واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کرمانشاه شهر«بدون گدا» خواهد شد؟ روزنامه باختر چاپ کرمانشاه در شماره 1979هفتم بهمن ماه مطلبی را با عنوان "کرمانشاه شهر «بدون گدا» خواهد شد؟" منتشر کرده است.
در این گزارش آمده است: بحث جمع آوری متکدیان از دیرباز همواره گزینه ای بوده است که روی میز مسوولان ذیربط قرار داشته و در این راستا نیز اقداماتی هر چند مقطعی انجام پذیرفته اما کارساز نبوده است.
اولین پرسش در این باره که به ذهن و فکر مخاطب خطور می کند این است چرا نمی توانیم چون تبریز و سمنان و… شهری بدون متکدی داشته باشیم.
در پاسخ گفته می شود: مردم شهر ما مهربان و با عاطفه اند، متکدیان از شهرهای دیگر می آیند… باندهای تکدی گری فراوانند و…
اما متأسفانه در این مقوله هیچگاه راهکاری داده نشده و اینک مسوولان مربوط به موضوع متکدیان به این نتیجه رسیده اند که مسئوولیت این کار خطیر را به بخش خصوصی واگذارند و در تازه ترین خبری که در این راستا به دستمان رسیده سخنان معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری کرمانشاه است که بر این باورند بخش خصوصی می تواند این معضل پیچیده را به گونه ای اساسی حل و فصل نماید.
حجت الاسلام منان امینی در این باره می گوید: هر ماه حداقل 30 تا 50 متکدی در کرمانشاه جمع آوری می شود و واگذاری ساماندهی متکدیان به بخش خصوصی تجربه موفق بسیاری از شهرهای دیگر است و نتیجه بهتری خواهد داشت.
امینی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه مقرر شده ساماندهی متکدیان به بخش خصوصی و این کار پیشنهاد سازمان های مردم نهاد بود تا ساماندهی متکدیان از جنبه دولتی بودن فاصله بگیرد.
وی افزود: واگذاری ساماندهی متکدیان به بخش خصوصی مدیریت این کار را منسجم می کند و به علاوه خدمت رسانی به متکدیان نیز بهتر خواهد شد.
به گفته این مسئول با اجرای این طرح جمع آوری، شناسایی دقیق، درمان و نگهداری متکدیان در همه مراحل با بخش خصوصی است و با کیفیت بهتری انجام خواهد شد.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری کرمانشاه ادامه داد: البته حتما برای این کار بخش خصوصی حمایت خواهد شد و حتی می تواند از امکاناتی که پیش از این برای نگهداری متکدیان استفاده می شد، بهره ببرد.
امینی خاطرنشان کرد: تنها نگرانی افزایش هزینه ها است که البته هر کاری از بخش دولتی به بخش خصوصی واگذار شود با افزایش هزینه همراه خواهد بود.
وی با اشاره به اعلام آمادگی دو یا سه سازمان مردم نهاد کرمانشاه برای ساماندهی متکدیان، تصریح کرد: این سازمان ها برنامه و هزینه خود را ارائه کردند که باید در کمیسیون رسیدگی به امور متکدیان طرح و بررسی شود و در نهایت سازمانی که طرح بهتر و کم هزینه تری دارد، انتخاب شود.
معاون سیاسی، اجتماعی فرمانداری کرمانشاه از واگذاری ساماندهی متکدیان به بخش خصوصی به عنوان یک تجربه موفق در سایر شهرهای کشور یاد کرد.
سخنان این مسوول اجتماعی جای بحث و گفت و گو دارد اما چون همه خواهان برچیدن بساط تکدی گری هستند امیدواریم این طرح موفق عمل نماید و کرمانشاه تبدیل به شهری بدون گدا شود.
567
08/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]