محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844905881
افزایش آمار ازدواج دختران بزرگتر با پسران کوچکتر
واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
اینگونه ازدواج ها متاسفانه به صورت کاملا عادی و بدون هیچگونه تفکری در مورد آینده صورت می گیرند و افراد هرگز به آخر و عاقبت خود فکر نمی کنند.
نمیشد با پدر و بهویژه مادر در این مورد حرف بزند. میدانست پدر از این تصمیم سخت عصبانی میشود و مادر از شدت استرس و نگرانی غش میکند و میافتد روی دستش اما، پسر تصمیم خود را گرفته بود و نمیتوانست از شرایط مطلوبی که زن مورد علاقهاش دارد، بگذرد. زن هم خانه و ماشین داشت هم شغل مناسب و هم پول کافی برای گذران روزگار. پسر خودش را توجیه میکرد که مگر چندبار میخواهم زندگی کنم؟ اگر بروم و دختری را که مادرم پیشنهاد کرده بگیرم 20 سال هم بگذرد همین وضعیت را خواهم داشت تازه اگر خانواده دختر سربارم نشوند.
این روزها به تعداد پسرانی که مایل هستند با دختران یا زنان بزرگتر از خودشان ازدواج کنند، اضافه میشود و شاهد هستیم که گاهی این فاصله سنی از 8-7سال میگذرد و بیشتر میشود و حتی به 10 و 20 سال هم میرسد. شما چه فکر میکنید؟ آیا به نظر شما این افزایش ناشی از نداشتن شغل مناسب و بیکاری و مشکلات معیشتی و در کنارش مناسب بودن وضعیت مالی دختران و زنان با سن بالا نیست؟
در چند سال اخیر آمارهای ازدواج نشان میدهد که بخشی از فرهنگ ازدواج در کشورمان تغییرکرده و برای عده زیادی از پسران جامعه مهم نیست که همسر آیندهشان باید چند سالی از آنها کوچکتر باشد. چندی پیش مدیرکل دفتر اطلاعات آمار و جمعیت سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: در ۹ ماه نخست امسال، 4/10درصد یعنی، معادل ۶۰ هزار و ۴۰۷ مورد از ازدواجهایی که ثبت شده، دختران بزرگتر از پسران بودهاند و در سال نیز 91، 829 هزار و 968 مورد ازدواج صورت گرفته بود که در 89/3درصد از این ازدواجها زوج بزرگتر از زوجه یا همسن و در 7/10 درصد معادل 89 هزار و 59 مورد، زوجه بزرگتر از زوج بوده است. محزون تاکید کرد: درصد ازدواجهایی که زوجه از زوج بزرگتر بوده است، از سال 85 تا پایان سال 92 حدود 10درصد بوده و افزایش چشمگیری نداشته است.
ازدواجهایی با فاصله سنی معکوس
یک روانشناس و مشاور ازدواج معتقد است: این روزها ازدواجهایی با فاصله سنی معکوس یعنی، بزرگتر بودن سن زنان از مردان بیشتر شده و مردان تمایل بیشتری به این نوع ازدواج دارند و دلیلش را داشتن شغل و امکانات مالی زن مورد نظر اعلام میکنند. البته مردانی هم هستند که داشتن تجربه زندگی زنان را دلیل این نوع ازدواج مطرح میکنند و معتقدند که مشکلی با او نخواهندداشت چرا که زنان مسنتر پختهتر از دختران با مسائل زندگی روبهرو میشوند و نیازی به قهر و آشتی در مسائل وجود ندارد.
سجاد موسوی با اشاره به اینکه برخی از پسران جوان دریافت محبت مادرانه را دلیل جذبشان عنوان میکنند، میگوید: بیشتر پسرانی که برای مشاوره مراجعه میکنند نیاز به دریافت محبت مادرانه و برآورده شدن این نیاز توسط زنان مورد علاقه شان را ذکر میکنند و این ابراز علاقه و محبت به حدی است که فاصله سنی خود را با زنان مهم نمی دانند و به سمت آنها جذب میشوند. او تاکید میکند: ما میتوانیم پسرانی که تمایل به ازدواج با زنان بزرگتر از خودشان را دارند به چند گروه تقسیم کنیم. گروه زیادی از این پسران احساس میکنند که به تنهایی از عهده مسئولیتهای زندگیشان برنمیآیند و برای اداره امور زندگی و حتی شخصی خود نیازمند کمک هستند و بدون کمک یک فرد قوی و مدبر نمیتوانند کارهایشان را به ثمر برسانند این مردان معمولا در زندگی با شکستهای پیدرپی روبهرو شدهاند و عادت کردهاند تا برای روبه رو نشدن با نتایج نامطلوب، از کسی کمک بگیرند که حمایتش کنند. این فرد حامی در زندگی مجردی این مردان مادرشان بوده و دوست دارند در زمان زندگی مشترک همسرشان این حمایت را از آنها داشته باشد.
به گفته او گروه دوم پسران اعتمادبهنفس پایینی دارند و در زندگی نیازمند حمایتهای اطرافیان بهخصوص خانواده مثل پدر و مادر هستند و از آنجایی که مغرورهستند به شکل مستقیم این نیازمندیشان را بیان نمی کنند و از راههای مختلف سعی درجلب حمایت فرد مقابل دارند و با این نوع ازدواج سعی میکنند همسرشان را با روشهای غیرملموس برای ارائه کمک و پشتیبانی خود تشویق کنند.
موسوی ادامه میدهد: گروه سوم پسرانی هستند که در زندگی شان مادر سالاری حاکم بوده و آموختهاند که برای همه امور حتی کوچک زندگی با نظر و تصمیمهای مادر هماهنگ باشند و بر اساس میل و اراده مادرشان رفتار کنند و از آنجایی که از نظر این پسران، زنان مدیریت اصلی خانه را برعهده دارند و تصمیمگیرنده نهایی آنها هستند ترجیح میدهند با زنان بزرگتر از خودشان ازدواج کنند و اختیارات زندگی را به همسرشان بسپارند. این پسران با ارتباط و در نهایت ازدواج با زنان بزرگتر سعی میکنند آنها را با روشهای مختلف برای ارائه کمک و پشتیبانی خود ترغیب کنند.
انگیزههای مالی و اجتماعی
اما در کنار دلایل روانشناختی ازدواج پسران با دختران بزرگتر از خود، باید به یاد داشت که انگیزههای دیگری نیز به تشویق پسران به این امر دامن میزند. یک جامعهشناس با اشاره به اینکه این روزها ازدواجهایی که میان پسران کوچکتر با دختران بزرگتر دیده میشود شبیه به ازدواج دختران جوانی است که با مردان مسنتر با اختلاف سنی زیاد صورت میگیرد میگوید: در ازدواج دختران جوان با مردان مسن معمولاً دلیل این ازدواجها وضعیت خوب اقتصادی مردان است که دختران حاضر میشوند با تفاوت سنی زیاد با آنها ازدواج کنند البته میتوان موارد استثنا را هم دراین مورد مشاهده کرد و آن ناشی از جهل خانوادهها و موافقت آنها با ازدواج دختران کمسن و سال خود با مردان مسن بوده است.
حمید فتاحی ادامه میدهد: این روزها با پدیده دیگری درمورد ازدواج دختران بزرگتر با پسران کوچکتر مواجه هستیم که به نظر میرسد مهمترین دلیل آن مشکلات اقتصادی، بههم ریختگی بازار کار و درآمد برای زنان و مردان است. بیکاری مردان مسالهای جدی است که منجر به این مبادله اقتصادی و اجتماعی میشود یعنی این مردان ترجیح میدهند با دخترانی که مسنتر هستند، اما شاغلاند و وضعیت اقتصادی خوبی دارند، ازدواج کنند و این همان مشکلی است است که میان سن و وضعیت شغلی و درآمد و مانند ازدواج مردان با دختران بسیار کوچکتر از خودشان به وجود آمده و تبدیل به یک آسیب اجتماعی جدی شده است.
او تاکید میکند: زنان به این نکته کمتر توجه میکنند که این نوع ازدواجها در درازمدت به نفع آنها نیست، چراکه به مرور زمان سرمایه فیزیکی زن نسبت به مرد از دست میرود و زندگی بیشتر در معرض خطر است. فتاحی به مسائل جمعیتشناختی نیز اشاره میکند و میگوید: در میان این نوع از ازدواجها شاهد تعداد زیادی از ازدواجهایی با فاصله سنی بسیار کم (مردانی که فقط یک یا دو سال از همسر خود کوچکتر هستند) هستیم که این دسته معمولاً بیشتر بهدلایل جمعیتی به این نوع از ازدواجها روی میآورند. در واقع انفجار جمعیتی دهه 60 و برهم خوردن نسبتهای جنسی، باعث شده که دختران و پسران در این گروههای سنی، بعضا به همسنهمسری روی بیاورند و لزوماً نتوانند همسر موردنظر خود را از بین دختران کوچکتر پیدا کنند. به همین دلیل برخی نیز دارای اختلاف سن یکی دو سال هستند و دختر از پسر بزرگتر است. همچنین این دختران نیز بر همین اساس نسبت به این ازدواجها تمایل نشان میدهند.
4 بهمن 1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]
صفحات پیشنهادی
از سوی مرکز آمار ایران اعلام شد افزایش ۵ درصد و زنان مردان متاهل/در سرشماری اخیر ۳۷ درصد مردان و ۳۰ درصد زنان
از سوی مرکز آمار ایران اعلام شدافزایش ۵ درصد و زنان مردان متاهل در سرشماری اخیر ۳۷ درصد مردان و ۳۰ درصد زنان شهری هرگز ازدواج نکرده بودندمرکز آمار ایران آخرین آمار ازدواج و طلاق را اعلام کرد که بر اساس آن در سال 1390 37 8 درصد از مردان مناطق شهری و 38 6 درصد از مردان نقاط روستارئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در گفتوگو با فارس خبر داد توقف روند افزایشی طلاق در کشور/ کاهش ۹ درصدی آما
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در گفتوگو با فارس خبر دادتوقف روند افزایشی طلاق در کشور کاهش ۹ درصدی آمار ازدواجرئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از توقف روند افزایشی طلاق در کشور خبر داد احمد تویسرکانی در گفتوگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس با اشاره به آمار ازدواجافزایش تمایل دختران ایرانی به ازدواج با مردان خارجی!
افزایش تمایل دختران ایرانی به ازدواج با مردان خارجی در حالی که شرایط ازدواج جوانان در ایران روز به روز سختتر شده و بهتبع آن سن ازدواج رو به افزایش است آمارهای رسمی میگوید که با وجود کاهش آمارهای ازدواج داخلی ازدواج دختران ایرانی با اتباع غیرایرانی 26 درصد افزایش پیدا کردهمشاور ازدواج در گفتوگو با فارس: مسئولان بیمه شدن خدمات مشاوره ازدواج را جدی بگیرند/ افزایش آمار طلاق در کشور
مشاور ازدواج در گفتوگو با فارس مسئولان بیمه شدن خدمات مشاوره ازدواج را جدی بگیرند افزایش آمار طلاق در کشور نگرانکننده استیک مشاور ازدواج و خانواده گفت متأسفانه به دلیل هزینه بالای خدمات مشاوره پیش از ازدواج بسیاری از جوانان از این خدمات استفاده نمیکنند که در صورت بیمه شدن ایچرا آمار طلاق افزایش یافته است؟
چرا آمار طلاق افزایش یافته است این روزها وارد هر محفل و مجلسی اعم از خانوادگی فامیلی و اجتماعی که میشویم سخن از آمار طلاق و متارکه و جدایی زن و شوهرهای جوانی به میان می آید که چند سالی بیش از شروع زندگی مشترک آنان سپری نشده است روز نو معاون اجتماعی نیروی انتظامی افت اخلاقیافزایش آمار خودکشی پیامد رشد بیکاری در فرانسه
چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۴ با توجه به افزایش نرخ بیکاری در فرانسه آمار خودکشی در این کشور نیز افزایش یافته است به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا تحقیقاتی که در فرانسه صورت گرفته نشان میدهد اخیرا آمار خودکشی در این کشور افزایش یافته و حدود 600 مورد از ایتغییر نام میان دختران بیشتر از پسران/تغییر ۴۸ هزار و ۷۵۰ نام فامیلی -
تغییر نام میان دختران بیشتر از پسران تغییر ۴۸ هزار و ۷۵۰ نام فامیلی شناسهٔ خبر 2458186 سهشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۳ جامعه > رفاه و آسیب های اجتماعی مدیرکل اسناد هویتی سازمان ثبت احوال با اشاره به اینکه تغییر نام در میان دختران بیشتر از پسران است گفت برای دختران ۲۵۰ هزار الگوازدواج و طلاق به روایت مرکز آمار
ازدواج و طلاق به روایت مرکز آمار طرح پژوهشی بررسی وضع زناشویی جمعیت کشور در سرشماریهای عمومی نفوس و مسکن توسط مرکز آمار ایران منتشر شد به گزارش نامه نیوز مرکز آمار ایران اعلام کرد امروزه تحولات ازدواج به واسطه تغییر دیدگاه بشر نسبت به موضوع و بیتوجهی به خانواده بهعنوان بنیتغییر نام میان دختران بیشتر از پسران |اخبار ایران و جهان
تغییر نام میان دختران بیشتر از پسران کد خبر ۴۶۴۲۴۶ تاریخ انتشار ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۴ - 06 January 2015 مدیرکل اسناد هویتی سازمان ثبت احوال با اشاره به اینکه تغییر نام در میان دختران بیشتر از پسران است گفت برای دختران ۲۵۰ هزار الگو و برای پسران ۲۲۰ هزار الگوی نام وجوددارد به گزافزايش آمار جمعيتي پستاندارن در البرز
۱۷ دي ۱۳۹۳ ۱۴ ۹ب ظ افزايش آمار جمعيتي پستاندارن در البرز سرشماري زمستانه پستانداران مناطق تحت مديريت اداره کل حفاظت محيط زيست استان البرز انجام شد به گزارش خبرگزاري موج محمد جواد نيك كار ضمن اعلام اين خبر گفت سرشماري زمستانه پستانداران مناطق تحت مديريت اداره کل حفاظت محيط زيمدیر کمیته امداد آذربایجان غربی خبر داد پرداخت هدیه ازدواج به پسران مددجوی کمیته امداد آذربایجان غربی
مدیر کمیته امداد آذربایجان غربی خبر دادپرداخت هدیه ازدواج به پسران مددجوی کمیته امداد آذربایجان غربیمدیرکمیته امداد امام خمینی ره آذربایجان غربی گفت هدیه ازدواج در آذربایجان غربی به پسران مددجویی که ازدواج میکنند پرداخت میشود جلال حسینزاده امروز در گفتوگو با خبدختران بیش از پسران، نامشان را تغییر می دهند/ 470 هزار الگوی نام برای پسران و دختران
دختران بیش از پسران نامشان را تغییر می دهند 470 هزار الگوی نام برای پسران و دختران جامعه > خانواده - مهر نوشت مدیرکل اسناد هویتی سازمان ثبت احوال با اشاره به اینکه تغییر نام در میان دختران بیشتر از پسران است گفت برای دختران ۲۵۰ هزار الگو و برای پسران ۲۲۰ هزار اآمار ازدواج و طلاق به روایت مرکز آمار -
آمار ازدواج و طلاق به روایت مرکز آمار شناسهٔ خبر 2461655 شنبه ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۸ جامعه > رفاه و آسیب های اجتماعی طرح پژوهشی بررسی وضع زناشویی جمعیت کشور در سرشماریهای عمومی نفوس و مسکن توسط مرکز آمار ایران منتشر شد به گزارش خبرگزاری مهر مرکز آمار ایران اعلام کرد امروزه تح-افزایش آمار زنان معتاد به شیشه
معاون پیشگیری بهزیستی استان یزد هشدار داد افزایش آمار زنان معتاد به شیشه معاون پیشگیری بهزیستی استان یزد گفت آمار زنان در مصرف شیشه رو به افزایش است که این زنگ خطری جدی برای جامعه محسوب می شود محمدعلی صادقی پور بعد از ظهر شنبه در نشست خبری کارزار رسانه ای مبارزه با مصرفافزایش ازدواج زنان ایرانی با اتباع غیر ایرانی
افزایش ازدواج زنان ایرانی با اتباع غیر ایرانی مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور گفت در ۹ ماهه امسال ۶۱۵ مورد ازدواج زنان ایرانی با مردان اتباع غیرایرانی در پایگاه اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال ثبت شده است روز نو مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمانافزایش آمار زنان زندانی موادمخدر در کشور/حاشیه نشینی ۷۵ درصد زندانیان -
جهانگیر افزایش آمار زنان زندانی موادمخدر در کشور حاشیه نشینی ۷۵ درصد زندانیان شناسهٔ خبر 2462042 شنبه ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۱ استانها > یزد یزدـ رئیس سازمان زندانها و اقدامات تامینی کشور با اشاره به افزایش روزافزون جرائم موادمخدر گفت متاسفانه آمار زنان زندانی به دلیل جرائم مرتبطماجراي دختران و پسران عاشق
تجربه های تلخ ماجراي دختران و پسران عاشق روزي جواني از من پرسيد که چرا دخترها اين قدر ساده اند گفتم چطور مگر گفت آخر ما پول موادمان را هم از آنها مي گيريم به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز از ميان موضوعات بسيار گوناگوني که در اين چند ساله با آن مواجه بودم بيشترين سوالات پيرامون-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها