محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842732205
ایران؛ گورستان هواپیماهای قدیمی/ بدهی 5 هزار میلیاردی به پیمانکاران - اخبار ایران و جهان |
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آخوندی عنوان کرد:
ایران؛ گورستان هواپیماهای قدیمی/ بدهی 5 هزار میلیاردی به پیمانکاران
شناسهٔ خبر: 2479941 شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۸
اقتصاد > راه و مسکن
وزير راه و شهرسازي با بیان اینکه ایران گورستان هواپیماهای قدیمی شده است، گفت: بدهی این وزارتخانه به پيمانكاران 5000 ميليارد تومان است. به گزارش خبرگزاری مهر، عباس آخوندي امروز با اشاره به اينكه پديده خصوصي سازي قبل از اينكه به بهبود اقتصاد ملي منجر شود؛ در ايران كج و ناكارآمد متولد شده و توسط سياستمداران مصادره شد، اظهار داشت: براي اصلاح اقتصاد ايران نيازمند بازخواني خصوصي سازي در كشور هستيم و اگر بي پروا به اين موضوع اقدام نكنيم به ادامه دادن اين ديوارهاي كج مي پردازيم.وزير راه و شهرسازي با اشاره به اينكه خصوصي سازي در دنيا با هدف افزايش بهره وري اقتصاد ملي صورت گرفت، گفت: بايد بررسي شود كه خصوصي سازي در ايران آيا منجر به افزايش سرمايه گذاري و سرمايه گذاري مجدد در بنگاه ها شده است؟ آيا مديريت بنگاه ها بهتر شده است؟ آيا مي توان ادعا كرد كه فناوري در اين بنگاهها بهتر شده است؟ آيا بهرهوري عوامل انساني بهتر از گذشته صورت مي گيرد؟وي با بیان اینکه مطالعه اي در زمينه خصوصي سازي در اواخر سال 91 و اوايل 92 انجام داده ام كه نتايج آن توسط اتاق بازرگاني منتشر شد، بیان کرد: اين نتايج نشان ميدهد بيش از 100 ميليارد دلار ثروت ملي ايران در فرايند خصوصي سازي به نحوي، مالكيت آن از دولت به بيرون از آن منتقل شد و با وجود تأكيد قانون اجرايي اصل 44 قانون اساسي كه ميگويد در جريان خصوصي، مالكيت بخش خصوصي بايد افزايش يابد؛ از اين 100 ميليارد دلار واگذاري، مالكيت بخش عمومي سهم بسيار اندكي داشت.آخوندي افزود: در خصوصي سازي روش ناكارآمد سهام عدالت كه كسي در ناكارآمدي آن ترديدي ندارد از جمله آنها است. همچنين بقيه سهام دولتي به دستگاههاي شبه دولتي و شبه خصوصي واگذار شد.وي افزود: در بررسي 4 لايه مالكيتي خريداران سهام دولتي مشخص شد كه حداكثر 4 درصد از آنچه كه واگذار شده، واگذاري به بخش خصوصي بوده است. اينها نشان ميدهد خصوصي سازي بايد مورد بازنگري قرار گيرد و ميزان مالكيت واگذار شده ثمره چند ده ها سال سرمايه گذاري دولت بوده است.
حراج گذاشتن سرمايه ملي در خصوصي سازي ايراني
وزير راه و شهرسازي اظهار داشت: فرآيند خصوصي سازي در ايران بيشتر شبيه حراج گذاشتن سرمايه ملي و تشكيل "دولت در سايه غير پاسخگو" به مجلس و نهادهاي نظارتي بوده است كه اين عامل يكي از ريشه هاي ناكارآمدي اقتصاد ايران است.آخوندي در بخش ديگري از سخنانش با تاكيد بر اينكه بايد ببينيم چرا بهره وري عوامل توليد و سرمايه در ايران دچار ركود شده است؟ با ذكر چند مثال در زمينه خصوصي سازي در حوزه راه وشهرسازي، بیان کرد: حدود 15 سال است كه خصوصي سازي در صنعت راه آهن انجام شده است. در ديدار با اعضاي انجمن حمل و نقل ريلي پرسيدم در اين سالهايي كه بخش خصوصي در صنعت حمل ونقل ريلي فعاليت مي كرده است، ميزان سرمايه گذاري جديد توسط بخش خصوصي چقدر بوده است؟ كه در خوشبينانه ترين حالت 300 ميليون دلار اعلام كردند كه سالي حدود20 ميليون دلار ميشود. اين در حالي است كه اين ميزان سرمايه گذاري، استهلاك صنعت راه آهن ايران را هم نمي تواند جبران كند.وزير راه وشهرسازي تصريح كرد: ما نرخ استهلاك صنعت راه آهن را هم در دهه گذشته در بخشهاي زيرساخت و ناوگان جبران نكرده ايم. اين در حالي است كه كشور دهه پرپولي را پشت سر گذاشته است.
تردد 127 هزار دستگاه كاميون و كشنده فرسوده
اين عضو هيأت دولت با اشاره به فعاليت شركتهاي خصوصي در حمل ونقل هوايي این پرسش را مطرح کرد که در صنعت حمل ونقل هوايي با قيمت كل هواپيماي كشور چند تا بوئينگ 747 مي توان خريد؟ و افزود: 18 شركت هواپيمايي در كشور مشغول به كار هستند اما آنها در آغاز تولد پير بوده اند. ايران گورستان هواپيماهاي قديمي شده است.وي در ادامه به بخش حمل و نقل جاده اي اشاره كرد و گفت: 480 هزار كاميون و كشنده در جاده هاي ايران در حال حركت است. 127 هزار دستگاه عمرشان بالاي 25 سال است بر اساس مقررات، كاميون ها بعد از 10 سال فرسوده محسوب مي شوند و كاميون فرسوده در هر 100 كيلومتر 56 تا 60 ليتر سوخت مصرف مي كند. در حالي كه كاميونهاي زير 10 سال در هر 100 كيلومتر حدود 30 تا 32 ليتر سوخت مصرف ميكند كه اين آمار نشان ميدهد كه اين صنعت در حال فرسودگي است و اينها نشان ميدهد كه در حال حاضر از محل سرمايه ملي كه از فروش نفت به دست ميآيد؛ هزينه ناكارآمدي صنعت كشور را مي پردازيم. آخوندي تاكيد كرد: ما نيازمند بازخواني جدي هستيم و مجبوريم فرايند خصوصي سازي را مورد بازنگري قرار دهيم.
اجماع حرفهاي براي عدم تكرار تجربههاي غلط
وزير راه و شهرسازي عامل ديگر در كاهش بهرهوري را نحوه شكل گيري پروژه ها در كشور دانست و گفت: حدود بيش از 50 هزار ميليارد تومان منابع نظام بانكي ايران به مسكن مهر تخصيص داده شد و در حال حاضر يكي از علل اصلي تنگناي مالي نحوه تخصيص اين منابع است.وي اشاره كرد: فارغ از مسائل سياسي، مكان نامناسب، خدمات زيربنايي و روبنايي، روش هاي تأمين آب و فاضلاب، سيستم آموزشي و بهداشت و درمان، حمل و نقل از موضوعات مورد بحث در اين طرح است. بازار هدف و مخاطب بايد در طرحها مورد توجه قرار گيرد.آخوندي با اشاره به اينكه بايد بررسي كرد كه آيا هر طرحي كارآمدي نسبي دارد كه اين حجم از پول به آن تخصيص داده شود، تاكيد كرد: ما به مويه كردن نميتوان كفايت كنيم. خطاهاي بسيار بزرگ كشور را دچار تنگناي مالي كرده است و بايد كالبدشكافي و بحث شود و جزئيات آن در نظام اداري ايران بايد ثبت شود و جامعه اي كه قدرت آموزش ديدن از تجربه ها را نداشته باشد نمي تواند رو به جلو باشد. وي تصريح كرد: سودمندي كنفرانسها وقتي مشخص مي شود كه جمع بندي از آن حاصل شود و اجماع حرفهاي براي عدم تكرار تجربه هاي غلط بايد باشد.
فروش اوراق بدهي براي پرداخت مطالبات پيمانكاران
وزير راه و شهرسازي در ادامه سخنانش با اشاره به اينكه يكي ديگر از مشكلات كشور بدهي دولت به پيمانكاران و تأمين كنندگان كالا و خدمات و نامشخص بودن ميزان آن است، بيان داشت: اگرچه آمار رسمي در خصوص ميزان بدهي دولت سرجمع به پيمانكاران و تأمين كنندگان كالا و خدمات و بدهي دولت به بانك ها و بانك مركزي در دست نيست؛ اما ارقام تكان دهنده است.وي اعلام كرد: در وزارت راه و شهرسازي صورت وضعيت هاي تأييد شده بدهي اين وزراتخانه به پيمانكاران 5000 ميليارد تومان است كه وزارتخانه هاي ديگر نيز مثل نفت و نيرو نيز بدهي هايي دارند كه اگر بدهي دولت به بانك ها و بانك مركزي را محاسبه كنيم حتماً رقم بزرگي خواهد شد.آخوندي اظهار كرد: ميزان بدهي دولت به بنگاه ها نشان مي دهد كه بنگاه ها در وضعيت فلج كننده قرار دارند. دولت در لايحه خروج از ركود با فروش اوراق بدهي پيش بيني پرداخت مطالبات پيمانكاران را كرده است.وي اعلام كرد: در سال گذشته 240 هزار ميليارد تومان منابع بانكي بوده است كه از اين مقدار تنها 120 هزار ميليارد تومان اعتبارت جديد بوده است كه بقيه آن شامل تجديد قراردادها و استمهال تسهيلات است.
مشكلي با عنوان " نبود مديريت دارايي دولت"
وزير راه و شهرسازي در ادامه سخنانش بهرهوري ناقص از داراييهاي دولت و به عبارت ديگر نبود مديريت دارايي دولت از مشكلات ديگر كشور دانست و توضيح داد: به عنوان مثال در حوزه زمين شهري، ما داراي دارايي هاي عظيمي هستيم و سازمان ملي زمين و مسكن نماينده دولت در تملك اراضي است. حال ميزان نياز به نقدينگي براي توسعه شهر بسيار كمتر از ميزان سرمايه هاي موجود است. همين بحث را در مديريت نفت، مديريت راه ها و حاشيه راه ها و مديريت راه آهن و ارزش اقتصادي ايستگاه هاي آن مي توانيد ببينيد.وي تاكيد كرد: مديريت دارايي يكي از حوزه هاي عمده مديريت مالي است. من از شما تقاضا مي كنم براي نظام مديريت دارايي در حوزه دولت بتوانيد كمك كنيد و پيشنهاد عملياتي بدهيد. وزير راه و شهرسازي اظهار كرد: مطمئنم كه از طريق مديريت مالي در پس كرانه هاي بنادر مي توانيم توسعه بزرگي داشته باشيم و در فرودگاه ها هم همينطور.
آخوندي با اشاره به اينكه مدتها است كه گفته ميشود وضعيت اقتصادي كشور در ركود تورمي قرار دارد و هم اكنون در شرايط سخت ركود با تورم نسبتا بالا هستيم، بيان داشت: حدود شش هفته پيش بود كه در همين سالن ( اجلاس سران) كنفرانس اقتصاد ايران برگزار شد كه اصلي ترين مساله آن بررسي ركود در اقتصاد بود. در بيانه پاياني اين كنفرانس تحليل دورههاي رونق، ركود و رشد اقتصاد ايران انجام شد و جمع بندي نهايي اين كنفرانس مي تواند براي ادامه بحث در دستور كار شما باشد.وي اضافه كرد: در دوره قبل از انقلاب تا سال 1357، ميانگين رشد كشور حدود 10 درصد بود كه با وقوع انقلاب و قرارگرفتن در شرايط جنگ رشد منفي شد و سپس بعد از جنگ به رشد بيش از 4 درصد داشتيم و در دوره اخير رشد بيش از 2 درصد و در برخي سالهاي اخير هم رشد منفي داشتهايم.آخوندي ابراز داشت: مدتها است كه كشور رشد دو رقمي را تجربه نكردهايم و رشد در حد اقتصادهاي كشورهاي در حال توسعه كه حدود 8 درصد بوده است را تجربه نكردهايم. ضرورت رشد حدود 8 درصد مكرر مورد تاكيد سياستگذاران قرار گرفته است پس بايد انديشهاي براي رسيدن به اين ميزان رشد داشته باشيم.
اين عضو هيأت دولت بيان كرد: مدتها است در كشور بهره وري سرمايه در وضعيت چندان مناسبي قرار ندارد. مشخصاً در دو دهه گذشته با وجود درآمد سرشار نفت شاهد توسعه سرمايه گذاري ملي نبوديم و آنچه هم شده است از بهره وري آن مطمئن نيستيم. همچنين مدتها است بهره وري كل عوامل توليد در ايران نرخ پايين دارد كه به عوامل مختلف مربوط ميشود. در تمام برنامه هاي گذشته تأكيد سياستگذاران ملي بر اين بوده كه افزايش رشد سرمايه داشته باشيم. حال بايد يكبار ديگر بازنگري كنيم كه چرا نرخ بهره وري پايين است؟وي تصريح كرد: ايران داراي نيروي انساني توانمند، منابع طبيعي قابل توجه و موقعيت جغرافياي مناسبي دارد كه عدم رشد ما دليلي بر ضرورت بازنگري در امور است.وزير راه وشهرسازي افزود: ما به حسابداران و مديران مالي اميد زياد داريم و چشم به پيشنهادات شما دوخته ايم زيرا كه بنگاه داري به خاطر مديريت مالي موفق است و شما مي توانيد راهكارهاي لازم را براي رسيدن به موفقيت بدهيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]
صفحات پیشنهادی
بدهی بانکها به بانک مرکزی ۷۷ هزار میلیارد تومان شد |اخبار ایران و جهان
بدهی بانکها به بانک مرکزی ۷۷ هزار میلیارد تومان شد بدهی بانکها و موسسات اعتباری غیربانکی به بانک مرکزی تا پایان آذر ماه سال جاری معادل 77 هزار و 161 میلیارد تومان اعلام شده است کد خبر ۴۷۰۷۲۹ تاریخ انتشار ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۰ - 28 January 2015 بدهی بانکها و موسسات اعتباری غیبدهی77 هزار میلیارد تومانی بانکها به بانک مرکزی - اخبار ایران و جهان |
تا پایان آذر ۹۳ بدهی77 هزار میلیارد تومانی بانکها به بانک مرکزی شناسهٔ خبر 2476947 چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۲ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس بدهی بانکها و موسسات اعتباری غیربانکی به بانک مرکزی تا پایان آذر ماه سال جاری معادل ۷۷ هزار و ۱۶۱ میلیارد تومان اعلام شده است به گزاربدهکار بانکی با ۳هزارمیلیارد تومان بدهی |اخبار ایران و جهان
بدهکار بانکی با ۳هزارمیلیارد تومان بدهی آخرین آمارهای بانک مرکزی نشان میدهد که میزان مطالبات معوق شبکه بانکی به ۹۴ هزار میلیارد تومان نزدیک شده است کد خبر ۴۶۹۵۱۷ تاریخ انتشار ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱ ۲۰ - 24 January 2015 آخرین آمارهای بانک مرکزی نشان میدهد که میزان مطالبات مطرح جامع فولاد روی میز نعمتزاده/ آورده20 هزار میلیاردی خصوصیها - | اخبار ایران و جهان | Mehrnews.com
معاون نعمتز اده به مهر خبرداد طرح جامع فولاد روی میز نعمتزاده آورده20 هزار میلیاردی خصوصیها شناسهٔ خبر 2472222 شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۱ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت معاون وزیر صنعت معدن و تجارت از تکمیل بازنگری در طرح جامع فولاد و تحویل آن به وزیر صنعت معدن و تجارت خبرصرفهجویی میلیاردی با معاینهفنی |اخبار ایران و جهان
صرفهجویی میلیاردی با معاینهفنی تأخیر در معاینه فنی ۵ میلیونو ۷۰۰هزار دستگاه خودرو و موتورسیکلت در تهران موجب شده تا روزانه یکمیلیون و ۸۲۰ هزار لیتر بنزین اضافه سوخت شود کد خبر ۴۶۸۱۹۹ تاریخ انتشار ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۰ ۲۵ - 20 January 2015 تأخیر در معاینه فنی ۵ میلیونو ۷۰۰هزارراغفر: ۸۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داریم |اخبار ایران و جهان
راغفر ۸۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داریم حسین راغفر اقتصاددان با اعلام اینکه ۸۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داریم گفت فقر رو به فزونی است خانوارهای مردسرپرست ۳۸ درصد و زن سرپرست ۴۹ درصد دچار فقر هستند کد خبر ۴۷۰۰۸۶ تاریخ انتشار ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۷ - 26 January 2وزارت اقتصاد رسماً گزارش داد/ کسری بودجه ۱۰ هزار میلیارد تومان شد |اخبار ایران و جهان
وزارت اقتصاد رسماً گزارش داد کسری بودجه ۱۰ هزار میلیارد تومان شد براساس گزارش رسمی وزارت اقتصاد کسری تراز عملیاتی و سرمایه ای بودجه ۹۳ تا پایان آذرماه امسال به بیش از ۱۰ هزار و ۷۵۳ میلیارد تومان رسید کد خبر ۴۷۱۱۱۶ تاریخ انتشار ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۳ - 30 January 2015 براساس گزواردات مشکوک ۲۰۰ هزارتن شکر |اخبار ایران و جهان
واردات مشکوک ۲۰۰ هزارتن شکر عضو هیأت مدیره انجمن صنایع قند کشور با بیان اینکه امسال حدود 823 هزار تن شکر به کشور وارد شده گفت واردات حدود 600 هزار تن از این مقدار براساس ثبت سفارشهای قبلی و قانونی انجام شده اما بخشی از واردات این محصول مشکوک است کد خبر ۴۶۸۶۷۸ تاریخ انتشارمهاجرت۱۲هزارمیلیاردتومان سرمایه از بورس |اخبار ایران و جهان
مهاجرت۱۲هزارمیلیاردتومان سرمایه از بورس با شتابگرفتن نزول بورس روند مهاجرت نقدینگی به پارکینگ پول هم شدت گرفته است کد خبر ۴۶۹۵۵۳ تاریخ انتشار ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۰ ۴۲ - 25 January 2015 با شتابگرفتن نزول بورس روند مهاجرت نقدینگی به پارکینگ پول هم شدت گرفته است به گزارش هکسری بودجه ۱۰ هزار میلیارد تومانی شد |اخبار ایران و جهان
کسری بودجه ۱۰ هزار میلیارد تومانی شد بر اساس گزارش رسمی وزارت اقتصاد کسری تراز عملیاتی و سرمایه ای بودجه ۹۳ تا پایان آذرماه امسال به بیش از ۱۰ هزار و ۷۵۳ میلیارد تومان رسید کد خبر ۴۷۱۰۷۳ تاریخ انتشار ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶ ۳۱ - 30 January 2015 بر اساس گزارش رسمی وزارت اقتصاد کسریدستور قاضی برای بازپسگیری ۷۰ هزار هکتار اراضی از کاربران غیرمجاز |اخبار ایران و جهان
دستور قاضی برای بازپسگیری ۷۰ هزار هکتار اراضی از کاربران غیرمجاز رئیس سازمان اراضی با اشاره به اینکه از سال ۷۴ تاکنون ۹۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی تغییر کاربری غیرمجاز داده شده است گفت برای بیش از ۷۰ هزار هکتار از این اراضی احکام قضایی صادر و تعیین تکلیف و بخش عمده از اینبدهی معوق 3485 میلیارد تومانی دو معدن به دولت/ انسداد حساب گلگهر و چادرملو |اخبار ایران و جهان
بدهی معوق 3485 میلیارد تومانی دو معدن به دولت انسداد حساب گلگهر و چادرملو عضو کمیسیون تلفیق با بیان اینکه دیوان محاسبات به تازگی بدهی معوق معادن گلگهر و چادرملو بابت حق انتفاع را 3485 میلیارد تومان عنوان کرده است گفت اگر این بدهی پرداخت نشود حساب دو معدن مسدود خواهد شد کدنقدینگی پایان آذر ۶۸۳.۶ هزار میلیارد تومان شد - اخبار ایران و جهان |
با رشد 14 9 درصدی نقدینگی پایان آذر ۶۸۳ ۶ هزار میلیارد تومان شد شناسهٔ خبر 2476916 چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۶ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس بانک مرکزی حجم نقدینگی کشور را تا پایان آذرماه سال جاری ۶۸۳ هزار و ۶۶۳ میلیارد تومان اعلام کرد به گزارش خبرگزاری مهر بانک مرکزی در جدیفاصله ۱۸۷ هزار تومانی حداقل مزد با سبد معیشت کارگران |اخبار ایران و جهان
فاصله ۱۸۷ هزار تومانی حداقل مزد با سبد معیشت کارگران رئیسکارگروه مزد کانون شورای اسلامی کار با اعلام تعیین نتایج بررسی کمیته مزد سراسر کشور تا ۱۰ بهمن ماهگفت بررسیها نشان می دهد که در سال ۹۳ به صورت میانگین ماهانه ۱۸۷ هزارتومان فاصله بین حداقل مزد و سبد معیشت بوده است کد خبنزول شاخص بورس به آستانه 64 هزار واحد |اخبار ایران و جهان
نزول شاخص بورس به آستانه 64 هزار واحد شاخص کل بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه 535 واحد کاهش یافت و در آستانه ورود به کانال 64 هزار واحد قرار گرفت کد خبر ۴۶۸۷۲۹ تاریخ انتشار ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۸ - 21 January 2015 شاخص کل بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه 535 واحشاخص بورس از سقوط به کانال 64 هزار واحد نجات یافت - | اخبار ایران و جهان | Mehrnews.com
شاخص بورس از سقوط به کانال 64 هزار واحد نجات یافت شناسهٔ خبر 2472724 شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۷ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس شاخص کل بورس در جریان معاملات امروز با افزایشی اندک از سقوط به کانال 64 هزار واحد نجات یافت به گزارش خبرنگار مهر شاخص کل بورس در جران معاملات امروز بازار40 هزار ميليارد ريال هزينه اجتماعي حمل و نقل جادهاي/ هزينههاي حمل جادهاي 37 برابر حمل ريلي برآورد شد |اخبار
40 هزار ميليارد ريال هزينه اجتماعي حمل و نقل جادهاي هزينههاي حمل جادهاي 37 برابر حمل ريلي برآورد شد آمارهای نشان میدهد هزينه هاي آلودهكنندگي جادهاي بارنامه به طور متوسط 7 4 برابر حمل و نقل ريلي است و ميزان كل هزينههاي حمل و نقل جادهاي اعم از هزينههاي آلايندههاي زيست-
اقتصادی
پربازدیدترینها