واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ستاری: هرمزگان درحوزه شرکت های دانش بنیان پیشرفت چندانی نداشته است بندرعباس- ایرنا- معاون علمی فنآوری رئیس جمهوری در جلسه شورای اداری استان هرمزگان با اشاره به اهمیت و جایگاه شرکت های دانش بنیان و تاکید دولت یازدهم گفت: متاسفانه این استان دراین حوزه پیشرفت چندانی نداشته است.
به گزارش ایرنا، سورنا ستاری دوشنبه شب دراین جلسه با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته طی یک سال گذشته اظهار کرد: سهم هرمزگان از یکهزار و 300 شرکت دانش بنیان تنها چهار شرکت است.
وی اضافه کرد: بسیاری از مشکلات مطرح شده از سوی مدیران شرکت کننده دراین جلسه با استفاده از شرکت های دانش بنیان قابل حل است.
وی ادامه داد: چیزی که پایه اقتصاد دانش بنیان را رقم می زند دانش است و قطعا دانشگاهها یکی از مراکز اصلی برای ایجاد اشتغال دانش آموخته ها هستند.
ستاری اضافه کرد: یاید از مدرسان مراکز آموزش عالی تاسیس کننده شرکتهای دانش بنیان حمایت کرد و دانشگاهها نیز بایستی زمینه های لازم و مورد نظر را برای آنان فراهم سازند.
معاون علمی فنآوری رئیس جمهوری خاطرنشان ساخت: ما نیز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این آمادگی را داریم تا فضای دانشگاهها را با هدف سوق دادن به سمت کارآفرینی عوض کنیم.
وی با تاکید بر ضرورت حمایت از شرکت های دانش بنیان از سوی مراکز صنعتی و به ویژه مراکز آموزش عالی و پارک های علم و فناوری گفت: جهت گیری باید به سمتی برود که هر پروژه ای دراین شرکتها تعریف می شود مشتری داشته باشد.
ستاری با بیان اینکه مشکلات مطرح شده دراین سفر با استفاده از دانش در خود این استان قابل حل است گفت: ولی متاسفانه با یک نوع و دید دیگری به این مشکلات نگاه می کنیم.
وی از قاچاق سوخت به عنوان یکی از مهم ترین مشکلات حال حاضر هرمزگان نام برد و تصریح کرد: این موضوع و دیگر مسائل از جمله بیماری جاروک باغهای لیموترش را نیز می توان با دانش و بکارگیری نوآوری و خلاقیت های علمی در قالب شرکتهای دانش بنیان حل کرد.
وی از مدیران صنایع خواست از توانمندی اقتصاد دانش بنیان و همچنین قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان برای پیشبرد کارها و طرح های خود استفاده کنند.
ستاری از جمله این توانمندی های به انواع و اقسام تسهیلات در نظر گرفته شده در این قانون، معافیت های مالیاتی وگمرکی و همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان یکی از پایه های اصلی این اقتصاد اشاره کرد.
به گفته معاون علمی و فن آوری رئیس جمهوری سال آینده این صندوق بخاطر حجم بالای شرکت های تحت پوشش از مولفه های اصلی اقتصاد کشور خواهد شد.
وی از شرکتهای بزرگ در استان خواست که جهت گیری های خودشان را به این سمت تغیر دهند زیرانوآوری در شرکتهای کوچک اتفاق می افتد اما بازار در اختیار شرکتهای بزرگ است.
به گفته ستاری، همه سعی و تلاش دولت براین است تا بهتر بتواند از توانمندی های خدادادی این خطه استفاده شود و امیدواریم که مسائل و مشکلات استان با استفاده از شرکت های دانش بنیان در محل حل شود.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری به همراه معاون علمی فن آوری، وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نفت و راه و شهرسازی روز دوشنبه در سفر یک روزه به هرمزگان مسائل و مشکلات مطرح شده از سوی دستگاههای اجرایی استان به ویژه شرکت نفت ستاره خلیج فارس را بررسی کردند. ک/3
512/668**1565
06/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]