محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842808927
بانکداری الکترونیک با ویژگیهای منحصربه فرد
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دانشنامه اقتصادی/
"بانکداری الکترونیک" با ویژگیهای منحصربه فرد
بانکداری الکترونیک یا برخط یا اینترنتی، عبارت است از فراهم آوردن امکاناتی برای کارکنان در جهت افزایش سرعت و کارایی آنها در ارائه خدمات بانکی در محل شعبه و همچنین فرایندهای بین شعبهای و بین بانکی در سراسر دنیا و ارائه امکانات سختافزاری و نرمافزاری به مشتریان که با استفاده از آنها بتوانند بدون نیاز به حضور فیزیکی در بانک، در هر ساعت از شبانه روز (۲۴ ساعته) از طریق کانالهای ارتباطی ایمن و با اطمینان عملیات بانکی دلخواه خود را انجام دهند.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، بانکداری الکترونیکی استفاده از فناوریهای پیشرفته نرمافزاری و سختافزاری مبتنی بر شبکه و مخابرات برای تبادل منابع و اطلاعات مالی به صورت الکترونیکی است و نیازی به حضور فیزیکی مشتری در شعبه نیست.
این نوع بانکداری به مشتریان اجازه میدهد تا معاملات اقتصادی را در یک وبسایت امن به طرقی مثل کارهای خرده بانکی یا بانک مجازی، موسسه مالی و اعتباری یا شرکتهای ساخت و ساز انجام دهند.
تعریف
مولر، بانکداری الکترونیک را استفاده بانکها از اینترنت برای ارائه خدمات بانکی به مشتریان و استفاده مشتریان از اینترنت برای ساماندهی، کنترل و انجام تراکنش بر روی حسابهای بانکی خود تعریف میکند. با این حال، برخی از صاحبنظران تعریف کلیتری ارائه کردهاند و استفاده از سایر ابزارها و کانالهای الکترونیک نظیر تلفن همراه، تلفن و تلویزیون دیجیتال به منظور اطلاع رسانی، ایجاد ارتباط و انجام تراکنش بانکی را نیز مشمول تعریف بانکداری الکترونیک دانستهاند.
مهمترین کانالهای بانکداری الکترونیک عبارتند از:
• رایانههای شخصی
• کیوسک
• شبکههای مدیریت یافته
• تلفن ثابت و همراه
• دستگاههای خودپرداز
• پایانههای فروش
تاریخچه بانکداری الکترونیکی
پول الکترونیک، برای نخستین بار در سال ۱۹۱۸ در کشور آمریکا توسط بانکهای فدرال رزرو (Federal Reserve Banks) مورد استفاده قرار گرفت. این بانکها، پرداخت و انتقال وجوه را با استفاده از تلگراف در دستور کار خود قرار دادند. این بانک بعدها با توسعه موسسات تهاتری خودکار (در سال ۱۹۷۲)، زمینه استفاده گسترده از پول الکترونیک را فراهم کرد.
اولین تجربه ساخت دستگاه خودپرداز به سال ۱۹۳۹ برمیگردد. این دستگاه که توسط سه مخترع به نامهای لاتر، جرج و سیمجیان ساخته شد، مورد توجه بانکها و سازمانها قرار نگرفت. با وجود این تجربه ناموفق، سه مخترع دیگر با نامهایدان وتزل، تام بارنز و جرج چستین در سال ۱۹۶۸، ساخت دستگاه خودپرداز را با مفهومی جدید آغاز کردند. ساخت اولین نمونه آنها، پنج میلیون دلار هزینه در بر داشت. محصول این پروژه در سال ۱۹۷۳ به عنوان اولین دستگاه خودپرداز در بانک کمیکال (Chemical Bank) در شهر نیویورک نصب شد. اولین نسل از دستگاههای خودپرداز، به صورت آفلاین کار میکردند و پول به صورت خودکار از حساب مشتریان کسر نمیشد. بنابراین فقط مشتریان ویژهای که از اعتبار خاصی برخوردار بودند، مجاز به استفاده از این دستگاهها بودند.
منادی سرویسهای بانکداری خانگی مدرن سرویسهای بانکداری از راه دور از طریق رسانههای الکترونیکی در اوایل دهه هشتاد بودند. در اواخر دهه هشتاد کلمه آنلاین محبوب شد و به استفاده از یک پایانه، صفحه کلید، و صفحه نمایش برای دسترسی به سیستم بانکی از طریق یک خط تلفن اطلاق میشد.
کلمه بانکداری خانگی همچنین میتواند به استفاده از یک صفحه کلید کوچک عددی برای فرستادن صدا از طریق خط تلفن به وسیله دستورالعملهایی برای بانک اطلاق شود.
سرویسهای آنلاین در سال ۱۹۸۱ در نیویورک شروع به کار کردند زمانی که چهار بانک بزرگ شهر سرویسهای بانکداری خانگی را به وسیله سیستم ویدئوتکس (Videotex) ارائه کردند. به دلیل شکست تجاری تکنولوژی videotext این سرویسهای بانکداری هرگز محبوب نشد به جز در فرانسه –جایی که استفاده از videotext به وسیله شرکت telecom تامین مالی میشد- و انگلستان – که سیستم prestel استفاده میشد.
اولین سرویسهای بانکداری آنلاین خانگی در انگلستان به وسیله شرکت ساخت و ساز ناتینگهام (NBS) در سال ۱۹۸۳ پایه ریزی شد. سیستمی که استفاده میشد بر پایهٔ سیستم prestel انگلیسی بود و از یک رایانه – مثل BBC Micro- یا صفحه کلید متصل به سیستم تلفن و دستگاه تلویزیون استفاده میکرد. این سیستم (که ارتباط خانگی-homelink- نامیده میشد) مشاهده آنلاین صورتحسابها، انتقالات بانکی و پرداخت قبوض را ممکن میساخت.
خدمات بانکداری الکترونیک
لی، خدمات بانکداری الکترونیک را از سه جنبه مورد توجه قرار میدهد و معتقد است مشتریان بانکها، در سه سطح قادر به دریافت خدمات بانکداری الکترونیک هستند. این سه سطح عبارتند از:
• اطلاعرسانی: این سطح ابتداییترین سطح خدمات بانکداری الکترونیک است. در این سطح، بانک، اطلاعات مربوط به خدمات و عملیات بانکی خود را از طریق شبکههای عمومی یا خصوصی معرفی میکند.
• تعاملی: این سطح از خدمات بانکداری الکترونیک، امکان انجام مبادلات بین سیستم بانکی و مشتری را فراهم میآورد. ریسک این سطح در خدمات بانکداری الکترونیک بیشتر از شیوه سنتی است و به ابزارهای مناسبی برای کنترل دسترسی کاربران به شبکه بانک نیاز دارد.
• تراکنشی: در این سطح، مشتری قادر است با استفاده از یک سیستم امنیتی کنترل شده، فعالیتهایی از قبیل صدورچک، انتقال وجه و افتتاح حساب را انجام دهد. این سطح از خدمات بانکداری الکترونیک، از بالاترین سطح ریسک برخوردار است.
ویژگیهای بانکداری الکترونیک
شیوههای بانک داری آنلاین ویژگیها و قابلیتهای مشترک بسیاری دارند ولی اغلب همچنین دارای ویژگیهایی با کارکرد خاص هستند. ویژگیهای مشترک به چند دسته تقسیم میشوند:
* تراکنشی (به طور مثال: انجام یک تراکنش مالی مثل انتقال حساب به حساب، پرداخت قبض، انتقال سیمی، درخواست وام یا یک حساب جدید و غیره)
- ارائه و پرداخت قبوض الکترونیکی
- انتقال پول بین حساب جاری و پس انداز خود فرد یا به حساب مشتری دیگر
- خرید و فروش اوراق سرمایه گذاری
- عملیات و تراکنشهای مربوز به وام مثل بازپرداخت اقساط
* غیرتراکنشی (مثل: صورتحساب آنلاین، ارتباطات توسط چک، گفتگو)
- صورتحسابهای بانکی
ویژگیهایی که به طور عادی منحصر به بانکداری تجاری هستند:
- پشتیبانی از چندین کاربر با سطوح مجوز متفاوت
- فرایند موافقت تراکنش
- انتقال سیمی
ویژگیهایی که منحصر به بانکداری اینترنتی هستند:
پشتیبانی از مدیریت مالی شخصی مثل وارد کردن داده در نرمافزار حسابداری شخصی. برخی از پلت فرمهای بانکداری آنلاین از حساب تجمعی هم پشتیبانی میکنند که به مشتریان اجازه میدهد همه حسابهایشان را –چه آنها که در بانک مرکزیشان است و چه آنها که در موسسات دیگر است- در یک جا مورد بررسی و نظارت قرار دهند.
شاخههای بانکداری الکترونیک
- بانکداری اینترنتی
- بانکداری مبتنی بر تلفن همراه و فناوریهای مرتبط با آن
- بانکداری تلفنی
- بانکداری مبتنی بر نمابر
- بانکداری مبتنی بر دستگاههای خودپرداز
- بانکداری مبتنی بر پایانههای فروش
- بانکداری مبتنی بر شعبههای الکترونیکی
- بانکداری مبتنی بر دستگاههای کارت خوان
مزایای بانکداری الکترونیک
۱- امکان دسترسی مشتریان به دریافت خدمات بانکی بدون حضور فیزیکی با ارتباطات ایمن.
۲- استفاده از اینترنت برای ارائه عملیات و سرویسهای بانکی و اعمال تغییرات انواع حسابهای مشتری.
۳- ارائه مستقیم خدمات و عملیات بانکی جدید و سنتی به مشتریان از طریق کانالهای ارتباطی متقابل الکترونیک.
گستره جهانی
براساس گزارش تحقیقاتی موسسه Data Monitor (مرکز تجزیه و تحلیل اطلاعات بانکداری در اروپا) آمار استفاده کنندگان از سیستمهای بانکداری الکترونیک در هشت کشور فرانسه، آلمان، هلند، اسپانیا، سوئد، سوئیس و انگلیس از ۴٫ ۵ میلیون نفر در سال ۱۹۹۹ به حدود ۲۲ میلیون نفر در سال ۲۰۰۴ رسیده است. در سال ۲۰۰۵ بیش از ۷۵ درصد شرکتهای فعال در کشورهای توسعه یافته حداقل یکی از خدمات بانکداری الکترونیکی استفاده میکنند.
۱. امنیت حساب کاربران
۲. امکان مراجعه به بانک در هر زمان و مکان
۳. رشد و پویای اقتصاد هر کشور
امنیت
حفاظت از طریق تایید رمز عبور تکی اگر چه در امنترین سایتهای فروش اینترنتی به کار میرود ولی برای فعالیتهای بانکداری آنلاین شخصی در برخی کشورها به اندازه کافی امن به نظر نمیرسد. اساساً دو روش امنیتی متفاوت برای بانکداری آنلاین وجود دارد:
سیستم PIN/TAN که PIN نشان دهنده یک رمز عبور برای ورود است و TAN نشان دهنده رمزهای عبور یکبار مصرف است که برای اعتباربخشی و امنیت تراکنش هاست.
TANها به شیوههای گوناگونی توزیع میشوند که معمولترینش اینست که یک لیست از TANها توسط نامه پستی به کاربر بانکداری آنلاین فرستاده میشود. امنترین راه استفاده از TANها اینست که آنها رو بر حسب نیاز توسط یک نشان امنیتی تولید کنیم. این TANهای تولید شده توسط نشانه، وابسته به زمان و یک راز امنیتی واحد که در نشانه امنیتی ذخیره شده (که تاییدیه ۲عاملی خوانده میشود) هستند. معمولاً بانکداری آنلاین با PIN/TAN از طریق مرورگرهایی که از ارتباطات امن SSL استفاده میکنند انجام میشود بنابراین نیازی به رمزنگاری اضافهای نیست.
بانکداری آنلاین مبتنی بر امضا که تمام تراکنشها امضا شده و به طور رقمی رمزنگاری میشوند. کلیدها برای تولید امضا و رمزنگاری میتواند روی کارتهای اعتباری یا هر نوع رسانه حافظه دار بسته به نوع پیاده سازی آن ذخیره شوند.
حملات
بیشترین حملات به بانکداری آنلاین امروزه بر پایه فریب کاربر برای دزدیدن اطلاعات ورود و TANهای معتبر است. یک مثال شناخته شده برای این حملات ساخت صفحه مشابه یک سایت برای فریب کاربر است تا با وارد کردن اطلاعات شخصی خود آنها را در اختیار دزدان قرار دهد.
همچنین نوشتن اسکریپت سایتهای عبور و یا استفاده از ضبط کنندههای کیبورد (تروجانها) هم به عنوان راههایی برای سرقت اطلاعات افراد به کار میرود.
یک روش برای حمله به بانکداری آنلاین مبتنی بر امضا اینست که نرمافزار مورد استفاده را جوری دستکاری کنند که روی صفححه نمایش تراکنش صحیح را نشان دهد ولی در پشت صحنه، یک تراکنش دروغین امضا شود.
گزارش اخیرتکنولوژی FDIC که از گردآوری و همگردانی گزارش فعالیت فایلهای مشکوک بانکها، هر ۳ ماه یکبار تشکیل میشود، ۵۳۶ مورد جرائم رایانهای را لیست کرده که به طور میانگین، هر کدام باعث ۳۰۰۰۰ دلار ضرر شده است. این رقم در چارک دوم سال ۲۰۰۷ به ۱۶ میلیون دلار افزایش یافته است. تخلفات رایانهای بین چارک اول و دوم سال ۲۰۰۷ ۱۵۰ درصد افزایش داشته است. گزارشها حاکیست در ۸۰ درصد موارد منبع تجاوز نامعلوم است ولی در حین بانکداری آنلاین انجام گرفته است.
اقدامات متقابل
اقدامات متقابل زیادی وجود دارند که سعی میکنند از تجاوز جلوگیری کنند. گواهینامه دیجیتال برای مقابله با صفحات مشابه دروغین به کار میروند، استفاده از کارتخوانهای گروه ۳ تلاشی برای جلوگیری از دستکاری تراکنشها به وسیله نرمافزار در انواع روشهای بانکداری آنلاین مبتنی بر امضا است. برای محافظت سیستمشان از تروجانها، کاربران باید از نرمافزارهای تشخیص دهنده ویروس استفاده کنند و مراقب نرمافزارهای دانلودی و فایلهای پیوستی به ایمیلها باشند. در سال ۲۰۰۱ موسسه FFIEC راهنمای تشخیص هویت چندمعیاره (MFA) رامنتشر کرد و از آن پس، تا اواخر ۲۰۰۶ نیاز به حضور در محل بود.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
اجرای کارمزدها در دست بررسی است/ صددرصد مشکلات چکاوک مربوط به فرآیندهای داخلی بانک ها
بانک شهر پیشتاز در توسعه بانکداری الکترونیک
حسابرسی عملیاتی یک ضرورت در بانکها است
ما به دنبال انضباط نرخ سودها هستیم تا کاهش
تسهيل در تامين مالی شرکتهای دانش بنيان
کد خبر: ۵۱۰۶۹۶۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]
صفحات پیشنهادی
عملکرد بانک صادرات ايران در عرصه بانکداري الکترونيک ارزنده است
۲۲ دي ۱۳۹۳ ۱۵ ۱ب ظ نايب رئيس اول کميسيون اقتصادي مجلس عملکرد بانک صادرات ايران در عرصه بانکداري الکترونيک ارزنده است نايبرئيس اول کميسيون اقتصادي مجلس گفت بانک صادرات ايران با توسعه خدمات بروز بانکي در عرصه بانکداري الکترونيک مديريت صرفهجويي در هزينهها و وقت مراجعين و پاياقبال به بانکداری الکترونیکی؛ فرصت ها و تهدیدها
اقبال به بانکداری الکترونیکی فرصت ها و تهدیدها اقتصاد > بازار مالی - شاهین نوروزی گزارش های ارائه شده توسط مسئولان بانک مرکزی گویای این واقعیت است که در حال حاضر قریب به 95 درصد مبلغ تبادلات پولی کشور به صورت الکترونیکی انجام می شود و تنها 5 درصد این تبادلات نقدی اسبرگزاری رویداد لین استارتاپ ماشین در حاشیه چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت
برگزاری رویداد لین استارتاپ ماشین در حاشیه چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت اقتصاد > اقتصاد کلان - دومین رویداد لین استارتاپ ماشین ایران در حاشیه چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت برگزار میشود به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین این رویدبانک شهر پیشتاز در توسعه بانکداری الکترونیک
حسین محمدپورزرندی تصریح کرد بانک شهر پیشتاز در توسعه بانکداری الکترونیک مدیرعامل بانک شهر با تاکید بر اهمیت توسعه بانکداری الکترونیک تصریح کرد این بانک در توسعه بانکداری الکترونیک عزم جدی دارد و توسعه پیشخوانهای شهرنت و کیف پول الکترونیک در این راستا انجام شده است به گزارش گعزم قاطع بانک شهر در توسعه بانکداري الکترونيک / راه اندازي 28 کيوسک الکترونيکي در 11 شهر
۳۰ دي ۱۳۹۳ ۱۸ ۲۱ب ظ مديرعامل بانک شهر کشور عزم قاطع بانک شهر در توسعه بانکداري الکترونيک راه اندازي 28 کيوسک الکترونيکي در 11 شهر مديرعامل بانک شهر با اشاره به عزم قاطع بانک شهر در توسعه بانکداري الکترونيک گفت 28 کيوسک الکترونيکي در 11 شهر راه اندازي شده است به گزارش خفردا ساعت 18 سالن 2 سینما فلسطین «کلاه انگلیسی»؛ مستندی درباره رواج بانکداری اسلامی در غرب+ آنونس
فردا ساعت 18 سالن 2 سینما فلسطینکلاه انگلیسی مستندی درباره رواج بانکداری اسلامی در غرب آنونسمستند کلاه انگلیسی ساخته مهدی کرباسی باب محوریت رواج بانکداری اسلامی در غرب فردا پنجشنبه 18 دیماه برای اولین بار در سالن شماره 2 سینما فلسطین به روی پرده میرود به گزارش خبرنگار سینمایگیشه 2014 کره جنوبی رکوردشکنی تازه و منحصربه فرد کرهایها با یک درام تاریخی و حماسی
گیشه 2014 کره جنوبیرکوردشکنی تازه و منحصربه فرد کرهایها با یک درام تاریخی و حماسیبرای جدول گیشه نمایش سینماهای کشور کره جنوبی سال 2014 سال خوب و پرباری بود و صنعت سینمای این کشور از آن به عنوان یک سال در یاد ماندنی اسم میبرد به گزارش خبرنگار سینمایی فارس استقبال تماشاگران کبرگزاری همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت
سهشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۲۲ ۱۸ چهارمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت به همت بانک مرکزی و پژوهشکده پولی و مالی برگزار میشود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا چشمانداز بانکداری از منظر فنآوری اطلاعات توانمندسازی بانکها به کمک فنآوری اطلاعات بانکدارینقش مهم مشتریان وفادار در گسترش بانکداری الکترونیک
سهشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۲۱ ۵۰ با برگزاری قرعهکشی جشنواره آوای نوین جوایز پذیرندگان پایانههای فروش شرکت پرداخت نوین اعطا شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مدیرعامل پرداخت نوین در مراسم قرعهکشی این جشنواره در سخنانی به اهمیت موضوع وفاداری در روند گسترش بانکداری الکتروبرای توسعه بانکداری الکترونیکی، تغییر مدل کسبوکار بانکها اجتنابناپذیر است
در پنل تخصصی بانکداری الکترونیکی که در همایش سیاستهای پولی و چالشهای بانکداری و تولید برگزار شد کارشناسان بر نقش و اهمیت بانکداری الکترونیکی برای کاستن از وظایف پیچیده و غیرضروری شعبات بانکی و تثبیت قیمت تمامشده پول به نفع بنگاههای تولیدی تأکید کردند در پنل تخصبزرگترین مانع الکترونیکی شدن دولت
سهشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۱ ۲۳ دولت الکترونیکی که به اداره بخش عمومی کشورها مربوط است از سالهای آغازین قرن 21 در کشورهای مختلف اجرایی شده با این حال هنوز اجرای کامل این طرح در ایران با اما و اگرهای مختلف همراه است و رتبه کشورمان در این حوزه آنطور که باید نیست و این سوال وجود دارد کهگزارش جدید وزارت کار از وضعیت معیشت/ ویژگیهای بسته مزد 94 کارگران -
قدرت خرید 10ساله یکسوم شد گزارش جدید وزارت کار از وضعیت معیشت ویژگیهای بسته مزد 94 کارگران شناسهٔ خبر 2465114 جمعه ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۲ اقتصاد > کار و تعاون معاون وزیر کار در گزارشی از وضعیت معیشت و افت قدرت خرید کارگران به یک سوم در 10 سال اخیر ویژگیهای اصلی بسته مزد 94موانعی که نمیگذارد بانکها بانکداری کنند
جمعه ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۵ با اینکه واسطه گری مالی از وظایف اصلی بانکهاست اما انگار به حدی از آن فاصله گرفتهاند که مدتهاست واسطهگری به درخواستی از شبکه بانکی تبدیل شده است به گزارش خبرنگار ایسنا واسطهگری مالی با جمع آوری پس انداز و تخصیص سرمایه از مهمترین کارکردهای شبکه بانکجمعیت ایران؛ دیروز، امروز و فردا
تراز مدیرکارگروه تعالی جمعیت و خانواده بسیج جامعه پزشکی کشور گفت بزرگترین اشتباه ما در اجرای سیاست کنترل جمعیت این بود که چنان فرهنگی بر جامعه حاکم شد که فرزند زیاد داشتن به ضد ارزش و فرزند کم داشتن کم کم به ارزش تبدیل شد به گزارش تراز خلیل علیمحمدزاده در همایش علمی &lویژگیهای بسته مزد 94 کارگران
ویژگیهای بسته مزد 94 کارگران خبرگزاری پانا معاون وزیر کار در گزارشی از وضعیت معیشت و افت قدرت خرید کارگران به یک سوم در 10 سال اخیر ویژگیهای اصلی بسته مزد 94 را افزایش به میزان نرخ تورم به همراه تقویت قدرت خرید مشمولان قانون کار اعلام کرد ۱۳۹۳ جمعه ۲۶ دي ساعت 11 07 به گزارشمساله بانکداری در کشور باید حل شود
آیت الله مکارم شیرازی مساله بانکداری در کشور باید حل شود وی با بیان اینکه مسائل بانکداری در کشور سردراز دارد افزود وجود بانک در کشور امری ضروری است ولی اگر به این ضرورت درست عمل نشود تبدیل به یک آسیب در کشور می شود به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز آیت الله «ناصر مکارم شیائتلافی برای رویکرد عملگرایانه در فردای اتاق
اتاق بازرگانی دیروز امروز فردا ائتلافی برای رویکرد عملگرایانه در فردای اتاق سابقه تأسیس اتاقهای بازرگانی در جهان به بیش از چهارصد سال پیش برمی گردد هدف از ایجاد اتاق ها بر این پایه استوار بوده است که فعالاناقتصادی تشکلی مستقل از دولت برای همفکری و همکاری داشته باشند و از آ-
اقتصادی
پربازدیدترینها