‌تواند بهانه‌ای برای به تعویق افتادن ازدواج در کشور شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن