تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 20 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1810383142




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آماده نفت 30 دلاری باشید/ موش دوانی آمریکا در بازار نفت


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: آماده نفت 30 دلاری باشید/ موش دوانی آمریکا در بازار نفت
ارزان ترین قیمت برای فروش هر بشکه نفت در حالی در معاملات روز گذشته ثبت شد که با دستکاری‌های گاه و بیگاه آمریکا، بازار جهانی خود را برای نفت بشکه‌ای 30 دلار آماده می‌کند.
به گزارش نامه نیوز ، با گذشت حدود یک هفته از درگذشت ملک عبد الله پادشاه عربستان سعودی، قیمت جهانی نفت نه تنها افزایش نیافت که در طول چند روز گذشته تاکنون شیب سقوط آزاد کاهش قیمت طلای سیاه تندتر از قبل شده است.

بر این اساس قیمت نفت در پایان معاملات روز گذشته (هشتم بهمن ماه) به کمترین سطح در ٦ سال گذشته رسید که این افت قیمت در واکنش به گزارش دولت آمریکا از افزایش سطح ذخیره سازی نفت در این کشور و بالا رفتن نگرانی ها از مازاد عرضه نفت در بازار به ثبت رسیده است.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا با انتشار گزارشی اعلام کرد: سطح ذخیره سازی نفت خام این کشور در هفته گذشته ٩ میلیون بشکه افزایش یافت و به ٤٠٧ میلیون بشکه رسید، این بیشترین مقدار ذخیره سازی نفت آمریکا از سال ١٩٨٢ میلادی تاکنون به شمار می رود.

افزایش سطح ذخیره سازی طلای سیاه در ینگه دنیا بار دیگر فیتیله قیمت نفت در بازارهای چهار گوشه جهان را پائین کشید به طوری که قیمت نفت خام دبلیو تی آی آمریکا در پایان معاملات روز گذشته (چهارشنبه هشتم بهمن ماه) یک دلار و ٧٨ سنت یا چهار درصد کاهش یافت و به ٤٤ دلار و ٤٥ سنت برای هر بشکه رسید.

این کاهش قیمت دامن نفت برنت دریای شمال را هم گرفت و بهای نفت برنت دریای شمال هم در معاملات روز گذشته با یک دلار و ١٣ سنت کاهش یافت در سطوح ٤٨ دلار و ٤٧ سنت برای هر بشکه خرید و فروش شد.


آمریکایی ها این روزها به عنوان مهمترین عامل تضعیف قیمت نفت در بازار جهانی نتبدیل شده اند به طوری که پس از تاثیر منفی افزایش ذخیره سازی نفت این کشور بر قیمت نفت، افزایش صادرات نفت سبک آمریکا به عنوان دومین عامل کاهش بیشتر بهای طلای سیاه در طول چند روز گذشته تبدیل شده است.

خبرگزاری‌های بین‌المللی جهان به نقل از منابع تجاری با انتشار گزارش هایی اعلام کرده اند: پس از قرارداد سالانه شرکت خط لوله اینترپرایز پروداکتز پارتنرز با دست‌کم دو شرکت بزرگ تجاری برای فروش نفت خام سبک، صادرات میعانات آمریکا افزایش قابل‌توجهی داشته است.

از این رو تولیدکنندگان نفتی برای لغو ممنوعیت 40 ساله صادرات نفت خام آمریکا فشار آورده‌اند. در همین حال، وزارت بازرگانی آمریکا نیز در ماه دسامبر با شکستن سکوت یک ساله خود با چند درخواست فروش نفت سبک فرآوری‌شده به خارج کشور موافقت کرده است.

بر اساس این قرارداد، شرکت اینترپرایز روزانه ٤٠ هزار بشکه نفت سبک صادر می‌کند. این شرکت باید پیش از این که شرکت‌های دیگر مجوز صادرات میعانات تولیدشده از ذخایر شیل‌اویل را دریافت کنند، فروش این محصول را آغاز کند.

 

از سوی دیگر شرکت اینترپرایز در سال ٢٠١٥ میلادی ماهانه ١,٢ میلیون بشکه میعانات آمریکا را به شرکتهای پترو-دایاموند سنگاپور، بخش تجارت نفت شرکت میتسوبیشی، و شرکت ویتول، معامله‌گر مستقل نفتی، می‌فروشد.

با وجود کاهش قوانین ممنوعیت صادرات نفت آمریکا، به دلیل رقابت عرضه نفت این کشور با نفت خاورمیانه که با تخفیف زیادی عرضه می‌شود، فروش محموله‌ها در خارج آمریکا آسان نیست.


سقوط آزاد طلای سیاه پس از ماه‌ها با واکنش مقامات عربستان سعودی روبرو شد و مدیر عامل آرامکوی سعودی نسبت به کاهش بیش از این قیمت جهانی نفت خام هشدار داده است.

خالد الفالح مدیر عامل سعودی آرامکوی عربستان با بیان اینکه این مجموعه به دلیل کاهش قیمت های نفت در اجرای بعضی از طرح های نفتی عربستان بازنگری می کند، گفته است: به دلیل افت قیمت نفت مجبور است بعضی پروژه های خود را به تعویق بیندازد و درباره بعضی قراردادها دوباره مذاکره کند.

این مقام سعودی با اعلام اینکه عربستان باید خود را با واقعیت های امروز تطبیق دهد، اظهار داشت: انجام برخی از پروژه ها را به آینده موکول می کنیم، تعدادی از پروژه ها را آهسته تر از برنامه های تعیین شده جلو می بریم و در باره بعضی از قراردادها دوباره مذاکره می کنیم.

او با یادآوری اینکه فکر می کنم که نفت ١٠٠ دلاری ما را بد عادت کرده است، به قدری تمرکزمان روی ایجاد ظرفیت بالاتر رفته بود که نتوانستیم ساختارهای مالی مان را تقویت کنیم، تاکید کرد: عربستان راهبردی دارد که به وسیله دولت و از راه وزارت نفت این کشور تعیین می شود، آنها نیز اعلام کرده اند که عربستان به تنهایی در بازار توازن ایجاد نکند.


در ادامه سقوط آزاد قیمت جهانی نفت گری کوهن رئیس بانک گلدمن ساکس از احتمال کاهش قیمتهای نفت به ٣٠ دلار در هر بشکه خبر داده است.

کوهن با بیان اینکه افت قیمت های نفت ادامه می‌یابد و می‌تواند به ٣٠ دلار در هر بشکه نیز برسد، معتقد اس: خرید و فروش کالا بسیار بسیار جدی است زیرا موضع مصرف‌کنندگان و کشورهای تولیدکننده نفت با موضع آنها در چند سال گذشته متفاوت است.

این در حالی است که بانک گلدمن ساکس پیشتر اعلام کرده بود که قیمت نفت برای مدت بیشتری پایین خواهد ماند تا تولید کاهش یابد و عرضه بیش از حد این محصول به بازار متوقف شود.



منبع: مهر


۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن