تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):تقوای خدا پیشه کنید و دینتان را با ورع و تقوا حفظ کنید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871513044




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای طرح تعالی در ۵۷۰۰ مدرسه/ طرح بودجه‌ریزی عملیاتی در نیم درصد مدارس انجام شد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: اجرای طرح تعالی در ۵۷۰۰ مدرسه/ طرح بودجه‌ریزی عملیاتی در نیم درصد مدارس انجام شد
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه طرح تعالی در ۵ هزار و ۷۰۰ مدرسه در حال اجراست، گفت: طرح بودجه ریزی عملیاتی نیز در نیم درصد مدارس کشور در حال انجام است.
به گزارش نامه نیوز، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش امروز در حاشیه نشست علمی ـ تخصصی برنامه تعالی مدیریت مدرسه که در ساختمان مرکزی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به طرح تعالی مدیریت مدرسه اظهار داشت: در تابستان از استان‌های مختلف مدرسانی دعوت شده‌اند و برای مدرسان طرح توجیهی، جلسه گذاشتیم و پس از بازگشت به استان‌ها، این مدرسان به مدیران مدارسی که قرار بود این طرح در آن اجرا شود، آموزش‌های لازم را دادند.

وی ادامه داد: در حال حاضر در 5 هزار و 700 مدرسه برنامه تعالی را اجرا می‌کنیم و شاخص‌هایی در این خصوص تعریف کرده‌ایم که بر حسب آن شاخص‌ها، مدارس به طور مرتب ارزیابی شده و بازخورد آن به مسئولان مدارس، استان‌ها و شهرستان‌ها داده می‌شود.

فانی افزود: امیدواریم نتیجه کار به شکلی باشد که سال آینده تعداد بیشتری از مدارس‌مان را تحت پوشش این برنامه قرار دهیم و این کار باعث گامی در مسیر مدرسه محوری شود.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص عملیاتی کردن بودجه در آموزش و پرورش یادآور شد: در 5 هزار و 700 مدرسه که طرح تعالی انجام شد در 600 مدرسه آن نیز عملیاتی کردن بودجه نیز انجام می‌شود و این تعداد را از همه انواع مدارس انتخاب کرده‌ایم و متناسب با تعداد دانش‌آموز مدرسه و هزینه سرانه هر دانش‌آموز، در آن منطقه اعتباری در اختیار مدیر مدرسه قرار داده‌ایم.

وی افزود: البته حقوق معلمان مدرسه را آموزش و پرورش پرداخت می‌کند و مابه‌التفاوت به عنوان اعتبار در اختیار مدیر مدرسه است تا به کیفیت بخشی در مدرسه بپردازد؛ همانطور که در قانون بودجه سال 93 آمده است قرار بود این طرح در نیم درصد مدارس کشور یعنی 600 مدرسه اجرایی شود و یک نظام ارزشیابی علمی، طرح عملیاتی کردن بودجه را ارزیابی کند.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: نتیجه ارزیابی در آخر سال تحصیلی بررسی می‌شود و امیدواریم در سال آینده تعداد بیشتری از مدارس تحت پوشش بودجه‌ریزی عملیاتی قرار گیرد و هدف این طرح افزایش بهره‌وری و استفاده بهینه از منابع در اختیار مدارس است.

به گزارش فارس، فانی با اشاره به مراحل مختلف طرح بودجه‌ریزی عملیاتی، خاطرنشان کرد: در مرحله اول این طرح که امسال انجام می‌شود، هزینه سرانه دانش‌آموز در هر منطقه مشخص می‌شود و تعداد دانش‌آموزان هر مدرسه را در سرانه ضرب کرده و عدد به دست آمده اعتباری است که در اختیار مدرسه قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: از این میزان، حقوق معلم و کارکنان که دولت در اختیار مدرسه قرار می‌دهد کسر شده و مابقی به عنوان اعتبار در اختیار مدیر مدرسه است تا در جهت کیفیت بخشی به کار گیرد و گام‌های بعدی این طرح پس از ارزیابی‌های بعدی و پژوهش صورت گرفته به تدریج اعلام می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص دریافت شهریه در بعضی مدارس غیر دولتی که بالاتر از میزان دوره‌های دانشگاه آزاد است و اینکه آیا نظارتی در این زمینه وجود دارد، خاطرنشان کرد: مدارس هیأت امنایی، نمونه دولتی و تیزهوشان به دلیل اینکه خدمات بیشتری از سطح متعارف ارائه می‌دهد موجب مقرراتی هستند که مصوب شورای عالی آموزش و پرورش است و با نظر انجمن مدرسه دریافتی‌هایی دارند؛ باید این فعالیت‌ها را در کنار مبالغی که اولیا کمک می‌کنند قرار دهید و بعد قضاوت کنید.




منبع: فارس


۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن