واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: 12 هزار معتاد متجاهر در تهران
وزیر کشور گفت: بیش از 5 هزار معتاد متجاهر تا پایان سال از تهران جمعآوری میشوند. از تردد اتوبوسهایی که باک اضافه سوخت دارندجلوگیری میشود.
کد خبر: ۴۷۰۰۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۷ - 26 January 2015
وزیر کشور گفت: بیش از 5 هزار معتاد متجاهر تا پایان سال از تهران جمعآوری میشوند. از تردد اتوبوسهایی که باک اضافه سوخت دارندجلوگیری میشود.
به گزارش فارس، عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه جلسه شورای اجتماعی کشور اظهار داشت: در جلسه امروز ستادی برای خدماترسانی درحوزه اجتماعی و موضوعات کلان در کلانشهرها تشکیل شد و مقرر شد رئیس این ستاد در هر استان، استاندار باشد.
وی بیان داشت: در ادامه جلسه نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره خدماترسانی این وزارتخانه در حاشیه شهرها گزارشی داد و مقرر شد حداقل سلامت در حاشیه شهرها برای ساکنان آن منطقه ایجاد شود.
وزیر کشور بیان داشت: در ادامه این جلسه گزارشی در خصوص عملکرد ستاد صیانت شهروندی و عفاف و حجاب که مربوط به دستگاههای اجرایی است ارائه شد که با توجه به اقدامات شوراهای اجتماعی و برنامهریزیهای سایر دستگاهها گزارشها نشان داد اقدامات بسیار خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
وی درباره جمعآوری معتادین متجاهر نیز اظهار داشت: در تهران حدود 10 تا 12 معتاد متجاهر است که اغلب آنها از شهرستانها به تهران میآیند.
وی با اشاره به اینکه در ابتدای دولت یازدهم ظرفیت جمعآوری 500 نفر از معتادان را داشتهایم گفت: تا پایان امسال برای 10 هزار نفر از معتادان متجاهر ظرفیتسازی میشود و از روزهای آینده نسبت به جمعآوری معتادان متجاهر اقدام و پیشبینی میشود 5 تا 6 هزار نفر از این معتادان را از سطح تهران جمعآوری کنیم.
وزیر کشور گفت:این معتادان 6 ماه نگهداری، درمان، سمزدایی و توانمندسازی میشوند. در این راستا دستگاههای مختلف از جمله وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی، شهرداری و نیروی انتظامی هماهنگیهای لازم را انجام میدهند. به گفته وزیر کشور جمعآوری معتادان متجاهر چهره شهر را تغییر میدهد.
در ادامه وزیر کشور در پاسخ به پرسشی مبنی بر شمارهگذاری مجدد خودروهای اسکانیا اظهار داشت: پس از بازدیدی که از خودروهای اسکانیا داشتهایم در صورتی که استانداردها رعایت شود این خودروها حتماً شمارهگذاری میشود و سازمان استاندارد نیز باید استاندارد این خودرو را تائید کند.
وی بیان داشت: یکی دیگر از خطرات واژگون شدن اتوبوسها نصب باک اضافه برای قاچاق سوخت و وصل کردن آن به اتوبوسها است که تا هزار لیتر نیز ظرفیت دارد و مقرر شده است اتوبوسهایی که باک اضافه دارند پس از یک ماه نسبت به حذف آن اقدام کنند و در غیر این صورت از تردد آنها جلوگیری میشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]