تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829627264




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تدوین کتاب درسی «آموزش سلامت» برای تمام مقاطع تحصیلی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تدوین کتاب درسی «آموزش سلامت» برای تمام مقاطع تحصیلی
سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت بهترین زمان آموزش سلامت در سنین مدرسه و در دوران تحصیل دانش آموز دانست و از تدوین کتاب درسی آموزش سلامت برای مقاطع تحصیلی خبر داد.
به گزارش نامه نیوز، دکتر شهرام رفیعی ف، گفت: برنامه درسی آموزش سلامت در مدارس در قالب دروس رسمی است که متناسب با درجه تکامل فردی و اجتماعی دانش‌آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی تدوین می‌شود.


وی نظام جامع فوق‌برنامه سلامت را نیز بخشی از این برنامه درسی خواند و در عین حال گفت: هرچند این موضوع اکنون نیز به صورت پراکنده در مقاطع مختلف تحصیلی ارائه می‌شود، اما متاسفانه مورد پایش قرار نمی‌گیرد. برنامه درسی جدید این آموزش‌ها را نیز بازمهندسی خواهد کرد.

به گفته وی، بر اساس این کوریکولوم آموزشی، کتاب راهنمای خانواده‌ها به تفکیک مقطع تحصیلی و همچنین کتابی هم برای اولیای مدارس به همراه یک لایحه نظام حمایتی رسانه‌ای تدوین خواهد شد.

رفیعی‌فر با بیان اینکه 70 درصد بار بیماری‌ها در کشور مربوط به بیماری های غیرواگیر است که ریشه در رفتارهای پرخطر دارد، افزود: بخش عظیمی از علل بیماری‌های قلبی و سرطان ریشه در عادت‌های غلط کودکی و نوجوانی همچون رژیم غذایی نامناسب، کم تحرکی، مصرف سیگار و قلیان دارد.

وی، ارایه آموزش‌های لازم در دوران کودکی را بسیار کارآمدتر از دوران بزرگسالی دانست و افزود: مولفه‌های مهم ارتقای سلامت در مدارس شامل مشارکت خانواده و جمعیت، برنامه جامع درسی آموزش سلامت، ارتقای خدمات بهداشتی، محیط سالم و ایمن، ارتقای سلامت اولیای مدارس، خدمات تغذیه‌ای و خدمات روانشناختی است. این برنامه درسی به طور همزمان به جنبه‌های جسمی، روانی، عاطفی و اجتماعی سلامت می‌پردازد.

به گفته وی، این برنامه از 4 بخش بیان مبانی برنامه، ارائه اطلاعات روزآمد برای مفاهیم دهگانه سلامت، بیان راهکارهای آموزش سلامت در مدارس و تمرین مهارت‌های زندگی و همچنین معرفی مدل چتر آموزش سلامت، تشکیل شده است.

رفیعی‌فر با اشاره به برخی رفتارهای پرخطر در دانش آموزان، گفت: برخی رفتارها از جمله رفتارهای پرخطر جنسی در دوره نوجوانی آغاز و در جوانی ادامه می‌یابد، اما تمام این رفتارها با سرمایه‌گذاری در مدارس، قابل پیشگیری است.

وی بر لزوم ارتقای سواد سلامت در مدارس تاکید کرد و گفت: در این طرح سواد سلامت، استانداردهای ملی آموزش سلامت و شاخص‌های عملکردی سه مولفه مهم هستند که دائم باید پایش شوند.

رفیعی‌فر ادامه داد: این برنامه درسی باید طوری عملیاتی شود که محصل بتواند بعد از دیپلم مفاهیم سلامت را درک و تجزیه و تحلیل کند و از مهارت‌های ارتباطی و مقاومتی و حل مساله بهره مند شود. همچنین محصل باید بتواند حامی سلامت باشد و از رفتارهای پرخطر مانند استرس پیشگیری و رفتارهای سالم را مدیریت کند، تصمیم‌های مسئولانه اتخاذ کند و قدرت داشته باشد اهداف سلامتی برای زندگی خود را ترسیم کند.

وی با اشاره به شش گروه رفتار پرخطر در مدارس، گفت: دانش آموزی که سواد سلامت داشته باشد در مهار این رفتارها، خودمراقبتی، دستیابی به کالای سلامتی و مهارت تعیین اهداف سلامت موفق‌تر عمل خواهد کرد.



منبع: ایسنا


۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن