تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ثروت فراوان، دشمن مؤمنان و پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835366630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پيشگيري در اولويت فعاليت خانه هاي سلامت باشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۲ بهمن ۱۳۹۳ (۱۵:۲۱ب.ظ)
در اردوي جهادي مسؤولان خانه سلامت: پيشگيري در اولويت فعاليت خانه هاي سلامت باشد معاون امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران گفت: بايد با فعاليت خانه هاي سلامت محلات ضمن حساس کردن مردم نسبت به سلامت جسماني و ايجاد بستر مناسب براي تامين سلامت رواني، معنوي و اجتماعي مردم، زندگي سالم شهروندان را در پايتخت رقم بزنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، اردوي جهادي ويژه مسؤولين خانه سلامت با حضور حجت الاسلام والمسلمين امرودي معاون امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران، مرتضي طلايي نايب رييس شوراي اسلامي شهر تهران، محمدمهدي گلمکاني مديرکل سلامت شهرداري تهران، محمدرضا طالبي نژاد رئيس دبيرخانه ستاد ساماندهي مشارکت هاي اجتماعي در محلات شهر تهران، معاونين و کارشناسان اداره کل سلامت، مديران اداره سلامت مناطق 22گانه و مسؤولين خانه سلامت محلات 374 گانه شهر تهران، به کوشش دبيرخانه ستاد ساماندهي مشارکت هاي اجتماعي در محلات شهر تهران و اداره کل سلامت شهرداري تهران در اردوگاه شهيد ميرحسيني برگزار شد.
در اين برنامه، حجت الاسلام والمسلمين ميثم امرودي معاون امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران از خانه سلامت به عنوان قديمي ترين و مؤثرترين خانه سراي محلات ياد کرد و اظهار داشت: اگر بناست تغييرات فرهنگي در شهر ايجاد شود اولين سرداران، مسؤولين خانه سلامت هستند.
وي تغيير رويکرد خانه هاي سلامت را مستلزم تغيير ديدگاه ها دانست و افزود: بعد سلامت اجتماعي شهروندان بايد براي رفع آسيب هايي چون خشمگيني افراد، کم شدن مهرباني، کاهش اجتماع پذيري، افزايش بي نظمي، بي اطلاعي از همسايگان، کاهش دوستي ها و تعهدها تدبيري بينديشيم.
امرودي افزود: در بعد سلامت ديني بايد به شاخص هايي چون حيا، پايبندي به معاد، حلال و حرام، برکت، صله رحم در جامعه و در بعد سلامت معنوي دلايل گرايش به سمت عرفان هاي کاذب و در بعد سلامت رواني عواملي چون افسردگي، نااميدي، کم شدن تفريحات سالم، کم شدن نشاط اجتماعي، کاهش اعتماد به نفس شهروندان را بايد بررسي کنيم.
امرودي يکي از وظايف مهم خانه‌هاي سلامت شهرداري را حساس کردن مردم نسبت به سلامتي خود عنوان کرد و افزود: ايجاد اين حساسيت از سوي خانه هاي سلامت محلات سبب خواهد شد تا شهروندان از تمامي امکانات لازم جهت ارتقاء سلامتي خود حداکثر استفاده را نمايند.
معاون امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران در پايان سخنان خود تاکيد کرد: بايد شورايي تحت عنوان شوراي هدايت خانه سلامت تشکيل شود.
در ادامه، مرتضي طلايي نايب رييس شوراي اسلامي شهر تهران گفت: از زمان شکل گيري شوراياري ها و قبل از شوراي سوم ساختار مديريت محله تا به امروز که يک دولت محلي، پارلمان محلي و قوه مجريه محلي داريم شاهد زحمات همه دوستان در مجموعه مديريت محله و شوراياري بوده ايم.
وي با بيان اينکه در خدمت کردن به مردم بايد دو نگاه را ارزيابي کرد، افزود: ما در شهرداري به دنبال آن بوديم که سازماني از بدنه اجتماعي و مردم ايجاد کنيم که از طريق اين سازمان مردمي در ارائه خدمت به مردم، موفق تر عمل کنيم که در اين نگاه خيلي موفق بوده ايم و توانستيم جمعي از معتمدين و گروه هاي علاقه مند و داراي انگيزه فعاليت اجتماعي را دور هم جمع کنيم و همراه با شهرداري براي مردم در سطح محلات کار بزرگي انجام شده است.
طلايي ادامه داد: هدف غايي ما در طي ايجاد فرآيند مجموعه مديريت محلي در 374 محله تهران، فراهم سازي، بستري است که شهروندان را با خودمان در امور شهر سهيم کنيم. از اين منظر به هدف نزديک نشده ايم و بايد رويکردهايمان را بازنگري و شيوه ها را اصلاح کنيم.
نايب رييس شوراي اسلامي شهر تهران تصريح کرد: لازم است به مؤلفه هاي اعتمادسازي دقت کنيم و براي مردم زمينه اعتماد را فراهم کنيم، تا در اداره شهر و چرخه مشارکت دادن مردم موفق شويم و در مسير جلب اعتماد شهروندان به عنوان اصلي ترين سرمايه هاي اجتماعي قدم برداريم.
محمدمهدي گلمکاني مدير کل اداره سلامت شهر تهران نيز با اشاره به اهميت بحث اخلاق در سلامت شهر، گفت: بايد در فعاليت هاي خود نسبت به شناخت و فهم دقيق اخلاق در سلامت شهر اقدام کنيم و اين اردوهاي جهادي زمينه شناخت نسبت به موضوعات و مفهوم مديريت جهادي را فراهم کرده است.
وي افزود: در خصوص سلامت، شرط تعهد اين است که موضوعات و محورهاي کاري را درک کرده و در اعمال و رفتار ما تأثير بگذارد. زيرا بحث سلامت و هم بحث مديريت جهادي به اخلاق مربوط مي شود و در واقع بايد مديريت اخلاقي را در همه امور مدنظر قرار دهيم.
گلمکاني تاکيد کرد: سلامتي شهروندان زماني تحقق مي يابد که تمام اقدامات در اين زمينه با اعتقاد و شناخت و با بهره گيري از روحيه جهادي انجام شود. مسؤولين خانه سلامت بايد ضمن کمک به تامين سلامت افراد، در راستاي توانمندسازي خانواده ها و خود مراقبتي شهروندان تلاش کنند.
در ادامه محمود گلزاري معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با تأكيد بر اهميت نقش مسئولين خانه سلامت در پيشگيري مسائل مربوط به سلامت، گفت: رمز موفقيت در کارها اخلاص، علم، عمل، اخلاق است و مسؤولين خانه سلامت بايد در نظر داشته باشند که مردم ما منبع لايزال برکات الهي هستند و در خدمت به مردم برکات زيادي نهفته است. از اين روي لازم است در کار با مردم اخلاص داشته باشيم و علم خود را افزايش دهيم، مسؤولين خانه سلامت توسط کارگاه هاي مختلف بايد در خصوص مسائل رايج جامعه توانمند شوند.
وي ادامه داد: با توجه به روانشناسي جامعه نگر اگر ما بخواهيم بر روي سلامت رواني افراد جامعه سرمايه گذاري کنيم موانعي چون طولاني بودن بودن سال هاي تربيت متخصصان و درمانگران، هزينه هاي بالاي درمان، پايين بودن فرهنگ مراجعه به مشاور و نگاه تبعيض آميز روانشناسان و درمانگران را در پيش رو داريم. بنابراين بايد سرمايه گذاري بر روي مسائل درماني بيماري هاي رواني در حد اورژانسي باشد و بيشترين کار بايد بر روي پيشگيري توسط مسؤولين خانه سلامت صورت گيرد.
محمدرضا طالبي نژاد رئيس دبيرخانه ستاد ساماندهي مشارکت هاي اجتماعي در محلات شهر تهران نيز طي سخناني هدف از برگزاري اين اردو را تغيير نگرش و ايجاد حساسيت در مسؤولين خانه هاي سلامت شهر تهران در جهت برنامه‌ريزي‌هاي منسجم‌تر و عملياتي‌تر در حوزه سلامت، مشارکت حداکثري مسؤولين خانه هاي سلامت با طرف‌هاي ذينفع در سطح محلات و شهرداري و افزايش تعاملات طرفين براي برنامه‌ريزي و اجراي بهينه فعاليت ها، استفاده از ظرفيت اجرايي و فکري نيروهاي خلاق و نخبگان در خانه هاي سلامت، ترويج فرهنگ ديني و اخلاق اسلامي در بين مسؤولين خانه هاي سلامت، ايجاد فضاي جديدي از همدلي، صميميت و همکاري جمعي براي پيشبرد اهداف خانه هاي سلامت، ترويج نگاه علمي به مسائل فرهنگي محلات، تقويت روحيه و راهکارهاي خدمت رساني به شهروندان در حوزه سلامت، ارائه آگاهي و دانش لازم جهت تربيت و پرورش مسؤولين خانه هاي سلامت اصلح، عنوان کرد.
طالبي نژاد با تأکيد بر اهميت برگزاري اردوهاي جهادي گفت: فلسفه برگزاري اين اردوها اين است که برنامه ريزي با مردم صورت گيرد و در راستاي اصلاح رويه ها، برنامه ها و تقويت محتواي برنامه هاي سراي محلات با رويکرد ديني، انقلابي، سبک زندگي اسلامي- ايراني در دستور کار قرار گيرد.
وي افزود: در اين اردو مسؤولين خانه سلامت به بيان ديدگاه ها، راهکارها و دستاوردهاي حوزه سلامت اجتماعي، سلامت رواني، سلامت فردي پرداختند.
به گفته طالبي نژاد، در اين راستا پيش از برگزاري اردوي جهادي خانه سلامت، 54 جلسه در ادارات سلامت مناطق 22 گانه، طي دوهفته برگزار شد و ماحصل آن به صورت پاورپوينت در قالب 10 محور شامل نقد و آسيب شناسي فعاليت ها و ساختار و برنامه ها وعملکرد خانه هاي سلامت، راهکارهاي گسترش کمي و کيفي مشارکت شهروندان در برنامه هاي سلامت محله محور، سازو کارهاي تقويت همکاري هاي بين بخشي در حوزه سلامت در مقياس محله، راهکارهاي کاهش موازي کاري بين خانه هاي سلامت و ساير خانه ها، ساز و کارهاي غني سازي محتواي برنامه ها و فعاليت هاي خانه سلامت، جايگاه خانه هاي سلامت در ارتقاي آگاهي عمومي در خصوص امر سلامت در محله، نقش خانه هاي سلامت در تحقق سبک زندگي اسلامي-ايراني، توصيف و نقد برنامه هاي راهبردي سلامت شهر تهران، جلب مشارکت هاي مردمي،آسيب شناسي و ارائه راهکار و نقش کانون هاي 10گانه خانه سلامت در گسترش مشارکت آماده شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن