تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):غِنا از خود نفاق بر جای می گذارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832755055




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- مدیریت بحران آب نیازمند استفاده از تکنولوژی روز دنیا است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیریت بحران آب نیازمند استفاده از تکنولوژی روز دنیا است سنندج-ایرنا- رییس نظام صنفی کشاورزی شهرستان قروه گفت: امروزه به دلیل مصرف بی رویه آب در بخش کشاورزی به نقطه ای رسیده ایم که با افت مخازن آب مواجه شده ایم و باید با استفاده از تکنولوژی روز دنیا بحران آب را مدیریت کرد.


به گزارش ایرنا، صالح محمدی عصر روز سه شنبه در جمع کشاورزان شهر سریش آباد افزود: اگر کشاورزان با رها کردن کشاورزی و فروختن زمین های کشاورزی به شغل های کاذب روی آورند به اقتصاد جامعه آسیب جدی وارد می شود.
به گفته وی با توجه به اینکه این شهرستان در منطقه صنعتی و مرزی قرار ندارد اگر گندم، جو و سیب زمینی از کشاورزان این منطقه گرفته شود باعث بیکاری و مشکلات معیشتی این قشر می شود.
محمدی در راستای حفظ منابع آب و خاک گفت: کشاورزان باید در کنار مسئولین در این راستا قدم بردارند.
وی به نمایندگی از بخش کشاورزان از مسوولین خواست هر چه سریعتر خط انتقال آب از سد ژاوه و آزاد به شهرستان قروه را اجرایی کنند چرا که با کاهش آب های زیرزمینی کشاورزان با افت مخزن در چاه های آب مواجه شده اند.
او از کسری ذخایر آبی 515 میلیون متر مکعب در دشت دهگلان، 64 میلیون متر مکعب در دشت چهاردولی و بیش از 40 میلیون متر مکعب در قروه خبر داد.
وی تاکید کرد: چاه های غیر مجاز توسط آب منطقه ای و نیروی انتظامی باید مسدود شوند و دستگاه های حفاری غیر مجاز نیز شناسایی و متوقف گردند.
وی گفت: همچنین باید چاه های صنعتی در بخش مرغداری ها و دامداری ها مسدود شوند چرا که پروانه بهره برداری این چاه ها مختص زراعت است.
رییس نظام صنفی کشاورزی قروه به نصب کنتورهای هوشمند حجمی اشاره کرد و گفت: چاه هایی که در شهرستان قروه به کنتور هوشمند مجهز شده اند حجمی نیستند بلکه کارکرد آن ها بر اساس توان برق است و وقتی تحت فشار آبیاری قرار گیرند چند برابر را نشان می دهد که این امر باید اصلاح شود.
محمدی در ادامه افزود: در استان های همجوار همدان، زنجان، کرمانشاه و آذربایجان غربی با توجه به وضعیت آب که در شرایطی همانند قروه یا بدتر از این وضعیت قرار دارند برای هر هکتار 10 هزار متر مکعب آب در اختیار کشاورز قرار داده می شود.
وی تاکید کرد: 10 هزار متر مکعب آب در شهرستان قروه همانند سایر استان ها حق کشاورزان است چرا که این قشر زحمتکش به عنوان تولیدکننده بخش کشاورزی نقش مهمی در اقتصاد کشور دارند و پنج و یا هفت هزار متر مکعب برای تولید محصولات کشاورزی این شهرستان جوابگو نیست.
محمدی به روند بخش کشاورزی شهرستان قروه اشاره کرد و گفت: 22 هزار هکتار اراضی تحت کشت آبی با هزار و 671 حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق در این شهرستان وجود دارد که سالانه 70 هزار تن گندم و جو تولید می کند.
به گفته وی سالیانه 170 هزار تن سیب زمینی، 100 هزار تن علوفه خشک و 25 هزار تن محصولات جالیزی در این شهرستان تولید می شود.
امام جمعه شهر سریش آباد نیز در این همایش گفت: بحران آب در شهرستان قروه با توجه به کاهش نزولات جوی هشدار دهنده است.
حجت الاسلام بیابانی توسعه در بخش کشاورزی را یکی از راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: اگر کشاورزی در جامعه تقویت شود اقتصاد در جامعه توسعه می یابد و بیکاری نیز رفع می شود.
امام جمعه شهر سریش آباد بر استفاده بهینه از منابع زیززمینی و آب تاکید کرد و افزود: آب تصفیه خانه سریش آباد بدون استفاده رها شده است که اگر در پایین دست این تصفیه خانه استخری احداث شود آب به صورت پمپاژ تحت فشار به زمین های زراعی هدایت می شود.
وی گفت: اسناد زمین کشاورزانی که ثبت و صادر شده است به کشاورزان تحویل داده نشده است و از جهاد کشاورزی خواست در اسرع وقت این امر را پیگیری کند.
رییس شورای شهر سریش آباد نیز گفت: مشکلات کم آبی و دغدغه کشاورزان دغدغه مسئولین نیز هست.
مومنی از منطقه پایین دست سریش آباد به عنوان منطقه ممنوعه خبر داد و افزود: بیشترین باغات سریش آباد در احمد آباد باش، مهدی خان و دیگر روستاهای پایین دست این شهر قرار دارند.
وی افزود: 450 هکتار باغات در شهر سریش آباد به غیر از روستاهای پایین دست این شهر وجود دارد و با توجه به اینکه اب 75 هکتار زمین زراعی با دو حلقه چاه تامین نمی شود نیازمندم حفر چاه جدید در این شهر هستیم.
قروه در 90 کیلومتری شرق سنندج واقع شده است.ک/2
7345/533



15/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن