واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرمایه های خرد بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ساماندهی شود یاسوج - ایرنا - استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: سرمایه های خرد بخش کشاورزی استان ساماندهی شود زیرا چنین امری علاوه بر کاهش مشکلات این بخش موجب رونق روزافزون آن می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سید موسی خادمی عصر یکشنبه در نشست بررسی مسایل شبکه تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد افزود: راهکارهای لازم برای تحقق این امر مهم ارایه شده و مسوولان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز همکاری لازم را انجام دهند.
وی بیان کرد: تشکل ها و اتحادیه های تعاونی بخش کشاورزی به عنوان واسط بین دولت با تولبدکنندگان و تولیدکنندگان با مصرف کنندگان اهمیت خاصی دارند.
خادمی اظهار کرد: افراد فعال در حوزه کشاورزی جزو قشر آسیب پذیر جامعه هستند و از حق و حقوق خود آگاهی چندانی نداشته و نمی توانند از آن دفاع کنند.
وی عنوان کرد: فاصله تولید تا مصرف در بخش کشاورزی طولانی تر از سایر بخش های اقتصادی شامل صنعت و خدمات است و یکی از وظایف مهم تشکل ها و اتحادیه های تعاونی بخش کشاورزی نیز کاهش این شکاف است.
خادمی ابراز داشت: تشکل ها و اتحادیه های تعاونی بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نوپا بوده و نیازمند حمایت همه جانبه متولیان امر هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه دولت تاکید خاصی بر تقویت بخش کشاورزی دارد، افزود: تحرک و تحول در بخش کشاورزی این استان ضروری است.
خادمی گفت: برخی مشکلات بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد باید در این استان و بخشی نیز از طریق ملی پیگیری و برطرف شود.
وی بیان کرد: بخش کشاورزی خصوصی ترین بخش اقتصادی در کشور است و دولت نیز کمترین سرمایه گذاری را در آن انجام می دهد.
خادمی اظهار کرد: با توجه به شعار اقتصاد مقاومتی و نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی بخش کشاورزی مهمترین بخش اقتصادی کشور است.
وی عنوان کرد: بخش کشاورزی به عنوان تامین کننده نیاز غذایی مردم در خط مقدم جبهه اقتصاد مقاومتی است.
مدیرکل تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: 30 شرکت تعاون روستایی کشاورزی، 12 شرکت تعاون روستایی تولید، شش شرکت تعاون روستایی زنان، هفت اتحادیه شهرستانی، هفت مرکز خرید تضمینی محصولات کشاورزی و یک صندوق تعاون روستایی با 294 نیروی انسانی شاغل در استان وجود دارد.
هوشنگ جهانبخش افزود: شرکت های تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری 30 هزار و 500 تن گندم و 22 هزار تن ذرت را به طور تضمینی از کشاورزان استان خریداری و ذخیره سازی کرده اند.
وی بیان کرد: میزان تولید این شرکت ها در همین مدت دو هزار و 300 تن بذر گندم و دو هزار و 300 تن نیز کود شیمیایی بوده است.
جهانبخش اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون 13 هزار تن آرد و 17 میلیون لیتر انواع سوخت از سوی شرکت های تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد بین روستاییان و عشایر این استان توزیع شده است.
وی عنوان کرد: عمده ترین مشکلات سازمان تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد و شرکت های تعاون روستایی این استان شامل کمبود اعتبار و نقدینگی و کمبود انبار برای ذخیره سازی محصولات کشاورزی خرید تضمینی شده از کشاورزان استان است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: تشکل ها و اتحادیه های تعاونی بخش کشاورزی حلقه اتصال بین بخش خصوصی و دولتی هستند و تاکنون نیز خدمات ارزنده ای ارایه داده اند.
جعفر گوهرگانی افزود: رفع کمبودها و مشکلات تشکل ها و اتحادیه های تعاونی بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد مستلزم برنامه ریزی اصولی است.
در این نشست از 20 فعال بخش خرید تضمینی دو محصول کشاورزی ذرت و گندم در کهگیلویه و بویراحمد تجلیل شد.
7535/671
06/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]