واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
تمهیداتی برای کاهش موازیکاری سازمانهای استاندارد و غذاودارو/ تمام فراوردهها «سیب سلامت» دارند جامعه > سلامت - موازی کاری شاید برای مردم مملوس نباشد ولی زیان هایی دارد که یکی از ان ها این است که بودجههای دولت محدود است و معنی ندارد دو دستگاه یک کار انجام دهند.
دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو «ایفدونا» در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مصرف کنندگان در انتخاب و مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی و غذایی هم باید دنبال آرم سازمان غذا و دارو باشند و هم سازمان استاندارد آیا برنامهای وجود دارد که مصرف کنندگان سردرگم نشوند، اظهار داشت: سازمان ملی استاندارد وظایف خاص خود را دارد که تدوین استانداردها خواهد بود و سازمان غذا و دارو نیز وظایف خود را دارد که عمدتا بحث نظارت و جلوگیری از ورود کالاهای غیر مجاز و بدون مجوز وزارت بهداشت می باشد. وی گفت: محصولات غیر مجاز تولید داخل و وارداتی بدون مجوز وزارت بهداشت نمی تواند وارد بازار شود بنابراین این دوسازمان دستگاه هایی هستند که در بخشی از موضوعات موازی کاری هایی داشتند که خوشبختانه نفاهم نامه ای که با سازمان استاندارد داشته ایم موازی کاری ها به حداقل می رسد اما وظایف اصلی هر سازمانی خاص و مشخص می باشد. رئیس سازمان غذا و دارو در مورد موازی کاری ها گفت: موازی کاری شاید برای مردم مملوس نباشد ولی زیان هایی دارد که یکی از ان ها این است که با توجه به اینکه بودجه های دولت محدود است و معنی ندارد که دو دستگاه یک کار انجام دهند و در مرحله دوم مخاطبان ما قرار دارند یعنی تولید کنندگان و واردکنندگان کالا که آنها انتظار دارند پنجره واحدی را از دو دولت ببینند و مجبور نباشند به عنوان مثال برای سلامت و کیفیت دو دستگاه یا سازمان نظارت داشته باشند و حذف موازی کاری ها در حوزه استاندارد به این صورت است که در جاهایی که امکان پذیر است سازمان استاندارد به سازم غذا و دارو اعتماد می کند و ما نظارت بر وظایف خود. دکتر دیناروند ادامه داد: علامت استاندارد را مردم بر روی فرآورده هایی می بینند که مشمول استاندارد اجباری هستند و بسیاری از فراورده ها مشمول استاندارد اجباری نیستند اما علامت سازمان غذا و دارو را مردم روی تمامی فرآورده های که باید با مجوز وزارت بهداشت وارد بازار شوند را می بینند که محصولات آرایشی و بهداشتی، دارو، تجهیزات پزشکی و غذایی حتما باید علامت سازمان غذا و دارو را داشته باشند که نشانگر این است که این فرآورده ها پروانه ساخت و مجوز ورود به بازار را دریافت کرده اند.
رئیس سازمان غذا و دارو در پایان اظهار داشت: بدون مجوز وزارت بهداشت هیچ فرآورده ای نمی تواند وارد بازار شود و آرم سازمان غذا و دارو (سیب سلامت) علامت پروانه ساخت و پروانه مجوز ورود به بازار می باشد. 45503
کلید واژه ها: سازمان غذا و داروی ایران - استاندارد - وزارت بهداشت -
چهارشنبه 8 بهمن 1393 - 17:25:41
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]