واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ بهمن ۱۳۹۳ (۹:۵۸ق.ظ)
آغاز چهارمين همايش سالانه بانکداري الکترونيک چهارمين همايش سالانه بانکداري الکترونيک و نظام هاي پرداخت امروز دوشنبه در مرکز همايش هاي بين المللي برج ميلاد آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، فرهاد نيلي رئيس پژوهشکده پولي و مالي با عرض خيرمقدم به ميهمانان اين همايش اظهار داشت: غرض از اين نهاد نوپا که امروز چهارمين سالگرد بازدهي آن را جشن مي گيريم در عزمي نشان داد که سال ها پيش دو بال پرواز بانک مرکزي و شرکت ملي انفورماتيک و پژوهشکده پولي و بانکي را بر آن داشت تا پيوندي راهبردي را براي بنيان گذاري نهادي r- d نظام هاي پرداخت کشور را رقم زند، امروز مفتخريم که به برکت سه دوره برگزاري موفق اين اجلاس بخشي از آن آرمان بلند شکل گرفته و مسير باقي مانده به دست اصحاب خرد و تدبير نشانه گذاري شده است.
وي ادامه داد: اقتصاد کشور در شرايط کنوني يکي از حساس ترين و نفس گير ترين دوران حيات خود را سپري مي کند در چنين شرايطي باري مضاعف و تکليفي سنگين بر دوش نظام مالي قرار گرفته است.
نيلي افزود: قلب تحولات اقتصاد کلان در کنترل تورم و تامين مالي بنگاه هاي اقتصادي براي خروج از رکود در نظام بانکي مي زند که به مراقبت ويژه نياز دارد.
وي همچنين با اشاره به نياز به استحکام مالي در بانک ها نيز گفت: استحکام مالي بانک ها در اثر تحريم و عميق شدن رکود آسيب ديده بايد ترميم و بازيابي شود و شکاف عميق بخش سنتي و غير منعطف بانکداري کشور با بانکداري حرفه اي پويا و چابک دنيا بايد با عزمي راسخ و اراده اي پر شود، بازاريابي و مهندسي بانک مرکزي و نوسازي و حرفه اي سازي بانک ها که در صدر برنامه هاي رئيس کل محترم بانک مرکزي قرار دارد اين هدف را نشانه گيري کرده است.
وي خاطر نشان کرد: محوريت همايش امسال تلاش براي ارائه نگاهي نو از تلاقي بانکداري با فن آوري هاي نوين مي انگيزد که اين ارتباط از پوسته بانکداري عبور کرده و به هسته آن برسد؛ بانکداري الکتروينک در ايران به عنوان صنعتي پويا و متمرکز وارد دوران بلوغ خود شده است.
رئيس پژوهشکده پولي و مالي درباره ويژگي هاي اين دوران نيز گفت: از ويژگي هاي اين دوران ضرورت شناخت دقيق تر بازيگران کليدي نسبت به محيط اطراف و درکي صحيح از تصوير بزرگ صنعت در قاب اقتصاد کلان است.
وي ادامه داد: بحث الکترونيک پوسته اي در قامت بانکداري است که اگر تا امروز معياري براي تفکيک بانکداري سنتي از مدرن بود از امروز بايد همه بانکداري ها را در بر بگيرد.
نيلي تاکيد کرد: نکته کليدي اينجا است که دوران سکوت مشتري به اتمام رسيده است و بانک بايد بداند مشتري او کجاست چه مي کند و چه مي خواهد و خدمت مورد درخواست وي را در زمان و مکان مد نظر و با کيفيت مورد انتظار به وي ارائه دهد.
وي درباره اين همايش نيز اشاره اي داشت و متذکر شد: اين همايش نقطه عطفي است که هر ساله مرزهاي داخلي و بين المللي اين صنعت را بر روي بانکداران و فن آوران باز مي کند و ذيفعان اصلي اين حوزه شامل بانک مرکزي، بانک ها ، دانشگاه ها ، شرکت هاي فن آوري اطلاعات و مشتريان بزرگ نظام بانکي را با ظرفيت بالايي براي گوش دادن، قرار گرفتن و تشريح مساوي در زمان و مکان واحد گرد هم مي آورد تا نويد بخش آينده اي روشن براي اين صنعت باشد.
وي درباره مزيت هاي همايش بانکداري نيز گفت: از مزيت هاي همايش سال جاري بهره گيري از ظرفيت بالاي گفتگو در توسل به بشارت کلام حق به کساني است که قول احسن را پس از اجتماع همه احوال پي مي گيرند با اين هدف که برگزاري سه نشست سياسي براي بحث در خصوص " چشم انداز نظام مالي کشور"، " ابعاد سياسي تجاري فقهي و حقوق کارت اعتباري" و "ساختار درآمدي بانک ها" برنامه ريزي شده است. همچنين به عنوان دو سند تخصصي چالش پرداخت هاي فرامرزي در شرايط لغو يا تخفيف تحريم ها" ، " بانکداري باز " و " نقش داده کاوي در کسب و کار بانک" را در دستور کار قرار دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]