تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834340630
فیلترینگ شبکه های اجتماعی دغدغه کدام کشورهاست؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد؛
فیلترینگ شبکه های اجتماعی دغدغه کدام کشورهاست؟
برخی افراد درکشور به محض شنیدن فیلترینگ یک شبکه اجتماعی با اجرای ان موافق وبرخی ها ازاجرای ان ناراضی هستند ومی پندارند این طرح فقط در ایران اجرا می شود اما هستند کشورهایی که برخی سایت هایشان فیلتر می شود.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران،امروزه بادسترسی بشر به ارتباطات و فناوری اطلاعات در سراسر کشور و به خصوص با ورود اینترنت به کشور زمینه ی دسترسی به اطلاعات بدون محدودیت فراهم شده است.
خصوصيت و ويژگي اينترنت و سهولت انتشار مطالب و اطلاعات و علاوه بر آن راحتي دستيابي به انواع مختلف اطلاعات در وب اعم از متن، صوت و تصوير و داده هاي گرافيکي متنوع،به اندازه اي شدت يافته است که در برخي موارد اطلاعات حاوي مطالب مخرب و زيانباري نيز در وب منتشر مي شود که زمينه سوء استفاده هاي مختلف را فراهم آورده است به همین دلیل فیلتر کردن شبکه های اجتماعی مورد توجه همه ی کشورها قرار گرفت چرا که هر کشوری برای خود خط قرمز هایی دارد و نسبت به برخی مسائل حساسیت دارد.بنابراین سعی می کند تا با فیلتر کردن از برخی مضرات جلوگیری کند.
عمده دلايل فيلتر كردن اينترنت در كشورهاي مختلف را ميتوان در چهار بخش "مسائل سياسي"، "مسائل اجتماعي"، " مسائل امنيتي" و "مسائل اخلاقي تقسیم بندی کرد که در ادامه علت فیلترینگ شبکه های اجتماعی در کشورهای مختلف توضیح داده می شود.
آمريكا
محدودسازی دسترسی کاربران به محتوای اینترنت در ایالات متحدهی آمریکا از نظام قانونی ویژهیی برخوردار است ولی به روشهای کاملاً حرفهیی و نامحسوس صورت میگیرد و از دسترسی اقشار مختلف جامعه به برخی تارنماهای خاص جلوگیری می کند. در این میان، سیاستهای کلان ایالات متحده در عرصهی بینالمللی نیز تاثیرگذار است.
در آغاز دوران رشد چشمگیر اینترنت در ده ی 90 و افزایش تصاعدی محتوا در آن، والدین آمریکایی تحت تاثیر چند مورد منتشر شده از اینترنت در رسانه های بزرگ، از دسترسی فرزندانشان به اینترنت به هراس افتادند و فشاری را آغاز کردند که منجر به تصویب "قانون نزاکت ارتباطات" ( Communications Decencey Act) در کنگره آمریکا شد. این قانون، فيلتر و مسدود ساختن محتویات "غیر اخلاقی” را مجاز دانسته است.
به دنبال تصویب این قانون، شرکت های سازنده نرم افزارهای امنیتی برای رایانه ها و شبکه ها، برنامه های فيلترينگي را عرضه کردند که یا در مبدا خدمات اینترنتی یعنی شرکت های "رسا” ISP و یا بصورت مجزا توسط شرکت ها یا کاربران عادی بر روی رایانه ها نصب می شوند..
پس از حوادث يازدهم سپتامبر 2001 نيز، پاى دولتها و حكومتهاى فراوانى به حيطه فيلترينگ باز شد و در اين ميان نقش كشورهاى اروپايى و به ويژه ايالات متحده پر رنگتر از سايرين بود. ايالات متحده به عنوان پيشروترين كشور دنيا هم در زمينه به كارگيرى و توسعه تجهيزات اينترنت و هم در زمينه توليد محتواى اينترنتى، پس از حملات 11 سپتامبر، با چالشی جدى در مواجهه با اينترنت رو به رو شد و دولت اين كشور، قوانين محكمى را در اين مورد وضع كرد تا جايى كه حاميان حريم شخصى و آزادىهاى مدنى به اعتراضات گستردهاى عليه دولت بوش دست زدند. آمريكا در تاريخ 24 اكتبر 2001، قانونى تحت عنوان "لایحۀ میهنپرستی" (Patriot Act) را تصويب كرد كه به موجب آن، كنترل و نظارت بر تبادل دادههاى online كاربران، رنگ قانونى به خود مىگرفت؛ اين قانون كه در قالب مبارزه با تروريسم به تصويب رسيده بود، موجى از مخالفت و اعتراض را هم در ميان جمهورى خواهان و هم در بين دموكراتها برانگيخت. پيادهسازى لایحۀ میهنپرستی كه به شدت از سوى دادستانى امريكا دنبال مىشد، در نوامبر 2003 رئیس جمهور با اعطاى اختيارات بيشتر به پليس امريكا -FBI- از اين نيرو خواست تا كليه اطلاعات مربوط به كاربران اينترنتى را، حتى براى تحقيقات غيررسمى، جمعآورى كند. از سوى ديگر، برخى ايالتهاى امريكا مثل پنسيلوانيا قوانين مخصوص به خود را براى فيلتر كردن محتواى اينترنتى دارند.
هم چنین در پی شکایات فراوان مهمانداران و مسافران خطوط هواپیمایی آمریکا از برخی کاربران در استفاده از تارنماهای غیراخلاقی با محتویات مستهجن، صاحبان شرکت های هواپیمایی به فکر فیلتر کردن این تارنماها افتاده اند."امریکن ایرلاینز " بعنوان نخستین شرکت در میان شرکت های فعال در خطوط هوایی آمریکا اقدام به مسدود کردن چنین تارنما هایی و برخورد با استفاده کنندگان از آنها کرده است. به این ترتیب کاربران اینترنتی از این پس امکان ورود به تارنما های غیراخلاقی را در هواپیما نخواهند داشت. این اقدام در حالی صورت می گیرد که برخی مسافران در مدت پرواز خود با ورود به اینترنت از تارنما های غیراخلاقی استفاده می کردند که این موضوع مورد اعتراض دیگر مسافران و مهمانداران هواپیما قرار گرفته و این رفتار را موجب صدمه دیدن سلامت اجتماع می دانستند. جهان نوشت، هواپیماهای امریکن ایرلاینز درحالی پیشگام فیلترینگ تارنماهای غیراخلاقی شدند که تا کنون شکایتی ازپروازهای این شرکت دراین مورده نشده است. بر این اساس نخستین فیلترینگ در هواپیمای بوئینگ مدل 200-767 به اجرا در آمده است.
چین و استرالیا
دو کشور چین و استرالیا که نه تنها از توانائی فنی کافی برای ارائۀ خدمات جایگزین برخوردارند، بلکه سرویسدهندههای اینترنتی در این دو کشور به طور فعال سرویسهای جایگزین را با کیفیت مناسب عرضه میکنند، دست به اقدام زدهاند. چین دسترسی به سرویسهای گوگل را محدود کرد و پس از آن استرالیا نیز در پی اقدام مشابهی است. حتی اگر بخواهیم چین را به سانسور متهم کنیم، استرالیا در این چارچوب نمیگنجد.
در واقع مشکل اساسی با گوگل، نقض حریم شخصی و سوء استفاده از اطلاعات شخصی کاربران است و این ارتباطی با سانسور (که مسئولین گوگل مرتب بر آن تأکید میکنند) ندارد.
فرانسه
فرانسه به عنوان كشورى با تمدن و فرهنگ كهن، براى حفظ ارزشهاى فرهنگى خود، نتايج موتورهاى جستوجوى اينترنتى از جمله گوگل Google را دستكارى كرده و به زعم خود، آن را بومى مى كند. علاوه بر اين، با وجودى كه تصميمات اصلى و عمده پيرامون آزادى بيان در اينترنت و حفظ حريم خصوصى افراد در اين عرصه، توسط اتحاديه اروپا اتخاذ مىشود، اما كشور فرانسه يكى از معدود اعضاى اين اتحاديه است كه در پذيرش آنها مقاومت زيادى كرده و سعى دارد قوانين خود را اجرا كند.
در بحث نظارتى نيز، كشور فرانسه با تصويب قانون LSQ در سال 2001، كليه ISP هاى اين كشور را موظف كرد تا فعاليتهاى اينترنتى و پيامهاى پستالكترونيك مشتريان خود را حداقل به مدت يك سال، ذخيره و نگهدارى كنند. همچنين اين قانون به قضات و پليس اين كشور اجازه مىداد تا در پيامهاى شخصى كاربران به منظور كشف يا اثبات جرم، به تفحص بپردازند. این کشور نزدیک به 22 میلیون کاربر اینترنت دارد که یک سوم جمعیتش را تشکیل میدهند. به این ترتیب مردم فرانسه یکی از آنلاینترین کشورهای دنیا به نسبت جمعیتش است. قوانین اینترنتی در این کشور بیشتر شامل قوانین تجارت الکترونیک و رعایت حریم شخصی و جرایم رایانهای آن بیشتر مربوط به مسایل امنیت ملی و آسیبهای اقتصادی است. ضمن اینکه فیلترینگ به طور جدی در مدارس این کشور و با بستن IP ها اعمال میشود.
قانون Hadopi که در سال 2009 در فرانسه به تصویب رسید، این اجازه را به ارایهدهندگان خدمات اینترنتی میدهد که کاربرانی که به صورت غیرقانونی، محتوای دارای حق کپیرایت را از اینترنت دانلود میکنند، از دسترسی به اتصال اینترنتی محروم سازند. همچنین لایحهی LOPPSI 2 که در سال 2009 توسط دولت فرانسه به پارلمان این کشور تقدیم شد، به ISPهای فرانسوی این اجازه را میدهد که یک فهرست مشخص از تارنماهای غیراخلاقی را تحت نظارت وزارت کشور فرانسه، مسدود و فیلتر کنند.
انگلیس
در اكثر كشورهاي اروپايي از جمله "انگليس" فيلترينگ بيشتر بر روي مسائلي مانند پورنوگرافي كودكان، نژاد پرستي و مسائل تروريستي اعمال مي شود.
یک سازمان غیردولتی و غیرانتفاعی در انگلستان به نام "بنیاد نظارت بر اینترنت" (Internet Watch Foundation)، فهرستی از تارنماهای غیراخلاقی را تهیه کرده و بر اساس آن، دسترسی 98 درصد از کاربران اینترنت در انگلستان به این تارنماها مسدود شده است. وزیر کشور انگلیس ورنون کوکر، ضربالعجلی را تا پایان سال 2007 برای همهی سرویسدهندگان خدمات اینترنتی در این کشور تعیین کرده بود تا یک سیستم مسدودسازی محتوا بر اساس سبک cleanfeed طراحی و اجرا کنند.
در سال 2006 هم وزیر کشور انگلیس قول داده بود که همهی ISP های این کشور، تارنماهای غیراخلاقی کودکان را مسدود خواهند کرد. در اواسط سال 2006 میلادی، دولت انگلیس گزارش داد که دسترسی 90 درصد کاربران اینترنت پرسرعت در این کشور به تارنماهای غیراخلاقی مسدود شده است. علیرغم اینکه قرار بود این رقم در پایان سال 2007 به 100 درصد برسد، اما گزارشهای دولتی در پایان سال 2008 میلادی، رقم 95 درصد را اعلام کردند و در پی آن، دولت تصمیم گرفت تا مسدود کردن دسترسی پنج درصد باقیمانده، هرچه سریعتر اقدامات لازم را انجام دهد.
در فاصلهی بین سال 2004 تا 2006، شرکت BT Group فناوری جدیدی به نام Cleanfeed را معرفی کرد که 80 درصد سرویسدهندگان خدمات اینترنتی در انگلیس از آن استفاده میکنند. کاربری این فناوری به گونهیی است که دسترسی به تارنماهای غیرمجازی که توسط "بنیاد نظارت بر اینترنت" فهرست شدهاند را برای کاربران خانگی قطع میکند.
ایتالیا
گفته میشود که فیلترینگ و سانسور محتوای اینترنت در کشور ایتالیا بسیار رایج است. این محدودسازی از دسترسی عموم مردم به محتوای تارنماهای خاص و حتی برخی شبکههای تلویزیونی جلوگیری میکند. بر اساس آمارهای "گزارشگران بدون مرز"، با وجودی که ایتالیا پایینترین رتبهی آزادی رسانهها در میان کشورهای عضو اتحادیهی اروپا را دارد و به عنوان کشور "تقریباً آزاد" شناخته میشود، اما قوانین ویژهیی برای کنترل محتوای رسانهها و اینترنت در ایتالیا به تصویب رسیدهاند که یکی از آنها مستقیماً به شخص نخست وزیر، سیلویو برلوسکونی برمیگردد. در ایتالیا پس از اینکه گروهی از کاربران شبکهی اجتماعی Facebook اقدام به انتشار مطالبی بر علیه برلوسکونی کردند، قانونی برای مسدود کردن این تارنما تحت عنوان Romani Law تصویب شد. در ایتالیا همچنین یکی از قسمتهای یک مجموعهی تلویزیونی که استفاده از مواد مخدر در پارلمان این کشور را به تصویر میکشید، سانسور و از پخش آن جلوگیری شد.
آلمان
فیلترینگ اینترنت در آلمان، بر اساس قانون فدرال صورت میگیرد و در مواردی خاص، دادگاههای این کشور رای به مسدود شدن برخی تارنماها میدهند. با این حال، آلمان کشوری است که مسدودسازی محتوای سیاسی در آن به وفور دیده میشود. نمونهیی از محتوای سیاسی مسدود شده توسط آلمان برای کاربران اینترنت، عبارات و کلیدواژههایی است که به "نفی هلوکاست" مربوط میشوند. کاربران اینترنت در کشور آلمان اغلب نمیتوانند به محتوای مقالات و نوشتههایی که به نفی هلوکاست میپردازند دسترسی داشته باشند. در اوایل سال 2010 میلادی نیز یک قانون فدرال برای مسدودسازی دسترسی به محتوای غیراخلاقی در آلمان به تصویب رسید.
استراليا
فیلترینگ اینترنت در استرالیا عمدتا به طرحهای ممنوعیت محتوای مجرمانه اینترنتی برمیگردد و دولت فدرال این کشور به واسطه ارایهدهندگان اینترنت دسترسی به برخی تارنماها را محدود میکند.
حزب کارگر استرالیا در سال 2008، طرح اجباری فیلترینگ اینترنت را برای تمامی شهروندان معرفی کرد. البته هنوز این طرح کاملا اجرایی نشده است. نهاد مدیریت ارتباطات و رسانه استرالیا (ACMA) در راستای این طرح، لیست سیاهی از وبتارنماهایی را که محتوای مجرمانه دارند، فراهم کرده و تارنماهایی که در این لیست سیاه قرار میگیرند، به ازای هر یک روز فعالیت، 11 هزار دلار جریمه میشوند. از اواسط ماه میلادی گذشته نیز قانون جدیدی با عنوان "شاخصهای افزایش ایمنی اینترنت برای خانوادهها” در استرالیا مطرح شد که از طرح قبلی فیلترینگ اینترنت حمایت میکند.
قوانین استرالیا در زمینه سانسور اینترنت با عناوینی چون دیواره آتش بزرگ استرالیا، دیواره آتش ضد خرگوش(که برگرفته از نام دیوار ضد خرگوش در این کشور است) مطرح شده که میتوان گفت مجموعهای از قوانین ایالتی و فدرال است ولی مساله مهم در اینجا مقررات مربوط به برنامه پنجم طرح خدمات پخش رسانهای سال 1992 است که بر اساس آن، اگر شکایتی در زمینه محتوای اینترنتی صادر شود، ACMA حق دخالت دارد و میتواند محتوای فیلم و ویدیوی آنلاین را بررسی کند. اگر محتوای تارنمای در رده +R18 و +X18 قرار گیرد، سیستم شناسایی بزرگسال نداشته باشد و در استرالیا هم میزبانی شده باشد، باید محتوای نامناسب از تارنما حذف شود. اما اگر این تارنما در خارج از استرالیا میزبانی شده باشد، نام تارنما در لیست سیاه وارد میشود و بعد از طریق نرمافزار فیلترینگ مسدود میشود و نرمافزار فیلترینگ از سوی ارایهدهندگان اینترنت به مشتریان توصیه میشود.
بر اساس این گزارش می توان گفت که فیلترینگ شبکه های اجتماعی فقط در کشور ایران وچود ندارد چرا که این کشور همچون کشورهای دیگر به دنبال فراهم کردن شرایط مناسب و ایجاد آرامش در کشور و در کنار آن استفاده عموم از اطلاعات، اقدام به فیلترکردن برخی شبکه ها نموده است و بنا به گفته محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طرح فیلترینگ هوشمند شبکه های اجتماعی که اکنون فاز اول آن با موفقیت انجام و فاز دوم آن در سایت های دیگر اغاز شده است، می تواند با حذف صفحات مجرمانه، اطلاعات مفید و مناسب را برای کاربران فراهم کند.
انتهای پیام/
کد خبر: ۵۱۱۸۵۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
مسئولان نظارت بر شبکههای اجتماعی را در دستور کار خود قرار دهند/باید فضای مجازی را بومی کرد/جلسه شورای اجتماعی
مسئولان نظارت بر شبکههای اجتماعی را در دستور کار خود قرار دهند باید فضای مجازی را بومی کرد جلسه شورای اجتماعی وزارت کشور درباره فیلترینگ قائممقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی با بیان اینکه در ماه آینده یکی از جلسات شورای اجتماعی وزارت کشور به بررسی راهکارهای استفاده از شبعضو کمیسیون امنیت ملی: نمی توان مردم را از شبکه اجتماعی محروم کرد/ با فیلترینگ هوشمند موافقیم
عضو کمیسیون امنیت ملی نمی توان مردم را از شبکه اجتماعی محروم کرد با فیلترینگ هوشمند موافقیم فناوری اطلاعات > ارتباطات - خانه ملت نوشت عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که نمیتوان مردم را از داشتن و استفاده از شبکههای اجتماوزیر ارتباطات:فیلترینگ شبکه های اجتماعی و مجازی به لحاظ فنی امکان پذیر نیست/اصولا با مسدود کردن شبکه های اجتما
وزیر ارتباطات فیلترینگ شبکه های اجتماعی و مجازی به لحاظ فنی امکان پذیر نیست اصولا با مسدود کردن شبکه های اجتماعی موافق نیستیم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت فیلترینگ و انسداد شبکه های اجتماعی و مجازی در کشور به لحاظ فنی امکان پذیر نبوده و اصولا با مسدود کردن موافق نیستیم روفیلترینگ شبکههای اجتماعی امکانپذیر نیست |اخبار ایران و جهان
فیلترینگ شبکههای اجتماعی امکانپذیر نیست وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت فیلترینگ و انسداد شبکه های اجتماعی و مجازی در کشور به لحاظ فنی امکان پذیر نبوده و اصولا با مسدود کردن موافق نیستیم کد خبر ۴۷۱۰۷۶ تاریخ انتشار ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶ ۴۷ - 30 January 2015 وزیر ارتباطات و فنقصد فیلترینگ شبکههای اجتماعی خارجی را نداریم / اتصال بیش از 95 درصد مدارس کشور به اینترنت تا پایان سال 94
واعظی در جمع خبرنگاران قصد فیلترینگ شبکههای اجتماعی خارجی را نداریم اتصال بیش از 95 درصد مدارس کشور به اینترنت تا پایان سال 94 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت تا زمانی که شبکههای داخلی ایجاد نشود قصد نداریم شبکههای اجتماعی خارجی را مسدود نمیکنیم به گزارش خبرنگاروزیر: فیلترینگ شبکه های اجتماعی و مجازی به لحاظ فنی امکان پذیر نیست
وزیر فیلترینگ شبکه های اجتماعی و مجازی به لحاظ فنی امکان پذیر نیست وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت فیلترینگ و انسداد شبکه های اجتماعی و مجازی در کشور به لحاظ فنی امکان پذیر نبوده و اصولا با مسدود کردن موافق نیستیم آفتاب به گزارش ایرنا محمود واعظی روز پنجشنبه در همایش فرماناز سیاست گذاری آئین نامه تعرفه پیامک های تبلیغاتی تا ورود فیلترینگ هوشمند به سایت های دیگر شبکه های اجتماعی
نگاهی به اخبار حوزه ارتباطات وفناوری اطلاعات در هفته گذشته از سیاست گذاری آئین نامه تعرفه پیامک های تبلیغاتی تا ورود فیلترینگ هوشمند به سایت های دیگر شبکه های اجتماعی آئین نامه تعرفه پیامک های تبلیغاتی و ارزش افزوده و کاهش تعرفه رومینگ ایران وعر اق و آغاز فیلترینگ هوشمند در سایتنظر وزیر آموزش و پرورش درباره فیلترینگ شبکه های اجتماعی، تبلت دانش آموزی و بردن موبایل به مدرسه
نظر وزیر آموزش و پرورش درباره فیلترینگ شبکه های اجتماعی تبلت دانش آموزی و بردن موبایل به مدرسه جامعه > آموزش - ایسنا نوشت وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درباره فیلترینگ شبکههای اجتماعی با توجه به آنکه بسیاری از مخاطبان آن را نوجوانان و جوانان تشکیل می&zwواکنش کاربران شبکههای اجتماعی به ترور قنیطره و عملیات شبعا از کُتلِت شدن صهیونیستها تا پخت کیک برای حزبالله
واکنش کاربران شبکههای اجتماعی به ترور قنیطره و عملیات شبعااز کُتلِت شدن صهیونیستها تا پخت کیک برای حزبالله انتقامی که به مذاق مردم خوش آمدمردم ایران که در شبکههای اجتماعی انتقام از صهیونیستها را لحظه شماری میکردند پس از واکنش حزبالله در فضای مجازی کاروان شادی به راه انداآیا شرکت ها باید دغدغه های اجتماعی هم داشته باشند؟
آیا شرکت ها باید دغدغه های اجتماعی هم داشته باشند اقتصاد > جهان - در کشورهای فقیر مشکل این نیست که شرکت ها غیراخلاقی عمل می کنند بلکه مشکل اینست که تعداد شرکت ها به اندازه کافی زیاد نیست و به همین خاطر رقابت واقعی شکل نمی گیرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یک برناستقبال مردم از برخورد دستگاه قضا با محمدرضا رحیمی شمارش معکوس کاربران شبکههای اجتماعی برای برخورد با دانه در
استقبال مردم از برخورد دستگاه قضا با محمدرضا رحیمیشمارش معکوس کاربران شبکههای اجتماعی برای برخورد با دانه درشتهاکاربران شبکههای اجتماعی با استقبال از برخورد قاطع قوه قضائیه با محمدرضا رحیمی خواستار رسیدگی به پرونده فساد سایر مفسدین اقتصادی شدند گروه فضای مجازی خبرگزاری فارسشبکههای اجتماعی، آری یا نه
دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۷ با گسترش روزافزون دسترسی به اینترنت و حضور افراد به عنوان کاربردر شبکههای اجتماعی فضایی بسیار گسترده برای برقراری ارتباط بین افراد فراهم شده است امکانی که در کنار تمامی مزایای آن که شامل کاهش هزینههای ارتباطی و تسهیل در اطلاع رسانیها و میباشددر شبکه های اجتماعی و رسانههای رسمیمنتشر شد نظرات کاملا متفاوت مردم با رسانه های رسمی درباره شخصیت«ملک
در شبکه های اجتماعی و رسانههای رسمیمنتشر شدنظرات کاملا متفاوت مردم با رسانه های رسمی درباره شخصیتملک عبداللهیکی از کاربران با اشاره به بی تفاوتی پادشاه متوفی در برابر اهانت به رسول اکرم ص و نیز کشتار کودکان غزه در لحنی کنایه آمیز نوشت خداحافظ ای کسی که مسلمانان را از شر فقرکارشناس شبکههای مجازی: توسعه شبکههای اجتماعی تلاش برای براندازی نرم کشور است
کارشناس شبکههای مجازی توسعه شبکههای اجتماعی تلاش برای براندازی نرم کشور استیک کارشناس فضای مجازی و شبکههای اجتماعی توسعه شبکههای اجتماعی را تلاش دشمنان برای براندازی نرم توصیف کرد و گفت آسیبهای این شبکهها فاجعهآمیز است به گزارش خبرگزاری فارس از قم روحالله مومن&zwn6 راهکار پیشگیری از اعتیاد به شبکههای اجتماعی
6 راهکار پیشگیری از اعتیاد به شبکههای اجتماعی صدای دینگدینگ وایبر وی را به وجد میآورد چقدر مطلب که باید بخوانم و پاسخگو باشم از محل کار تا منزل کلی دلتنگم شدهاند بالاخره مسؤولیت اداره گروه هم به عهده من است دیگر به گزارش نامه نیوز وارد خانه که میشود با رویی مهربان پس انمی توان مردم را از شبکه اجتماعی محروم کرد
به گزارش جام جم کلیک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که نمیتوان مردم را از داشتن و استفاده از شبکههای اجتماعی محروم کرد عوض حیدرپور ضمن تاکید بر اینکه شبکههای اجتماعی روش جدید رسانهای و ارتباطی است گفت استفاده از شبکه&zارتباط تمامی واحدهای سازمان تامین اجتماعی با شبکه ملی اینترانت - اخبار ایران و جهان |
ارتباط تمامی واحدهای سازمان تامین اجتماعی با شبکه ملی اینترانت شناسهٔ خبر 2478730 شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۰ جامعه > رفاه و آسیب های اجتماعی مدیرکل دفتر راهبری سیستمهای تامین اجتماعی گفت صددرصد واحدهای سازمان تامین اجتماعی به شبکه ملی اینترانت متصل شده اند به گزارش خبرگزاری-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها