تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):من وصىّ آخرين‏ ام، به وسيله من بلا از خانواده و شيعيانم دفع مى ‏شود
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802356936




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش جنتی به راه نیافتن برخی فیلم‌ها به جشنواره


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
واکنش جنتی به راه نیافتن برخی فیلم‌ها به جشنواره
واکنش جنتی به راه نیافتن برخی فیلم‌ها به جشنواره وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین گشایش سی و سومین جشنواره فیلم فجر گفت: طبیعتاً نارضایتی آنهایی که فیلم‌های‌شان به جشنواره فیلم فجر راه پیدا نکرده یا در انتظار سیمرغ هستند و نمی‌توان آن را به دست بیاورند از اهمیت جشنواره فیلم فجر است.


به گزارش فرهنگ نیوز، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین گشایش سی‌وسومین جشنواره فیلم فجر گفت: تشکر می‌کنم از همه اهالی سینما که در یک ساله گذشته با درایت و فهم و در برخی موارد با صبر و سکوت خود تلاش کردند که در برابر کسانی که می‌خواستند آرامش سینما را به هم بزنند، فضای مثبتی را ایجاد کردند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تشکر ویژه می‌کنم از مدیریت سازمان سینمایی که یک فضای احترام‌آمیزی را مبتنی بر اعتماد ایجاد کردند که نتیجه این اعتماد فیلم‌های درخشانی بود که در طول امسال ساخته شد و ما این روزها شاهد اکران آنها هستیم و همانگونه که هیئت انتخاب گفته امسال فیلم‌های خوبی در جشنواره فیلم فجر عرضه خواهند شد و این حرکت خوب به تنهایی قابل ستایش است.

جنتی خاطرنشان کرد:‌ حضور نیروهای جوان در این دوره از جشنواره قدرتمند است که این جوانان به صحنه آمدند و فیلم ساختند و کارهای مثبت و ارزنده‌ای را عرضه کردند. البته این جوانان بدانند که این خلاقیت مرهون تلاش پیشکسوتان و اساتیدی است که در این زمینه آنها را راهنمایی کرده‌اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگر سخنانش تأکید کرد: ما خودمان را مرهون تلاش اساتید سینما می‌دانیم و منزلت آنها را به خوبی می‌شناسیم و یقین داریم که خود آنها از این دستاوردی که جوانان به دست آورده‌اند خوشنود هستند.

وی گفت: تشکر فراوان دارم از برادر عزیزمان دکتر علی ربیعی‌ وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی که یکی از شخصیت‌های فرهنگی کشور هستند و امسال شخص ایشان حمایت ویژه‌ای از جشنواره فیلم فجر کرده‌اند که لازم می‌دانم از ایشان و همکاران‌شان تشکر کنم.

جنتی در ادامه خطاب به علی ربیعی عنوان کرد: من از جناب دکتر بیعی خواهش می‌کنم که توجه ویژه‌ای به هنرمندان کشور در زمینه بیمه درمانی و به خصوص بیمه بیکاری اهالی سینما داشته باشد که تا امروز هم مرهون الطاف دکتر ربیعی بوده‌ایم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تشکر ویژه دارم از دبیر جشنواره فیلم فجر جناب آقای رضاداد برای اینکه تلاش زیادی برای برگزاری هرچه با شکوه‌تر جشنواره فیلم فجر کردند و همچنین از هیئت داوران و هیئت انتخاب که کاری سختی را پذیرفت.

وی افزود: به هر حال در این میان برخی آثار پذیرفته شدند و برخی پذیرفته نشدند، برخی سیمرغ می‌گیرند و برخی نمی‌گیرند که این موضوع ممکن است نارضایتی‌هایی را ایجاد کند اما بدانند که کار قضاوت سخت است.

جنتی ادامه داد:‌ طبیعتاً نارضایتی آنهایی که فیلم‌های‌شان به جشنواره فیلم فجر راه پیدا نکرده یا در انتظار سیمرغ هستند و نمی‌توان آن را به دست بیاورند از اهمیت جشنواره فیلم فجر است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: آنچه مهم است این است که زین پس تلاش کنیم که در سال آینده در سینمای ایران فیلم‌هایی را ارائه دهیم که در خارج از کشور و داخل کشور مورد استقبال قرار بگیرد.

وی با اشاره به جدا شدن بخش بین‌الملل از جشنواره فیلم فجر گفت: بخش بین‌الملل در سال‌های گذشته تحت شعاع فیلم‌های ملی ما قرار می‌گرفت و بسیاری از شما عزیزان چیزی از فیلم‌های بخش بین‌الملل سال گذشته به یاد ندارید.

جنتی گفت: امیدواریم جشنواره بین‌الملل فیلم فجر به صورت مستقل برگزار شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: ساماندهی امور جشنواره امری ضروری است به همین دلیل ما امسال جشنواره‌های استانی را کمتر برگزار کردیم ولی سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که بسیاری از جشنواره‌های ملی را به استان‌ها انتقال دهیم همانطور که امسال جشنواره فیلم یاس در مازندران و جشنواره فیلم کودک در اصفهان برگزار شد همچنان که استان‌هایی نظیر فارس باید جشنواره‌های ادبی در آنجا برگزار شود.

وی در پایان سخنان خود تأکید کرد: در هر استانی که استعداد ویژه و یا مزیت نسبی در یکی از رشته های هنری وجود دارد، می توان جشنواره ملی را در آنجا برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار فارس، در بخش دیگری از این مراسم علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی، با بیان این مطلب که سینما علاوه بر داشتن وجوه هنری، باید به مثابه یک رسانه از میان رسانه های ارتباط جمعی عمل کند، چرا که وجه رسانه ای بودن سینما از اهمیت ویژه ای برخوردار است، گفت: من از دو جهت دغدغه فرهنگ و سینما را دارم. مرحله نخست جنبه فرهنگی هنر سینما است و در مرحله دوم وجه رسانه ای بودن این صنعت مورد توجه است. چرا که هنر سینما تنها هنری است که امکان تخیل بشر را فراهم می کند و انسان با سینما به تخیل خود حیات می بخشد.

وی در ادامه با اشاره به این مطلب که با سوژه های بسیاری در حوزه اجتماعی روبرو هستیم، بیان کرد: سینمای ایران با حوزه وسیعی از مسائل اجتماعی سرو کار دارد که این حوزه می تواند ارتباط اجتماع و سینما را محکم کند و از همین رو نقش سینما اهمیت بسیاری پیدا می کند.

ربیعی با بیان این مطلب که بسیاری از وقایع تاریخی و اجتماعی با گفتمان سینما قابل دسترسی است، توضیح داد: واقعیت این است که بسیاری از برش های تاریخی و اجتماعی ایران همواره با گفتمان سینما قابل دسترسی بوده است و اگر سینما را مجموعه ای از اطلاعات و آگاهی بدانیم می توان سهم بزرگی از مسائل اجتماعی را برای آن قائل شد.

وی ادامه داد: معتقدم وقتی می خواهیم به نسبت سینما و اجتماع بپردازیم نباید اقشار آسیب پذیر و طبقات مختلف اجتماعی را در این چرخه نادیده بگیریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به حضور مسائل اجتماعی در سینمای بعد از انقلاب اشاره کرد و  گفت: سینمای بعد از انقلاب سینمایی مسئول و متعهد به نقد اجتماعی است و دل مشغولی های مردم را به شیوه های مختلف مطرح کرده و در این چرخه همواره به ارزشهای انقلاب اسلامی وفادار بوده است.

وی متذکر شد: سینمای ایران پس از انقلاب صدای مردم ایران بوده است سینمایی که نمایش دهنده فرهنگ از زوایای مختلف بوده زوایایی که از هیچ طریق دیگری قابل دسترسی نبوده و نیست.

ربیعی ادامه داد: برخی بر این باورند که سینمای ایران گونه های محدودی را پوشش می دهد که این تفکر از اساس اشتباه است، چرا که در ذات سینمای ایران تنوع بسیاری وجود دارد و ما از سینمایی صحبت می کنیم که چند صدایی است.

وی توضیح داد: سینما باید واقعیت های اجتماعی چون فقر، اشتغال، سلامت عمومی، مشکلات زنان بد سرپرست و بی سرپرست را نشان دهد و در عین حال نشاط اجتماعی، رشد کشور و امید به آینده را نیز متبادر کند.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اعلام این مطلب که وزارتخانه متبوع وی، آمادگی هرگونه همکاری با سینماگران را دارد بیان کرد: من از هنرمندانی که هیچ گاه دیده نمی شوند، از هنرمندانی چون مادران شهید که با اشک دیده جوانان خود را بدرقه دفاع از میهن و انقلاب اسلامی کردند، از همسران شهید که نقش پدر و مادر را یک تنه به دوش می کشیدند، از کارگران بیکار شده ای که فیلم سرکار رفتن خود را صبح به صبح به خوبی بازی می کنند تقدیر می کنم.

ربیعی در پایان گفت: همه ما امیدواریم که سینمای ایران مسئولانه مسائل اجتماعی را به دوش بکشد و راهی برای بیان مسائل و مشکلات موجود در اجتماع پیدا کند.



93/11/11 - 22:29 - 2015-1-31 22:29:04





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن