تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زمستان بهار مومن است از شبهاى طولانى‏اش براى شب زنده‏دارى واز روزهاى كوتاهش براى روز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827708535




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بايد مرز بين پژوهشگر مؤلف و مولد مشخص شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۴ بهمن ۱۳۹۳ (۱۲:۸ب.ظ)
دبير علمي همايش ملي کرسي‌هاي نظريه‌پردازي؛ بايد مرز بين پژوهشگر مؤلف و مولد مشخص شود اولين همايش ملي کرسي هاي نظريه پردازي و نقد و مناظره 16 بهمن از 8 صبح در سالن همايش هاي بين المللي دانشگاه شهيد بهشتي برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج دکتر غلامعلي افروز دبير علمي همايش ملي کرسي‌هاي نظريه‌پردازي در نشست خبري اين همايش که در پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي برگزار شد ضمن اعلام خبر برگزاري اين همايش گفت: با تأکيد مقام معظم رهبري مبني بر ترويج و تشويق کرسي‌هاي نظريه‌پردازي، اين کرسي‌ها شکل گرفت و اکنون سابقه‌اي ده‌ساله دارد.
وي ادامه داد: گفتمان سازي کرسي‌ها در محافل دانشگاهي و حوزوي و پژوهشي واردشده و اساتيد و صاحب‌نظران بايد همراه با آرامش، هوشمندي، خلاقيت، دانش نظري، تجارب حرفه‌اي و بصيرت لازم بتوانند در حوزه‌هاي تخصصي خود صاحبان ايده و نظرياتي نو که برآيند دانش تخصصي و تجارب حرفه‌اي است، باشند.
افروز قصد برپايي اين کرسي‌ها را بسترسازي براي ارائه نظريات نو در سطح ملي و جهاني بيان کرد و افزود: کشوري که صاحب نظريه‌هاي نو است از تمدن علمي و فرهنگي والاتري برخوردار مي‌شود و اين نظريه‌ها فقط در علوم انساني خلاصه نمي‌شوند هرچند در علوم انساني بايد در بعضي رشته‌ها پيشتاز باشيم، اما؛ در علوم پايه هم اين فرصت نظريه‌پردازي وجود دارد.
وي دانشگاه‌ها و مراکز حوزوي و پژوهشي را يکي از بسترهاي مهم براي گفتمان سازي و نهادينه کردن اين امر دانست و ادامه داد: در اين همايش از اساتيد و مسؤولان و روساي دانشگاه‌ها و مديران گروه‌ها، معاونان پژوهشي، اساتيد حوزه علوم انساني و استادان حوزوي و کارگزاران دانش کشور دعوت به‌عمل‌آمده است و اميدواريم که رئيس‌جمهور و وزير علوم نيز حضورداشته باشند.
استاد دانشگاه تهران ادامه داد: اين همايش يک همايش ملي است و در دو بخش عمومي و تخصصي برگزار مي‌شود که در بخش عمومي شامل سخنراني‌هايي در خصوص نظريه‌پردازي است و در بخش تخصصي با تشريح فرآيند کرسي‌هاي نظريه‌پردازي، حاضران در همايش با فرآيند کار دبيرخانه کرسي‌هاي نظريه‌پردازي، نقد و مناظره آشنا مي‌شوند و ما قصد داريم در آينده اين همايش را به‌صورت منطقه‌اي و استاني و نهايتاً به شکل بين‌المللي برگزار کنيم.
وي در بخش ديگر سخنان خود تصريح کرد: بودجه‌هاي پژوهشي ما به دو صورت و در دو گروه هزينه مي‌شود نخست کساني که به دنبال تأليف و مونتاژ هستند و گروه دوم جمع محدود پژوهشگران خلاق و مولد هستند و ما به پژوهشگران مولد نياز داريم که توليد علم مي‌کنند و يکي از فعاليت‌هاي اصلي کرسي‌هاي نظريه‌پردازي آن است که مرز ميان پژوهشگر مؤلف و مونتاژگر و پژوهشگر مولد مشخص شوند.
دکتر افروز در ادامه عناوين 5 کرسي تخصصي موردبررسي اين همايش را شامل: کرسي‌هاي علوم عقلي، نقلي، علوم اجتماعي، هنر و معماري و علوم رفتاري دانست و گفت: اين کرسي‌ها به‌صورت پنل هايي در کنار همايش برگزار خواهد شد که اساتيد با روند کرسي‌ها آشنا شوند.
دبير علمي همايش ملي کرسي‌هاي نظريه‌پردازي يکي از برنامه‌هاي اصلي اين همايش را تقدير و اعطاي سند ملي به 19 نظريه‌پرداز و نوآور و منتقد عنوان کرد و افزود: طي ۱۰سال گذشته صدها طرح نامه به دبيرخانه کرسي‌هاي نظريه‌پردازي ارسال شد که با داوري‌هاي انجام‌شده ۲۱ نظريه نهايي شد و در اين همايش از ۱۹ طرح تقدير مي‌شود.
وي در پايان ضمن تأکيد بر اينکه نکته که داوري و نقد نظريه‌هاي ارسال‌شده به‌صورت عالمانه و عادلانه انجام مي‌گيرد و نظر شخصي در آن دخالتي ندارد، گفت: طي ۱۰ سال گذشته ۲۰ کرسي نظريه موفق داشته‌ايم و يکي از تسهيلاتي که براي اساتيد صاحب نظريه در نظر گرفته‌شده اين است که استاد مي‌توانند در تمام دانشگاه‌هاي کشور حضور يافته و نظريه خود را به بوته نقد و بررسي گذاشته و با کمک شوراي عالي انقلاب فرهنگي طي چند سال بعد نيز نظريه خود را به‌روز کرده و امتياز حضور در کنگره‌هاي جهاني را به بيش از يک‌بار افزايش دهند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن