تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869361141




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آغاز چهارمين همايش سالانه بانکداري الکترونيک


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ بهمن ۱۳۹۳ (۹:۵۸ق.ظ)
آغاز چهارمين همايش سالانه بانکداري الکترونيک چهارمين همايش سالانه بانکداري الکترونيک و نظام هاي پرداخت امروز دوشنبه در مرکز همايش هاي بين المللي برج ميلاد آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، فرهاد نيلي رئيس پژوهشکده پولي و مالي با عرض خيرمقدم به ميهمانان اين همايش اظهار داشت: غرض از اين نهاد نوپا که امروز چهارمين سالگرد بازدهي آن را جشن مي گيريم در عزمي نشان داد که سال ها پيش دو بال پرواز بانک مرکزي و شرکت ملي انفورماتيک و پژوهشکده پولي و بانکي را بر آن داشت تا پيوندي راهبردي را براي بنيان گذاري نهادي r- d نظام هاي پرداخت کشور را رقم زند، امروز مفتخريم که به برکت سه دوره برگزاري موفق اين اجلاس بخشي از آن آرمان بلند شکل گرفته و مسير باقي مانده به دست اصحاب خرد و تدبير نشانه گذاري شده است.
وي ادامه داد: اقتصاد کشور در شرايط کنوني يکي از حساس ترين و نفس گير ترين دوران حيات خود را سپري مي کند در چنين شرايطي باري مضاعف و تکليفي سنگين بر دوش نظام مالي قرار گرفته است.
نيلي افزود: قلب تحولات اقتصاد کلان در کنترل تورم و تامين مالي بنگاه هاي اقتصادي براي خروج از رکود در نظام بانکي مي زند که به مراقبت ويژه نياز دارد.
وي همچنين با اشاره به نياز به استحکام مالي در بانک ها نيز گفت: استحکام مالي بانک ها در اثر تحريم و عميق شدن رکود آسيب ديده بايد ترميم و بازيابي شود و شکاف عميق بخش سنتي و غير منعطف بانکداري کشور با بانکداري حرفه اي پويا و چابک دنيا بايد با عزمي راسخ و اراده اي پر شود، بازاريابي و مهندسي بانک مرکزي و نوسازي و حرفه اي سازي بانک ها که در صدر برنامه هاي رئيس کل محترم بانک مرکزي قرار دارد اين هدف را نشانه گيري کرده است.
وي خاطر نشان کرد: محوريت همايش امسال تلاش براي ارائه نگاهي نو از تلاقي بانکداري با فن آوري هاي نوين مي انگيزد که اين ارتباط از پوسته بانکداري عبور کرده و به هسته آن برسد؛ بانکداري الکتروينک در ايران به عنوان صنعتي پويا و متمرکز وارد دوران بلوغ خود شده است.
رئيس پژوهشکده پولي و مالي درباره ويژگي هاي اين دوران نيز گفت: از ويژگي هاي اين دوران ضرورت شناخت دقيق تر بازيگران کليدي نسبت به محيط اطراف و درکي صحيح از تصوير بزرگ صنعت در قاب اقتصاد کلان است.
وي ادامه داد: بحث الکترونيک پوسته اي در قامت بانکداري است که اگر تا امروز معياري براي تفکيک بانکداري سنتي از مدرن بود از امروز بايد همه بانکداري ها را در بر بگيرد.
نيلي تاکيد کرد: نکته کليدي اينجا است که دوران سکوت مشتري به اتمام رسيده است و بانک بايد بداند مشتري او کجاست چه مي کند و چه مي خواهد و خدمت مورد درخواست وي را در زمان و مکان مد نظر و با کيفيت مورد انتظار به وي ارائه دهد.
وي درباره اين همايش نيز اشاره اي داشت و متذکر شد: اين همايش نقطه عطفي است که هر ساله مرزهاي داخلي و بين المللي اين صنعت را بر روي بانکداران و فن آوران باز مي کند و ذيفعان اصلي اين حوزه شامل بانک مرکزي، بانک ها ، دانشگاه ها ، شرکت هاي فن آوري اطلاعات و مشتريان بزرگ نظام بانکي را با ظرفيت بالايي براي گوش دادن، قرار گرفتن و تشريح مساوي در زمان و مکان واحد گرد هم مي آورد تا نويد بخش آينده اي روشن براي اين صنعت باشد.
وي درباره مزيت هاي همايش بانکداري نيز گفت: از مزيت هاي همايش سال جاري بهره گيري از ظرفيت بالاي گفتگو در توسل به بشارت کلام حق به کساني است که قول احسن را پس از اجتماع همه احوال پي مي گيرند با اين هدف که برگزاري سه نشست سياسي براي بحث در خصوص " چشم انداز نظام مالي کشور"، " ابعاد سياسي تجاري فقهي و حقوق کارت اعتباري" و "ساختار درآمدي بانک ها" برنامه ريزي شده است. همچنين به عنوان دو سند تخصصي چالش پرداخت هاي فرامرزي در شرايط لغو يا تخفيف تحريم ها" ، " بانکداري باز " و " نقش داده کاوي در کسب و کار بانک" را در دستور کار قرار دارد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن