تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 25 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815805750




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه چاره برای این نوع از وابستگی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
index.jpg587655
معزل اعتیاد و وابستگی به اینترنت در بین جوانان و نوجوانان امری ثابت شده و غیرقابل انکار است والدین و اطرافیان باید به فکر راه چاره برای این امر باشند. اعتیاد به اینترنت نوعی وابستگی رفتاری است که شخص برای مقابله با مشکلات از آن استفاده می‌کند.
ویژگی شخصیتی افراد نیز تأثیر فراوانی بر استفاده از اینترنت دارد. این آسیب همراه با صدمات جسمی، روحی، مالی، خانوادگی و اجتماعی و شغلی همراه می‌باشد.  به آنچه در رایانه انجام می‌دهد یا به احساسی که در هنگام انجام آن دارد معتاد می‌شود.
– بسیاری سعی می‌کنند از راه جست‌وجوهای اینترنتی، مسائل، مشکلات و نیازهای ارضا نشده‌شان را حل کنند و از این راه، نیازهای روانی و اجتماعی‌شان را برآورده کنند.
– اعتیاد به اینترنت در نوجوانان شیوع بیشتری دارد. این آسیب بین نوجوانان پسر، بیشتر از دختر است.
– ویژگی‌‌های اعتیاد به اینترنت عبارتند احساس اضطراب یا افسردگی یا مانند آن زمانی که فرد در تماس با اینترنت نیست. هزینه روزافزون برای ورود به اینترنت، عادت کردن به اثراتِ در اینترنت بودن، افراد خجالتی، افسرده، تنها و بی‌حوصله در برابر اعتیاد به اینترنت، آسیب‌پذیر هستند به ویژه افرادی که از یک اعتیاد دیگر بهبود‌ یافته‌اند.
– بر اساس تحقیقات انجام شده از سوی انجمن روانپزشکی امریکا، هفت ملاک برای تشخیص اعتیاد به اینترنت وجود دارد که اگر هر کدام از اینها در مدت دو ماه در شخص بروز کند، شخص معتاد محسوب می‌شود. این ملاک‌ها عبارتند از تحمل، علائم ترک، زمان استفاده از اینترنت بیش از آنچه فرد قصدش را داشته طول بکشد، تمایل مداوم برای کنترل رفتار، صرف وقت بسیار برای امور مرتبط با اینترنت، کاهش فعالیت‌های اجتماعی، شغلی و تفریحی و تداوم استفاده با وجود آگاهی از آثار منفی.
– میزان اعتیاد به اینترنت در بین شخصیت‌های مختلف نوجوانان متفاوت می‌باشد که‌ در بین نوجوانان افرادی که شخصیت «روان‌رنجور‌ خور» دارند، بیشترین اعتیاد به اینترنت را دارا می‌باشند. ویژگی‌‌های متمایز این افراد عبارت است از ترس، غم، خشم، احساس گناه، احساس کلافگی و بی‌ثباتی عاطفی. ویژگی‌هایی که افراد «روان‌رنجور‌خو» دارند باعث می‌شود تا در صورت وابستگی به اینترنت نتوانند با مشکلات درگیر شوند و جهت خودشان را تغییر دهند و در نتیجه به اینترنت اعتیاد پیدا می‌کنند.
– افراد باز و گشوده که از روی کنجکاوی جذب اینترنت می‌شوند از عواقب آن بی‌اطلاع هستند و به دلیل استفاده بیش از اندازه و نداشتن دانش کافی در مورد نحوه استفاده از آن معتاد می‌شوند.
– نوجوانانی که شخصیت موافق و خوشایند دارند به علت ویژگی‌هایشان کمتر دچار اعتیاد به اینترنت می‌شوند. ویژگی‌های متمایز این افراد عبارت است از نوع دوستی، تواضع، سادگی، آمادگی برای دفاع از حق فردی، اعتماد، پیشروی به سمت جنبه‌های مثبت اجتماعی و سلامت روانی بیشتر.
– پسران وظیفه‌شناس نیز به خاطر ویژگی‌هایی که دارند کمتر به اینترنت اعتیاد پیدا می‌کنند. ویژگی‌‌های متمایز این افراد توانایی کنترل تمایلات، داشتن برنامه‌ریزی، نمره بالا در زمینه درس و دانشگاه،‌  وقت‌شناس و قابل اعتماد بودن می‌باشد.

9 بهمن 1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن