واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون رییس هیات مدیره اتاق بازرگانی استانبول مطرح کرد:
موافقتنامههای ترجیحی؛ سدی مقابل قاچاق، عاملی در افزایش حجم تجارت
معاون رییس هیات مدیره اتاق بازرگانی استانبول در حاشیه برگزاری نمایشگاه لباس و پوشاک ترکیه در ایران با تاکید بر نتایج درازمدت تجارت ترجیحی بین دو کشور، گفت: این موافقتنامه در گام اول جلوی بزرگترین آفت رشد صنعت یک کشور یعنی قاچاق را میگیرد و در گام بعد سبب افزایش حجم مبادلات دو کشور خواهد شد.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، «دورسون تپچو» در حاشیه برگزاری نمایشگاه لباس و پوشاک ترکیه در ایران با اشاره به تعرفه ترجیحی بین ایران و ترکیه افزود: ما نگرانیهای طرف ایرانی از اجرایی شدن این قرارداد را درک میکنیم چرا که ما هم در زمان انعقاد قرارداد تعرفه ترجیحی با اروپا در 15 سال پیش مشابه این نگرانیها را داشتیم؛ اما گذر زمان و آشکار شدن نکات مثبت اجرای این توافقات در نهایت به رشد و بالندگی صنعت ترکیه منجر شد.
** موافقتنامه ترجیحی عامل استحکام اقتصادی دو کشور
وی در ادامه تصریح کرد: اجرایی شدن موافقتنامه ترجیحی بین ایران و ترکیه سبب تنظیم روابط اقتصادی دو کشور، افزایش مناسبات تجاری مشترک و استحکام و بالندگی اقتصاد دو کشور را در پی خواهد داشت.
تپچو با ترسیم چشمانداز روشن از آینده همکاریهای اقتصادی ایران و ترکیه خاطرنشان کرد: به طرف ایرانی قول میدهیم که گذر زمان آثار مثبت تعرفه ترجیحی را بر اقتصادشان نمایان میسازد همانگونه که ما پس از اجرایی شدن توافق تعرفه ترجیحی با اروپا ضمن رشد سطح کیفی محصولاتمان شاهد افزایش صادرات خود به اروپا شدیم به طوری که اکنون 40 درصد صادرات پوشاک ترکیه به اروپا است.
** رقابتی شدن بازار و تسهیل صادرات؛ دو عامل رشد صنعت نساجی ترکیه
این عضو اتاق بازرگانی استانبول در ادامه افزود: آثار تعرفه ترجیحی از جمله، رقابتی شدن بازار و تسهیل صادرات محصولات دو عامل مهمی بودند که به رشد صنعت نساجی ترکیه کمک کردند و قطعاً طرف ایرانی نیز به زودی شاهد نتایج ارزنده موافقتنامه ترجیحی خواهد بود.
** ترکها به دنبال سرمایهگذاری در نساجی ایران
وی ضمن تشریح اهمیت جایگاه بخش خصوصی در توسعه بنیانهای اقتصادی دو کشور، گفت: ما به دنبال کشف موقعیتهای مناسب سرمایهگذاری در ایران و توسعه هرچه بیشتر روابط تجاری با صنعتگران ایرانی هستیم، چراکه پتانسیل بالایی برای بسط هرچه بیشتر زمینههای همکاری مشترک بین دوکشور وجود دارد.
معاون رییس هیات مدیره اتاق بازرگانی استانبول خاطرنشان کرد: این نمایشگاه با هدف آشنایی هرچه بیشتر صنعتگران و تجار ترک و ایرانی برگزار شده است.
تپچو در آخر با تبیین نقش مهم برگزاری نمایشگاههای تخصصی در توسعه مناسبات اقتصادی دو کشور افزود: هدف ما از برگزاری این نمایشگاه آشنایی هرچه بیشتر تولیدکنندگان دو کشور با تواناییها و تجربیات طرف مقابل است./
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
رمقی برای تولیدکنندگان باقی نماند/هجوم مردم برای خرید پوشاک ترک به نمایشگاه/حمایت از تولید داخلی تنها در شعار
نمایشگاه بینالمللی شهربازی و اوقات فراغت 23 بهمن گشایش مییابد
گشایش ششمين نمايشگاه بين المللی صنايع چوب
کمتر از یک درصد پوشاک وارداتی از مجاری قانونی وارد کشور میشود/تشکیل کمیته راهبردی حمایت از نساجی
گردهمایی بزرگ صنعتگران چوب کشور در نمایشگاه بین المللی تهران
کم اطلاعی دلیل انتقاد به تعرفه ترجیحی با ترکیه/ دیوار تعرفه در کشور ما بالا است
کد خبر: ۵۱۲۱۰۷۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]