واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ بهمن ۱۳۹۳ (۷:۲۴ق.ظ)
امام جمعه قم: حوزه با تربيت طلاب نخبه تهديدهاي دشمن را خنثي کند رئيس جامعة المصطفي گفت: چالش ها و تهديدهاي پيشرو در برابر اسلام، مي طلبدکه نهاد مقدس حوزه، طراحي کلان و وسيعي، براي مقابله با اين تهديدها انجام دهد و با تربيت فقيه و شناسايي طلاب نخبه اين چالش هاي را از بين ببرد.
به گزارش خبرگزاري موج ازقم، حجت الاسلام و المسلمين عليرضا اعرافي، در جمع اساتيد، طلاب و فضلاي مدرسه علميه حضرت ولي عصر(عج) بُناب تبريز که در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگي اوقاف واقع در امامزاده شاه سيد علي(ع) قم برگزار شد، به تشريح وظايف روحانيت در عصرکنوني و در مواجه با چالش ها و موانع تبليغي و مباني ديني پرداخت.
رئيس جامعة المصطفي العالميه افزود: روحانيت به عنوان مقدس ترين نهاد در جامعه با دشواري ها، موانع و تهديدهاي زيادي در عرصه انتقال و ابلاغ پيام ديني به مردم دنيا مواجه است.
وي ابراز داشت: حوزه براي مقابله با اين تهديدها، نيازمند روحانيوني باسواد، فقيه، بزرگ در همه ابعاد اخلاقي و علمي است. و اين وظيفه اي است که برعهدۀ شما طلاب جوان گذاشته شد، تا با استفادۀ ازظرفيت عظيم حوزه، موجب درخشندگي و پويايي جهان اسلام شويد.
حجت الاسلام و المسلمين اعرافي در ادامه به بيان سطوح مختلف موانع و تهديدهاي پيش روي حوزه و روحانيت در عرصه ابلاغ ارزش هاي اسلامي پرداخت و اظهارداشت: بعضي از موانع مانند جريانات انحرافي و شياطين ،عمومي اند و در همه زمانها و حتي زمان انبياء نيز وجود داشته اند و چالشي براي نفوذ کلام وحي بودند.
امام جمعه قم گفت: سطح دوم چالش ها در عصر رنسانس ايجاد شد. در 5 قرن پيش، تمدن اسلامي به دست غربي ها فرو ريخت و هم زمان با فروريختن دولت عثماني، خيزش بيداري ها در فناوري علمي در غرب که صرفا ماهيتي مادي، دنيايي و سکولاري داشت، از سوي فلاسفه و دانشمندان غرب شکل گرفت و مانعي براي پيشرفت اسلام شد.
رئيس جامعه المصطفي العالميه افزود: غربي ها معتقد بودند که اصالت با ماده است و پيشرفت علم و زرق و برق دنيا را، در برابر دين، علم کردند و مي خواستند به مردم بگويند فن آوري، پيشرفت هاي علمي و لذت که نتيجه آن سکولار است بهتر از دين اسلام است و با اين تفکرات، انحرافي بزرگ در جهان ايجاد کردند.
حجت الاسلام و المسلمين اعرافي ادامه داد: تهديد سوم در دوران معاصر در برابرآموزه هاي اسلام ايجاد شد و گسترش يافت، فرو ريزي حصارهاي اطلاعاتي و يا چار چوب هاي اطلاعاتي بشر در قالب شبکه هاي مجازي و رسانه اي بود. در اين عرصه غربي ها بهترين بهره را از اين تکنولوژي برده اند.
وي اظهار داشت: در يک زماني روحانيت، تنها نهاد تأثيرگذار درجامعه بود و همه اين نهاد ارزشمند را به عنوان الگو قبول داشتند، اما با پيدايش الگوهاي جديد، مانند هنرمندان و ورزشکاران، ديگر مانند روحانيت نمي تواند تأثيرگذار باشد. زيرا اين عوامل سدّي در برابر اين ارزش شده اند.
رئيس جامعة المصطفي العالميه افزود: ظهور انقلاب اسلامي، نيز اگرچه فوايد زيادي براي جامعه اسلامي داشت و افق هاي جديدي را بر روي امت اسلامي باز کرد، ولي با پيشرفت علمي و ظهور تکنولوژي در عصر کنوني، انقلاب اسلامي به چالش ديگر براي دشمنان تبديل شده است.
وي گفت: دشمن با بهره گيري از ابزار و تکنولوژي پيشرفته رسانه، موج اسلام هراسي، فتنه و انواع عرفان هاي کاذب را به راه انداخت و موجب مقاومت مردم در برابر حاکميت دين شد.
امام جمعه قم در پايان گفت: با وجود اين چالش ها و تهديدهاي پيشرو در برابر اسلام، مي طلبدکه نهاد مقدس حوزه، طراحي کلان و وسيعي، براي مقابله با اين تهديدها انجام دهد و با تربيت فقيه و شناسايي طلاب نخبه، اين چالش ها را از بين ببرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]