تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826685070




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا ساخت و سازهای غیرمجاز در تهران تمام نمی شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چرا ساخت و سازهای غیرمجاز در تهران تمام نمی شود؟
نایب رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران گفت: چه شورا و چه شهرداری در ساخت و سازهای غیرمجاز نظری داشته باشند و اقدام به برخورد کنند، نهایتا‌ نهاد دیگری وجود دارد که فرادستی است، مطابق قانون و شرع، موضوع را برمی گرداند؛ قوه قضائیه در رای ها معمولاً حقوق مالکانه آدم‌ها را در نظر می‌گیرد.
به گزارش نامه نیوز، ساخت و سازهای بی رویه در تهران، هم مشکلات زیست محیطی ایجاد کرده است و هم بافت فرهنگی شهر را تغییر داده است. اما چرا نمی توان جلوی ساخت و سازهای بی رویه را گرفت؟

به عقیده محمدمهدی تندگویان، نایب رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران می گوید به دلیل ایجاد شدن حقوق مالکانه برای مالکان، برخی حکم های توقف و یا تخریب ایجاد نمی شود.

او در این باره گفت: در کمیسیون شهرسازی به‌صورت آنلاین و موازی با شهرداری هر پرونده‌ای را که احساس می‌شود که در آن دارد تخلفی صورت می‌گیرد برخورد می کنیم؛ یک طبقه یا تغییر کاربری یا هر موضوعی که ممکن است مورد داشته باشد، سریع نامه می‌زنیم به شهرداری منطقه و اعلام می‌کنیم که جلوی این تخلف گرفته شود. این نامه ها در شورا و شهرداری معروف شده است به نامه‌های سه امضای کمیسیون شهرسازی.

به گفته تندگویان اما این پایان ماجرا نیست: به‌هرحال چه شورا و چه شهرداری نظری داشته باشند و اقدام به برخورد کنند، نهایتا‌ نهاد دیگری وجود دارد که فرادستی است و آن‌هم قوه قضائیه است؛ قوه قضائیه در رای ها معمولاً حقوق مالکانه آدم‌ها را در نظر می‌گیرد. یعنی نهایتا اگر ما وارد یک سری از پرونده‌ها بشویم و تخلفات شهرداری هم محرز باشد و یا تخلفاتی که در پهنه‌بندی صورت گرفته یا موارد دیگر، اگر برای آن شخص حقوق مالکانه ایجادشده باشد، یعنی پروانه گرفته باشد و مجوز گرفته باشد یا بخشی از ساخت‌وساز را حتی شروع کرده باشد، قوه قضائیه حقوق مالکانه آن فرد را در نظر می‌گیرد. خیلی رای ها را ما در کمیسیون ماده صد و یا شهرداری داریم که نهایتا می‌رود دیوان عدالت اداری و شکسته می شود، البته آن‌ها هم طبق فقه و شرع رای صادر می‌کنند. یک‌بخشی شاید ۳۰ تا ۴۰ درصد رای هایی که در کمیسیون ماده صد برای تخریب و یا جرائم ساختمانی صادر می‌کنیم، می‌رود در دیوان عدالت و شکسته می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر در پاسخ به اینکه چند درصد آرای کمیسیون ماده صد یا شورای شهر بر می گردد، گفت: بستگی دارد؛ یک موقع هست که حق‌وحقوق ایجادشده است آن زمان دیگر کاری از دست ما برنمی‌آید. اما یک موقع هست که مالک بدون هیچ حق‌وحقوقی تخلف کرده است، پس هم باید تخریب صورت بگیرد و هم جریمه‌اش پرداخت شود. ولی خب در موارد شاهد هستیم که در دوره قبل شهرداری فلان منطقه،‌شهردار قبلی و یا دو شهردار قبلی پروانه‌ای یا مجوزی را به کسی داده‌اند که واقعاً غیرقانونی بوده است، ولی به‌هرحال پروانه دارد و مجوز دارد. حتی ممکن است ساختش را هم شروع کرده باشد و یا در مرحله پایان کار باشد. ازنظر ما الان آن کار تخلف است و به مالک هم اعلام می‌کنیم. اما می‌رود دیوان و بر اساس پروانه و مجوزی که از قبل داشته است، برایش حقوق ایجادشده است. حالا این حقوق که برایش ایجاد کرده بودند یک تخلف بوده است اما آن‌کسی که مالک شخصی است و ذی‌نفع است نباید پاسخگوی تخلفات یک ارگان باشد. یعنی این مدلی است که دیوان به آن مجوز استناد می‌کند و رای کمیسیون را باطل می‌کند.


منبع: خبرآنلاین


۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن